Dodaj do ulubionych

Dymiący problem na Uniwersytecie

06.04.06, 21:01
Zapraszam w takim razie do redakcji Gazety Lubuskiej mam okazje tam bywac od
czasu do czasu i tam to dopiero jest napalone przez strażnika siedącego przy
wejściu. Ciekawe co na to szefostwo?
Obserwuj wątek
    • Gość: erc Re: Dymiący problem na Uniwersytecie IP: *.ztpnet.pl 07.04.06, 00:36
      Ja nie palę i nie widzę powodu, dlaczego niepalący
      mają robić zrzutkę na palaczy. Niech im te palarnie
      fundują koncerny tytoniowe. Fundowanie palarni
      przez uniwersytet, który ma się zajmować zupełnie
      czym innym to bezsens.
      • Gość: tanis Re: Dymiący problem na Uniwersytecie IP: *.e-wro.net.pl 07.04.06, 11:22
        Fakt, zadymione pomieszczenie to nic miłego dlatego uwazam że powinny byc
        wydzielone pomieszczenia przystosowane do dymnej konsumpcji tytoniu, bynjamniej
        z oknem bo są i takie bez... Brawa dla niepalących!
        • Gość: erc Re: Dymiący problem na Uniwersytecie IP: *.ztpnet.pl 08.04.06, 02:20
          Zamiast płacić za fanaberie palaczy, zapłaćmy lekarzom
          i pielęgniarkom.
    • tenia5 Re: Dymiący problem na Uniwersytecie 08.04.06, 07:06
      Zgadza sie. Palarnie powinny być na Uz-cie. Na terenie byłego WSP ja nie znam
      żadnych a 5 lat już tam studiuje. Nic dziwnego, że pali sie po toaletach.
      Trzeba sieliczyć z palaczami, w końcu jest ich wielu
    • Gość: juz niepalacy wprowadzic calkowity zakaz palenia !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 13:43
      we wszystkich budynkach publicznych!!
      Skoro Irlandczycy wprowadzaja zakaz palenia w pubach, a my nadal mozemy palic w
      budynkach edukacyjnych czy szpitalach, to ja przepraszam - jestesmy banda
      orangutanow a decydenci ktorzy podjeli taka decyzje to zapewne skorumpowani
      przez papierosiane koncerny lapowkarze!!!!!!
    • Gość: nanie Re: Dymiący problem na Uniwersytecie IP: *.ztpnet.pl 09.04.06, 20:58
      należało by sie przyjrzec również niektórym pracownikom nota bene kobietom,
      które palą w pomieszczeniach w których pracują!! i to nie koniecznie szarzy
      pracownicy ale na stołkach! a fee!! i co Wy na to???
      • Gość: AntyPalacz Re: Dymiący problem na Uniwersytecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.06, 22:00
        ale po co robic specjalne pomieszczenia dla palaczy ja moge wam powiedziec
        gdzie jest takie biuro z tak dymiaca kierowniczka ze wchodzi sie tam jak do
        palarni ;)) pomijam juz jak maja milo pracownicy ktorzy musza tam pracowac :((
        porażka :((
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka