Gość: janka Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.ztpnet.pl 19.05.06, 18:18 proszę, napiszcie gdzie i kiedy przyjmuje prywatnie Hołowczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 11:07 Zdecydowanie odradzam wizytę u dr Cegielskiej z Aldemedu. Poszłam na prywatną wizytę, aby potwierdzić ciążę. Pani dr nie założyła mi nawet karty ciąży, o nic nie zapytała! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.02.07, 11:42 tak potwierdzam co piszesz o CEGIELSKIEJ z aldemedu..., POSZłAM PRYWATNIE DO NIEJ MOżE W PRZEPISANIU PIGUłEK JEST JAK KAZDY DOBRA I UśMIECHU JEJ DO TWARZY, W TYM KAżDY NAWET POCZąTKUJąCY SIę SPRAWDZI - ALE NAWET NA PRYWATNEJ WIZYCIE PRZY PIERWSZEJ CIąZY PRóCZ TYPOWEGO BADANIA "Z PALECEM W POCHWIE"I CYTOLOGI NIE SKIEROWAłA NA BADANIA KRWI ANI NIE ZWAżYLA MNIE,NIE ZMIERZYłA CIśNIENIA!!! SIEDZIALAM U NIEJ LEDWO 10-15 MIN, ZA 60 Zł!SKIEROWAłA NA USG KTóRE MA MI ROBIć JAKIś INNY DOKTOR "Z PRZYPADKU" KTóRY AKURAT TEGOż KONKRETNEGO DNIA JEST WOLNY W ALDEMEDZIE!!!!...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p. Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.acn.waw.pl 15.10.08, 16:36 racja... cegielska... zero zainteresowania, bylam u niej w 22tc... jak zobaczyla pieczatke innego lekarza, byla bardzo niegrzeczna i zadawaa pytania... niekoniecznie dotyczace ciazy tylko stanu mojego portfelA... a przy badaniu... wziernik<u mojej p. doktor nigdy takiego badania w ciazy nie mialam> jej sie rozszerzyl... o jeden zabek wiecej... malo miszyjki nie rozwalila... zero pytan o sAMOPOCZUCIE, ZERO KONTROLI CISNIENIA I WAGI I ZERO WPISU W 22TC DO KRTY CIAZOWEJ... NIE POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiola Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.dynamic.chello.pl 10.04.18, 08:00 Także nie polecam zero pytań o moje samopoczucie. Faceta nie wpuscila jak chciał zobaczyć dziecko bo niby płci nie widać?! Aa czy to jest najważniejsze ruchy chciał zobaczyć. Wogole jak ja o coś pytać to strach po głupio odpowiada. Przepisała mi tabletki na grzyby w pochwie a mnie nic nie swędzi nic nie mam 2 razy wcześniej się pytała o swędzenie mówiłam że nic. A ona chyba ja ręką swierzbila i Przepisała tabletki. ZDECYDOWANIE ODRADZAM. ZERO kontaktu zero uśmiechu stare pruchno i nasrane we łbie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 11:14 Polecam dr. Rzepke z Sulechowa. Jest fachowcem do tego bardzo miły i na wszystkie pytania odpowiada:) Jest Najlepszy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asa Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 11:21 Nie polecam Feminy na Wyszyńskiego. Dwie aroganckie lekarki, jedna może trochę mniej niż druga. Miłe sa za to recepcjonistki. Odpowiedz Link Zgłoś
sotie Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? 21.08.06, 13:05 dokładnie. też zdarzyło mi się tam kilka razy trafić, w awaryjnej sytuacji. nigdy więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.08.06, 13:41 Dr Jaraczewski w ATP ul.A.Krzywoń 4d. Pracuje w Szpitalu w Sulechowie. Robi USG ,cytologie wszystko opowiada a do tego jak pachnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ukia Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.ztpnet.pl 21.08.06, 14:12 Polecam z czystym sumieniem ginekologa- położnika Wojciecha Sandeckiego, przyjmuje na Zaciszu, ul. Agrestowa 87, prócz tego pracuje w naszym szpitalu. Bardzo kompetentny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc portalu Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.01.14, 02:28 a ciacho do schrupania tez ? Odpowiedz Link Zgłoś
a.jensen Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? 15.03.07, 11:14 Gość portalu: Marta napisał(a): > Polecam dr. Rzepke z Sulechowa. Jest fachowcem do tego bardzo miły i na > wszystkie pytania odpowiada:) Jest Najlepszy!! dziewczyny szukam kontaktu do dr rzepki z sulechowa. dzieki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 19:17 dr Wilczyński Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.08.06, 19:34 Potwierdzam Dr Jaraczewski z ATP ul.A.Krzywoń 4d. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.ztpnet.pl 21.08.06, 21:04 Laber , nie ma lepszego gina jak on w Zielonej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciężarówka Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.ztpnet.pl 23.08.06, 12:12 Witam! jestem obecnie w 9 miesiącu ciązy. Moim lekarzem prowadzącym jest dr Mirosława Rosińska. Jestem z niej bardzo zadowolona, jest kompetentna, uprzejma. W czasie badań jest przy niej pielegniarka, którą ktoś nazwał niegrzecznie na forum "przyzwoitką". To nie jest żadna przyzwoitka, tylko pielęgniarka, która pomaga zejść z fotela, podnieść się z kozetki po badaniu usg, wytrzeć brzuszek z żelu po badaniu. Jest szalenie miła i pomocna. W tym gabinecie czuję się swobodnie, a poza tym czuję, ze jestem mile widzianym pacjentem, któremu chce się pomóc. Dr Rosińska na pierwszej wizycie podała swój tel. komórkowy i skorzystałam z niego już kilka razy o różnych porach i nigdy nie było problemu, pani Dr zawsze spokojnie udzielała mi odpowiedzi na moje pytania i uspakajała moje lęki. Kiedyś byłam na jednej wizycie u dr Bartkiewicza w jego gabinecie na ul. Botanicznej. Drzwi otworzyła mi dziewczyna, kazała usiąść w poczekalni, a sama poszła na górę. I wtedy usłyszłam straszne przekleństwa, że kto śmiał umówić mnie na tak późną godzinę. Zaraz zbiegł Pan dr w rozwalonym fartuchu i burczał coś pod nosem. Przez całe bdanie był nieuprzejmy i opryskliwy. To była moja pierwsza i ostatnia wizyta u niego. Potem rozmowy z innymi kobietami potwierdziły mi, że miały takie same lub podobne przezycia z wizyty u dr Bartkiewicza. Podobno chamskie zachowanie to u niego standard, więc jego stanowczo odradzam, za to dr Rosińską polecam jak najbardziej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ania198 LABER 24.08.06, 21:34 Hej! Laber? a jakieś namiary? ma prywatny gabinet? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miluśka Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 25.08.06, 13:42 Wiecie co przeczytałam prawie całe forum. Moge sie z Wami podzielić opinią co do zielonogórkich ginekologów bo za nim trafiłam na wybitnego lekarza dr Rzepka z Sulechowa to różnych się spotkało. Podsumowując dr Herbich przereklamowany może i ma dobry sprzet z Niemiec ale nie umie się nim posługiwac moja koleżanka badała się u niego w ciąży i stwiedził że dziecko albo będzie miało porażenie mózgowe albo Zespół Downa. Synek jej urodził się w pełni zdrowy (po tym zdarzeniu oczywiście zmieniła lekarza) Następny dr Sandecki tak można do niego dzwonić nawet jak jest na urlopie moja kuzynka chodziła do niego i wzięła go sobie na poród - 600 zł i co zszył jej krocze za dalego musiała u innego nacinać. dr Lach może i kiedys był dobry gdyby nie zaczął pić. Dr. Bartkiewicz - ślepy nie widzi dokładnie co bada i tak jakby dobrze nie znał anatomi i fizjologii człowieka :) Hołowczyc strasznie nie miły chyba że mu zapłacisz bo w szpitalu to brak słów to samo Radoch to jest dopiero ham i gbur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 28.03.07, 14:34 Zgadzam się z Tobą. A moja koleżanka całą ciąże chodziła do Sandeckiego i go chwaliła, że taki miły. Miły to może był ale chyba niedouczony bo nie zauważył ze dziecko miało wadę serca. W tym samym dniu była najpierw u niego na wizycie gdzie zrobił USG i stwierdził że wszystko jest w porządku a po południu w szpitalu na KTG i potem USG okazało się, że dziecko ma utrwaloną od kilku tygodni nieprawidłową czynność serca. Dziecko zmarło 3 dni po urodzeniu i wszyscy lekarze się dziwili, że lekarz prowadzący nie zauważył wady. Nie polecam więc partacza. Odpowiedz Link Zgłoś
sotie Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? 29.08.06, 10:20 absolutnie nie polecam dr Cegielskiej z aldemedu!!! chodze do niej od dawna i póki nic sie nie dzialo, nie mialam powodów do narzekan. nie chciala mi dac skierowania na podstawowe badania przedciazowe, kiedy zrobilam je sobie sama (za gruba kase), ledwo rzucila okiem i powiedziala, ze wszystko jest ok. po konsultacji z innym lekarzem okazalo sie, że wyniki jasno wskazują na ostry stan toxo!!! co akurat dosc mocno rzutuje na starania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc portalu Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.01.14, 02:30 wszyscy tylko nie ten konowal zasrany przez niego malo nie umarlam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrówka-bigbitówka dr Koziełło IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.08.06, 13:43 Polecam dra Koziełło - w rzeczy samej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daries Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.08.06, 17:56 Oczywiscie ze dr Sandecki - jako jedyny z wojewodztwa lubuskiego zykal tytul "Lekarz przyjacielem kobiety" przyznawanym przez Twoj Styl... Naprawde bardzo polecam!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miluśka Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 26.08.06, 13:37 A co byś powiedziała na ten temat kiedy po porodzie zszył moją kuzynkę o jeden szew za daleko i później musiała nacinać gdzie indziej prywatnie co chciał zrbić z niej dziewicę. Dobry lekarz przyjazny kobiecie tylko w czym - śmieszne to co mówisz. Zastanów się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.08.06, 18:04 Tylko dr Jaraczewski z ATP. Wizyta z USG trwa często powyżej 30 min.Wszystko dokładnie tłumaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daries Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.08.06, 19:41 No to chyba nie dostal tego tytylu na wyrost... Przeczytaj komentarze powyzej... to nie tylo moja opinia I nie unos sie tak.... Moze innemu lekarzowi zle sie wydawalo.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 12:14 głupia jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akuszer Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.06, 18:21 Ten temat "żyje" na forum od listopada 2005 r. Chce się Wam jeszcze go odgrzewać? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa745 Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? 26.08.06, 19:03 A niewiecie przypadkiem ile kosztuje wizyta u Cerbińskiego?? Z góry dziękuje za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
sotie Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? 29.08.06, 11:09 Gość portalu: akuszer napisał(a): > Ten temat "żyje" na forum od listopada 2005 r. Chce się Wam jeszcze go > odgrzewać? widac, że temat jest wciąż aktualny :) Odpowiedz Link Zgłoś
reniusia87 Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? 23.02.09, 19:51 szukam ginekologa endokrynologa w zielonej górze, jesli wiecie czy sa jacys na NFZ, lub prywatni(koszt), prosze piszcie, aha i jeszcze jedno czy w Mrowisku na Wyszynskiego oprocz tych pań co sa podobno niemile, jest jakis ginekolog endokrynolog?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.netdrive.pl 28.02.09, 17:09 Witam, Chciałabym się zapytać czy miał ktoś może problem z ciągłym zapaleniem, które u mnie trwa już ponad rok :( i czy którejś z Was udało się je wyleczyć, jak tak to czy możecie mi polecić ginekologa u którego się leczyłyście, dotąd leczyłam się u dr Lechowskiej ale niestety nie ma żadnych rezultatów Z góry dziękuję za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
serdynka1 Dr. Malgorzata Loroch 30.08.06, 12:02 Jestem pacjentka dr. Loroch w przychodni w Sulechowie. Wiem, ze przyjmuje prywatnie w Zielonej Gorze(mowila mi ze ma wiele pacjentek-studentek w ZG). Czy to prawda ze taki dobry z niej "fachowiec"?? Zgiagnozowala mi nadzerke sredniej wielkosci (powiekszyla mi sie ostatnio po ciazy:( i zalecila zabieg wymrazania, oczywiscie prywatnie, u niej w ZG za 200zl. Zdecydowac sie na wymrazanie u niej czy u innego lekarza?? Kogo polecacie??? A moze sa jakies inne metody leczenia nadzerki?? Slyszalam o jakichs globulkach, rowniez o zakrapianiu jakims lekiem.. Bede wdzieczna za odpowiedzi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 14:45 z tego co sie orientuje w sprawie nadzerki to w malo zaawansowanym stopniu mozna ja wyleczyc tabletkami a w bardziej zaawansowanym konieczny jest zabieg wymrazania albo wypalania. Ja radzilabym diagnoze potwierdzic u innego lekarza. Polecam dr Krzysztofa Rzepke(chodze do niego od ok 2 lat i jestem bardzo zadowolona, przyjmuje prywatnie ale widze ze liczy sie dla niego tylko zdrowie pacjentek a nie sciaganie od nich jak najwiecej pieniedzy) przyjmuje on w Sulechowie a z Zielonej Góry polecam dr Wasinskiego, przyjmuje na kase chorych. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edi Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.09.06, 21:34 Polecam Herbicha, byłam u niego raz, ale byl bardzo symatyczny. Wiedziałam ze jestem w ciąży a on mi powiedział, że mam iść w przychodni zalożyć kartę ciążową u lekarza, a do niego przychodzić od czasu do czasu aby nie narażać mnie na koszty. Skorzystałam z jego porady i trafiłam w Poliklinice do dr Bartkiewicza, to bylo 10 lat temu i drugą córeczkę urodziłam 7 lat temu, też pod opieką dr Bartkiewicza, chodzę tam do dzisiaj, nie mam przykrych wspomnień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinezkai Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 12:32 ktora z was chodzi do doktora Jaraczewskiego napiszcie cos o tym lekarzu ,bo slyszalam ze ma dobra opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadra10 Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.ztpnet.pl 25.09.06, 19:57 Ten temat też jest na czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 22:56 dr Hołowczyc Odpowiedz Link Zgłoś
joankaa1 Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? 23.10.06, 15:42 Co myślicie o dr Kaniewskim? chodzę do niego,ale jedynie do pigułki, nigdy na szczęście nie miałam żadnych problemów...ale czy jest naprawdę dobry? Odpowiedz Link Zgłoś
keti6 Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? 27.10.06, 12:14 Witam! o dr Kaniewskim nigdy nie slyszalam, ale moge dolaczyc sie do pozytywnych opinii o dr Laberze. Mialam juz przyjemnosc poznac kilku zielonogórskich ginekologów i musze z przykroscia stwierdzic ze tak naprawde to brakuje nam tu specjalisty z prawdziwego zdarzenia! Wiekszosc ginekologow nie dysponuje odpowiednim sprzetem, czesto wiec nawet jak ktos chce to nie bardzo potrafi pomoc :-( Najbardziej denerwuja mnie tzw przyjmujacy na akord (szczegolnie jak chodzi sie na kase chorych) np u dr Loroch swego czasu nie zdarzylam naciagnac spodni a ona juz czekala abym wyszla, efekt?: ODRADZAM! Nie dziwie sie kolezanki ze chetnie odwiedzaja dr Labera, on choc ma dobry sprzet i raczy poswiecic pacjentce troche czasu badz zapytac czy ma jakies pytania (spotkalam sie z takim podejsciem tylko raz!) Oczywiscie niepokojace jest ze Laber ma coraz wiecej pacjentek i istnieje obawa ze sie pogubi ale na dzien dzisiejszy nie mozna złowróżyć i życze mu powodzenia! Uwazam ze wielka szkoda ze w naszym szpitalu nie ma nikogo godnego zaufania, o warunkach wspominac nawet nie bede bo szkoda wrecz czasu na pisanie o nich. Idealnie miec lekarza który pracuje rowniez w szpitalu szczególnie jak sie cos dzieje zlego, zaoszczedzic mozna sobie wtedy wielu przykrosci (wiem z doswiadczenia niestety) To tak w wielkim skrocie :-) Pozdrawiam wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 14:56 Wiem,że forum to przegląda też dużo dziewczyn z Sulechowa,więc chciałabym,podzielić sie informacjami,do jakiej Pani Ginekolog nie powiino sie udać.Otóż udałam sie dziś do Pani Reczuskiej,była to moja pierwsza wizyta u ginekologa,a szłam,gdyż podejżewałam u siebie jakiś stan zapalny.Pani doktor (hmm)ledwo zerknęła,nie wypytała się o nic,po czym stwierdziła,że jestem brudasem,poczułam sie strasznie upokorzona i miałam ochotę jej powiedzieć,że jest niekompetentna i większą wiedzę na ten temat posiada połowa dziewcząt.Nie wykonała też żadnego kontrolnego badania,i nie jestem do końca pewna,czy założyła rękawiczki.Wkażdym bądz razie odradzam.Od mamy i koleżanek słyszałam również,że nie często stawia błędną diagnozę i dlac niej wszystko jest tym samym. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janeczka Pan w kapeluszu i płaszczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 12:18 Świetny jest i arthrotec poda jak trzeba, a po tym: " Oj coś mi wypadłao " :) Polecam. Nie czai się nic a nic, tylko nie wiem jak się nazywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Pan w kapeluszu i płaszczu IP: *.pcz.pl 13.01.07, 23:23 ehh www.3dwhite.pl/?click=892771ad7a5fb3694b1e3f64ee2f348c Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramona gin IP: *.ztpnet.pl 21.02.07, 17:24 ile kobiet tyle opinii.. ja w ciąży chodziłam do 5 lekarzy, kazdy z nich ma swoje wady i zalety ale na temat zadnego nie wypowiem sie jednoznacznie negatywnie! Holowczyc- swietny fachowiec, mily,(rowniez kiedy lezalam w szpitalu bardzo sypmatyczny wiec nie chodzi tu o kase i priv wiztyty li i jedynie)ze wzgl osobistych zmienilam Wasinski-czlowiek zloto, na NFZ robi wszytskie badania, odp na kazde pyt, bardzo gadatliwy:) zmienilam bo kolejki sa straszne trzeba umawiac sie z 2 mcnym wyprzedzeniem a potem i tak sterczy sie pod gabinetem 1,5h bo opoznienia ma. nie ma maja cierpliowosc:) Laber.. bazuje na sprzecie (bardzo dobrym skadinad) ale wiedzy chyba nie ma za duzo, zdiagnozowal u dziecka schorzenie ktorego nie mialo, tylko narobil mi strachu i stresu, pozatym mily ale drogi jak cholera Wilczynski- mialam z nim do czynienia prywatnie i szpitalnie,fachowiec ta na pewno najlepszy, ale trudno sie z nim porozumiec mruczy co spod nosem, jakies terminologie nieznane laikowi, bada ekhmm bardzo niedelikatnie, malo watroby mi nie wyciagnal, krwawilam po jego badaniu Cerbinski- zarowno w szpitalu jak priv wspanialy, wszystko tlumaczy, objasnia, do tego ma poczucie humowu i bardzo duza wiedze,jak dla mnie the best lekarz, na nim zakonczylam poszukiwania lekarza idealnego:) byla jeszcze dr Rzeczuska z sulechowa- sympatyczna, delikatna, usmiechnieta i rzeczowa, bardzo milo ja wspominam mimo ze nie nalezala do wygadanych, inf trzeba bylo od niej wyciagac raczej. kwalifikowala do porodu w wodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: gin IP: 213.199.233.* 27.02.07, 09:53 Polecam dr Labera prywatny gabibet na Armii Ludowej - wizyta 100 zł, oraz dr Baryłę gabinet na ul. Szczekocińskiej W Medikrolu 80 zł wizyta. Chodziłam do obu, Baryła pracuje w zielonogórskim szpitalu. Prowadził obie moje ciąże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sopelek Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.07, 10:17 Jurak i jej koleżanka Kobierska (przychodnia na Wyszyńskiego)-powinny co najwyżej leczy w lecznicy dla zwierząt(ale i zwierzaków szkoda)-wstrętne baby! Nie polecam!!!! O dr.Labrze (nie byłam)ale słyszłam wiele dobrego.Dr.Cerbiński- wyniosły i nie naturalnie sztywny,czujesz się jakby przyjmował cię hrabia na audiencji a nie lekarz.Dr.Z.Kozłowski-super!Polecam Prowadził moje dwie ciąże.Kompetentny,miły,pomocny i co ważne-WESOłY,poświęca dużo czasu na rozmowę z pacjentką,tak że nie czujesz się że jesteś u ginekologa.Przyjęcia są w poniedziałek od 14.15,wtorek,środa-od 16 Ul Braci Gieremskich 121(obok Parku Tysiąclecia budynek sklepu po lewej stronie 1 piętro)wizyta 50-70zł.Pozdrawiam ciepło:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sotie Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? 14.03.07, 17:22 Gość portalu: Sopelek napisał(a): > Ul Braci Gieremskich 121(obok Parku Tysiąclecia budynek sklepu po lewej stronie 1 piętro)wizyta 50-70zł. ul. braci Gierymskich i Park Tysiąclecia sa w przeciwnych końcach miasta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sopelek Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.07, 20:53 Sorrki pokickało mi się,to jest ul.Chrobrego tel.do doktora;601920864 pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
isiek82 Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? 24.03.07, 21:09 witam poszukuje dobrego ginekologa-położnika, który poprowadzi moja ciążę, przyjmuje w ramach NFZ, ma w gabinecie USG i nie za długi okres oczekiwania na wizytę, ale najważniejsze żeby był profesjonalista w swoim zawodzie. z góry dzięki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 16:04 nie polecam WILCZYNSKIEGO przebił mi pęchez a potem powiedział ze się zesikałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 17:10 dlaczego tak po nazwisku????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nataschka76 Dr Rosińska IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.03.07, 10:05 polecam ją, prowadziła moją ciąże, była zawsze miła, ciepła , uśmiechnieta, odbierała telefony o różnych porach i zawsze wszystko spokojnie tłumaczyła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Dr Laber na plussss IP: *.ztpnet.pl 27.03.07, 12:00 Dziwne bo Dr Laber moje dziecko uratował,dosc skutecznie podtrzymywał moja ciążę,teraz mam 6 miesięczną dzidziunię.Wczesniej chodziłam do innych lekarzy w tym do Sandeckiego i straciłam dwie ciąże.Na Labera nie dam słowa złego powiedzieć ,jest bardzo dobry,ma sprzęt i zna sie na badaniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbra11 Re: Dr Rosińska IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.07.07, 21:54 dr rosinska pracuje w szpitalu wojewódzkim.jest bardzo miła i fachowo podchodzi do swojej pracy.trafiłam na oddział polozniczy i bardzo dokładnie mnie przebadala i odpowiedziala na wszystkie moje pytania .oczywiscie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
aknusia79 Re: Dr Rosińska 17.09.07, 21:26 Gość portalu: nataschka76 napisał(a): > polecam ją, prowadziła moją ciąże, była zawsze miła, ciepła , uśmiechnieta, > odbierała telefony o różnych porach i zawsze wszystko spokojnie tłumaczyła. witam a czy przy porodzie uczestniczy czy sobie trzeba szukac oraz czy doradzi porodówkę ??? Odpowiedz Link Zgłoś
agulka1985 Dr. Lach 08.02.08, 13:10 niestety nie moge miec dobrego zdania na temat tego lekarza.na badaniu usg wyszlo ze ciaza jest w 6 tygodniu, a wdelug ostatniej miesiaczki wychodzil 9 tydzien.2 tygodnie po wizycie zaczelam krwawic i co sie okazalo poronilam bo plod byl obumarly czy cos takiego a on nie zalwazl ze cos jest nie tak, ze plod sie nie rozwija nie zlecil zadnych badan.w szpitalu wykonali mi zabiek aby mnie oczyscic i powiedzieli ze gdybym trafila do szpitala 2 tygodnie wczesniej to bym tak tego nie przezywala, bo maly wlos a bym sie wykrwawila, bo dostalam bardzo silnego krwotoku. wiec odradzam Dr. Lach, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tez pacjentka Re: Dr. Laber IP: *.ztpnet.pl 08.02.08, 19:55 Z jednej strony dobra wiadomość że Laber będzie w Zielonej tylko czy to mu na zdrowie wyjdzie. Ten szpital,chodzi o ginekologię i położnictwo ma okropną opinię i czy jeden człowiek zdoła tę opinię zmienić ???? Może zmiana na stanowisku ordynatora też coś zdziała.Powinni więcej dbać o szczegóły jak tylko kobieta wchodzi do szpitala powinna być pod jak najlepszą opieką położnych i lekarzy.Więcej kultury,więcej starań i więcej wiadomości o stanie zdrowia przekazywanych pacjentce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc portalu Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.01.14, 02:45 bo inaczej jemu sie nieda konowal zasrany przez niego malo nie umarlam Odpowiedz Link Zgłoś
anna.m12 Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? 27.03.07, 13:53 Jestem z Zielonej, polecam Krzysztofa Rzepkę, chodziłam do niego gdy nie mogłam zajść w ciąże, potem przez całą ciąże, naprawde polecam, jest nie tylko miły ale i kompetentny, potem rodziłam w sulechowie i tam tez jest super, a on tam jest ordynatorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Herbich Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 13:59 Tylko dr Herbich.Najnowoczesniejszy sprzet w województwie miła obsługa,prywatny numer itp.Jednak tam trzeba mieć troche sianka aby on dobrze prowadził ale jak kogoś stać to jest super. Nie polecam nie prywatnie bo tam jest się nikim..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e nr kom Rabenda - Łącka IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.05.07, 07:48 A ma ktoś może nr kom do tej pani pielęgniarki od Rabendy - Łąckiej??? Gdzieś zapodziałam :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.centertel.pl 29.07.08, 09:08 Witam.Szukam dobrego lekarz.Możecie polecić jakiegoś lekarza którego znacie z własnego doświadczenie a nie z opowieści.Wiele już nasłuchałam się o lekarzach i nie wiem co mam robic.Serdecznie dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 16:41 dr Baryła ul Szczekocińska 5, 90 zł za wizyte, robi usg i jest dobry, prowadzi mi ciążę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: algida Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.gprspla.plusgsm.pl 08.05.07, 17:34 Tylko doktor Sandecki. Miły, kompetentny i co najważniejsze zainteresowany tym co chce wiedziec pacjentka. Odpowiada na wszytskie pytania i wątpliwości:)) pełne zaufanie. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
agata322 Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? 10.05.07, 12:59 tak się zastanawiam czy lekarze ginekolodzy specjalnie nie mówią o nadżerce ponieważ chcą robić zabieg wymrażania. Oczywiście za to się płaci . Mówią,że to najlepsza metoda etc. Miałam już robiony go dwa razy w odstępie 3 lat , przed i po porodem . Ostatnio moja szwagierka poszła do tego samego lekarza - ma 21 lat i też powiedział. że powinna zrobić wymrażanie / nie rodziła i może to za wcześnie robić taki zabieg /. Może powinna iść do innego lekarza na konsultacje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dość Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.dhcp-ripwave.irishbroadband.ie 23.05.07, 22:45 Witam! polecam Dr Labera ma dobry sprzet nie jest gburem wrecz przeciwnie wdodatku ma bardzo brzyjemy klimat w gabinecie ze nie czujesz sie skrepowan.Jego namiary 606207775 lub 606290025 przyjmuje we wtorki i czwartki adresu nie pamietam.A jeśli chodzi o kobiete dr do Łecka kiedyś byłam jej pacjetką.Jest drozsza ni Laber. Łecka 327 28 40 lub 607 14 00 06 na al Niepodledłości w przychodni.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba30 Re: Dr. Trusz? IP: *.ztpnet.pl 24.07.07, 22:11 chodzę do niego dwa lata.Prowadził moją ciążę i był przy porodzie.Wszysko gładko i bez problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alika Re: Dr. Trusz? IP: *.ztpnet.pl 12.06.08, 14:07 Chodzę od ok 3 lat.Jestem zadowolona,ale podobno przenosi się w inne miejsce.Szkoda ,bo przyjmował blisko mojego domu, ale i tak nie zmienię gina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: już mama Tylko LABER!!!!! IP: *.ztpnet.pl 12.06.08, 16:24 Zrobił wszystko co w jego mocy abym mogała donosić ciążę i teraz cieszyć się zdrową kochaną córką.Wcześniej chodziłam do różnych , przeszłam dwa poronienia.Byłam traktowana powierzchownie,szybko i bez większego zaangazowania.Wizyty szybkie,czasami bez badań usg.W szpitalu pan Radoch bez badań usg stwierdził przy 5 tygodniowej ciąży i krwawieniu ze jest juz za pozno i nie da się nic zrobić prócz łyżeczkowana. Następnym razem przy tak samo wczesnym krwawieniu 6 tydzień trafiłam do dr Labera i miałam to szczęście bo urodziłam . Miałam trudną ciąże ale ten lekarz walczył o moje dziecko tak jak ja.Dał sznsę tej ciąży,podtrzymywał lekami.Częste badania usg,pobyt w szpitalu w N Soli .Moja córka dostała 10 punktów ,jest super dzieckiem,bardzo szybko się rozwija.Gdyby nie ten lekarz to ..... Polecam innym!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiaela Re: Tylko LABER!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 18:19 Zgadzam się! W Zielonej to tylko Laber!!!! Ja też jestem po poronieniach i o moją ciążę dr Laber też walczył. Chodziłam do wielu lekarzy i szczerze polecam tylko pana Labera. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia0608 Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? 11.07.07, 20:49 dobry , bardzo dobry ! Dr. Waśiński tel . 683282533 restracja , przyjmuje prywatnie , i w ramach NFZ koszt wizyty 50 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 00:30 A ja polecam lekarza na Wyspiańskiego 13 (Gienkolog-Endokrynolog), bardzo dobry jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chora Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.08, 21:39 Polecam najgorecej Joanne Czernicka, bardzo oddana zawodowi lekarka, niesamowicie uprzejma, rzeczowa. Od razu czuć, że kobieta jest lekarzem z powolania! Ma nieziemska cierpliwosc i chetnie odpowie na wszystkie pytania, ma niesamowita wiedze ! GORACO POLECAM! Szkoda ze tak malo jest takich lekarzy... Kontakt ktos podal wczesniej ale przypomnie ze na Armii przyjmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
marta12120 Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? 19.05.08, 21:59 Zapewne nie w Alde Med!Na bank nie dr Soroczyński oraz Bartkiewicz!!!Stanowczo odradzam,byłam prowadzona wpierw przez Soroczyńskiego podczas swojej 1ciąży-tragedia nie interesowało go nic,nawet wcześniejsze dolegliwośći i objawy i to,że mam problemy z pękającymi ustami-gdyż to przejdzie heh.Trafiłam do BARTKIEWICZA na początku wszystko dobrze,aż do dnia dzisiejszego, gdy zachował sie jak ostatni cham!Wieczorem w niedzielę miałam plamienia,więc zgłosiłam sie dziś do Niego(poniedziałek rano).Powiedział,że takich kwiatków jak ja ma wiele,spytałam czy przyjmie mnie we wtorek, to kazał mi iść do recepcji-okazał sie brak wolnych terminów.Tylko,że ja na dziś mam termin rozwiązania(19maja),a dziecko sie nie kwapi do wyjścia.W dodatku wystąpiły plamienia,co mnie przeraża,że maluszkowi jest coś nie tak.Nie polecam obydwu lekarzy!Sa aroganccy,nie poświęcają dość czasu pacjentce ciężarna jest gorzej traktowana niż zwierzę! Odpowiedz Link Zgłoś
minia222 Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? 30.07.07, 12:54 Polecam Dr.Roberta Wasinskiego przyjmuje na ulicy Szafrana..Koło Radia index...Fakt ze na wizyte trzeba czekac 2-3msc ale jest naprawde wspaniałym lekarzem Ginekologiem ja chodze do niego juz ponad 5 lat i nie zaluje..pogada doradzi..porobi rózne badania...i wogole Do Babek nie chodze bylam raz (moja pierwsza wizyta u ginekologa) Na mrowisku u Pani.Jurgielewicz.. i myslałam ze ją tam pobije za to co robila..wogole jak ze mną rozmawiała.. Nigdy w zyciu Kobiet Ginekologów.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukająca Janusz Gawron? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 11:47 wiem gdzie przyjmuje ale pytanie: czy przyjmuje w ramach NFZ? jeśli nie to ile kosztuje u niego wizyta i ile trzeba na nią czekać? A co do opinii na temat innych lekarzy: *Lach - chodziłam na Pomorskim, lubi alkohol, leczył mi prywatnie nadżerkę i jak się okazało nic nie wyleczył. *Cegielska - nie bardzo mi odpowiada jest nie za miła;) Nadżerkę kazała wymrażać oczywiście prywatnie. Po konsultacji u innego lekarza dowiedziałam sie, że lepiej nie ruszać jej przed urodzeniem dziecka. *Wasiński - owszem miły, delikatny, ale miałam dość że na każdej wizycie musiałam opowiadać od początku całą moja historię... *Kończal-Kozakiewicz chodziłam do niej jak przyjmowała na przeciwko teatru i w sumie było ok. Ale później przestała przyjmować tam. teraz przyjmuje w Aldemedzie. Ale ma już swoje lata a ja bym nie chciała za jakiś czas znów zmieniać lekarza. *Hołowczyc - prowadził moja ciążę. Dla mnie ok. Nie zleca zbędnych badań, usg nie robi na każdej wizycie, bo nie ma takiej potrzeby. Mogłam dzwonić z problemami. daje poczucie bezpieczeństwa:) Ciąża była bez problemów. Nie wiem jak by było gdyby okazało sie cos nie tak. szkoda, że nie przyjmuje na NFZ... i właśnie szukam lekarza na NFZ, bo jednak pieniądze piechota nie chodzą... A tak poza tym to każdy lekarz będzie mieć i dobre i złe opinie. Jeśli wszystko z nami w porządku to wystarczy, że jest miły;) o tym czy lekarz jest dobry dowiemy sie, gdy cos zacznie sie dziać niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
sotie Re: Janusz Gawron? 31.07.07, 17:40 Gawron już chyba nie przyjmuje na NFZ, wizyta jakiś czas temu kosztowała 70pln, nie wiem jak teraz, długo się nie czekało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.07, 21:01 Ginekolodzy nasi zielonogorscy?hm...jedna wielka banda łapówkarzy.... Nigdy w życiu nie zdecyduje się rodzić w zielonej górze ani chodzić do jakiegokolwiek ginekologa...wszyscy są po jendym psie....Pan Kozłowski i pan Radoch biorą ok 1200zł za zrobienie cesarki...a o usunięciu juz nie mówie...Leżalam na patologi 3 tyg i przewinełam sie przez tą całą śmietanke szpitalną...zero szacunku to człowieka....brak mi słów...moje dziecko ledwo co żyje,a wszstko przez naszych lekarzy...Przyszłe mamusie zastanówcie się 5 tys razy zanim zdecydujecie sie wybrac do jakiegoś lekarza z zielonej góry....Już radze te pare kilometrów się przejechać do pana Rzepki...to jest chyba edyny lekarz z powołania w tym obrebie...bo reszta bo banda gnoji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Też pacjentka Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.09.07, 21:50 Droga Paulo, zanim odważysz się obrażac w tak mało wybredny sposób zielonogórskich lekarzy to najpierw poducz się trochę zasad ortografii polskiej. A może byłaś wyjątkowo nieprzyjemną pacjentką wobec nich, sądząc po agresywnym poście, stąd taka ich reakcja? ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Dziewczyny a co myslicie o Dr.Robercie Wasinskim IP: *.ztpnet.pl 18.09.07, 10:23 Dziewczyny a co myslicie o Dr.Robercie Wasinskim Chodze do niego od jakis 2 lat i zauwazylam ze zawsze jak przychodze musze opowiadac mu wszystko od nowa :/ czuje sie jak bym byla tam pierwszy raz :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cwaniarka Re: Dziewczyny a co myslicie o Dr.Robercie Wasins IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.09.07, 21:38 Witam! Ja wlasnie na pierwszej swojej wizycie bylam u Dr R.Wasinskiego, bylo to 4 dni temu. Owszem jak na pierwszy raz, ktory pewnie jest najbardziej stresujacy nie bylo tak zle. Jest mily, delikatny, wszystko tlumaczy. Ale znalazl mi "cos" na jajniku, tak o okreslil. I nie mial pojecia co to jest, powiedzial, ze chce to poobserwowac i mam sie zglosic do niego za 3 miesiace. Moje "cos" ma 3cm, balam sie ze jak pojde za 3 miesiace bedzie mialo juz 6cm. Wiec juz sie zapisalam na wizyte do Wilczynskiego, bo syszalam o nic tylko dobre opinie. Prywatnie bierze 100zl, ale moze on mi powie co to jest to moje "cos" i zacznie to leczyc. Po wizycie opowiem jak bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysia225 Re: Dziewczyny a co myslicie o Dr.Robercie Wasins IP: *.ztpnet.pl 23.09.07, 10:41 Kochana ja mysle ze to beda torbiele na janikach moja mama miala podobnie ja na szczescie nie mam ale kiedys jak byłam mala mialam nadzerke ale zwalczyli ja teraz znowu mam duze jajniki i powiekszona macice (slyszalam od dr. ze ma to bardzo dobry wplywa na ciaze i porud puzniej ) i oprucz tego jestem strasznie plodna hehe pozdrawiam cie i badz dobrej mysli :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słownik Re: Dziewczyny a co myslicie o Dr.Robercie Wasins IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.09.07, 20:50 Krysiu, spadłem z wrażenia z półki. Zajrzyj czasami do mnie, bardzo proszę. Pozostaję ze smutkiem - Słownik Ortografii Polskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Dziewczyny a co myslicie o Dr.Robercie Wasins IP: *.uz.zgora.pl 23.09.07, 21:54 JAk dla mnie dr Wasiński jest rewelacyjny, delikatny, rzeczowy tylko troche gadula. Zawsze robi potrzebne badania, to on po raz pierwszy zrobil mi USG a wczesniej nikt sie nie pofatygowal, mimo że zawsze chodziłam prywatnie.A najbardziej odradzam panie z Feminy na mrowisku, do tych kobiet mam uraz do dzis:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.07, 10:46 Dziewczyny, trudno się teraz połapać w tych waszych wszystkich wypowiedziach i wątpię zeby ktokolwiek odważył sie przeczytać wszystko...proponuję odwiedzić tą stronkę www.lekka.pl/gabinety.html?pid=4&mid=Zielona%20G%F3ra i oddać swój głos/opinię na lekarza z którego "usług" korzystałyście. Jest tam ich co prawda tylko kilku, ale kazda opinia pomoze na pewno w wyborze i bedzie to na pewno bardziej czytelne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cwaniarka Re: Dobry ginekolog w ZG-gdzie takiego szukać? IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.10.07, 21:03 "Witam! Ja wlasnie na pierwszej swojej wizycie bylam u Dr R.Wasinskiego, bylo to 4 dni temu. Owszem jak na pierwszy raz, ktory pewnie jest najbardziej stresujacy nie bylo tak zle. Jest mily, delikatny, wszystko tlumaczy. Ale znalazl mi "cos" na jajniku, tak o okreslil. I nie mial pojecia co to jest, powiedzial, ze chce to poobserwowac i mam sie zglosic do niego za 3 miesiace. Moje "cos" ma 3cm, balam sie ze jak pojde za 3 miesiace bedzie mialo juz 6cm. Wiec juz sie zapisalam na wizyte do Wilczynskiego, bo syszalam o nic tylko dobre opinie. Prywatnie bierze 100zl, ale moze on mi powie co to jest to moje "cos" i zacznie to leczyc. Po wizycie opowiem jak bylo." --------------------------------------------------------------------- Dziewczyny bylam dzis u Wilczynskiego! Polecam!!!! Natomiast nie polecam dr Wasinskiego. Coz z tego ze jest delikatny i mily i pomimo sympati jaka mam do niego nie moge powiedziec o nim "profesjonalista". Wilczynski wykryl dzis u mnie nadzerke, ktora Wasinski tydzien temu nie zauwazyl!!! A to z dnia na dzien sie nie robi!!! A nadzerke to teraz co druga z nas ma i nie rozumiem jak mogl to przeoczyc!!!! A wrcajac do mojego guza, to mnie Wilczynski uspokoil. Powiedzial mi co to jest i ze mam sie nie martwic. Jednakze czesciej to kontrolowac. Dzis wybulilam 120 zl wizyuta 100zl+20 za cytologie. Jednak zdrowie wazniejsze. A dr Wilczynski to profesjonalista, nie ma co ukrywac. Odpowiedz Link Zgłoś