jasiufasola 06.04.06, 21:01 Zapraszam w takim razie do redakcji Gazety Lubuskiej mam okazje tam bywac od czasu do czasu i tam to dopiero jest napalone przez strażnika siedącego przy wejściu. Ciekawe co na to szefostwo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: erc Re: Dymiący problem na Uniwersytecie IP: *.ztpnet.pl 07.04.06, 00:36 Ja nie palę i nie widzę powodu, dlaczego niepalący mają robić zrzutkę na palaczy. Niech im te palarnie fundują koncerny tytoniowe. Fundowanie palarni przez uniwersytet, który ma się zajmować zupełnie czym innym to bezsens. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tanis Re: Dymiący problem na Uniwersytecie IP: *.e-wro.net.pl 07.04.06, 11:22 Fakt, zadymione pomieszczenie to nic miłego dlatego uwazam że powinny byc wydzielone pomieszczenia przystosowane do dymnej konsumpcji tytoniu, bynjamniej z oknem bo są i takie bez... Brawa dla niepalących! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erc Re: Dymiący problem na Uniwersytecie IP: *.ztpnet.pl 08.04.06, 02:20 Zamiast płacić za fanaberie palaczy, zapłaćmy lekarzom i pielęgniarkom. Odpowiedz Link Zgłoś
tenia5 Re: Dymiący problem na Uniwersytecie 08.04.06, 07:06 Zgadza sie. Palarnie powinny być na Uz-cie. Na terenie byłego WSP ja nie znam żadnych a 5 lat już tam studiuje. Nic dziwnego, że pali sie po toaletach. Trzeba sieliczyć z palaczami, w końcu jest ich wielu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juz niepalacy wprowadzic calkowity zakaz palenia !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 13:43 we wszystkich budynkach publicznych!! Skoro Irlandczycy wprowadzaja zakaz palenia w pubach, a my nadal mozemy palic w budynkach edukacyjnych czy szpitalach, to ja przepraszam - jestesmy banda orangutanow a decydenci ktorzy podjeli taka decyzje to zapewne skorumpowani przez papierosiane koncerny lapowkarze!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanie Re: Dymiący problem na Uniwersytecie IP: *.ztpnet.pl 09.04.06, 20:58 należało by sie przyjrzec również niektórym pracownikom nota bene kobietom, które palą w pomieszczeniach w których pracują!! i to nie koniecznie szarzy pracownicy ale na stołkach! a fee!! i co Wy na to??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyPalacz Re: Dymiący problem na Uniwersytecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.06, 22:00 ale po co robic specjalne pomieszczenia dla palaczy ja moge wam powiedziec gdzie jest takie biuro z tak dymiaca kierowniczka ze wchodzi sie tam jak do palarni ;)) pomijam juz jak maja milo pracownicy ktorzy musza tam pracowac :(( porażka :(( Odpowiedz Link Zgłoś