al-kap-one-007 09.11.05, 12:19 Co tam u Was kurczaki ??? Dalej dajecie się okradać Ze złotych jajek który składacie Zarżnijcie ŚWINIE NAPOLEONA To wszystko się zmieni Krowy przestaną być dojone A barany dostaną swoją wełne NIE DAJMY SIĘ DYMAĆ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wild-Stein Re: -----------==== POLSKIE ZOO ====------------ IP: *.ztpnet.pl 09.11.05, 12:21 Wypuścimy wszystkie ptaki na wolność By znowu mogły sobie dziubać w zielonej trawce kfa,kfa :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gold-Stein Re: -----------==== POLSKIE ZOO ====------------ IP: *.ztpnet.pl 09.11.05, 12:23 Należycie wszyscy do mnie !!!!!!!! Macie dalej dla mnie składać jajka Bede was nadal doił I zabierał waszą wełne A jak sprobujecie sie sprzeciwić To na rosół pójdziecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wegetarianin Re: -----------==== POLSKIE ZOO ====------------ IP: *.ztpnet.pl 09.11.05, 12:24 TO TY ŚWINIAKU PÓJDZIESZ NA RUSZT !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BIAŁY WILK Re: -----------==== POLSKIE ZOO ====------------ IP: *.ztpnet.pl 09.11.05, 12:26 Prawda , zarżnąć świnie napoleona i jego świńskich koleżków !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: -----------==== POLSKIE ZOO ====------------ IP: *.ztpnet.pl 09.11.05, 12:30 Wskażcie mi moje owieczki wszystkie hieny a skończe z nimi !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orzeł Re: -----------==== POLSKIE ZOO ====------------ IP: *.ztpnet.pl 09.11.05, 12:33 Zadziobiemy wszystkie wstrętne robactwo i pasożyty !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 13 małpa Re: -----------==== POLSKIE ZOO ====------------ IP: *.ztpnet.pl 09.11.05, 12:39 Ide do CW uwolnić orke ... Odpowiedz Link Zgłoś