Dodaj do ulubionych

czy zazdrościcie Gorzowowi premiera ?

17.10.05, 21:36
czy też jesteście dumni, że jest Lubuszaninem , bo ja to drugie :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Gabi Re: czy zazdrościcie Gorzowowi premiera ? IP: *.gorzow.mm.pl 17.10.05, 22:52
      W zielonce nawet UZi nigdy takim kalibrem nie wystrzeli. Zawsze możecie sobie w
      Babimoście Zychem na bażanta zapolować.
      • Gość: zg Re: czy zazdrościcie Gorzowowi premiera ? IP: *.ztpnet.pl 17.10.05, 23:25
        hehe zesraly sie bidule i placza.

Tak jestesmy zieloni z ????? jeszcze premiera nie ma.

Glupie gadanie.
        Ktos kiedys pisal na fofum gw czy zazdroscicie nam marszalka, lub ilosci
        poslow????

Nie bo nikt nie bawi sie w gorzowiaczka:)

PZDR
        • Gość: Gabi Re: czy zazdrościcie Gorzowowi premiera ? IP: *.gorzow.mm.pl 17.10.05, 23:49
          > hehe zesraly sie bidule i placza.
          A skąd masz te dane o moim metaboliźmie? To, że przy każdej defekacji szlochasz
          sobie cichutko nie oznacza, że jest to przypadłość 100% populacji.

> Tak jestesmy zieloni z ????? jeszcze premiera nie ma.
          "Za rok, za dzień, za chwiiilę"...

> Glupie gadanie.
          > Ktos kiedys pisal na fofum gw czy zazdroscicie nam marszalka, lub ilosci
          > poslow????
          A nawet nie wiem, bo od niedawna, zarówno tam jak i tu bywam, a jestem za mała
          żeby po nocy po archiwach latać.

> Nie bo nikt nie bawi sie w gorzowiaczka:)
          Zapomniałeś dodać fanatycznego przed gorzowiaczka :).

PS. fars jest z gw?
          • Gość: zg Re: czy zazdrościcie Gorzowowi premiera ? IP: *.ztpnet.pl 18.10.05, 00:08
            > PS. fars jest z gw?

Raz pomysl....
            Jego pytanie chyba o czyms swiadczy, poza tym to takie typowo gorzowskie
            pytanie:)

PZDR
            • Gość: ZIELONOGÓRZANIN NIEZŁY GOŚĆ !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 09:18
              Powiem szczerze , że podoba mi się ten gość. Jest pełen entuzjazmu i nadziei.
              Boję się tylko by polskojęzyczne media /84 %/ nie zaczęły GO niszczyć gdy
              będzie za dobrze.Największym wrogiem obcego kapitału przejmującego w sposób
              rabunkowy nasz POLSKI maątek jest stabilizacja polityczna i gospodarcza w
              naszym kraju.

PRZECIEŻ TO CHYBA DLA DURNYCH POLAKÓW JUŻ JEST OCZYWISTE !!!
      • Gość: Ktoś Re: czy zazdrościcie Gorzowowi premiera ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 08:38
        Po pierwsze: Nie zazdrościmy, bo niby czego???!!!
        Po drugie: To nie jest premier Gorzowa, On jedynie POCHODZI Z GORZOWA, więc
        ewentualnie możnaby to pytanie skierować do obcego narodu, np. Czy Niemcy
        zazdroszczą Nam premiera?-wtedy ma ono sens logiczny...
        • Gość: wigra Re: czy zazdrościcie Gorzowowi premiera ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.10.05, 09:08
          coś pieprzysz
          • Gość: Gabi Re: czy zazdrościcie Gorzowowi premiera ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 09:25
            ... mi się wydaje, że Ktoś coś pali.
        • fars Re: czy zazdrościcie Gorzowowi premiera ? 19.10.05, 16:30
          pytania nigdy nie są trudne ani złe, mogą być jednak tendencyjne i absurdalne!
          np.
          Dlaczego w Polsce nie będzie jednak Olimpiady 2008 ?
          Kiedy Zielonogórzanie przestaną chodzić na mecze ekstraklasy piłkarskiej?
          Gdzie mężczyźni najchętniej przechowują swoje biustonosze ?
    • Gość: ZIELONKA Re: czy zazdrościcie Gorzowowi premiera ? IP: 80.51.233.* 18.10.05, 12:22
      A mi to jest rybkka, podoba mi sie w nima najbardziej to, że traktuje Zieloną
      Góre i Gorzów Wlkp na równi, i nie jest po żadnej stronie.
      Nawet sympatyczny
      pzdr.
      • fars Re: czy zazdrościcie Gorzowowi premiera ? 18.10.05, 14:41
        i dlatego ma mój kredyt zaufania, a skąd jest fars ? Lubuszanin z Polski :-)
        i lubi wszystkich Ludzi !
        • Gość: Gabi Re: czy zazdrościcie Gorzowowi premiera ? IP: *.gorzow.mm.pl 18.10.05, 21:00
          Patrzcie, jaki tajemniczy... ale z GW nie jesteś?
          (Jeśli mogę prosić, odpowiedz krótko i szczerze... bo chcę tylko, żeby jednemu
          cymbałowi się głupio zrobiło.)
          • fars Re: czy zazdrościcie Gorzowowi premiera ? 18.10.05, 21:58
            nie jestem z GW :-)
            • Gość: Gabi Re: czy zazdrościcie Gorzowowi premiera ? IP: *.gorzow.mm.pl 18.10.05, 22:29
              Dziękuję za krótką, ale jakże wyczerpującą odpowiedź :-)

PS. Jestem pewna, że mu głupio, choć się do tego nie przyzna pewnie ;)
              • Gość: zg Re: czy zazdrościcie Gorzowowi premiera ? IP: *.ztpnet.pl 19.10.05, 11:31
                A to przepraszam....

Ps. zawsze sie przyznaje w przeciwienstwie do mareczka_p, budryska i nnych.
                Czas pokaze czy slusznie przeposilem.

PZDR
                • budrys77 Re: czy zazdrościcie Gorzowowi premiera ? 19.10.05, 16:53
                  mojego nicku nie tykaj gorzowofobie. nie karmić Trolla
        • Gość: alfik Re: czy zazdrościcie Gorzowowi premiera ? IP: 81.15.226.* 18.10.05, 21:11
          Kiedys slyszalem ze Lubuszanin to pomieszanie Ukrainca z Wilniukiem,to prawda?
          • budrys77 Re: czy zazdrościcie Gorzowowi premiera ? 18.10.05, 22:01
            He,he - coś w tym jest:) Moja rodzina w 100% pochodzi z Poznania i Wrześni,
            dlatego "Lubuszaninem" raczej się nie czuję:) Nawet gwarą w domu się mówiło.
            Jak to mówią w Wielkopolsce: drzewa, krzoki i ptoki. Mieszkańcy Lubuskiego to
            takie krzoki.
            A swoją drogą tytuł wątku dosyć idiotyczny. Ja Marcinkiewicza lubię, bo miałem
            okazję współpracować. Pzdr
    • cancro Re: czy zazdrościcie Gorzowowi premiera ? 19.10.05, 14:18
      Mi się wydaje, ze Narcinkiewicz to typowy "produkt zastępczy". Kaczory wiedzą,
      żedwóch idiotów naród by niezniósł, skreślając drugiego z kaczorów w wyborach
      prezydenckich. Dlatego PiS'uary wystawiają IV-ligowca, który jak wszyscy widzą,
      niczego nie może załatwić, bo nie jest partnerem do rozmów, np. dla Rokity.
      Sądzę, że po wyborach prezydenckich poznamy prawdziwego premiera, bo okaże się,
      że p. Marcikiewicz "wyczerpał mozliwości działania" jak to w polskiej polityce
      nie raz już było.
      • Gość: ZK Re: czy zazdrościcie Gorzowowi premiera ? IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 21.10.05, 14:43
        Ludzie z zielonki ,żal wam że Gorzów awansował w skali krajowej ponieważ z
        Gorzowa pochodzi premier , boicie się że jesteście w związku z tym na straconej
        pozycji. Miejmy nadzieję że wasze przewidywania się sprawdzą!
        • fars Re: czy zazdrościcie Gorzowowi premiera ? 21.10.05, 15:11
          Nie uogólniaj, ja się nie boję, to raczej Ty będziesz zawiedziony postawą
          premiera wobec ZG :-)
          • afe-lek Re: czy zazdrościcie Gorzowowi premiera ? 21.10.05, 19:22
            a ja im zazdroszczę i bojęsię ,że całkowicie spadniemy na margines naszego
            woj. - jeżeli się ostanie.
            W końcu pan premier M. kiedyś może wrócić do swojego miasta :O(
            • fars Re: czy zazdrościcie Gorzowowi premiera ? 21.10.05, 19:37
              spokojnie, może im będzie lepiej ale na pewno nie będzie szkodził nam /mam taką
              naiwną nadzieję/, w końcu za kilka lat następne wybory, wytrawny polityk zawsze
              o tym pamięta
              • afe-lek Re: czy zazdrościcie Gorzowowi premiera ? 21.10.05, 19:57
                fars napisała:

końcu za kilka lat następne wybory, wytrawny polityk zawsze
                > o tym pamięta

a ilu mamy tych "wytrawnych" - wytrawne i dobre to jest tylko wino ;o(
            • sela1 Re: czy zazdrościcie Gorzowowi premiera ? 21.10.05, 19:58
              nie masz czego zazdrościć, pamiętaj o tym, że my mamy brata premiera :-)
    • marcin_zielonagora Re: czy zazdrościcie Gorzowowi premiera ? 21.10.05, 23:14
      Czego my mamy zazdrościć? O najważniejszych sprawach i tak decyduje Sejm, a nie
      premier, a poza tym połowa ministrów i tak będzie pochodzić z PO. W sumie to
      nawet jestem zadowolony, że ktoś z naszego regionu stanie tak wysoko, ale raczej
      nie potrwa to zbyt długo. Myślę, że jego kandydatura jest tymczasowa i po
      rozstrzygnięciu wyborów pójdzie w odstawkę.
    • Gość: ZIELONKA do ZK IP: 80.51.233.* 22.10.05, 12:20
      A czego mamy zazdościć? I czego mmy sie bać? te wasz premier traktuje Zieloną i
      gorzów na równi, nie mieszka sie w ten konflikt, więc napewno nie będzie
      działał na waszą ręke i zapewne na nasza też nie. To po pierwsze a po drugie
      premier i tak g**** może.

P.S. i tak tylko w Gorzowie Wlkp. wiedza że ten premier jest z Gorzowa. Inni
      albo o tym dawno zapomnieli, albo od początku nie wiedż, albo ich to wogole nie
      interesuje.

Kwaśniewski jest z Białogardu, który to chciał aby spowrotem powstało woj.
      koszalińskie, ale niestety choć olo sie starał to i tak nic nie zdziałał, a
      jeśli prezydent nic nie mógł to oc może premier? Nic. Pomijając oczywiście to,
      że on i tak nic nie chce zrobić.

pzdr.
    • Gość: vts NIE ! ma facet wystarczjąco pj. IP: *.ztpnet.pl 22.10.05, 12:56
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka