Dodaj do ulubionych

Grad Roman na prezydenta ZG

25.11.05, 10:03
Juz raz probował.Może teraz?
Obserwuj wątek
    • Gość: Moje Miasto Re: Grad Roman na prezydenta ZG IP: *.ztpnet.pl 25.11.05, 23:16
      Chyba och..ałe...!
      • Gość: janek Re: Grad Roman na prezydenta ZG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 22:17
        janek też chce na PREZIA
    • Gość: Lex Re: Grad Roman na prezydenta ZG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 10:43
      • Gość: Lex Re: Grad Roman na prezydenta ZG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 10:45
        Znam,nie osobiście Pana Romana -chłopak inteligentny,ułożony,dobry organizator.
        Może rzeczywiście dać mu szansę i powierzyć prezydenturę?
        • Gość: zg Re: Grad Roman na prezydenta ZG IP: *.ztpnet.pl 26.11.05, 10:55
          Co to za jeden????
          skad on jest?????/

Prosze o wiecej info. skoro sie kogos poleca.

PZDR
          • boccaccio Re: Grad Roman na prezydenta ZG 26.11.05, 14:46
            Ludzie czy was powaliło??? Grad to ciepłe kluchy. Za poparcie Ronowicz w drugiej
            turze dostał stołek w magistracie. Jest szpecem od niczego. Jego program rozwoju
            miasta to uprawa winorośli. Wg niego to jedyna szansa rozwoju Zielonej Góry.
            Dostał stołek i zamknął plajtującą cukierenkę. Znam go. Ten facet nie potrafi o
            niczym innym mówić, jak tylko o winoroślach. W Moim Mieście jest nielubiany.
            Uważają go za sprzedawczyka. Za garśc srebrników od Czarnej Damy dmie w tę samą
            trąbkę. Może i jest pozytywnie zkręcony, ale pędami winorośli. Może się i
            nadaje, ale na szatniarza w Palmiarni.
            • Gość: Papajoe Re: Grad Roman na prezydenta ZG IP: *.ztpnet.pl 26.11.05, 15:25
              O NOŁ!!!!!
              Nigdy w życiu ,w całej rozciągłości zgadzam sie z przedmówcą!!!!
              • Gość: Jadzia Re: Grad Roman na prezydenta ZG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 20:55
                Ja na Prezydenta widzę Urbaniaka i nikogo więcej.Bardzo mądry facet , bogaty ,
                młody .jest dobrze zapowiadającym sie Radcą Prawnym.Pomyślcie i spojrzcie na
                sesje.Bardzo mądrze zabiera głos.
                • Gość: Kull Re: Grad Roman na prezydenta ZG IP: *.ztpnet.pl 27.11.05, 14:39
                  Wydaje się,że Grad jest odpowiednim kandydatem. Wie czego chce. Jego pomysł na
                  winorośle jest trafiony. A stowarzyszenie MOJE MIASTO bez niego to juz nie to
                  samo. Zazdrośnik ten Boccaccio.
                  • Gość: Papajoe Re: Grad Roman na prezydenta ZG IP: *.ztpnet.pl 27.11.05, 15:20
                    Ej Kull albo Go nie znasz całkiem
                    albo to Twój krewny bądż znajomy
                    bo ktoś kto zna teg pana nigdy takich
                    głupot nie napisze!
                    • Gość: kull Papaoje-zazdroscisz czegoś Gradowi? IP: *.ztpnet.pl 27.11.05, 18:36
                      Rzeczywiście nie znam tego człowieka,ale wiele o nim słyszałem dobrego. Ma
                      wiele trafionych pomysłów,które realizuje. Uwazam,ze Gradowi wiele osób po
                      prostu zazdrości!! Skad te tłumy niby-zaprzyjaznionych na imprezach przez niego
                      robionych? A najgorsi są ci,ktorzy liczyli na cos przy okazji tej znajomości,a
                      sie przeliczyli...Nieprawdaż Papaoje?
                      • Gość: Papajoe Re: Papaoje-zazdroscisz czegoś Gradowi? IP: *.ztpnet.pl 27.11.05, 20:15
                        Nieprawdaż!!!
                        Swoją opinię o tym panu przedstawił juz Boccaccio
                        pod którą ja sie dwoma rękoma ba dwoma nogami podpisuję!
                        • Gość: lesio Re: Papaoje-zazdroscisz czegoś Gradowi? IP: *.ztpnet.pl 27.11.05, 21:07
                          Zmiany sa potrzebne.Czy beda lepsze niedługo sie okaże.Na pewno nie Grad jest
                          moim faworytem.Troche kombinator, ale czy polityk nie taki powinien być?
                          • boccaccio Re: Papaoje-zazdroscisz czegoś Gradowi? 27.11.05, 21:12
                            Kurcze. Ale przecież to dupowliz. W poprzedniej kampanii bezbarwny i
                            beznadziejny. Ot po prosu ciepłe kluchy. Wizjoner w stylu siedmioletniego
                            dziecka. Koledzy z Mojego Miasta z niego się śmieją i nie chca z nim nic do
                            czynienia. Ot zwykły sprzedwaczyk. Za ciepły stołek sprzeniewierzył się ideałom
                            i tyle. Ot taki moherowy beret.
                            • Gość: Celina Re: Papaoje-zazdroscisz czegoś Gradowi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.05, 19:12
                              Koledzy z Mojego Miasta?niby jacy?wymień chociaż jedno nazwisko porządnego
                              człowieka,które się z tym pseudo-stowarzyszeniem jeszcze kojarzy.Wszyscy dobrzy
                              już dawno odeszli-zniesmaczeni tym ,co się tam dzieje
            • Gość: irys022 Re: Grad Roman na prezydenta ZG IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.05.06, 11:19
              Zgadzam sie z Bocaccio.P.Grad moze byc szatniarzem w Palmiarni i otoczyc sie
              pnaczem winorosli.Jest to super nieudacznik,ktory prowadzil juz kilka firm.Dla
              rodziny i jego przyjaciol fotel prezydenta to wymarzone stanowisko dla tego
              dupka.

Pozdro!!!!!!!
        • Gość: niegrad Re: Grad Roman na prezydenta ZG IP: *.gala.net.pl 01.12.05, 14:12
          no, panie lex, albo to pan jest grad, albo pan go nie zna, jesli taki ma pan
          opis wwymienionego....
    • Gość: UW Re: Grad Roman na prezydenta ZG IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.11.05, 15:10
      Słaby z niego urzędnik i należy do Ordynackiej.
      • Gość: Jerry Re: Grad Roman na prezydenta ZG IP: *.ztpnet.pl 01.12.05, 13:51
        Grad jest teraz Wielkim Winiarzem.A wino i polityka to jedno. Nie jest taki zły
        jak chcieliby niektorzy.
        • Gość: mmiasto Re: Grad Roman na prezydenta ZG IP: *.gala.net.pl 01.12.05, 14:16
          kandydatem jest Roman ale DOGANOWSKI, co wy na to?
          • Gość: Znawca Re: Grad Roman na prezydenta ZG IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.12.05, 17:16
            Doganowski? Wyje..... z AWS za wchodzenie Listowskiemu w dupę? Dostał za to
            prezia Fundacji Uniwersyteckiej,w której kręcił lody.Grad? Fuksem dostal się do
            UM.Teraz cały wydział zastanawia się jak go pogonić.Straszny amator.A propo ich
            stowarzyszenia Mojege Miasto.Wiecie pewnie,że jest w nim już komuch
            Bambrowicz,a Mikulewicz chce przyjąć jeszcze Batkowskiego!Reszta to
            Ordynacka.Piękna SLD-bis się nam szykuje.
          • Gość: mmiastowy Re: Grad Roman na prezydenta ZG IP: 83.142.72.* 06.12.05, 19:07
            taki lepki facet niech zajmie sie czym innym
    • Gość: pat Re: Grad może jako pajac do cyrku IP: *.dsl.pipex.com 01.12.05, 14:21
      tez nie wiem czy by sie nadawał !!!!! głupoty tu wymyslacie. facet nie zna
      sie nawet na winiarstwie, dajcie mu spokoj
      • Gość: wafe Grad na prezydenta?Czemu nie? IP: *.ztpnet.pl 01.12.05, 14:34
        Bardzo dobry pomysł.
    • Gość: :D Re: Grad Roman na prezydenta przylepu:D? IP: *.uz.zgora.pl 01.12.05, 14:42
      • Gość: koma ten kombinator? IP: *.ztpnet.pl 02.12.05, 09:15
        Byłaby to wielka porażka dla miasta i jego mieszkańców. Facet jest tak
        przebiegły,że wszystko mozliwe.
        • Gość: vile obłuda i cynizm IP: *.ztpnet.pl 02.12.05, 09:50
          Nie wierzę,że taka osoba jak Grad wogóle bedzie startowac w wyborach.Jest na to
          za cwany.Za duzo by stracił ! Rodzinke juz wylansował, zrobił sie prezesem
          Ogólnopolskim, Moje Miasto juz go niechce,trzeba wiec cos robić dla chwały i
          sławy. Co go ZG obchodzi!! BEDE PREZYDENTEM POLSKI!!!!!!!!!!
    • Gość: toja Romuś zostań prezydentem!!! IP: *.ztpnet.pl 02.12.05, 15:17
      zostań,błagam i zrób porządek w tym mieście.Wybuduj nam basen i daj prace.
      • Gość: ryjek Re: Romuś zostań prezydentem!!! IP: *.ztpnet.pl 05.12.05, 12:41
        dobrze bedzie nam jak w "niebie".
        • Gość: wezyr a zostanie, zostanie.... IP: *.ztpnet.pl 05.12.05, 20:28
          jestem o tym przekonany,że gdyby startował,miałby duze szanse. I na nic zdaja
          sie slowa krytyki.
          • Gość: gość Re: a zostanie, zostanie.... IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.12.05, 21:01
            Facet który wygra wybory nie może być z tego samego układu co Ronowicz bo to
            nir dobrze wróży.Choćby to że nic nie wyjdzie na światło dzienne trupy
            pozostaną w szafie.
            • Gość: strachliwy O Boże! IP: *.ztpnet.pl 06.12.05, 11:05
    • Gość: spolegliwy Re: Grad Roman na prezydenta ZG IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.12.05, 09:08
      Elektryk był prezydentm RP, dlaczego Grad nie moze być prezydentem Zielonej
      Góry? Może, tylko poco?
      • waldek1954 Re: Grad Roman na prezydenta ZG 07.12.05, 12:45
        Ciekawa propozycja... hhm kto to wymyslił ?? moze lepiej by nie było ale
        smieszniej napewno W.B.
        • Gość: KOLEGA ROMEK , DAJ SE SPOKÓJ !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 13:30
          ?
          • Gość: "przyjaciel" Re: ROMEK , DAJ SE SPOKÓJ !!! IP: 83.142.72.* 07.12.05, 16:55
            Nie za dużo tego? Ponoć Grad "działa" juz prawie wszędzie.Jak to możliwe? Facet
            żadnej pracy się "nie boi".Tylko wszędzie "po łebkach",byle BYĆ , byle ISTNIEĆ.
            BYLE JAK. Może trza sie najpierw porozliczać u jednych,drugich.....
            • Gość: jery masz na mysli moje miasto?-zapomnij! IP: 83.142.72.* 07.12.05, 17:11
              choć wybory nieublaganie zblizaja sie wielkimi krokami-moze przeprosiny?
              • Gość: koalaa Re: masz na mysli moje miasto?-zapomnij! IP: 83.142.72.* 08.12.05, 15:00
                Przeciez był zawsze liderem tego stowarzyszenia.Czyż nie tak? I był dobry do
                tej pory? A teraz już be?
      • Gość: Bolo Re: Grad Roman na prezydenta ZG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.05, 14:21
        Na pewno z Grada byłby lepszy prezydent Zielonej Góry niż z Wałęsy prezydent
        Polski.
    • Gość: lupii Re: Grad Roman na prezydenta ZG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 21:26
      Przecierz te pajac został wyrzucony ze Stowarzyszenia MM za niepłacenie składek
      członkowskich.Intencje może miał dobre ale wyszło Romkowi jak zwykle.
      • Gość: echo to solidny facet i niepodobne do niego... IP: 83.142.72.* 09.12.05, 14:19
        To niby z jakiej "formacji" bedzie startował Grad? Przeciez to wy z Mojego
        Miasta tak go "wyszykowaliscie"!Na piedestał!
        • Gość: bolo lepszy Grad niż wiadomo kto.... IP: 83.142.72.* 11.12.05, 13:19
          Myślę Panie Romanie,że mógłby Pan zabrac głos w tej dyskusji. Tylko po co? No
          to jak? Będzie start do wyborów czy nie? Osobiście nie jestem przeciwny, tylko
          troche trzeba jeszcze popracować nad sobą.Panie Romanie Grad. Do dzieła!
          • Gość: Wiedzący Re: lepszy Grad niż wiadomo kto.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.05, 17:00
            Romuś robi wino i nie czyta tych pierdół.Może to i dobrze,a może i szkoda...bo
            gdyby pomyślał o tym poważnie to różnie mogłoby się skończyć
            • Gość: F.O Re: lepszy Grad niż wiadomo kto.... IP: *.ztpnet.pl 12.12.05, 21:09
              sztucznie podbijany wątek przez nielicznych członków rodziny Grada i jeszcze
              mniejszy znajomych.żenująca sprawa
    • kozeina Re: Grad Roman na prezydenta ZG 11.12.05, 16:28
      Ludzie czy was pogięło? Roman Grad to mameja bez jaj. Sprzedał się Ronowiczowej
      za parę groszy. Za poparcie dostał stołek w urzędzie i zajmuje się sadzonkami
      winorośli. Koledzy z Mojego Miasta pogonili go ze swojego grona. To mitoman nie
      mający pojęcia o zarządzaniu. Grad .... i wszystkie plagi Egipskie spadły na
      przeklętą Zieloną Górę. Boże daj nam siłę i mądrość wybrac człowieka w końcu
      godnego tej zaszczytnej ale też bardzo odpowiedzialnej funkcji.
      • Gość: bolo ale KOZEINĘ wzięło!!! IP: *.ztpnet.pl 13.12.05, 17:12
        Kurczę,tylu zawistnych,że az trudno pojąć dlaczego?Każdy ma prawo robic to,na
        co przyjdzie mu ochota! Romeczku!! Bądż nam prezydentem!! Ku chwale ojczyzny...
        • Gość: baron Re: ale KOZEINĘ wzięło!!! IP: *.ztpnet.pl 14.12.05, 13:31
          W sumie niezły kandydat ten Grad.Słyszałem trochę niepochlebnych opinii na jego
          temat,ale kto jest doskonały? Najlepszy jest ten,który NIC nie robi?
          Wymagania,narzekania,krytyka - to cechy 80% polaków.
          Trzymam jednak kciuki /w razie czego/.
          • Gość: cicha wielbicielka Re: ale KOZEINĘ wzięło!!! IP: *.ztpnet.pl 14.12.05, 15:07
            Ja także trzymam kciuki /w razie czego/! Grad to Grad! Fajny facet.
            • Gość: IIIks Re: ale KOZEINĘ wzięło!!! IP: *.ztpnet.pl 14.12.05, 16:29
              bolo,baron i cicha wielbicielka to ta sama osoba.Panie Romanie!Nie tędy droga
              do popularności:)))
    • Gość: Rychu Re: Grad Roman na prezydenta ZG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 17:44
      Przeciez to kmiot Ludzie puknijcie się w glowę. Zielona Góra jest skazana na
      zagłade jeśli tacy ludzie przychodza wam wogóle do głowy
      • sk561 Re: Grad Roman na prezydenta ZG 15.12.05, 02:13
        IIIks, nie mam teorii spiskowych na temat ludzi na forum, wiec nie twierdze, że
        Kowalski to też Nowak. Niemniej Roman Grad to dość oryginalna kandydatura i
        raczej egzotyczna.
        • Gość: Lolo Re: Grad Roman na prezydenta ZG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 08:10
          ... do tego śmieszna. Ten facio nadaje się do sadzenia winogron w ogródku u
          Babki Kiepskiej co zreszta teraz robi. Przeciez to mameja i bezjajowiec Nawet
          koledzy z Mojego Miasta z którego startował na prezia poszczuli go psami
    • Gość: xyz Re: Grad Roman na prezydenta ZG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 10:13
      Tylko Roman odświeży to miasto ! Romanie trzymaj się.
      • Gość: lilla Re: Grad Roman na prezydenta ZG IP: *.ztpnet.pl 05.01.06, 12:28
        oczywiscie razem ze mną!!!!!!!!!
    • Gość: moszek Re: Grad Roman na prezydenta ZG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 18:25
      dobry kandytat
      • Gość: jelonek Re: Grad Roman na prezydenta ZG IP: *.ztpnet.pl 09.01.06, 18:24
        ja tez chce byc prezydentem,albo chociaz wice!!! Romek, pamietaj o mnie!!!
    • Gość: michu Re: Grad Roman na prezydenta ZG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 21:19
      niech zostanie
    • Gość: ola Re: Grad Roman na prezydenta ZG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 22:57
      popieram
      • Gość: Tolek2 Re: Grad Roman na prezydenta ZG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 23:04
        Przeciez to straszna mameja. Wyrzucili go nawet koledzy ze Stowarzyszenia Moje
        Miasto. On nadaje się do podlewania winorośli końskim moczem. Ludzie czy was
        pogięło? Chcecie zielonke juz całkiem pogrążyć? Grad nadaje sie do noszenia
        teczki Babce Kiepskiej. Do niczego innego się nie nadaje.
        • Gość: Ola Re: Grad Roman na prezydenta ZG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 18:49
          Grad to nieporozumienie!!!
          • Gość: julian przesada z tą anty...dla Grada IP: *.ztpnet.pl 11.01.06, 19:53
            Panie Romanie, powodzenia!!!
        • Gość: zxc Re: Grad Roman na prezydenta ZG IP: 213.77.48.* 05.04.06, 07:38
          A czy pan Grad wogóle mieszka w Zielonej Górze?
          • Gość: baja ROMKU jesteśmy z Tobą IP: *.ztpnet.pl 05.04.06, 12:37
            komuś sie przypomniało
          • Gość: dqh Re: Grad Roman na prezydenta ZG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.06, 21:24
            mieszka w Starym Kisielinie
            • Gość: quantaqosta Re: Grad Roman na prezydenta ZG IP: *.ztpnet.pl 05.04.06, 21:26
              Ale ludzie o kim wy gadacie???Ten facet się na to stanowisko kompletnie nie
              nadaje.Tak samo jak Szymkowiak i Dowhan!!!
              • Gość: leon Re: Grad Roman na prezydenta ZG IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 05.04.06, 21:58
                i to zamyka dyskusję nad powyższymi kandydaturami
    • Gość: abc roman erotoman IP: 62.87.177.* 07.04.06, 16:14
      co to za fajfus ktos powie?
      • Gość: kiciuś Roman , jestem za!!! IP: *.ztpnet.pl 11.04.06, 10:08
        zawsze dochodzi do celu jaki sobie wyznaczył!! Popieram Cię Romuś.
        • Gość: Roki Re: Roman , jestem za!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 22:04
          a może tak Pan Stanisław Bała z Ligi Polskich Rodzin.
          Już startował w poprzednich wyborach na Prezydenta, ścieżki ma przetarte.Mądry
          facet, niezależny.Też tak jak Bukiewicz ma biuro nieruchomości.
    • Gość: V-2 Re: Grad Roman na prezydenta ZG IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.06, 17:37
      Tylko Roman. On jest the best !!!!!
    • Gość: krzycho Re: Grad Roman na prezydenta ZG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 00:14
      raczej niech wraca do cukierni wypiekac te gnioty...i glowe troche spuscic
      panie Romanie!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka