Dodaj do ulubionych

Pizza w Zielonej Górze - ranking :)

30.09.05, 16:53
1. ROMA - www.roma.zg.pl
2. Pizza Taxi - www.pizzataxi.pl
3. Papa Pizza

dla leniwych internautów jeszcze jeden adres :)
www.zamowpizze.pl :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Karolina Re: Pizza w Zielonej Górze - ranking :) IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.10.05, 17:10
      Papapizza, prosto z pieca, po prostu pycha
      • Gość: zg Re: Pizza w Zielonej Górze - ranking :) IP: *.ztpnet.pl 01.10.05, 17:24
        Pizza Taxi.

PZDR
        • Gość: mikolaj. Re: Pizza w Zielonej Górze - ranking :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 18:35
          Pizza Taxi-najlepsza,konkretnie,szybko a pizza pycha,niebo w gebie-polecam.
          • Gość: Mikolaj. Re: Pizza w Zielonej Górze - ranking :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 18:47
            Pizza Taxi nr.1 namiary 453-20-30,453-20-40; w Gorzowie Wlkp 7290-
            900;Miedzyrzecz Wlkp 742-06-86;poprostu super,godne polecenia.
            • Gość: Andrzej. Re: Pizza w Zielonej Górze - ranking :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 18:49
              Pizza taxi i dlugo,dlugo nic-polecam.
      • irenka82 Re: Pizza w Zielonej Górze - ranking :) 01.10.05, 17:51
        papa pizza
      • Gość: Mala Re: Pizza w Zielonej Górze - ranking :) IP: *.access.telenet.be 11.11.05, 17:46
        Pizza w PIZZA WORLD smakuje wysmienicie a ten sos czosnkowy po prostu niebo w
        gebie
        • Gość: gosc Re: Pizza w Zielonej Górze - ranking :) IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.02.06, 15:22
          Taa pizza WORLD a smakowała??bahahaa jakbys zobaczyła w jakich warunkach jest
          robiona ...hmmm ciekawe czy jeszcze mają karaluszki..kiedys ten sam gość miał
          tam zwyczajny bar z barem sałatkowym a pod barem sałatkowym karaluszki miały
          domek..no i trafił się pan który sobie sałatke z takim karaluszkiem nałożył..oj
          smacznego życze
      • Gość: monika Re: Pizza w Zielonej Górze - ranking :) IP: *.ztpnet.pl 26.02.06, 17:24
        Na temat pizzerni nie wypowiadam sie,ale moim zdaniem najlepsze miejsce by cos
        zjeść i wypić np dobrego drinka to w restauracji greckiej-knajpka na poziomie-
        godna polecenia-pozdrawiam
    • Gość: zasieki1 Re: Pizza w Zielonej Górze - ranking :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 22:08
      napoli
      • Gość: karotek Re: Pizza w Zielonej Górze - ranking :) IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 02.10.05, 09:10
        Koloseum - choć i ostatnio mafijna z kurczakiem też była niczego sobie.
        • tonymontana Re: Pizza w Zielonej Górze - ranking :) 02.10.05, 09:44
          karotek, jakbys zobaczyl zaplecze pizzerii mafia to szybko bys zmienil zdanie,
          po pizzy z koloseum mialem jakies dziwne turbulencje w jelitach. pzdr
          papa rules
          • Gość: karotek Re: Pizza w Zielonej Górze - ranking :) IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 08.10.05, 13:44
            Czego oczy nie widzą... ;-)

Domyślam się, że zaplecza wielu restauracji, pizzerii, itp. by mnie zaskoczyło.
            Wolę nie zaglądać ;-).

W sumie to po tym, co się słyszy o piekarniach, fabrykach i innych Constarach
            to jeść można by było tylko produkty z własnego ogródka.

Pozdr.,
            MMM
            • fredo2 Pizza Taxi, Pizza w Faraonie (mistrz ser) 20.12.05, 22:54
              Pizza Taxi, Pizza w Faraonie (mistrz ser)
      • beciazg Re: Pizza w Zielonej Górze - ranking :) 09.02.06, 16:04
        Najlepsza jest oczywiscie PAPA PIzza! Ten zielony dodatek do pizzy istne cudo XP
    • Gość: mmh Re: Pizza w Zielonej Górze - ranking :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 15:51
      pizza turecka w Instabule (z kakalakiem)
    • Gość: Pizzoman Re: Pizza w Zielonej Górze - ranking :) IP: *.ztpnet.pl 02.10.05, 19:13
      Papa Pizza
      Roma
      Mafia.
      Smacznego :)
    • Gość: ZieleE Re: Pizza w Zielonej Górze - ranking :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 23:02
      nie wiem co Wy tej papa pizzy widzicie...
      raz tam bylem... owszem pizza byla nienajgorsza...
      ale
      do pizzy mi dali ketchup z biedronki.. nie slyszeli tam o sosach?
      a za plecami mialem zuli z piwem grajacych w bilarda..
      wiecej tam nie pojde :P
      pizza mi smakowala kiedys w faraonie, i nawet dobra jest w sycyli za polibuda
      kolo lotnika

a jadl ktos z pizza hut.. bo tam ciagle sa pustki. z czego oni sie utrzymyja?
      • Gość: M Re: Pizza w Zielonej Górze - ranking :) IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.10.05, 09:20
        Bo w Papie się nie je ketchupu, tylko ten pyszny sos z pietruszki, czosnku i
        oliwy z oliwek.
        PS. W Zielonej Górze Pizzy Hut nie stwierdzono... PEwnie Ci chodziło o
        telepizzę...... Ja tam jadłem raz i po sprzeczce z Panią przy kasie (na temat
        promocji) jakoś nie mam ochoty tam wracac....
        Pzdr
        M
      • Gość: Indpl Re: Pizza w Zielonej Górze - ranking :) IP: 213.199.250.* 08.11.05, 16:54
        Kolego. ketchup nie z BIEDRONKI a z LIDLA... - bo bliżej... a to zmienia postać
        rzeczy i smak pizzy oczywiście.....
        Aha no i zaplecze... tasiemiec murowany!!!!!!!
        pozdrawiam!!!
      • grunberg Re: Pizza w Zielonej Górze - ranking :) 22.12.05, 08:37
        Jak ktos ma ochote napic sie piwa i pograc w bilarda to jest juz zulem?Nikt ci
        nie karze tam zagladac i z tego co wiem to sa drzwi miedzy papa i knajpa, wiec o
        co ci chodzi?Puknij sie w swoja pusta lepetyne albo idz do kosciola pomodlic sie
        za ojca dyrektora.
    • Gość: Adam Re: Pizza w Zielonej Górze - ranking :) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.10.05, 23:02
      Mafia :)
      Polecam tam pizze Familia oraz Mafia (bardzo ostra).
      • Gość: Koneser Pizzy Re: Pizza w Zielonej Górze - ranking :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.05, 21:58
        Potwierdzam, ogolnie na przelomie 10 lat zjadlem wszystkie pizze w tym miescie
        i zdecydowanie wygrywa Mafia z pizza Familia. Jak chodzi o sos to zdecydowanie
        Papa ma najlepszy.
    • Gość: fanka pizzy Re: Pizza w Zielonej Górze - ranking :) IP: 213.77.48.* 03.10.05, 07:56
      ROMA jest zdecydowanie najlepsza, innym atutem jest krótki czas oczekiwania na
      pyszniutką pizze!
      • Gość: samkosz Re: Pizza w Zielonej Górze - ranking :) IP: *.uz.zgora.pl 03.10.05, 10:40
        ROMA zdecydowanie odpada. Jakiś paranoik tam pracuje i z komórki nie da się
        zamówić, polecam GIOCONDA –smaczna i szybko przywożą.
      • be.em Re: Pizza w Zielonej Górze - ranking :) 03.10.05, 16:23
        Roma - potwierdzam
      • Gość: marta Re: Pizza w Zielonej Górze - ranking :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 21:51
        Mafia nr 1 ......... a potem długo długo nic.
        Pizza z kurczakiem i bekonem ,pycha albo z salami. Wszystkim polecam.
    • Gość: trabi Re: Pizza w Zielonej Górze - ranking :) IP: 212.244.166.* 03.10.05, 08:33
      papa pizza
      • mariposa78 Re: Pizza w Zielonej Górze - ranking :) 03.10.05, 11:19
        papa pizza zdecydowanie na 1 miejscu ;)
    • Gość: naskret Re: Pizza w Zielonej Górze - ranking :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.05, 12:04
      toscana na osiedlu zastalowskim i pizza z sosem bolonskim.

wszystkie pizze w zg sie chowaja
      • Gość: Roman Re: Pizza w Zielonej Górze - ranking :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 22:17
        tylko Toscana na zastalowskim!
        Pozostałe to gnioty.
        • Gość: olka Re: Pizza w Zielonej Górze - ranking :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 21:46
          O tak - pizza nr 23 - Bartas - wypasiona. Spagetti zapiekane też niczego sobie.
    • Gość: KURA Re: Pizza w Zielonej Górze - ranking :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 22:01
      Gioconda!
      • Gość: Jachoo Re: Pizza w Zielonej Górze - ranking :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 00:58
        Gioconda - najkulturalniejsza pizzeria i pizza wciąż taka sama, chyba od 10 lat.
        Biały sos czosnkowy - mniam. Albo lazania wegetariańska - matko, pycha !
        • Gość: KURA Re: Pizza w Zielonej Górze - ranking :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 22:20
          Zgadzam się, sosik pierwsza klasa, ale ten biały, czosnkowy. Aż się głodna
          zrobiłam:)
      • Gość: izka Re: Pizza w Zielonej Górze - ranking :) IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.02.06, 20:00
        Giooconda!!! ochydna twarda, nie zjadliwa pizza, fuuuuu
    • Gość: dorta Re: Pizza w Zielonej Górze - ranking :) IP: *.ztpnet.pl 03.10.05, 22:38
      a pizza kebab z Pizza Taksi? smakuje wam?
      • Gość: mikolaj. Re: Pizza w Zielonej Górze - ranking :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 18:18
        smakuje bardzo.
      • Gość: kacha Re: Pizza w Zielonej Górze - ranking :) IP: *.ztpnet.pl 07.02.06, 16:57
        Pizza kebab w taxi pizza :) to jest to,niebo w gebie.Nawet sosu nie
        potrzeba,goraco polecam.Kiedys bylam zwolenniczka giacondy i wniosek
        taki:jezeli planujesz wyczołagac się z chaty,posiedziec w kulturalnym miejscu i
        dobrze jesc,polecam giaconde,jezeli natomiast masz lenia w dupie i jedyne,o
        czym marzysz to pozostanie pod ciepla kolderka,gdy leje jak cholera za
        oknem,zycze smacznego z taxi pizza:) Pozdrawiam
        • Gość: Marcin. Re: Pizza w Zielonej Górze - ranking :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 18:30
          Pizza Taxi wkrotce otworzy lokal do konsumcji na miejscu.
    • Gość: zyga Papa, Taxi, Roma - trzy pierwsze miejsca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 21:07
      papa - za sos pietruszkowo-czosnkowy (a pizza z bekonem, salami ect.)
      taxi - za mafie (bez zadnych sosow!!)
      roma - za sos smietankowo-czosnkowy
      jak widac, ketchup odchodzi w zapomnienie. Ale jesli jem ketchup, to tylko
      lagodny z pudliszek :)
    • marekkl Re: Pizza w Zielonej Górze - ranking :) 04.10.05, 22:28
      1. Papa Pizza
      2. Pizza World
      3. Gioconda
      4. Tele Pizza

Parę lat temu bardzo dobra była Pizzeria Napoli, ale niestety zmienili sos na
      bardziej rzadki i tym sposobem przestałem tam kupować.
      ...a może teraz coś się tam poprawiło?
      • marekkl Napoli reaktywacja!!! 09.10.05, 18:13
        Nikt nie chciał mi odpowiedzieć na temat Pizzerii Napoli, więc po latach
        wybrałem się tam z moją drugą połówką.

Pizza bardzo dobra, sos pomidorowo czosnkowy zastąpili dwoma innymi pomidorowym
        i białym czosnkowym. Osobiście smakował mi ten biały. Oba konsystencję mają
        odpowiednią. W moim rankingu mogę śmiało umieścić ich na 4 miejscu razem z Tele
        Pizzą.
        W Zielonej Górze próbowałem pizzę w kilkunastu pizzeriach, często jadam ją w
        innych miastach i krajach. Uważam, że mamy jedne z najlepszych pizzerii w
        Europie:) Pewnie Włosi będą innego zdania, ale co tam... :):):)
    • Gość: italiano:) Re: Pizza w Zielonej Górze - ranking :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 00:43
      nie mam już dziś czasu czytać posty w tym temacie ale jedno wiem i zaraz wam
      podaję, prawdziwa pizza jest sucha, tłusta (choć wcale się nie błyszczy) i z
      pieca opalanego drewnem, im mniej dodatków tym bardziej przypomina tę włoską.
      kurcze, spędziłem rok czasu we włoszech i tęsknię do tamtej pizzy, nie każdej
      oczywiście, ale generalnie włosi sa w tym temacie mistrzami. tymczasem polska
      pizza raczej przypomina jakąś...okrągłą zapiekankę! pieczarki i inne
      przeładowanie, a zapieczonego sosu pomidorowego brak, za to ketchup :(
      znam w zg tlyko jedną pizzerię z takim prawdziwym piecem: to Papa Pizza, ale i
      tam nie jest jak we wzorze. moze są gdzieindziej lepsze? wiecie?
    • kklamerka A JA ZWYKLE JADAM W SYCYLII 05.10.05, 10:49
      OBOK LO4 - NIEZŁA JEST.
    • Gość: IIIks Re: Pizza w Zielonej Górze - ranking :) IP: *.ztpnet.pl 08.10.05, 18:37
      Papa Pizza:)))Szczególnie przyprawy.
      • Gość: yankiel Re: Pizza w Zielonej Górze - ranking :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 21:57
        mieszkam 300km od ZG.Zaliczyłem kilkaddiesiąt pizzerii i jezeli ZG to tylko
        ROMA ,w OPOLU PROMYK, w USTCE BAR ITALIA
    • Gość: pizzomaniak Re: Pizza w Zielonej Górze - ranking :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.05, 19:18
      Zdecydowanie Pizza Taxi !!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: manijak Roma - NAJLEPSZA IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.10.05, 22:54
        Pizzeria Roma na Drzewnej jest najlepsza :) 320-22-11...
        super sosy, pizza pyszna... szkoda tylko że nie mają już na podwójnym
        cieście... ale i tak jest najlepsza w mieście... na razie tylko Pizza Taxi
        przebija Rome ceną dostawy :) bo w Pizza Taxi jest za darmo nawet za jedną
        pizzę...

Roma rules!
        • Gość: Celina Re: Roma - NAJLEPSZA IP: *.alpi / *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 13:02
          SYCYLIA naprzeciw LO IV - dobre ciasto,dobre dodatki i we właściwych
          proporcjach czas oczekiwania OK.
    • Gość: protegowany ISTANBUL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 21:59
      kebab&pizza turecka hmh
      a przed nia ostra zupa
      to lubie
    • monia734 A ja od jakigoś czasu zamawiam tylko w Faraonie. 11.10.05, 22:32
      Jest super!
    • Gość: madzik Re: Pizza w Zielonej Górze - ranking :) IP: *.ztpnet.pl 12.10.05, 19:26
      Pappapizza jest najlepsza!!!! jadlam juz w kazdej restauracji i nie ma
      lepszej! :)
    • Gość: juras Re: Pizza w Zielonej Górze - ranking :) IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.10.05, 20:54

koloseum - za to co na ciescie - duzo i super!
      istanbul - jak wyzej
      pizzeria donatello - dla fanow papa: bije na glowe. z pieca drzewnego, tanio, szybko (452-78-70) i ze smacznymi dodatkami, a nie puszka groszku i kukurydzy, co po 2 kawalkach nadyma pacjenta. do tego dowoz gratis.
      mafia - ok
      • Gość: juras Re: Pizza w Zielonej Górze - ranking :) IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.10.05, 21:55
        pizza taxi - smaczna, ale w stosunku do powyzszych ma te wade, ze sosow brak. za to z koloseum wygrywa przy zamowieniu na 1 osobe - bo dowoz gratis (dla koloseum rodzinna + drugi sos 1,5 zl jest gratis).
        • Gość: KORLEONE Re: Pizza w Zielonej Górze - ranking :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 11:39
          PRZEROBIŁEM WSZYSTKIE PIZZERIE W MIEŚCIE W OSTATNICH MIESIĄCACH ,I DOSZŁEM DO
          WNIOSKU I MÓJ ŻOŁĄDEK ,ORAZ KUBKI SMAKOWE TEŻ ,ŻE NAJLEPSZA TO piZZA z M A F I
          na Jedności 38.
        • Gość: Jola Re: Pizza w Zielonej Górze - ranking :) IP: *.access.telenet.be 11.11.05, 17:49
          Pizza World
          • Gość: Krzysztof. Re: Pizza w Zielonej Górze - ranking :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 12:52
            Pizza taxi i nic wiecej - polecam.
            • Gość: pp Re: Pizza w Zielonej Górze - ranking :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.05, 19:44
              mafia jest tragiczna, ponad godzina oczekiwania na pizze, jakość - taka sobie
              • Gość: marta Re: Pizza w Zielonej Górze - ranking :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 22:06
                to fakt w mafi np w niedziele jest tragedia. Raz czekałam na pizze 1,5 godz.
                Wyobraźcie sobie co przechodził moj zoladek :) Ale i tak polecam bo pizza super.
      • Gość: smakoszka Re: Pizza w Zielonej Górze - ranking :) IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.02.06, 20:07
        Pizza bardzo dobra do tego OBSLUGA B.MIłA! NIE JAK W GIOOCONDZIE!
    • Gość: Miś Re: Pizza w Zielonej Górze - ranking :) IP: *.ztpnet.pl 18.10.05, 09:33
      1. Moja wlasna
      2. Roma
      3. Coloseum
      4. Sycylia
      5. Wenecja
      a 3 razy do roku Pizza Hut full wypas
    • Gość: Magda Re: Pizza w Zielonej Górze - ranking :) IP: *.orange.pl 22.10.05, 00:50
      Papa Pizza i dlugo, dlugo nic
      • Gość: andrzej_r Re: Pizza w Zielonej Górze - ranking :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 23:53
        A mi bardzo smakował pizza, w Drzonkowie w domku klubowym. Fakt, że bardziej
        przypomina domową zapiekankę, ale ma mnóstwo składników i do tego pyszne sosy.
        Poleceam !
        • Gość: mami Re: Pizza w Zielonej Górze - ranking :) IP: *.ztpnet.pl 11.11.05, 10:58
          nie wiem czy ktos pamieta pizzerie "FENICJA".nie ma jej juz jakis czas,ale tam
          to byla dopiero pizza!!!najlepsza pod sloncem!czy ktos sie ze mna zgadza?
          • Gość: jablonka Pizza Taxi - padaka IP: *.ztpnet.pl 20.12.05, 16:01
            tzn. zjadliwa, ale czekałam ostatnio prawie 2 godz. na dowóz. W końcu, po 3
            telefonach powiedziałam, że mają się wypchać. Never again.
            • Gość: pp Re: Pizza Taxi - padaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.05, 20:36
              potwierdzam, pizzerie niewyrabiają się z dostawami, czekałem ponad 1,5 godziny
              na dostawe z mafii.
    • Gość: ROMAniak :) Roma jest NAJ NAJ :) IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.12.05, 15:06
      Pizzeria ROMA niedaleko pl. Pocztowego jest najlepsza... pyszne sosy i duuużo
      dodatków. Czasami tylko ciasto jest za cieniutkie :) ale i tak pyszne :)

POLECAM!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka