Dodaj do ulubionych

Kalisz pozdrawia ...... i Zapraszamy na stronke..

14.04.06, 10:35
kaliszfornia.fajnafotka.pl/
Jeśli ktoś chciałby zobaczyć jak teraz wygląda KALISZ, jesli ktoś w nim nie
był to niech przynajmniej obejrzy tę stronke.
Pozdro dla Zielonej Góry
Obserwuj wątek
    • Gość: kasix Re: Kalisz pozdrawia ...... i Zapraszamy na stron IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 10:58
      Piekne miasto. Godne uwagi! Z całą pewnościa!. Pozdrawiam z Zielonej
    • Gość: zg Re: Kalisz pozdrawia ...... i Zapraszamy na stron IP: *.ztpnet.pl 14.04.06, 11:48
      Fajne fotki.

Przyznam sie ze nigdy w Kaliszu nie bylem i dzieki tym fotka moge chodz w
      czesci poznac te miasto.

Slyszalem ze Kalisz mimo utraty statutu stol. woj. swietnie sobie radzi i sie b
      dobrze rozwija.

Ta hala widowoskowo sportowa super
      Z jakich srodkow ja finansujecie???

U nas nasza pani prezydent tez inwestuje
      Zrobila nam za 600 tys. fontanne ktora nigdy niedziala a reszte swej energii
      przeznacza na walke z SLD

Super co??????:)

PZDR
      • Gość: słoneczko18 Re: Kalisz pozdrawia ...... i Zapraszamy na stron IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 11:59
        Piękne Miasto:) Z tego co wiem to oprócz tej wielkiej hali macie miec stadion
        na ponad 8 tys miejsc i Aquapark ? (czy to narazie tylko plany czy coś już sie
        buduje)? I podobno w Kaliszu w ciągu 2 lat powstały dwie wewnętrzne
        obwodnice???? Tylko pozazdrościć.
        Zielona Góra nie jest zła ale Kalisz jest super. Jakoś sobie radzi:)
        Pozdrawiamy piękny Kalisz z pięknej Zielonej Górki:)))))
        • mlodykalisz Re: Kalisz pozdrawia ...... i Zapraszamy na stron 27.04.06, 16:13
          Znalazłem swój temat, nie spodziewając się żadnego odzewu...
          dzieki za wpisy

Słoneczko18 to prawda że w Kaliszu powstaly w ciagu 2 lat dwie wenetrzne
          odwodnice: wschodnia i zachodnia...
          co do aquaparku to też są takie plany...

pozdrawiam
    • Gość: marcin a to moj albym z Zielonej Gory :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 21:22
      www.napierala.info/album/Zapraszam!
      PS.
      Zdjecia Kalisza sa ladne, nie bylem tam, ale widze, ze Kalisz nie ustepuje ZG we
      wdzieku starowki! POZDRAWIAM Kalisz i jego mieszkancow!!
      • budrys77 Re: a to moj albym z Zielonej Gory :) 27.04.06, 22:41
        Galeryjka ciekawa i przedstawia miasto w dobrym świetle. Dwa zdjęcia bym wyciął
        ale to kwestia gustu:)

Ta przedstawia monstrum architektoniczne:

kaliszfornia.fajnafotka.pl/?linkedUserPageUID=17004&16953_contentUID=241699

A ta nawet nie wymaga zbytniego komentarza:

kaliszfornia.fajnafotka.pl/?linkedUserPageUID=17004&16953_contentUID=248481

Pozdro
    • Gość: kaj Re: Kalisz pozdrawia ...... i Zapraszamy na stron IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 23:48
      • Gość: miki88 Re: Kalisz pozdrawia ...... i Zapraszamy na stron IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 11:07
        Bardzo ładne miasto! Miałem okazje w nim być! PIĘKNE!
        • mlodykalisz Kalisz Kalisz 06.07.06, 10:24
          Cześć ... dzięki za album z fotkami Zielonej Góry... równie piękne miasto!!!

zapraszam raz jeszcze na

kaliszfornia.fajnafotka.pl
          a jeśli ktoś już był to mogę powiedzieć że jest sporo nowych fotek które
          zaczynają sie gdzieś od strony 36 :)
          Pozdrawiam
    • Gość: primordial Re: Kalisz pozdrawia ...... i Zapraszamy na stron IP: *.adsl.inetia.pl 06.07.06, 11:33
      Pozdrawiam z tak nielubianego przez Was, Kaliszanie, Poznania :))
      Tylko przypomne,ze Kaliszem juz zachwycali sie w Jeleniej Gorze. Chodzilo o to,
      ze oba miasta sa 100 tysieczne, ale Kalisz ma inwestycje a Jelenia zastoj.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=79&w=40476967&v=2&s=0
      Co smieszne, Kalisz zostal zaliczonu do zaboru pruskiego, no bo skad tam
      porzadek i gospodarnosc :)) (a byl w rosyjskim).

Warto zobaczyc na
      www.inwestycje.kalisz.prv.pl/
      • mlodykalisz Re: Kalisz pozdrawia ...... i Zapraszamy na stron 06.07.06, 12:09
        Gość portalu: primordial napisał(a):

> Pozdrawiam z tak nielubianego przez Was, Kaliszanie, Poznania :))
        > Tylko przypomne,ze Kaliszem juz zachwycali sie w Jeleniej Gorze. Chodzilo o
        to,
        > ze oba miasta sa 100 tysieczne, ale Kalisz ma inwestycje a Jelenia zastoj.
        >
        > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=79&w=40476967&v=2&s=0
        > Co smieszne, Kalisz zostal zaliczonu do zaboru pruskiego, no bo skad tam
        > porzadek i gospodarnosc :)) (a byl w rosyjskim).
        >
        > Warto zobaczyc na
        > www.inwestycje.kalisz.prv.pl/

Hej Piramida!!!
        Dlaczego sądzisz że w Kaliszu nie lubią Poznania? to nie prawda! Lubimy Poznań,
        z tym że chcielibyśmy stworzyć nowe województwo - ŚRODKOWOPOLSKIE (nazwa
        beznadziejna) w skład tego woj. wchodziłby m.in ostrów wlkp,. konin i sieradz -
        stolica Kalisz. (ale czy kiedyś się tego doczekamy to szczerze wątpie). Co do
        Kalisza to ma on około 110 tys. mieszkańców, a Jelenia Góra ma około 85 tys. Co
        nie zmienia faktu że Jelenia Góra to piękne miasto!. Zwłaszcza ich rynek!
        • mlodykalisz Re: Kalisz pozdrawia ...... i Zapraszamy na stron 06.07.06, 12:10
          sorry przekręciłem Twój nick:

primordial :)

Pozdro
    • Gość: primo PIRAMIDA Re: Kalisz pozdrawia ...... i Zapraszamy na stron IP: *.adsl.inetia.pl 06.07.06, 13:44
      He he..dobre z ta "Piramida" :))
      pozdrawiam rowniez
    • Gość: bss Re: Kalisz pozdrawia ...... i Zapraszamy na stron IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 13:46
      Z pewnością Kaliszowi można pozazdrościć pięknej starówki wraz ze znajdującymi
      się na niej zabytkami.
      • mlodykalisz Zapraszam tu... 21.07.06, 23:12
        nexhost.info/album.php?u_id=365U2j7m
        pozdrawiam i życze miłego oglądania =]
    • Gość: kirkor moze sie kiedys wybiore - fajna stronka IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.07.06, 01:08
      • mlodykalisz Re: moze sie kiedys wybiore - fajna stronka 22.07.06, 10:08
        zapraszam:)
        • Gość: Zielonogórzanka Re: moze sie kiedys wybiore - fajna stronka IP: *.ztpnet.pl 22.07.06, 12:08
          Byłam w Kaliszu jakiś czas temu... miasto ładne, rynek przypomina nasz -
          zielonogórski. Ponadto: dobre lody, soki, Grześki ;), i..... fortepuiany ;)
          Pozdrawiam inicjatora wątku
          • mlodykalisz Re: moze sie kiedys wybiore - fajna stronka 22.07.06, 17:55
            czuje się pozdrowiony i wzajemnie...

mam nadzieje ze kiedyś uda mi się wpaśc do Zielonej Góry zwłaszcza ze daleko
            nie mam a podobno warto:)
            • Gość: Zielonogórzanka Re: moze sie kiedys wybiore - fajna stronka IP: *.ztpnet.pl 22.07.06, 18:22
              koniecznie!!! Mogę służyć za przewodnika!!
              • mlodykalisz Re: moze sie kiedys wybiore - fajna stronka 22.07.06, 21:37
                oo to fajnie... Jak coś to odezwe się się do Ciebie:) oł rajt?:) Pozdrowionka :)
                • mlodykalisz New stronka 06.08.06, 12:59
                  www-kalisz.blog.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka