Dodaj do ulubionych

WYGRALISMY!!!!!

IP: *.fbp.fh-weingarten.de 29.07.01, 21:22
czemu nie ma mnie w stolicy???takie piekne mecze a ja
gnije w szwabii..ZKZ RULES!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Jorn ZKŻ pogromcą potentatów!!!! IP: 217.11.129.* 30.07.01, 09:50
      :)
    • Gość: SDB Re: WYGRALISMY!!!!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 30.07.01, 10:38
      Jestescie zajebisci. Gratuluje.
    • Gość: mechu Re: WYGRALISMY!!!!! IP: 213.77.43.* 30.07.01, 15:47
      Nie wiem jak Wy ale będąc wczoraj w Zielonej Górze nie widziałem jeszcze takiej
      spontaniczności po wygraniu meczu ligowego przez miejscową drużynę. Nasi -
      Spara (Atlas) zawiedli i wielkie brawa dla modzieży z Zielonej. Będą mieli z
      nich wiele pociechy. Oczywiście brawa dla dziadka Huszczy, jeszcze trochę i
      postawią mu pomnik w Zielonej Górze. Trochę może zajechał Ułamka ale niestety
      prowadzący dyktuje warunki jazdy ... Poza tym nie widziałem jeszcze meczu
      ligowego po którym publiczność miejscowa podeszła do kibiców przyjezdnych i
      podziękowała im za wspólne oglądanie tego moim zdaniam bardzo ciekawego i
      dramatycznego widowiska. Jestem pod wrażeniem całej publiczności na tym meczu u
      nas niestety tak się nie bawimy na Olimpijskim, jest jakby trochę za sztywno,
      ale To tylko moja opinia. I pomyśleć co działoby się jakby w Zielonej Górze
      odbywało się Grand Prix i wygrał Huszcza czu Kurmański! Cieszyliby się chyba
      jak po zdobyciu mistrzostwa świata. Pozdrawiam fanów speedway z Zielonej Góry i
      całej Polski życząc Wam utrzymania się w lidze a nam oczywiście mistrza
      Polski...
      Kto wie może się spełni!
      • Gość: Jorn Re: WYGRALISMY!!!!! IP: 217.11.129.* 01.08.01, 10:05
        Serdecznie zapraszamy ponownie!
    • Gość: scott Re: WYGRALISMY!!!!! IP: *.cafemedium.pl 30.07.01, 17:07
      GRATULACJE!!!ALE I TAK BĘDZIEMY MISTRZEM!
      • Gość: ANATHEMA Re: WYGRALISMY!!!!! IP: *.fbp.fh-weingarten.de 30.07.01, 22:43
        MY za rok.zinnej beczki-nie wie ktos jak beda wygladaly
        play-offy?
        • Gość: Coolek Re: WYGRALISMY!!!!! IP: *.mega.bydgoszcz.pl 02.08.01, 12:08
          Pokazaliście, że macie charakter(trzeci raz w tym roku). Gratulacje z
          Bydgoszczy.
          • Gość: Jorn Re: WYGRALISMY!!!!! IP: 217.11.129.* 02.08.01, 17:37
            Gość portalu: Coolek napisał(a):

> Pokazaliście, że macie charakter(trzeci raz w tym roku). Gratulacje z
            > Bydgoszczy.

A teraz jedziemy do Was!

Pozdrawiam
            • Gość: bromberg Re: WYGRALISMY!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 02.08.01, 21:29
              Gość portalu: Jorn napisał(a):

> Gość portalu: Coolek napisał(a):
              >
              > > Pokazaliście, że macie charakter(trzeci raz w tym roku). Gratulacje z
              > > Bydgoszczy.

A teraz jedziemy do Was!
              >
              > Pozdrawiam

Czekamy na was! Gratulacje ! Szkoda tylko,że Wrocław juz was rozkupuje.
              Dla naszych asów(po porażce w Częstochowie) to mecz ostatniej szansy!!!!!Musimy to
              wygrać.
              pozdrowienia

• Gość: ANATHEMA Re: WYGRALISMY!!!!! IP: *.fbp.fh-weingarten.de 02.08.01, 21:51
                jak rozkupuje??chca kogos kupic??a zreszta przeciez w
                czestochowie mieliscie jezdzic czwartego...????
                • Gość: ozzon Re: WYGRALISMY!!!!! IP: 158.75.8.* 03.08.01, 15:01
                  Czesc

Jesli chcecie porozmawiac o zuzlu wpadnijcie pod adres

www.speedforum.prv.pl
                  Znajdziecie tam grubo ponad 100 watkow dotyczacych speedway''a i ok 1800 postow!
              • Gość: Vaterlan Re: WYGRALISMY!!!!! IP: *.kvz.tudelft.nl 02.08.01, 23:43
                nie bardzo wiem co masz na mysli piszac "rozkupuje". Przejscie Kurmanka do
                Atlasu to zwykla kaczka dziennikarska. A co do meczu w Bydgoszczy to wygracie
                go w cuglach. Nasi jada tylko z Richardsonem.
                • Gość: zagrabek Re: WYGRALISMY!!!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 20:55
                  Wygraliśmy ale wynik nie odzwierciedla tego co sia działo na torze mecz był na
                  prawde wyrównany i każdy wynik był możliwy.
                  Pozdrowienia z Bydgoszczy

PS Krumanek jest wielki!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka