tomtom8 05.06.06, 23:51 Witam Szukam dobrego serwisu RTV w Zielonej Górze. Ostatnio zaczął szwankować moj telewizor i chce oddać go porzadnego serwisu, niestey nie znam żadnego. Czy znacie jakiś serwis godny polecenia? Z góry dzięki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mrumru Re: Dobry serwis RTV w Zielonej Górze? IP: *.ztpnet.pl 05.06.06, 23:57 Jedź na Ludową. Odpowiedz Link Zgłoś
tomtom8 Re: Dobry serwis RTV w Zielonej Górze? 06.06.06, 00:00 a możesz troche dokładniej? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prox Re: Dobry serwis RTV w Zielonej Górze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 01:43 Ton Color, ul. Ludowa - jadąc od miasta skręcasz z Batorego za mostem w prawo. Nie da się nie trafić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ed Re: Dobry serwis RTV w Zielonej Górze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 06:16 zależy od telewizora może też być JANCOL na dąbrowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: Dobry serwis RTV w Zielonej Górze? IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.06.06, 12:06 Ja naprawiałem co prawda nie telewizor w serwisie na Sikorskiego gość ocenił co jest i nie wziął ani grosza.Natomiast na Morelowej gość mnie sporo naciągnął na uszkodzenie którego nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm.... Re: Dobry serwis RTV w Zielonej Górze? IP: *.ztpnet.pl 06.06.06, 16:22 Taaak... Ton Color - kiedys oddałem do nich nowy telewizor, bo po zakupie okazało sie ze ma nieświecące pixele i co zrobili?? wymienili kineskop na "nowy" - regenerowany, oczym sie dowiedziałem jakieś 2 lata później, gdy ostatecznie szlag go trafił. Od tamtego czasu mam o tym serwisie RTV niezmienną opinię i nietrudno domyślić się jaką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: Ludowa-noł !!!!! IP: *.ztpnet.pl 06.06.06, 22:23 Ło mój Boże,wszędzie tylko nie tam! W wieży Sony 3x zmieniali mi końcówkę mocy czy jakoś tak ,za każdym razem lacic kazali niby tylko za materiał ale jednak,nie potrafili sobie z tym poradzić.Wieża znowu nie gra. Tam jej na pewno już nie zawiozę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dqh Re: Dobry serwis RTV w Zielonej Górze? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 22:43 Polecam niewielki zakład RTV na ulicy Zamenhofa. Niestety nie wiem jak się ten facet nazywa. Zakład mieści się obok przychodni lekarskiej. Naprawiałem tam TV sobie i dla rodziny. Jest taniej (znacznie) niż w TON-COLOR. O ile dobrze pamiętam to facet daje nawet gwarancję na naprawiany sprzęt. Odpowiedz Link Zgłoś