afe-lek 03.04.06, 22:27 kilku rad na jej zwalczenie potrzebuję :O(... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fars Re: deprecha...być może wiosenna 03.04.06, 22:41 raczej krajowa, człowiek chce trochę normalności, ale jak widać Polacy to cierpiętnicy, pociesz się, że większość jest w totalnym dole i tylko razem możemy z niego wyjść / jeden po drugim , a nawet po trupach /, poszłem w wir pracy, ale zdecydowanie wolę leniuchować , trzymaj się do tej przemijającej wiosny :-) Odpowiedz Link Zgłoś
budrys77 Re: deprecha...być może wiosenna 11.04.06, 07:20 W aptece można kupić leki i środki wspomagające jak Deprim. Zapłacisz kolo 20- 25 zł ale pomaga. Trzymaj się. Oby do wakacji:) Odpowiedz Link Zgłoś
fars Re: deprecha...być może wiosenna 11.04.06, 18:59 rozmawiaj z forumowiczami, to pomaga :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: deprecha...być może wiosenna 11.04.06, 22:38 to prawda... pomaga :) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: deprecha...być może wiosenna 11.04.06, 07:30 po pierwsze stajesz rano przed lustrem i zachwycasz się sobą:) po drugie wychodzisz z domu i zachwycasz się światem:) po trzecie i dziesz do pracy i zachwycasz się ilością roboty do zrobienia na wczoraj:) odpalasz kompa i zachwycasz się, że tylu ludzi odpisało na Twój watek:) Głowa do góry, jutro bedzie lepiej:))) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: deprecha...być może wiosenna 11.04.06, 07:54 Zanim nie wypiję kawy to nie oglądam się w lustrze :))) Potem mam już głowę w górze i uśmiechniętą facjatę :):) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: deprecha...być może wiosenna 11.04.06, 07:58 jasne, kawa musi być tuż po przebudzeniu:) do łóżka podana:) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: deprecha...być może wiosenna 11.04.06, 08:00 nie ma czasu na figle z kawą w tle :))) Trzeba zacząć kolejny "szybki" dzień :) i martwić się jedynie by nie ostygła(kawa:)) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: deprecha...być może wiosenna 11.04.06, 08:03 kto mówił o figlach? :)) ja piję kawę w łóżku i ogladam TVN 24:)) potem lecę przed to lustro:) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: deprecha...być może wiosenna 11.04.06, 08:07 TVN 24 ? ... no tak , zapomniałem, że lubisz wiadomości :):)) Ja kawę pijam latając po mieszkaniu w takie dni jak ten :) i kilka poprzednich i jeszcze sporo takich nadejdzie :) Z rana muzyczka... najlepiej jakaś optymistyczna :) np. Maroon 5 :):) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: deprecha...być może wiosenna 11.04.06, 08:08 eee... kawa w pośpiechu, co to za przyjemność? lepiej possij sobie kopiko:) cukierki o smaku kawy, na jedno wyjdzie:)) tak przy okazji p.s. - sypana czy puszczalska? Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: deprecha...być może wiosenna 11.04.06, 08:13 Puszczalska :):):))))) sypana zdecydowanie odpada a najlepiej parzona w ekspresie :)Ojjjjjjj tak :) Czarna , mocna i gorzka :) Kopiko mam w aucie :) i cukierki miętowe :):) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: deprecha...być może wiosenna 11.04.06, 08:16 to kolejna rzecz wspólna:) puszczalska albo z ekspresu. ja mam ciśnieniowy. i małe mocne espresso stawia mnie rano na nogi:) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: deprecha...być może wiosenna 11.04.06, 08:24 Też mam takowy :) ale mnie stawia dopiero DUŻa :) i druga :))) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: deprecha...być może wiosenna 11.04.06, 08:25 a bo ja jestem mniejsza i kofeinka szybciej dociera, tam gdzie powinna:)) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: deprecha...być może wiosenna 11.04.06, 08:27 Pierwsza to tak na rozruszanie serca i komórek które jeszcze śpią i pozostały :) Druga dla podniebienia i przyjemności :) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: deprecha...być może wiosenna 11.04.06, 08:37 dla przyjemności to piję w pracy:) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: deprecha...być może wiosenna 11.04.06, 08:38 wróć:) dla rozruszania piję w pracy:) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: deprecha...być może wiosenna 11.04.06, 08:39 to praca Cię usypia ? :):):) pozazdrościć :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: deprecha...być może wiosenna 11.04.06, 08:44 Też tak czasem mam :)) i lubię ten stan :))) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: deprecha...być może wiosenna 11.04.06, 08:45 mieliśmy pomóc w zwalczaniu depresji, a my tu się dopieszczamy wzajemnie:)) musi sobie człowiek znaleźć kumpla na forum - deprecha mija:)) prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: deprecha...być może wiosenna 11.04.06, 08:47 Nie bardzo wiem co to jest depresja :):):) Ale mam nadzieję, że pomaga Kumpel(a) na forum to bardzo dobra "rzecz" , że tak powiem ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: deprecha...być może wiosenna 11.04.06, 08:49 to taki długofalowy dołek i wszystko jest buu i nic się nie chce.. Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: deprecha...być może wiosenna 11.04.06, 08:50 tak myślałem, że nie znam :))) ale słyszalem sporo o tym :) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: deprecha...być może wiosenna 11.04.06, 08:56 be.em napisała: > to taki długofalowy dołek i wszystko jest buu i nic się nie chce.. Choć często mam tak, że nic się nie chce :))) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: deprecha...być może wiosenna 11.04.06, 08:59 a to się nazywa lenistwo mój drogi;) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: deprecha...być może wiosenna 11.04.06, 09:02 be.em napisała: > a to się nazywa lenistwo mój drogi;) tak ? :) już gdzieś to słyszałem :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 może wiosenna 11.04.06, 09:04 pogoda mnie przywita jak wyjdę :) bo wyjść muszę póki co. Czyń honory na forum :):) zmykam na czas jakiś , tzrymaj kciuki, idę do US :) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: może wiosenna 11.04.06, 11:52 be.em napisała: > a zrobisz? ;) pewnie, że zrobię :) wpadłem tu na chwilkę , zaraz jadę doglądać fachowców :) w US miła atmosfera ale durne przepisy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: może wiosenna 11.04.06, 12:16 nie jest tak źle ;) :) tylko ta moja niewiedza :))) i durne przepisy Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: może wiosenna 11.04.06, 12:17 co się łamiesz:) jest nas dwoje:) w nosie mam przepisy:) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: może wiosenna 11.04.06, 12:21 byle nie ruchu drogowego :):):):):) bo będę się bacznie rozglądał :))) Póki co to się nie łamię ;) nie jestem łamliwy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: może wiosenna 11.04.06, 12:32 ruchu przestrzegam w skrajnych przypadkach:)) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: może wiosenna 11.04.06, 12:38 Domyślałem się :))) Zaraz jadę dalej połamać kilka przepisów ;) :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Wiosna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.06, 01:10 Przyjście wiosny Naplotkowała sosna, że już zbliża się wiosna Kret skrzywił się ponuro: przyjedzie pewno furą... jeż się najeżył srodze Raczej na hulajnodze. Wąż sykną - ja nie wierzę, przyjedzie na rowerze. Kos gwizdnął: Wiem coś o tym, przyleci samolotem. Skąd znowu - rzekła sroka ja jej nie spuszczam z oka i w zeszłym roku w maju widziałam ja w tramwaju. Nieprawda wiosna zwykle przyjeżdża motocyklem. A ja wam to dowiodę że właśnie samochodem. Nieprawda bo w karecie! W karecie, co pan plecie? Oświadczyć mogę krótko, że płynie właśnie łódką! A wiosna przyszła pieszo Już kwiaty z nią się śpieszą, już trawy przed nią rosną i szumią Witaj wiosno. Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Wiosna 12.04.06, 14:02 Wszystko byś chciała od razu :)) a tu cierpliwości trzeba, poczekać :):) Najpierw wiosna potem dostaniesz to swoje lato :):) Odpowiedz Link Zgłoś