mlodykalisz 14.04.06, 10:35 kaliszfornia.fajnafotka.pl/ Jeśli ktoś chciałby zobaczyć jak teraz wygląda KALISZ, jesli ktoś w nim nie był to niech przynajmniej obejrzy tę stronke. Pozdro dla Zielonej Góry Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasix Re: Kalisz pozdrawia ...... i Zapraszamy na stron IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 10:58 Piekne miasto. Godne uwagi! Z całą pewnościa!. Pozdrawiam z Zielonej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: Kalisz pozdrawia ...... i Zapraszamy na stron IP: *.ztpnet.pl 14.04.06, 11:48 Fajne fotki. Przyznam sie ze nigdy w Kaliszu nie bylem i dzieki tym fotka moge chodz w czesci poznac te miasto. Slyszalem ze Kalisz mimo utraty statutu stol. woj. swietnie sobie radzi i sie b dobrze rozwija. Ta hala widowoskowo sportowa super Z jakich srodkow ja finansujecie??? U nas nasza pani prezydent tez inwestuje Zrobila nam za 600 tys. fontanne ktora nigdy niedziala a reszte swej energii przeznacza na walke z SLD Super co??????:) PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słoneczko18 Re: Kalisz pozdrawia ...... i Zapraszamy na stron IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 11:59 Piękne Miasto:) Z tego co wiem to oprócz tej wielkiej hali macie miec stadion na ponad 8 tys miejsc i Aquapark ? (czy to narazie tylko plany czy coś już sie buduje)? I podobno w Kaliszu w ciągu 2 lat powstały dwie wewnętrzne obwodnice???? Tylko pozazdrościć. Zielona Góra nie jest zła ale Kalisz jest super. Jakoś sobie radzi:) Pozdrawiamy piękny Kalisz z pięknej Zielonej Górki:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mlodykalisz Re: Kalisz pozdrawia ...... i Zapraszamy na stron 27.04.06, 16:13 Znalazłem swój temat, nie spodziewając się żadnego odzewu... dzieki za wpisy Słoneczko18 to prawda że w Kaliszu powstaly w ciagu 2 lat dwie wenetrzne odwodnice: wschodnia i zachodnia... co do aquaparku to też są takie plany... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin a to moj albym z Zielonej Gory :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 21:22 www.napierala.info/album/Zapraszam! PS. Zdjecia Kalisza sa ladne, nie bylem tam, ale widze, ze Kalisz nie ustepuje ZG we wdzieku starowki! POZDRAWIAM Kalisz i jego mieszkancow!! Odpowiedz Link Zgłoś
budrys77 Re: a to moj albym z Zielonej Gory :) 27.04.06, 22:41 Galeryjka ciekawa i przedstawia miasto w dobrym świetle. Dwa zdjęcia bym wyciął ale to kwestia gustu:) Ta przedstawia monstrum architektoniczne: kaliszfornia.fajnafotka.pl/?linkedUserPageUID=17004&16953_contentUID=241699 A ta nawet nie wymaga zbytniego komentarza: kaliszfornia.fajnafotka.pl/?linkedUserPageUID=17004&16953_contentUID=248481 Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaj Re: Kalisz pozdrawia ...... i Zapraszamy na stron IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 23:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki88 Re: Kalisz pozdrawia ...... i Zapraszamy na stron IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 11:07 Bardzo ładne miasto! Miałem okazje w nim być! PIĘKNE! Odpowiedz Link Zgłoś
mlodykalisz Kalisz Kalisz 06.07.06, 10:24 Cześć ... dzięki za album z fotkami Zielonej Góry... równie piękne miasto!!! zapraszam raz jeszcze na kaliszfornia.fajnafotka.pl a jeśli ktoś już był to mogę powiedzieć że jest sporo nowych fotek które zaczynają sie gdzieś od strony 36 :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: primordial Re: Kalisz pozdrawia ...... i Zapraszamy na stron IP: *.adsl.inetia.pl 06.07.06, 11:33 Pozdrawiam z tak nielubianego przez Was, Kaliszanie, Poznania :)) Tylko przypomne,ze Kaliszem juz zachwycali sie w Jeleniej Gorze. Chodzilo o to, ze oba miasta sa 100 tysieczne, ale Kalisz ma inwestycje a Jelenia zastoj. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=79&w=40476967&v=2&s=0 Co smieszne, Kalisz zostal zaliczonu do zaboru pruskiego, no bo skad tam porzadek i gospodarnosc :)) (a byl w rosyjskim). Warto zobaczyc na www.inwestycje.kalisz.prv.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
mlodykalisz Re: Kalisz pozdrawia ...... i Zapraszamy na stron 06.07.06, 12:09 Gość portalu: primordial napisał(a): > Pozdrawiam z tak nielubianego przez Was, Kaliszanie, Poznania :)) > Tylko przypomne,ze Kaliszem juz zachwycali sie w Jeleniej Gorze. Chodzilo o to, > ze oba miasta sa 100 tysieczne, ale Kalisz ma inwestycje a Jelenia zastoj. > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=79&w=40476967&v=2&s=0 > Co smieszne, Kalisz zostal zaliczonu do zaboru pruskiego, no bo skad tam > porzadek i gospodarnosc :)) (a byl w rosyjskim). > > Warto zobaczyc na > www.inwestycje.kalisz.prv.pl/ Hej Piramida!!! Dlaczego sądzisz że w Kaliszu nie lubią Poznania? to nie prawda! Lubimy Poznań, z tym że chcielibyśmy stworzyć nowe województwo - ŚRODKOWOPOLSKIE (nazwa beznadziejna) w skład tego woj. wchodziłby m.in ostrów wlkp,. konin i sieradz - stolica Kalisz. (ale czy kiedyś się tego doczekamy to szczerze wątpie). Co do Kalisza to ma on około 110 tys. mieszkańców, a Jelenia Góra ma około 85 tys. Co nie zmienia faktu że Jelenia Góra to piękne miasto!. Zwłaszcza ich rynek! Odpowiedz Link Zgłoś
mlodykalisz Re: Kalisz pozdrawia ...... i Zapraszamy na stron 06.07.06, 12:10 sorry przekręciłem Twój nick: primordial :) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: primo PIRAMIDA Re: Kalisz pozdrawia ...... i Zapraszamy na stron IP: *.adsl.inetia.pl 06.07.06, 13:44 He he..dobre z ta "Piramida" :)) pozdrawiam rowniez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bss Re: Kalisz pozdrawia ...... i Zapraszamy na stron IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 13:46 Z pewnością Kaliszowi można pozazdrościć pięknej starówki wraz ze znajdującymi się na niej zabytkami. Odpowiedz Link Zgłoś
mlodykalisz Zapraszam tu... 21.07.06, 23:12 nexhost.info/album.php?u_id=365U2j7m pozdrawiam i życze miłego oglądania =] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirkor moze sie kiedys wybiore - fajna stronka IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.07.06, 01:08 Odpowiedz Link Zgłoś
mlodykalisz Re: moze sie kiedys wybiore - fajna stronka 22.07.06, 10:08 zapraszam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielonogórzanka Re: moze sie kiedys wybiore - fajna stronka IP: *.ztpnet.pl 22.07.06, 12:08 Byłam w Kaliszu jakiś czas temu... miasto ładne, rynek przypomina nasz - zielonogórski. Ponadto: dobre lody, soki, Grześki ;), i..... fortepuiany ;) Pozdrawiam inicjatora wątku Odpowiedz Link Zgłoś
mlodykalisz Re: moze sie kiedys wybiore - fajna stronka 22.07.06, 17:55 czuje się pozdrowiony i wzajemnie... mam nadzieje ze kiedyś uda mi się wpaśc do Zielonej Góry zwłaszcza ze daleko nie mam a podobno warto:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielonogórzanka Re: moze sie kiedys wybiore - fajna stronka IP: *.ztpnet.pl 22.07.06, 18:22 koniecznie!!! Mogę służyć za przewodnika!! Odpowiedz Link Zgłoś
mlodykalisz Re: moze sie kiedys wybiore - fajna stronka 22.07.06, 21:37 oo to fajnie... Jak coś to odezwe się się do Ciebie:) oł rajt?:) Pozdrowionka :) Odpowiedz Link Zgłoś