Gość: ANATHEMA IP: *.fbp.fh-weingarten.de 29.07.01, 21:22 czemu nie ma mnie w stolicy???takie piekne mecze a ja gnije w szwabii..ZKZ RULES!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: SDB Re: WYGRALISMY!!!!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 30.07.01, 10:38 Jestescie zajebisci. Gratuluje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mechu Re: WYGRALISMY!!!!! IP: 213.77.43.* 30.07.01, 15:47 Nie wiem jak Wy ale będąc wczoraj w Zielonej Górze nie widziałem jeszcze takiej spontaniczności po wygraniu meczu ligowego przez miejscową drużynę. Nasi - Spara (Atlas) zawiedli i wielkie brawa dla modzieży z Zielonej. Będą mieli z nich wiele pociechy. Oczywiście brawa dla dziadka Huszczy, jeszcze trochę i postawią mu pomnik w Zielonej Górze. Trochę może zajechał Ułamka ale niestety prowadzący dyktuje warunki jazdy ... Poza tym nie widziałem jeszcze meczu ligowego po którym publiczność miejscowa podeszła do kibiców przyjezdnych i podziękowała im za wspólne oglądanie tego moim zdaniam bardzo ciekawego i dramatycznego widowiska. Jestem pod wrażeniem całej publiczności na tym meczu u nas niestety tak się nie bawimy na Olimpijskim, jest jakby trochę za sztywno, ale To tylko moja opinia. I pomyśleć co działoby się jakby w Zielonej Górze odbywało się Grand Prix i wygrał Huszcza czu Kurmański! Cieszyliby się chyba jak po zdobyciu mistrzostwa świata. Pozdrawiam fanów speedway z Zielonej Góry i całej Polski życząc Wam utrzymania się w lidze a nam oczywiście mistrza Polski... Kto wie może się spełni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jorn Re: WYGRALISMY!!!!! IP: 217.11.129.* 01.08.01, 10:05 Serdecznie zapraszamy ponownie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scott Re: WYGRALISMY!!!!! IP: *.cafemedium.pl 30.07.01, 17:07 GRATULACJE!!!ALE I TAK BĘDZIEMY MISTRZEM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANATHEMA Re: WYGRALISMY!!!!! IP: *.fbp.fh-weingarten.de 30.07.01, 22:43 MY za rok.zinnej beczki-nie wie ktos jak beda wygladaly play-offy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Coolek Re: WYGRALISMY!!!!! IP: *.mega.bydgoszcz.pl 02.08.01, 12:08 Pokazaliście, że macie charakter(trzeci raz w tym roku). Gratulacje z Bydgoszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jorn Re: WYGRALISMY!!!!! IP: 217.11.129.* 02.08.01, 17:37 Gość portalu: Coolek napisał(a): > Pokazaliście, że macie charakter(trzeci raz w tym roku). Gratulacje z > Bydgoszczy. A teraz jedziemy do Was! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bromberg Re: WYGRALISMY!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 02.08.01, 21:29 Gość portalu: Jorn napisał(a): > Gość portalu: Coolek napisał(a): > > > Pokazaliście, że macie charakter(trzeci raz w tym roku). Gratulacje z > > Bydgoszczy. A teraz jedziemy do Was! > > Pozdrawiam Czekamy na was! Gratulacje ! Szkoda tylko,że Wrocław juz was rozkupuje. Dla naszych asów(po porażce w Częstochowie) to mecz ostatniej szansy!!!!!Musimy to wygrać. pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANATHEMA Re: WYGRALISMY!!!!! IP: *.fbp.fh-weingarten.de 02.08.01, 21:51 jak rozkupuje??chca kogos kupic??a zreszta przeciez w czestochowie mieliscie jezdzic czwartego...???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ozzon Re: WYGRALISMY!!!!! IP: 158.75.8.* 03.08.01, 15:01 Czesc Jesli chcecie porozmawiac o zuzlu wpadnijcie pod adres www.speedforum.prv.pl Znajdziecie tam grubo ponad 100 watkow dotyczacych speedway''a i ok 1800 postow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vaterlan Re: WYGRALISMY!!!!! IP: *.kvz.tudelft.nl 02.08.01, 23:43 nie bardzo wiem co masz na mysli piszac "rozkupuje". Przejscie Kurmanka do Atlasu to zwykla kaczka dziennikarska. A co do meczu w Bydgoszczy to wygracie go w cuglach. Nasi jada tylko z Richardsonem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zagrabek Re: WYGRALISMY!!!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 20:55 Wygraliśmy ale wynik nie odzwierciedla tego co sia działo na torze mecz był na prawde wyrównany i każdy wynik był możliwy. Pozdrowienia z Bydgoszczy PS Krumanek jest wielki!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś