Gość: naskret IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 30.09.02, 00:55 znacie strony internetowe partii i komitetow ktore startuja w wyborach??? oczywiscie z zielonej gory! jestem ciekawy, czy doceniaja one internet! jak cos znajdziecie to dajce znac tu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wadim Re: kampania w necie IP: *.vadim.com.pl 30.09.02, 12:34 Gość portalu: naskret napisał(a): > znacie strony internetowe partii i komitetow ktore startuja w wyborach??? > oczywiscie z zielonej gory! > jestem ciekawy, czy doceniaja one internet! > jak cos znajdziecie to dajce znac tu. wadim.vadim.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: kampania w necie 30.09.02, 14:34 Gość portalu: Wadim napisał(a): >> wadim.vadim.com.pl Cosik słabo chodzi, jakieś dziwne komunikaty - chyba po obcemu. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: kampania w necie 30.09.02, 18:48 Gość portalu: Wadim napisał(a): > wadim.vadim.com.pl Posyłam linki do trochę lepszych stron (przynajmniej dopóki strona Wadima nie chodzi): www.uw.pl (marny, ale zawsze dowcip) spoko_2w.interia.pl www.mojemiasto.zielona.pl www.sip.zg.pl www.sld.zgora.pl Szukam dalej, może jeszcze coś znajdę Odpowiedz Link Zgłoś