Dodaj do ulubionych

Familijna Wyborcza

IP: *.nat.wsp.zgora.pl 05.12.02, 10:06
Wysłałem list do redakcji pełen żalu i goryczy. Prosiłem w nim o wyjaśnienie mi pewnych wątpliwości. Niestety,
jak zwykle wtym kraju, krytyczny głos jest ignorowany- odpowiada się tylko na pamflety i lizusostwo. Zarzuciłem
mojej ulubionej gazecie, że stała się podobna do lubuskiej: familijna, rządzi w niej prywata i znajomości. Nikt mi na
mój list nie odpowiedział, więc może teraz ktoś się odezwie jak ten tekst zostanie postawiony na forum.

Pozdrowienia dla wszystkich, którz piętnując prywatę zasiadają w redakcji zielonogórskiego dodatku Gazety
Wyborczej.
Obserwuj wątek
    • Gość: kkj Re: Familijna Wyborcza IP: 212.160.123.* 05.12.02, 10:16
      Odpowiedź PT Redakcji na tym forum należy do rzadkości...
      Przerabialiśmy to juz po wielokroć, choć bywały, przyznaję, wyjątki...
      Wszyscy chyba na tym forum wierzą, że jeśli chodzi o AKTYWNĄ współpracę z PT
      Redakcją poprzez Forum sytuacja nie przypomina napisu na Piekłem Dantego...
      Pozdr
      • Gość: Michnik Re: Familijna Wyborcza IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.12.02, 18:32
        Pisz na Berdyczów
        • tzenzor_markon Re: Familijna Wyborcza 05.12.02, 21:40
          i dołącz "Priorytet"
    • Gość: Iglik Re: Familijna Wyborcza IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.12.02, 21:25
      Szanowna redakcjo a to gdzie znikł ulubieniec pana redaktora A.ŁUKASIEWICZA -
      omnibus prawny - radca Kazimierz Pańtask. Czy zasób pomysłów wyczerpał sie obu
      panom ?????? Czy co do jasnej cholery się stało ?????? Wszechwiedza w każdej
      sprawie to było to !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Panie Arturze gdzie pan jest ???????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka