Dodaj do ulubionych

Premier Marcinkiewicz dziadkiem

06.02.06, 08:15
Ojciec nie decyduje czy dorosły syn jego ma brać ślub czy nie Mlodzi decyduja
sami bo sa juz pelnoletnimi obywatelami
Obserwuj wątek
    • Gość: modliszka Re: Premier Marcinkiewicz dziadkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 12:34
      nawet syn premiera może być szczęśliwym tatą bez ślubu ma do tego pełne prawo a
      panu premierowi gratuluję pierwszego wnuka
      • Gość: MR WANG Re: Premier Marcinkiewicz dziadkiem IP: *.ztpnet.pl 06.02.06, 13:31
        Jak to ?!?!?! Takie rzeczy w katolickiej rodzinie? Tatuś w TV TRWAM a syn ma
        nieślubne dziecko? I to jest katolickie wychowanie?
        • Gość: booraq BEKART W RODZINIE PREMIERA!!! IP: *.com / *.hkicable.com 06.02.06, 13:51
          Tak to juz bywa - geba pelna frazesow o wychowaniu, patriotyzmie, Bogu,
          kosciele, zasadach moralnych ale jak przychodzi co do czego... no nic... sami
          wybralismy takich szmaciarzy...
          • Gość: Heniek Re: BEKART W RODZINIE PREMIERA!!! IP: 195.175.37.* 06.02.06, 15:40
            Ty wybierałeś syna premiera? Na co i gdzie go wybierałeś.
            Coś ci się pomieszało w pustej makówce??
            • Gość: booraq BEKART W RODZINIE PREMIERA!!! IP: *.com / *.hkicable.com 07.02.06, 13:09
              Heniek nie pij tyle a jak wytrzezwiejesz czytaj ze zrozumieniem...
    • Gość: dżogurt Re: Premier Marcinkiewicz dziadkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 14:58
      Maciejowi M. serdecznie gratuluję synka -i rozsądku wobec mediów.

Ale tak szczerze mówiąc to jak na sztandarowego katolickiego polityka to niezłe
      bagno. Co innego na sztandarze, co innego tak naprawdę. Zwiazki pozamałżeńskie,
      seks bez slubu!?! Czy w cywilizowanych krajach to się nie nzaywa dwulicowośc?
      A może to zbyt liberalne? No to moze "kompromitacja"?
      • Gość: zg Re: Premier Marcinkiewicz dziadkiem IP: *.ztpnet.pl 06.02.06, 15:19
        Przepraszam bardzo ale wy gadacie o Kaziu czy o jego synu bo chyba zaczelo wam
        sie mieszac.

Widocznie nie jest to rodzina fanatykow jak chcecie aby spoleczenstwo widzialo
        caly PiS.

PZDR
        • Gość: dżogurt Re: Premier Marcinkiewicz dziadkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 15:42
          Przyjacielu. O jakich fanatykach mowa? O tych co przestrzegaja 10 przykazań? O
          tych co szanuja rodziców? To juz jest w kościele fanatyzm???? O jaaaa...
      • Gość: Adam Hipokryzja IP: *.serverpronto.com / 69.60.111.* 06.02.06, 15:20
        Kompromitacją, hipoktyzmem i dwulicowością jest to, że lewicowcy i liberałowie
        zarzucają komuś, że postępuje zgodnie z ich własnymi zasadami.
        Syn premiera jest samodzielny, a rodzice nie są właścicielami swoich dzieci,
        szczególnie dorosłych, wskazują im tylko kierunek, dzieci zaś mają swobodę
        wyboru własnej drogi.
        • Gość: IDŹ W PIS-du Re: Hipokryzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 15:37
          No to mogę już z czystym sumieniem powiedzieć : SPIEPRZAJ
          DZIADU!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: pobozna Re: Premier Marcinkiewicz dziadkiem IP: 195.205.189.* 07.02.06, 16:57
      Ale to ojciec w wierze dziecko wychowac powinien.Aby ono przykazan nie
      łamoło.Wstyd!Nieslubne dziecko w rodzinie premiera(az slowo bekart na jezyk sie
      cisnie!!!!)Co na to elity trzymajce wladze?ojciec Rydz i inni jemu podobni?
      • Gość: nie pobożna Re: Premier Marcinkiewicz dziadkiem IP: *.ztpnet.pl 07.02.06, 17:25
        oj pobozna...i reszta tez,dajcie chlopakowi spokój,to jego sprawa jak zyje.a ze
        ojciec go mial nauczyć..ojciec pokazał mu napewno jak ma żyć praktykujący
        katolik.ale moze on niechce być taki praktykujący?ja tez od małego miałam na
        kazdym kroku pokazywane jak ma zyc katolik,skutkiem czego do instytucji zwanej
        kościołem nie chodze w ogóle. i tez mam dwa bękarty!!no i co?wielka afera?ludzie
        bez ślubu częściej są lepszymi"małżeństwami" niż te z papierkiem!a tak w ogóle
        to najważniejsze że dziecko jest zdrowe,prawda?(jezu,a jakby tak nie to pewnie
        by była to 'kara' od Boga za brak ślubu,co?!)pzdr wszystkich bezbozników!
        • Gość: pobozna Re: Premier Marcinkiewicz dziadkiem IP: 195.205.189.* 07.02.06, 17:46
          Hej nie pobozna!To ironia byla!Hipokryzja obecnej wladzy kole w oczy!notabene
          jestem Twojego zdania!I boli mnie nasze tepe spoleczenstwo,dajace sie omamic
          populistycznym haslom i pozwalajace robic z siebie marionetki sterowane za
          pomoca radia i obludnych,dwulicowych politykow!Az ciarki przechodza na samo
          mysl ...
    • landy Re: Premier Marcinkiewicz dziadkiem 09.02.06, 11:42
      premier jest z gorzowa
      pokazuje jacy gorzowianie sa swietni

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka