nocnik77 25.11.05, 10:03 Juz raz probował.Może teraz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Moje Miasto Re: Grad Roman na prezydenta ZG IP: *.ztpnet.pl 25.11.05, 23:16 Chyba och..ałe...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Grad Roman na prezydenta ZG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 22:17 janek też chce na PREZIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lex Re: Grad Roman na prezydenta ZG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 10:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lex Re: Grad Roman na prezydenta ZG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 10:45 Znam,nie osobiście Pana Romana -chłopak inteligentny,ułożony,dobry organizator. Może rzeczywiście dać mu szansę i powierzyć prezydenturę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: Grad Roman na prezydenta ZG IP: *.ztpnet.pl 26.11.05, 10:55 Co to za jeden???? skad on jest?????/ Prosze o wiecej info. skoro sie kogos poleca. PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
boccaccio Re: Grad Roman na prezydenta ZG 26.11.05, 14:46 Ludzie czy was powaliło??? Grad to ciepłe kluchy. Za poparcie Ronowicz w drugiej turze dostał stołek w magistracie. Jest szpecem od niczego. Jego program rozwoju miasta to uprawa winorośli. Wg niego to jedyna szansa rozwoju Zielonej Góry. Dostał stołek i zamknął plajtującą cukierenkę. Znam go. Ten facet nie potrafi o niczym innym mówić, jak tylko o winoroślach. W Moim Mieście jest nielubiany. Uważają go za sprzedawczyka. Za garśc srebrników od Czarnej Damy dmie w tę samą trąbkę. Może i jest pozytywnie zkręcony, ale pędami winorośli. Może się i nadaje, ale na szatniarza w Palmiarni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Papajoe Re: Grad Roman na prezydenta ZG IP: *.ztpnet.pl 26.11.05, 15:25 O NOŁ!!!!! Nigdy w życiu ,w całej rozciągłości zgadzam sie z przedmówcą!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadzia Re: Grad Roman na prezydenta ZG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 20:55 Ja na Prezydenta widzę Urbaniaka i nikogo więcej.Bardzo mądry facet , bogaty , młody .jest dobrze zapowiadającym sie Radcą Prawnym.Pomyślcie i spojrzcie na sesje.Bardzo mądrze zabiera głos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kull Re: Grad Roman na prezydenta ZG IP: *.ztpnet.pl 27.11.05, 14:39 Wydaje się,że Grad jest odpowiednim kandydatem. Wie czego chce. Jego pomysł na winorośle jest trafiony. A stowarzyszenie MOJE MIASTO bez niego to juz nie to samo. Zazdrośnik ten Boccaccio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Papajoe Re: Grad Roman na prezydenta ZG IP: *.ztpnet.pl 27.11.05, 15:20 Ej Kull albo Go nie znasz całkiem albo to Twój krewny bądż znajomy bo ktoś kto zna teg pana nigdy takich głupot nie napisze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kull Papaoje-zazdroscisz czegoś Gradowi? IP: *.ztpnet.pl 27.11.05, 18:36 Rzeczywiście nie znam tego człowieka,ale wiele o nim słyszałem dobrego. Ma wiele trafionych pomysłów,które realizuje. Uwazam,ze Gradowi wiele osób po prostu zazdrości!! Skad te tłumy niby-zaprzyjaznionych na imprezach przez niego robionych? A najgorsi są ci,ktorzy liczyli na cos przy okazji tej znajomości,a sie przeliczyli...Nieprawdaż Papaoje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Papajoe Re: Papaoje-zazdroscisz czegoś Gradowi? IP: *.ztpnet.pl 27.11.05, 20:15 Nieprawdaż!!! Swoją opinię o tym panu przedstawił juz Boccaccio pod którą ja sie dwoma rękoma ba dwoma nogami podpisuję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesio Re: Papaoje-zazdroscisz czegoś Gradowi? IP: *.ztpnet.pl 27.11.05, 21:07 Zmiany sa potrzebne.Czy beda lepsze niedługo sie okaże.Na pewno nie Grad jest moim faworytem.Troche kombinator, ale czy polityk nie taki powinien być? Odpowiedz Link Zgłoś
boccaccio Re: Papaoje-zazdroscisz czegoś Gradowi? 27.11.05, 21:12 Kurcze. Ale przecież to dupowliz. W poprzedniej kampanii bezbarwny i beznadziejny. Ot po prosu ciepłe kluchy. Wizjoner w stylu siedmioletniego dziecka. Koledzy z Mojego Miasta z niego się śmieją i nie chca z nim nic do czynienia. Ot zwykły sprzedwaczyk. Za ciepły stołek sprzeniewierzył się ideałom i tyle. Ot taki moherowy beret. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celina Re: Papaoje-zazdroscisz czegoś Gradowi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.05, 19:12 Koledzy z Mojego Miasta?niby jacy?wymień chociaż jedno nazwisko porządnego człowieka,które się z tym pseudo-stowarzyszeniem jeszcze kojarzy.Wszyscy dobrzy już dawno odeszli-zniesmaczeni tym ,co się tam dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irys022 Re: Grad Roman na prezydenta ZG IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.05.06, 11:19 Zgadzam sie z Bocaccio.P.Grad moze byc szatniarzem w Palmiarni i otoczyc sie pnaczem winorosli.Jest to super nieudacznik,ktory prowadzil juz kilka firm.Dla rodziny i jego przyjaciol fotel prezydenta to wymarzone stanowisko dla tego dupka. Pozdro!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niegrad Re: Grad Roman na prezydenta ZG IP: *.gala.net.pl 01.12.05, 14:12 no, panie lex, albo to pan jest grad, albo pan go nie zna, jesli taki ma pan opis wwymienionego.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UW Re: Grad Roman na prezydenta ZG IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.11.05, 15:10 Słaby z niego urzędnik i należy do Ordynackiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: Grad Roman na prezydenta ZG IP: *.ztpnet.pl 01.12.05, 13:51 Grad jest teraz Wielkim Winiarzem.A wino i polityka to jedno. Nie jest taki zły jak chcieliby niektorzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmiasto Re: Grad Roman na prezydenta ZG IP: *.gala.net.pl 01.12.05, 14:16 kandydatem jest Roman ale DOGANOWSKI, co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znawca Re: Grad Roman na prezydenta ZG IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.12.05, 17:16 Doganowski? Wyje..... z AWS za wchodzenie Listowskiemu w dupę? Dostał za to prezia Fundacji Uniwersyteckiej,w której kręcił lody.Grad? Fuksem dostal się do UM.Teraz cały wydział zastanawia się jak go pogonić.Straszny amator.A propo ich stowarzyszenia Mojege Miasto.Wiecie pewnie,że jest w nim już komuch Bambrowicz,a Mikulewicz chce przyjąć jeszcze Batkowskiego!Reszta to Ordynacka.Piękna SLD-bis się nam szykuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmiastowy Re: Grad Roman na prezydenta ZG IP: 83.142.72.* 06.12.05, 19:07 taki lepki facet niech zajmie sie czym innym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pat Re: Grad może jako pajac do cyrku IP: *.dsl.pipex.com 01.12.05, 14:21 tez nie wiem czy by sie nadawał !!!!! głupoty tu wymyslacie. facet nie zna sie nawet na winiarstwie, dajcie mu spokoj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wafe Grad na prezydenta?Czemu nie? IP: *.ztpnet.pl 01.12.05, 14:34 Bardzo dobry pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Re: Grad Roman na prezydenta przylepu:D? IP: *.uz.zgora.pl 01.12.05, 14:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koma ten kombinator? IP: *.ztpnet.pl 02.12.05, 09:15 Byłaby to wielka porażka dla miasta i jego mieszkańców. Facet jest tak przebiegły,że wszystko mozliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vile obłuda i cynizm IP: *.ztpnet.pl 02.12.05, 09:50 Nie wierzę,że taka osoba jak Grad wogóle bedzie startowac w wyborach.Jest na to za cwany.Za duzo by stracił ! Rodzinke juz wylansował, zrobił sie prezesem Ogólnopolskim, Moje Miasto juz go niechce,trzeba wiec cos robić dla chwały i sławy. Co go ZG obchodzi!! BEDE PREZYDENTEM POLSKI!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Romuś zostań prezydentem!!! IP: *.ztpnet.pl 02.12.05, 15:17 zostań,błagam i zrób porządek w tym mieście.Wybuduj nam basen i daj prace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryjek Re: Romuś zostań prezydentem!!! IP: *.ztpnet.pl 05.12.05, 12:41 dobrze bedzie nam jak w "niebie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wezyr a zostanie, zostanie.... IP: *.ztpnet.pl 05.12.05, 20:28 jestem o tym przekonany,że gdyby startował,miałby duze szanse. I na nic zdaja sie slowa krytyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: a zostanie, zostanie.... IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.12.05, 21:01 Facet który wygra wybory nie może być z tego samego układu co Ronowicz bo to nir dobrze wróży.Choćby to że nic nie wyjdzie na światło dzienne trupy pozostaną w szafie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spolegliwy Re: Grad Roman na prezydenta ZG IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.12.05, 09:08 Elektryk był prezydentm RP, dlaczego Grad nie moze być prezydentem Zielonej Góry? Może, tylko poco? Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1954 Re: Grad Roman na prezydenta ZG 07.12.05, 12:45 Ciekawa propozycja... hhm kto to wymyslił ?? moze lepiej by nie było ale smieszniej napewno W.B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOLEGA ROMEK , DAJ SE SPOKÓJ !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 13:30 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "przyjaciel" Re: ROMEK , DAJ SE SPOKÓJ !!! IP: 83.142.72.* 07.12.05, 16:55 Nie za dużo tego? Ponoć Grad "działa" juz prawie wszędzie.Jak to możliwe? Facet żadnej pracy się "nie boi".Tylko wszędzie "po łebkach",byle BYĆ , byle ISTNIEĆ. BYLE JAK. Może trza sie najpierw porozliczać u jednych,drugich..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jery masz na mysli moje miasto?-zapomnij! IP: 83.142.72.* 07.12.05, 17:11 choć wybory nieublaganie zblizaja sie wielkimi krokami-moze przeprosiny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koalaa Re: masz na mysli moje miasto?-zapomnij! IP: 83.142.72.* 08.12.05, 15:00 Przeciez był zawsze liderem tego stowarzyszenia.Czyż nie tak? I był dobry do tej pory? A teraz już be? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo Re: Grad Roman na prezydenta ZG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.05, 14:21 Na pewno z Grada byłby lepszy prezydent Zielonej Góry niż z Wałęsy prezydent Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lupii Re: Grad Roman na prezydenta ZG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 21:26 Przecierz te pajac został wyrzucony ze Stowarzyszenia MM za niepłacenie składek członkowskich.Intencje może miał dobre ale wyszło Romkowi jak zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: echo to solidny facet i niepodobne do niego... IP: 83.142.72.* 09.12.05, 14:19 To niby z jakiej "formacji" bedzie startował Grad? Przeciez to wy z Mojego Miasta tak go "wyszykowaliscie"!Na piedestał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo lepszy Grad niż wiadomo kto.... IP: 83.142.72.* 11.12.05, 13:19 Myślę Panie Romanie,że mógłby Pan zabrac głos w tej dyskusji. Tylko po co? No to jak? Będzie start do wyborów czy nie? Osobiście nie jestem przeciwny, tylko troche trzeba jeszcze popracować nad sobą.Panie Romanie Grad. Do dzieła! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedzący Re: lepszy Grad niż wiadomo kto.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.05, 17:00 Romuś robi wino i nie czyta tych pierdół.Może to i dobrze,a może i szkoda...bo gdyby pomyślał o tym poważnie to różnie mogłoby się skończyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F.O Re: lepszy Grad niż wiadomo kto.... IP: *.ztpnet.pl 12.12.05, 21:09 sztucznie podbijany wątek przez nielicznych członków rodziny Grada i jeszcze mniejszy znajomych.żenująca sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
kozeina Re: Grad Roman na prezydenta ZG 11.12.05, 16:28 Ludzie czy was pogięło? Roman Grad to mameja bez jaj. Sprzedał się Ronowiczowej za parę groszy. Za poparcie dostał stołek w urzędzie i zajmuje się sadzonkami winorośli. Koledzy z Mojego Miasta pogonili go ze swojego grona. To mitoman nie mający pojęcia o zarządzaniu. Grad .... i wszystkie plagi Egipskie spadły na przeklętą Zieloną Górę. Boże daj nam siłę i mądrość wybrac człowieka w końcu godnego tej zaszczytnej ale też bardzo odpowiedzialnej funkcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo ale KOZEINĘ wzięło!!! IP: *.ztpnet.pl 13.12.05, 17:12 Kurczę,tylu zawistnych,że az trudno pojąć dlaczego?Każdy ma prawo robic to,na co przyjdzie mu ochota! Romeczku!! Bądż nam prezydentem!! Ku chwale ojczyzny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baron Re: ale KOZEINĘ wzięło!!! IP: *.ztpnet.pl 14.12.05, 13:31 W sumie niezły kandydat ten Grad.Słyszałem trochę niepochlebnych opinii na jego temat,ale kto jest doskonały? Najlepszy jest ten,który NIC nie robi? Wymagania,narzekania,krytyka - to cechy 80% polaków. Trzymam jednak kciuki /w razie czego/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cicha wielbicielka Re: ale KOZEINĘ wzięło!!! IP: *.ztpnet.pl 14.12.05, 15:07 Ja także trzymam kciuki /w razie czego/! Grad to Grad! Fajny facet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIIks Re: ale KOZEINĘ wzięło!!! IP: *.ztpnet.pl 14.12.05, 16:29 bolo,baron i cicha wielbicielka to ta sama osoba.Panie Romanie!Nie tędy droga do popularności:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rychu Re: Grad Roman na prezydenta ZG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 17:44 Przeciez to kmiot Ludzie puknijcie się w glowę. Zielona Góra jest skazana na zagłade jeśli tacy ludzie przychodza wam wogóle do głowy Odpowiedz Link Zgłoś
sk561 Re: Grad Roman na prezydenta ZG 15.12.05, 02:13 IIIks, nie mam teorii spiskowych na temat ludzi na forum, wiec nie twierdze, że Kowalski to też Nowak. Niemniej Roman Grad to dość oryginalna kandydatura i raczej egzotyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolo Re: Grad Roman na prezydenta ZG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 08:10 ... do tego śmieszna. Ten facio nadaje się do sadzenia winogron w ogródku u Babki Kiepskiej co zreszta teraz robi. Przeciez to mameja i bezjajowiec Nawet koledzy z Mojego Miasta z którego startował na prezia poszczuli go psami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Grad Roman na prezydenta ZG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 10:13 Tylko Roman odświeży to miasto ! Romanie trzymaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilla Re: Grad Roman na prezydenta ZG IP: *.ztpnet.pl 05.01.06, 12:28 oczywiscie razem ze mną!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moszek Re: Grad Roman na prezydenta ZG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 18:25 dobry kandytat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jelonek Re: Grad Roman na prezydenta ZG IP: *.ztpnet.pl 09.01.06, 18:24 ja tez chce byc prezydentem,albo chociaz wice!!! Romek, pamietaj o mnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michu Re: Grad Roman na prezydenta ZG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 21:19 niech zostanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Grad Roman na prezydenta ZG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 22:57 popieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tolek2 Re: Grad Roman na prezydenta ZG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 23:04 Przeciez to straszna mameja. Wyrzucili go nawet koledzy ze Stowarzyszenia Moje Miasto. On nadaje się do podlewania winorośli końskim moczem. Ludzie czy was pogięło? Chcecie zielonke juz całkiem pogrążyć? Grad nadaje sie do noszenia teczki Babce Kiepskiej. Do niczego innego się nie nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Grad Roman na prezydenta ZG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 18:49 Grad to nieporozumienie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julian przesada z tą anty...dla Grada IP: *.ztpnet.pl 11.01.06, 19:53 Panie Romanie, powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc Re: Grad Roman na prezydenta ZG IP: 213.77.48.* 05.04.06, 07:38 A czy pan Grad wogóle mieszka w Zielonej Górze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baja ROMKU jesteśmy z Tobą IP: *.ztpnet.pl 05.04.06, 12:37 komuś sie przypomniało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dqh Re: Grad Roman na prezydenta ZG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.06, 21:24 mieszka w Starym Kisielinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quantaqosta Re: Grad Roman na prezydenta ZG IP: *.ztpnet.pl 05.04.06, 21:26 Ale ludzie o kim wy gadacie???Ten facet się na to stanowisko kompletnie nie nadaje.Tak samo jak Szymkowiak i Dowhan!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: Grad Roman na prezydenta ZG IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 05.04.06, 21:58 i to zamyka dyskusję nad powyższymi kandydaturami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc roman erotoman IP: 62.87.177.* 07.04.06, 16:14 co to za fajfus ktos powie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciuś Roman , jestem za!!! IP: *.ztpnet.pl 11.04.06, 10:08 zawsze dochodzi do celu jaki sobie wyznaczył!! Popieram Cię Romuś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roki Re: Roman , jestem za!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 22:04 a może tak Pan Stanisław Bała z Ligi Polskich Rodzin. Już startował w poprzednich wyborach na Prezydenta, ścieżki ma przetarte.Mądry facet, niezależny.Też tak jak Bukiewicz ma biuro nieruchomości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V-2 Re: Grad Roman na prezydenta ZG IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.06, 17:37 Tylko Roman. On jest the best !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzycho Re: Grad Roman na prezydenta ZG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 00:14 raczej niech wraca do cukierni wypiekac te gnioty...i glowe troche spuscic panie Romanie!!! Odpowiedz Link Zgłoś