Dodaj do ulubionych

DEUTSCHE BANK

05.01.06, 22:47
W końcu znalazłam konkretny bank, dokładnie taki jakiego szukałam.
Otworzyli niedawno w Zielonej Górze Deutsche Bank i poszłam się zorientować.
Zaskoczyła mnie miła i kompetentna obsługa. Wreszcie bank, w którym wszystko
wytłumaczą i znajdą rozwiązanie jakie trzeba. Nie musiałam też czekać pół
godziny, aż ktoś się mną zainteresuje, jak to jest w innych bankach, których
tu nie chcę teraz wymieniać.
Dla zainteresowanych - bank otworzyli w samym centrum naszej pięknej Zielonej
Góry, przy placu z pomnikiem (obok fontanny).
Obserwuj wątek
    • Gość: piter Re: DEUTSCHE BANK IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 05.01.06, 23:24
      Nie ma to jak darmowa reklama, nie? ;)
      • Gość: lex Re: DEUTSCHE BANK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 16:38
        Z daleka czuć reklamą za free,kierownik Tobie płaci droga Aniu 20zł za takie
        posty?Pochwal się ,please :)
    • Gość: Jarek K Re: DEUTSCHE BANK IP: *.ztpnet.pl 06.01.06, 10:27
      Hmmm ,nie ruzumiem komentarza "pitera"? Przecież forum jest od tego, żeby ludzie
      opisywali rzeczy nowe, czy najlepsze. Na co należy zwrócić uwagę itp... A to, że
      ktoś napisał o deutche bank to chwała mu za to. Ja np. nie wiedziałem, że taki
      bank powstał - a teraz pewnie zobaczę co ma do zaoferowania.
      • Gość: ink Re: DEUTSCHE BANK IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.01.06, 12:06
        Niestety, post nr 1 nie zawierał żadnych konkretów - czysta reklama. Adminie,
        może zlikwidować wątek? Stać ich na normalną reklamę, ale każda okazja jest
        dobra, żeby mieć ją za darmo.
    • Gość: Jas Re: DEUTSCHE BANK IP: *.gala.net.pl 06.01.06, 14:18
      W Deutche banku nie wiedzą, że za wszystko w życiu się płaci, za reklamę tym
      bardziej...
    • Gość: rex Re: DEUTSCHE BANK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 18:13
      wolę polskie
      • Gość: zasieki1 Re: DEUTSCHE BANK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 16:46
        a ktore sa polskie, oprocz pko bp, na ktorego standarty dzialania spuscmy
        zaslone milczenia...
        • Gość: MarcinK Re: DEUTSCHE BANK IP: *.gala.net.pl 08.01.06, 17:42
          Polskie banki to "PKO BP", "BGŻ", "Bank Pocztowy", "SKOK".
          A propos standardów, to wróciłem po latach do PKO BP i jestem zadowolony, w
          międzyczasie zaliczyłem BZ-WBK, ING-Śląski (w tym banku miało nie być kolejek,
          zabawne) i Millenium, okazuje się, że nie wszystko złoto co się świeci, droga
          obsługa kont, wygórowane kryteria kredytowe (nie zależy im na kredytowaniu
          obywateli, oni żyją z kupowania polskich obligacji) i obsługa wcale nie lepsza
          (nawet fachowość "pienienek z okienek" gorsza) niż w PKO BP (tutaj przynajmniej
          tanio i normalne traktowanie). Najgorzej wspominam ING-Śląski i zwykłe chamstwo
          obsługi. Gdy zgłosiłem wniosek o kredyt odnawialny, pani najpierw stwierdziła,
          że mam "zbyt tanie" konto z lwem, a potem, że klientów z wpływami poniżej 4
          tyś. miesięcznie to traktują jako mało wiarygodnych (przez dwa lata na moje
          konto wpływały regularnie pieniądze niewiele mniejsze). Pół godziny po tej
          rozmowie, byłem już klientem innego banku.
          • Gość: zasieki1 Re: DEUTSCHE BANK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 19:59
            z wymienionych przez ciebie polskich bankow nie mialem do czynienia tylko z
            BGZ. pozostale trzy oceniam na 3 (w skali od 0 do 10). sam rowniez jestem dosyc
            aktywnym klientem bankow. jak juz wczesniej pisalem PKO BP w mojej ocenie to
            jeden z najgorszych bankow w polsce. jesli sie nie myle to jako jeden z
            ostatnich bankow wprowadzil jednolity system informatyczny we wszystkich
            oddzialach. jeszcze ok. 1,5 roku temu nie mozna bylo dokonac przelewu ze
            swojego konta poza placowka macierzysta. toz to prehistoria. wieczne kolejki.
            jedyny ich atut to powszechnosc - sa wszedzie. BZWBK to istotnie slaby bank.
            ING odwiedzilem raz i strasznie sie zawiodlem. obecnie mam konto w multibanku i
            jak na razie nie mam zastrzezen. powyzsze opinie sa moimi wlasnymi
            doswiadczeniami w kontaktach z bankami, dlatego sa jak najbardziej subiektywne.
    • Gość: miki Re: DEUTSCHE BANK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 16:35
      to je ono
    • Gość: magda Re: DEUTSCHE BANK IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.01.06, 23:03
      deutsche bank - najlepszy z banków
      • Gość: grobelny Re: DEUTSCHE BANK IP: *.ztpnet.pl 10.01.06, 12:05
        moja kasa oszczędnościowa jest the best of manga rulez
    • Gość: grobelny 2 Re: DEUTSCHE BANK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 18:06
      moja też
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka