Dodaj do ulubionych

Dobry serwis RTV w Zielonej Górze?

05.06.06, 23:51
Witam
Szukam dobrego serwisu RTV w Zielonej Górze. Ostatnio zaczął szwankować moj telewizor i chce oddać go porzadnego serwisu, niestey nie znam żadnego.
Czy znacie jakiś serwis godny polecenia?
Z góry dzięki za pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: mrumru Re: Dobry serwis RTV w Zielonej Górze? IP: *.ztpnet.pl 05.06.06, 23:57
      Jedź na Ludową.
      • tomtom8 Re: Dobry serwis RTV w Zielonej Górze? 06.06.06, 00:00
        a możesz troche dokładniej? ;)
        • Gość: prox Re: Dobry serwis RTV w Zielonej Górze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 01:43
          Ton Color, ul. Ludowa - jadąc od miasta skręcasz z Batorego za mostem w prawo.
          Nie da się nie trafić.
      • Gość: ed Re: Dobry serwis RTV w Zielonej Górze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 06:16
        zależy od telewizora może też być JANCOL na dąbrowskiego
        • Gość: JJ Re: Dobry serwis RTV w Zielonej Górze? IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.06.06, 12:06
          Ja naprawiałem co prawda nie telewizor w serwisie na Sikorskiego gość ocenił co
          jest i nie wziął ani grosza.Natomiast na Morelowej gość mnie sporo naciągnął na
          uszkodzenie którego nie było.
          • Gość: hmmm.... Re: Dobry serwis RTV w Zielonej Górze? IP: *.ztpnet.pl 06.06.06, 16:22
            Taaak... Ton Color - kiedys oddałem do nich nowy telewizor, bo po zakupie
            okazało sie ze ma nieświecące pixele i co zrobili?? wymienili kineskop na "nowy"
            - regenerowany, oczym sie dowiedziałem jakieś 2 lata później, gdy ostatecznie
            szlag go trafił. Od tamtego czasu mam o tym serwisie RTV niezmienną opinię i
            nietrudno domyślić się jaką.
    • Gość: vts Ludowa IP: *.ztpnet.pl 06.06.06, 17:36
      • Gość: pipi Re: Ludowa-noł !!!!! IP: *.ztpnet.pl 06.06.06, 22:23
        Ło mój Boże,wszędzie tylko nie tam!
        W wieży Sony 3x zmieniali mi końcówkę mocy
        czy jakoś tak ,za każdym razem lacic kazali
        niby tylko za materiał ale jednak,nie potrafili
        sobie z tym poradzić.Wieża znowu nie gra.
        Tam jej na pewno już nie zawiozę!
    • Gość: dqh Re: Dobry serwis RTV w Zielonej Górze? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 22:43
      Polecam niewielki zakład RTV na ulicy Zamenhofa. Niestety nie wiem jak się ten
      facet nazywa. Zakład mieści się obok przychodni lekarskiej. Naprawiałem tam TV
      sobie i dla rodziny. Jest taniej (znacznie) niż w TON-COLOR. O ile dobrze
      pamiętam to facet daje nawet gwarancję na naprawiany sprzęt.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka