Dodaj do ulubionych

deprecha...być może wiosenna

03.04.06, 22:27
kilku rad na jej zwalczenie potrzebuję :O(...
Obserwuj wątek
    • fars Re: deprecha...być może wiosenna 03.04.06, 22:41
      raczej krajowa, człowiek chce trochę normalności, ale jak widać Polacy to
      cierpiętnicy, pociesz się, że większość jest w totalnym dole i tylko razem
      możemy z niego wyjść / jeden po drugim , a nawet po trupach /, poszłem w wir
      pracy, ale zdecydowanie wolę leniuchować , trzymaj się do tej przemijającej
      wiosny :-)
    • afe-lek Re: deprecha...być może wiosenna 10.04.06, 23:01
      dzięki :O)
      • budrys77 Re: deprecha...być może wiosenna 11.04.06, 07:20
        W aptece można kupić leki i środki wspomagające jak Deprim. Zapłacisz kolo 20-
        25 zł ale pomaga. Trzymaj się. Oby do wakacji:)
      • fars Re: deprecha...być może wiosenna 11.04.06, 18:59
        rozmawiaj z forumowiczami, to pomaga :-)
        • aski68 Re: deprecha...być może wiosenna 11.04.06, 22:38
          to prawda... pomaga :)
          pzdr
    • be.em Re: deprecha...być może wiosenna 11.04.06, 07:30
      po pierwsze stajesz rano przed lustrem i zachwycasz się sobą:) po drugie
      wychodzisz z domu i zachwycasz się światem:) po trzecie i dziesz do pracy i
      zachwycasz się ilością roboty do zrobienia na wczoraj:) odpalasz kompa i
      zachwycasz się, że tylu ludzi odpisało na Twój watek:)
      Głowa do góry, jutro bedzie lepiej:)))
      • aski68 Re: deprecha...być może wiosenna 11.04.06, 07:54
        Zanim nie wypiję kawy to nie oglądam się w lustrze :)))
        Potem mam już głowę w górze i uśmiechniętą facjatę :):)
        • be.em Re: deprecha...być może wiosenna 11.04.06, 07:58
          jasne, kawa musi być tuż po przebudzeniu:) do łóżka podana:)
          • aski68 Re: deprecha...być może wiosenna 11.04.06, 08:00
            nie ma czasu na figle z kawą w tle :)))
            Trzeba zacząć kolejny "szybki" dzień :) i martwić się jedynie by nie ostygła(kawa:))
            • be.em Re: deprecha...być może wiosenna 11.04.06, 08:03
              kto mówił o figlach? :)) ja piję kawę w łóżku i ogladam TVN 24:)) potem lecę
              przed to lustro:)
              • aski68 Re: deprecha...być może wiosenna 11.04.06, 08:07
                TVN 24 ? ... no tak , zapomniałem, że lubisz wiadomości :):))
                Ja kawę pijam latając po mieszkaniu w takie dni jak ten :) i kilka poprzednich i
                jeszcze sporo takich nadejdzie :)
                Z rana muzyczka... najlepiej jakaś optymistyczna :) np. Maroon 5 :):)
                • be.em Re: deprecha...być może wiosenna 11.04.06, 08:08
                  eee... kawa w pośpiechu, co to za przyjemność? lepiej possij sobie kopiko:)
                  cukierki o smaku kawy, na jedno wyjdzie:))

tak przy okazji p.s. - sypana czy puszczalska?
                  • aski68 Re: deprecha...być może wiosenna 11.04.06, 08:13
                    Puszczalska :):):))))) sypana zdecydowanie odpada
                    a najlepiej parzona w ekspresie :)Ojjjjjjj tak :) Czarna , mocna i gorzka :)
                    Kopiko mam w aucie :) i cukierki miętowe :):)
                    • be.em Re: deprecha...być może wiosenna 11.04.06, 08:16
                      to kolejna rzecz wspólna:) puszczalska albo z ekspresu. ja mam ciśnieniowy. i
                      małe mocne espresso stawia mnie rano na nogi:)
                      • aski68 Re: deprecha...być może wiosenna 11.04.06, 08:24
                        Też mam takowy :) ale mnie stawia dopiero DUŻa :) i druga :)))
                        • be.em Re: deprecha...być może wiosenna 11.04.06, 08:25
                          a bo ja jestem mniejsza i kofeinka szybciej dociera, tam gdzie powinna:))
                          • aski68 Re: deprecha...być może wiosenna 11.04.06, 08:27
                            Pierwsza to tak na rozruszanie serca i komórek które jeszcze śpią i pozostały :)
                            Druga dla podniebienia i przyjemności :)
                            • be.em Re: deprecha...być może wiosenna 11.04.06, 08:37
                              dla przyjemności to piję w pracy:)
                            • be.em Re: deprecha...być może wiosenna 11.04.06, 08:38
                              wróć:) dla rozruszania piję w pracy:)
                              • aski68 Re: deprecha...być może wiosenna 11.04.06, 08:39
                                to praca Cię usypia ? :):):) pozazdrościć :))
                                • be.em Re: deprecha...być może wiosenna 11.04.06, 08:41
                                  he, he.. celny strzał:)
                                  • aski68 Re: deprecha...być może wiosenna 11.04.06, 08:44
                                    Też tak czasem mam :)) i lubię ten stan :)))
                                    • be.em Re: deprecha...być może wiosenna 11.04.06, 08:45
                                      mieliśmy pomóc w zwalczaniu depresji, a my tu się dopieszczamy wzajemnie:))

musi sobie człowiek znaleźć kumpla na forum - deprecha mija:)) prawda?
                                      • aski68 Re: deprecha...być może wiosenna 11.04.06, 08:47
                                        Nie bardzo wiem co to jest depresja :):):)
                                        Ale mam nadzieję, że pomaga
                                        Kumpel(a) na forum to bardzo dobra "rzecz" , że tak powiem ;)))
                                        • be.em Re: deprecha...być może wiosenna 11.04.06, 08:49
                                          to taki długofalowy dołek i wszystko jest buu i nic się nie chce..
                                          • aski68 Re: deprecha...być może wiosenna 11.04.06, 08:50
                                            tak myślałem, że nie znam :)))
                                            ale słyszalem sporo o tym :)
                                          • aski68 Re: deprecha...być może wiosenna 11.04.06, 08:56
                                            be.em napisała:

> to taki długofalowy dołek i wszystko jest buu i nic się nie chce..

Choć często mam tak, że nic się nie chce :)))
                                            • be.em Re: deprecha...być może wiosenna 11.04.06, 08:59
                                              a to się nazywa lenistwo mój drogi;)
                                              • aski68 Re: deprecha...być może wiosenna 11.04.06, 09:02
                                                be.em napisała:

> a to się nazywa lenistwo mój drogi;)

tak ? :)
                                                już gdzieś to słyszałem :))))
                                                • aski68 może wiosenna 11.04.06, 09:04
                                                  pogoda mnie przywita jak wyjdę :)
                                                  bo wyjść muszę póki co.
                                                  Czyń honory na forum :):)
                                                  zmykam na czas jakiś , tzrymaj kciuki, idę do US :)
                                                  • be.em Re: może wiosenna 11.04.06, 09:20
                                                    samej mi się nie chce:)) papa!
                                                  • aski68 Re: może wiosenna 11.04.06, 10:35
                                                    no to jestem :):)
                                                  • aski68 Re: może wiosenna 11.04.06, 10:48
                                                    trzecia kawa ? :):)
                                                  • be.em Re: może wiosenna 11.04.06, 11:44
                                                    a zrobisz? ;)
                                                  • aski68 Re: może wiosenna 11.04.06, 11:46
                                                    skoro proponuję :):):)
                                                  • aski68 Re: może wiosenna 11.04.06, 11:52
                                                    be.em napisała:

> a zrobisz? ;)

pewnie, że zrobię :)
                                                    wpadłem tu na chwilkę , zaraz jadę doglądać fachowców :)
                                                    w US miła atmosfera ale durne przepisy :)))
                                                  • be.em Re: może wiosenna 11.04.06, 12:14
                                                    w US nic się nie zmienia od lat:))
                                                  • aski68 Re: może wiosenna 11.04.06, 12:16
                                                    nie jest tak źle ;) :)
                                                    tylko ta moja niewiedza :))) i durne przepisy
                                                  • be.em Re: może wiosenna 11.04.06, 12:17
                                                    co się łamiesz:) jest nas dwoje:) w nosie mam przepisy:)
                                                  • aski68 Re: może wiosenna 11.04.06, 12:21
                                                    byle nie ruchu drogowego :):):):):)
                                                    bo będę się bacznie rozglądał :)))
                                                    Póki co to się nie łamię ;) nie jestem łamliwy :))
                                                  • be.em Re: może wiosenna 11.04.06, 12:32
                                                    ruchu przestrzegam w skrajnych przypadkach:))
                                                  • aski68 Re: może wiosenna 11.04.06, 12:38
                                                    Domyślałem się :)))
                                                    Zaraz jadę dalej połamać kilka przepisów ;) :))
                                                  • aski68 Miłego dnia :) 11.04.06, 12:46
                                                    Lecę w wielkie miasto :):)
                                                    Trzymaj się :)
                                                  • be.em Re: Miłego dnia :) 11.04.06, 13:02
                                                    papa!
                                                  • Gość: ann Wiosna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.06, 01:10
                                                    Przyjście wiosny

Naplotkowała sosna,
                                                    że już zbliża się wiosna
                                                    Kret skrzywił się ponuro:
                                                    przyjedzie pewno furą...
                                                    jeż się najeżył srodze
                                                    Raczej na hulajnodze.
                                                    Wąż sykną
                                                    - ja nie wierzę,
                                                    przyjedzie na rowerze.
                                                    Kos gwizdnął:
                                                    Wiem coś o tym,
                                                    przyleci samolotem.
                                                    Skąd znowu
                                                    - rzekła sroka
                                                    ja jej nie spuszczam z oka
                                                    i w zeszłym roku w maju
                                                    widziałam ja w tramwaju.
                                                    Nieprawda wiosna zwykle
                                                    przyjeżdża motocyklem.
                                                    A ja wam to dowiodę
                                                    że właśnie samochodem.
                                                    Nieprawda bo w karecie!
                                                    W karecie, co pan plecie?
                                                    Oświadczyć mogę krótko,
                                                    że płynie właśnie łódką!
                                                    A wiosna przyszła pieszo
                                                    Już kwiaty z nią się śpieszą,
                                                    już trawy przed nią rosną i szumią
                                                    Witaj wiosno.

• aski68 Re: Wiosna 12.04.06, 06:53
                                                    TAkiej chcę wiosny :):)
                                                    pzdr
                                                  • be.em Re: Wiosna 12.04.06, 08:07
                                                    etam.. ja czekam na lato;))
                                                  • aski68 Re: Wiosna 12.04.06, 14:02
                                                    Wszystko byś chciała od razu :))
                                                    a tu cierpliwości trzeba, poczekać :):)
                                                    Najpierw wiosna potem dostaniesz to swoje lato :):)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka