Dodaj do ulubionych

co tu tak cicho...?

01.03.06, 08:25
jak w temacie:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Bronek Środa popielcowa, post, wszyscy pogrązeni IP: *.ztpnet.pl 01.03.06, 08:34
      w zadumie. Albo leczą kaca po ostatkach ;))))

na rozruszanie umysłu polecam kilka rebusów:

www.w3crew.net/rebus2/rebus2.html
      • be.em Re: Środa popielcowa, post, wszyscy pogrązeni 01.03.06, 08:42
        rozwiązałeś wszytskie?
        P.S. to dobrze, że dziś na obiad znowu mam zupę:)
        • Gość: Bronek Myślałem myślałem i rozwiązałem :))) IP: *.ztpnet.pl 01.03.06, 08:44
          Jaką zupkę tak zapamiętale zajadasz?
          • be.em Re: Myślałem myślałem i rozwiązałem :))) 01.03.06, 08:45
            Rosołek:)
            • Gość: Bronek Odgrzewana czy ugotowana? IP: *.ztpnet.pl 01.03.06, 08:48
              • be.em Re: Odgrzewana czy ugotowana? 01.03.06, 08:50
                zaraz się obrażę:)
                • Gość: Bronek Ostatnio pisałaś o odgrzewanej :))) poza tym IP: *.ztpnet.pl 01.03.06, 08:51
                  jest post :))) Teraz z definicji to tylko chleb i woda.
                  • be.em Re: Ostatnio pisałaś o odgrzewanej :))) poza tym 01.03.06, 08:53
                    odgrzewanej tzn. wieczorem ugotowana następnego dnia po pracy z lodówki na
                    kuchenkę i papu:)
                    co do postu mam post duchowy:)
                    • Gość: Bronek Pytałaś księdza czy taki wystarczy? IP: *.ztpnet.pl 01.03.06, 08:54
                      • be.em Re: Pytałaś księdza czy taki wystarczy? 01.03.06, 08:58
                        nie znam żadnego przystojnego:)
                        • Gość: Bronek Przystojny nakazałby Ci jeszcze post cielesny, IP: *.ztpnet.pl 01.03.06, 09:00
                          dopiero miałabyć problem ;))
                          • be.em Re: Przystojny nakazałby Ci jeszcze post cielesny 01.03.06, 09:00
                            musiałabym zmienić wiarę:)))
                            tęskniłeś? :)
                            • Gość: Bronek A nie widać? :)) Ledwo się pojawiasz a ja już przy IP: *.ztpnet.pl 01.03.06, 09:02
                              klawiaturze.
                              • be.em Re: A nie widać? :)) Ledwo się pojawiasz a ja już 01.03.06, 09:04
                                jak mnie nie było, też klikałeś:)))
                                • Gość: Bronek To było klikanie w oczekiwaniu na Ciebie. IP: *.ztpnet.pl 01.03.06, 09:05
                                  • be.em Re: To było klikanie w oczekiwaniu na Ciebie. 01.03.06, 09:07
                                    Uhhh... jak ja lubię jak faceci mi mydlą oczy:))))
                                    • Gość: Bronek Mydlą, też powiedziałaś. Zobacz ja gdzieś tam IP: *.ztpnet.pl 01.03.06, 09:08
                                      nawet wierszem pisałem , tak tęskniłem.
                                      • be.em taak? gdzie? 01.03.06, 09:16

• Gość: Bronek Nie załamuj mnie :((( już myślałem że wyszukałaś IP: *.ztpnet.pl 01.03.06, 09:18
                                          wszystie moje posty z tego okresu :((((
                                          • be.em Re: Nie załamuj mnie :((( już myślałem że wyszuka 01.03.06, 09:19
                                            oczywiście, że wyszukałam.. droczę się tylko:)
                                            • Gość: Bronek To się nie drocz tak okrutnie bo wpadnę w IP: *.ztpnet.pl 01.03.06, 09:20
                                              depresję.
                                              • be.em Re: To się nie drocz tak okrutnie bo wpadnę w 01.03.06, 09:21
                                                ale wierszem nie znalazłam:(
    • Gość: Bronek No widzisz? Nie starasz się, ach te kobiety ;((( IP: *.ztpnet.pl 01.03.06, 09:23
      • be.em Re: No widzisz? Nie starasz się, ach te kobiety ; 01.03.06, 09:32
        natychmiast podaj mi linka. muszę to przeczytać:)
        • Gość: Bronek Nie to i tak nie moje , jeszcze mnie o plagiat IP: *.ztpnet.pl 01.03.06, 09:41
          posądzą, zamkną i jak wtedy bedę z tobą klikał?
          • be.em Re: Nie to i tak nie moje , jeszcze mnie o plagia 01.03.06, 09:43
            dawaj na skrzynkę! bez gadania!
            • Gość: Bronek Co tak na łatwiznę idziesz? IP: *.ztpnet.pl 01.03.06, 09:44
              • be.em Re: Co tak na łatwiznę idziesz? 01.03.06, 10:00
                zaraz Cię znajdę w realu i uduszę:)
                • Gość: Bronek Nie szkoda paznokietków? Chyba, ze dusisz jak IP: *.ztpnet.pl 01.03.06, 10:05
                  lwica?

p.s.
                  Jakie masz pazurki? Natural czy tipsy?
                  • be.em Re: Nie szkoda paznokietków? Chyba, ze dusisz jak 01.03.06, 10:08
                    tipsy?!!!
                    a ja myślałam, że znasz mnie w 100%:))
                    nie noszę tipsów, sztucznych rzęs, biustu, nie maluję ust - tylko oczy i nie
                    trawię mody błyszcząco, różowej:)

jak mi nie pokażesz tego wiersza to zamilknę na wieki:) skrzynka ci się zacięła?
                    • Gość: Bronek Poszukaj wątku o naszym zielonogórskim IP: *.ztpnet.pl 01.03.06, 10:13
                      najmłoszym wybrańcu. Ale ja tylko skopiowałem ten wierszyk, dla Cebie
                      napisałbym serenadę.

Hmmm ciszej po sobie pomyślą, że rzeczywiście Cię tak dobrze poznałem ;))))) Ja
                      nie lubię legend ;)) Liczą się tylko fakty.

Tipsy nie, biust tylko natural, rzęsy natural. Błyskotek tez nie nosisz?
                      • be.em Re: Poszukaj wątku o naszym zielonogórskim 01.03.06, 10:34
                        czytalam:) fajne to:) ale myślałam, że to jekiś erotyk dla mnie bedzie:)

RZESY MALUJĘ akurat! Błyskotki noszę.
                        • Gość: Bronek No wiesz? Miałem napisać erotyk o pośle IP: *.ztpnet.pl 01.03.06, 10:41
                          Bosaku? Fujjj. Poza tym strach się bać, oni nie tolerują odmiennych upodobań.

A jakie błyskotki lubisz najbardziej? Złoto, srebro? Kolczyku , pierścionki czy
                          może obrączki? ;)
                          • be.em Re: No wiesz? Miałem napisać erotyk o pośle 01.03.06, 10:44
                            srebro, platyna:) bransoletki na przegubie dłoni, na nodze tuż nad kostką,
                            łańcuszki, pierścionki, kolczyki:))) obraczka też platynowa:)
                            • Gość: Bronek Cholera to ty kosztowna dziewczyna jesteś. Zrobić IP: *.ztpnet.pl 01.03.06, 10:48
                              ci prezencik to trzeba bank okraść ;)))
                              • be.em Re: Cholera to ty kosztowna dziewczyna jesteś. Zr 01.03.06, 10:52
                                nie trzeba:) sama sobie kupuję:) faceci mają zero gustu w tym zakresie:) poza
                                tym srebro jest tanie:)
                                Nie wiedziałeś, że dziewczynki to skarbonki? :)
                                • Gość: Bronek Taaa , skarbonki bez dna. IP: *.ztpnet.pl 01.03.06, 10:56
                                  No to co Ty lubisz dostawać jako upominki? Na czym faceci się znają?
                                  • be.em Re: Taaa , skarbonki bez dna. 01.03.06, 10:57
                                    coś totalnie bezużytecznego:))) i tylko dla mnie:) kwiaty i perfumy też:) ale
                                    najpiękniejsze trzy prezenty jakie dostałam w życiu to:
                                    1. gitara
                                    2. sztalugi
                                    3. teleskop
                                    :)))
                                    • Gość: Bronek Masz duszę artyski czy raczej Twoi darczyńcy? IP: *.ztpnet.pl 01.03.06, 10:59
                                      • be.em Re: Masz duszę artyski czy raczej Twoi darczyńcy? 01.03.06, 10:59
                                        mam na koncie kilka szkiców:) węgielkiem i ołówkiem, a co?
                                        • Gość: Bronek Nic nic. Tylko podziwiać, a co takiego IP: *.ztpnet.pl 01.03.06, 11:01
                                          naszkicowałaś?
                                          • be.em Re: Nic nic. Tylko podziwiać, a co takiego 01.03.06, 11:08
                                            a dlaczego cały czas o mnie a nie o Tobie? :)
                                            • Gość: Bronek A bo tak :)) Poza tym ja nie mam artystycznej IP: *.ztpnet.pl 01.03.06, 11:10
                                              duszyczki. W życiu nic nie naszkicowałem, czasami coś wykreśliłem ;) Ale to nie
                                              to samo.
                                              • be.em Re: A bo tak :)) Poza tym ja nie mam artystycznej 01.03.06, 11:14
                                                ale nie sprayem po murach? :)))
                                                • Gość: Bronek Dla Ciebie wszystko :))) IP: *.ztpnet.pl 01.03.06, 11:15
                                                  • be.em Re: Dla Ciebie wszystko :))) 01.03.06, 11:22
                                                    Obiecanki cacanki:)
                                                    Cos ciekawego się działo, jak mnie nie było?
                                                  • Gość: Bronek Bez Ciebie nie mogło się dziać nic ciekawego. IP: *.ztpnet.pl 01.03.06, 11:28
                                                    Ludzie nawet postów nie chcieli pisać, musiałem sam nadrabiać ;))) Lepiej
                                                    powiedz co sie działo w wielkim świecie? Co będzie najmodniejsze tej wiosny i w
                                                    lecie?
                                                  • be.em Re: Bez Ciebie nie mogło się dziać nic ciekawego. 01.03.06, 11:29
                                                    milość Bronku:) miłość zawsze jest w modzie:)
                                                  • Gość: Bronek Ale każdej wiosny nowa czy obowiązuje IP: *.ztpnet.pl 01.03.06, 11:32
                                                    jeden styl?
                                                  • be.em Re: Ale każdej wiosny nowa czy obowiązuje 01.03.06, 11:38
                                                    a to zalezy od upodobań przeżywającego:)
                                                  • Gość: Bronek Ty jaką linię kreujesz na ten sezon? IP: *.ztpnet.pl 01.03.06, 11:40
                                                  • be.em Re: Ty jaką linię kreujesz na ten sezon? 01.03.06, 11:41
                                                    i znowu ja, ja, ja....a TY?
                                                  • Gość: Bronek To ty dyktujesz trendy, ja najwyżej mogę IP: *.ztpnet.pl 01.03.06, 11:45
                                                    naśladować.

Więc ?
                                                  • be.em Re: To ty dyktujesz trendy, ja najwyżej mogę 01.03.06, 11:46
                                                    skarbie mój.. słoneczko.. ja dyktuję? w życiu!
                                                  • Gość: Bronek Ale się wycofujesz od tematu :))) jak raczek ;))) IP: *.ztpnet.pl 01.03.06, 11:49
                                                  • be.em Re: Ale się wycofujesz od tematu :))) jak raczek 01.03.06, 11:52
                                                    ciągle staram się być tajemnicza:) ale cholera słabo mi idzie:)
                                                  • Gość: Bronek Bo może najwyższa pora odkryć karty ;)?? IP: *.ztpnet.pl 01.03.06, 11:54
                                                  • be.em Re: Bo może najwyższa pora odkryć karty ;)?? 01.03.06, 11:56
                                                    musimy założyć prywatne forum ukryte:) jesteś mądry to poczytaj czy warto.
                                                  • Gość: Bronek Jest tu jakiś informatyk? Potrzebujemy pilnie IP: *.ztpnet.pl 01.03.06, 12:00
                                                    bardzo prywwatnego forum dla dwojga ;)))

Z prywatnych sam znam tylko gg albo czaty więc może ktoś nam pomoże ;))
                                                  • be.em Re: Jest tu jakiś informatyk? Potrzebujemy pilnie 01.03.06, 12:04
                                                    Bronku błagam:) spójrz na pasek u góry!!! jest coś co nazywa się forum
                                                    prywatne, wejdź i znajdziesz link to załóż swoje forum, poczyatj regulamin i
                                                    powiedz co myślisz:)
                                                    ech.. :)))
                                                  • Gość: Bronek No popatrz, niby taki duży a yaki nierozgarnięty. IP: *.ztpnet.pl 01.03.06, 12:07
                                                    Nigdy bym na to nie wpadł. Już się wczytuję.
                                                  • Gość: Bronek Już wiem dlaczego !! Bo takie zapatrzony w Ciebie IP: *.ztpnet.pl 01.03.06, 12:08
                                                    jestem że świata wokoło nie widzę :)))
                                                  • be.em Re: Już wiem dlaczego !! Bo takie zapatrzony w Ci 01.03.06, 12:09
                                                    a świstak siedzi i zawija je w te sreberka:)))
                                                  • be.em musze 01.03.06, 12:11
                                                    na chwilę wybyć, jakiś kwadrans... :(((
                                                  • b_ronek Ok :) baw się dobrze 01.03.06, 12:19
                                                  • be.em Re: Ok :) baw się dobrze 01.03.06, 13:01
                                                    założyłeś forum? :)))
                                                  • b_ronek Tak coś założłem ale nie znam 01.03.06, 13:05
                                                    instrukcji obsługi.

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=37499
                                                  • be.em Re: Tak coś założłem ale nie znam 01.03.06, 13:06
                                                    ale ukryte? otwarte czy co? przenosimy się?
                                                  • b_ronek Ukryte, co nas tu bedą wszyscy za darmo czytać ;)) 01.03.06, 13:07
                                                    Pewnie że się przenosimy.
    • be.em śniadanko...? 01.03.06, 11:30
      ja mam musli z jogurtem i kawę z mlekiem bez cukru, a Ty?
      • Gość: Bronek Nie jadam drugich sniadanek, w sumie to nawet IP: *.ztpnet.pl 01.03.06, 11:33
        pierwsze nie zawsze jadam. Mało jadam ;)) trzeba dbać o linię ;)))))))))))))))))
        • be.em Re: Nie jadam drugich sniadanek, w sumie to nawet 01.03.06, 11:38
          ale to moje pierwsze i ostatnie śniadanko!
          a mówiłeś, że jesteś szczupły:) o linie to ja dbać muszę, właśnie z radością
          odkryłam u siebie 2 kg mniej:)
          • Gość: Bronek Bo jestem ;))) szczupli nie muszą dbać o linię? IP: *.ztpnet.pl 01.03.06, 11:39
            • be.em Re: Bo jestem ;))) szczupli nie muszą dbać o lini 01.03.06, 11:41
              nie, bo bedą za szcupli, ja nie lubię chudzielców:))) Chyba też pisałeś coś
              podobnego:)
              • Gość: Bronek Trzymać linię a odchudzać się to dwie różne sprawy IP: *.ztpnet.pl 01.03.06, 11:44
                Poza tym ja nie lubię sie obżerać.
                • be.em Re: Trzymać linię a odchudzać się to dwie różne s 01.03.06, 11:45
                  obżarstwo to jakie według Ciebie ilości?
                  • Gość: Bronek W zależności od możliwości. Wszystko to co IP: *.ztpnet.pl 01.03.06, 11:48
                    się nie zużyje i odkłada na brzuszku albo w bioderkach.
                    • be.em Re: W zależności od możliwości. Wszystko to co 01.03.06, 11:52
                      o matko... to już po mnie:) skoro Ty tak dbasz o te bioderka to nie można z
                      Tobą o 2.00 w nocy schrupać w łóżku dwa talerze kanapek?
                      • Gość: Bronek Ty możesz chrupać, ja tyle nawet nie pomieszczę :) IP: *.ztpnet.pl 01.03.06, 11:53
                        Czesto tak chrupiesz?
                        • be.em Re: Ty możesz chrupać, ja tyle nawet nie pomieszc 01.03.06, 11:55
                          mam Ci podac wagę w kg?
                          • Gość: Bronek Niekoniecznie , nie o to pytałem :)) chciałem IP: *.ztpnet.pl 01.03.06, 11:57
                            się dowiedzieć co robisz jak już schrupiesz :)))
                            • be.em Re: Niekoniecznie , nie o to pytałem :)) chciałem 01.03.06, 11:59
                              myję ząbki i idę lulu:) ciekawsze rzeczy robię przed schrupaniem:)
                              • Gość: Bronek No to opowiadaj, może tez zacznę chrupać. IP: *.ztpnet.pl 01.03.06, 12:00
                                • be.em Re: No to opowiadaj, może tez zacznę chrupać. 01.03.06, 12:05
                                  zwariowałeś?!!!
                                  publicznie??!!!
                                  • Gość: Bronek Nie no , publicznie nie będę chrupał. No dobra IP: *.ztpnet.pl 01.03.06, 12:06
                                    może rzeczywiście to niezbyt dobre miejsce na takie opowieści.
                                    • be.em Re: Nie no , publicznie nie będę chrupał. No dobr 01.03.06, 12:08
                                      i wogóle miejsce niezbyt... bez aski'ego popadamy w taki flirt wirtualny:)))
                                      • Gość: Bronek Czyli aski na przyzwoitkę? ;))) IP: *.ztpnet.pl 01.03.06, 12:09
                                        • be.em Re: Czyli aski na przyzwoitkę? ;))) 01.03.06, 12:10
                                          eee... do konwersacji.. czytałam, że próbował zaciekawić tłumy, ale jak nas nie
                                          ma ranking spada:(
                                          • aski68 Re: Czyli aski na przyzwoitkę? ;))) 01.03.06, 15:53
                                            Witajcie gołąbki :):):):)
                                            Spada ranking spada... cud, że forum nadal istnieje :)
                                            • be.em Re: Czyli aski na przyzwoitkę? ;))) 01.03.06, 16:06
                                              aski - gdzieś Ty się włóczył bracie? ja pracę kończę i znowu nie pogadamy:)
                                              • aski68 Re: Czyli aski na przyzwoitkę? ;))) 01.03.06, 16:09
                                                przykro mi strasznie :(
                                                będę dopiero wieczorkiem jak już zajdę do pracy
                                                Gdzie byłem ? :):)
                                                Latam od paru dni... załatwiam kredyty :):):) koszmar mówię Ci :)
                                                • be.em Re: Czyli aski na przyzwoitkę? ;))) 01.03.06, 16:11
                                                  nie wymawiaj przy mnie słowa kredyt, brr... łączę się w bólu.. wieczorem jest
                                                  mecz polska - usa. nie ogladasz?
                                                  • aski68 Re: Czyli aski na przyzwoitkę? ;))) 01.03.06, 16:11
                                                    jeśli nie będę miał nic ciekawszego do roboty :):):):):)
                                                  • aski68 Re: Czyli aski na przyzwoitkę? ;))) 01.03.06, 16:22
                                                    aski68 napisał:
                                                    jeśli nie będę miał nic ciekawszego do roboty :):):):):)

albo włączę TV i kompa i będę zerkał :):)
                                                    Podzielność uwagi fajna rzecz :):)
                                                    Miłego dnia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka