Dodaj do ulubionych

Sylwester przy Palmiarni?

25.12.05, 18:19
Czy ktoś coś wie na ten temat? Nigdy w ten sposób nei spędzałam Sylwestra i
stąd moje pytanie. Czy jest jakaś muzyka, można coś kupić do picia? Jak w
ogóle wyglądały poprzednie lata? Z góry dziękuję za odpowiedź.
Obserwuj wątek
    • Gość: Piterek Re: Sylwester przy Palmiarni? IP: *.ztpnet.pl 26.12.05, 19:03
      Miejskiego Sylwestra "pod chmurką" po raz kolejny zorganizuje Zielonogórski
      Ośrodek Kultury Amfiteatr. Zielonogórzanie mogą liczyć na sporą dawkę muzyki, na
      ognie, nie tylko te sztuczne i oczywiście uroczyste powitanie Nowego Roku 2006.

Jak zapowiada Mirosław Musioł z ZOK, impreza odbędzie się na parkingu koło
      Palmiarni. Początek pięć minut przed godziną 22.00. Wtedy usłyszymy bębny, które
      "zwołają" zielonogórzan na imprezę. Później covery utworów - tych starszych i
      współczesnych. Poza tym występ teatru ognia, o północy powitanie Nowego Roku i
      życzenia przedstawicieli władz miasta dla zielonogórzan. Pokaz sztucznych ogni i
      dalej zabawa przy muzyce. Koniec imprezy o godzinie 1.00.Za RZG!
    • Gość: annia Re: Sylwester przy Palmiarni? IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.05, 19:41
      Ja tylko radze uwazac o 12 bo wtedy latwo dostac korkiem od butelki z szampana
      w oko albo zostac potraktowanym przez petarde. naprawdee to jedyny
      niebezpieczny moment. W skali od 0do 5 dalabym tej imprezie 2.
      • Gość: kruszynka Re: Sylwester przy Palmiarni? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 19:06
        jak co roku jest wspaniale aże co nie którzy nie umieją sie zachowac to juz ich
        problem ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka