be.em 13.06.06, 15:18 ..no właśnie co? :)) 1. piwo schłodzone 2. chłodny prysznic 3. klima w aucie co jeszcze..? :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mika Re: na takie upały to tylko... IP: *.ztpnet.pl 13.06.06, 16:00 pobyt nad wodą w cieniu,dużoooooo wody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrowka Re: na takie upały to tylko... IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.06.06, 17:23 basen (w ZG basen widmo) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: na takie upały to tylko... 13.06.06, 19:35 ZIMNA,MOCNA, MROŻONA kawa z lodem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ezabela Re: na takie upały to tylko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 20:20 be.em napisała: > ..no właśnie co? :)) > > 1. piwo schłodzone > 2. chłodny prysznic > 3. klima w aucie ale chyba nie w takiej kolejności??? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: na takie upały to tylko... 13.06.06, 20:28 na takie upaly , to tylko eb.em i ezabela! zimne piwko naturalnie owszem takze, ale takie upaly , to nic w porownaniu z temperatura ww. gorace ,(parzace) pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ezabela Re: na takie upały to tylko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 21:34 No i zrobiło sie jeszcze bardziej gorąco:))) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: na takie upały to tylko... 13.06.06, 22:22 andrzejusa miły, a ile Ty masz lat...? :)) oby nie dwadzieścia coś tam!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em ezabela!! 13.06.06, 22:21 jestem pod wrażeniem dowcipu!!!! naprawde!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dorianne.gray Re: na takie upały to tylko... 13.06.06, 21:22 1. Klima 2. Mrożona herbata 3. Przystojny i dobrze zbudowany niewolnik z wielkim wachlarzem... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: na takie upały to tylko... 13.06.06, 22:23 trzecie jak najbardziej popieram;) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: na takie upały to tylko... 14.06.06, 07:13 apotrzebny Wam niewolnik czy wachlarz ? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: na takie upały to tylko... 14.06.06, 07:53 niewolnik z fajnym tyłkiem;) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: na takie upały to tylko... 14.06.06, 09:30 murzynek się marzy ? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: na takie upały to tylko... 14.06.06, 09:40 murzyński rozmiar się marzy;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trabancik Re: na takie upały to tylko... IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.06.06, 09:53 4. okład z młodych piersi :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: be.em Re: na takie upały to tylko... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 09:58 spoconych...? o fuj..? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: na takie upały to tylko... 14.06.06, 18:14 to nie moj dowcip rozgrzewa, to eb.em i ezabela tak grzeja! mam dobrze ponad 20-cia latek i zgrabny tyleczek ale tak kazdy moze napisac. pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ezabela Re: na takie upały to tylko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 18:26 andrzejusa napisał: > to nie moj dowcip rozgrzewa, > to eb.em i ezabela tak grzeja! > mam dobrze ponad 20-cia latek i zgrabny tyleczek hmmm... zgrabny tyłeczek ,powiadzasz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: na takie upały to tylko... 14.06.06, 20:26 ezabelka!!! litości!! zgrabny tyłeczek to ma Brad Pitt;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: na takie upały to tylko... IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.06.06, 09:16 no cześć, wiedziałam kiedy wrócic do pracy po urlopie:) dzięki za poprawienie humoru:) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em MAXI!!!!!!!!!!!!!!! 20.06.06, 10:51 gdzieś była niedobra!!! teraz to się w nosek cmoknij - aski ma net wyłączony, ja w trasę jadę.. sama se pisz;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: MAXI!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.06.06, 13:13 no przepraszam:( ale cóż ja biedna poradzę:( pogadamy jutro:) jak dożyję.... w życiu nie miałam takich zaległości.... ale urlopik był cudny:) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: MAXI!!!!!!!!!!!!!!! 20.06.06, 19:15 jutro to ja Breslau zwiedzam;) służbowo:) znajdziemy się;) Odpowiedz Link Zgłoś
ezabela Re: MAXI!!!!!!!!!!!!!!! 20.06.06, 19:42 WROCŁAW!!! miasto mojej młodości:))))) pozdrów Wrocław odemnie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: MAXI!!!!!!!!!!!!!!! 20.06.06, 22:42 Pozdrowię!!! Tym bardziej, że najfajniejszy sex tam miałam;))) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: MAXI!!!!!!!!!!!!!!! 21.06.06, 07:30 Wolę Kraków pod tym względem :):) ale Wrocek też był fajny :):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: MAXI!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.06.06, 09:00 zgadzam się co do Krakowa:) to po Zielonce moje drugie ukochane miasto:) szkoda, że tak pieruńsko daleko... Odpowiedz Link Zgłoś
ezabela Re: MAXI!!!!!!!!!!!!!!! 21.06.06, 19:59 be.em napisała >Pozdrowię!!! Tym bardziej, że najfajniejszy sex tam miałam;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: MAXI!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.06.06, 07:03 rany, ten upał jednak przytępia.... i to okrutnie.... ale faktycznie najfajniejszy sex miałam właśnie w Krakowie.. może stąd ten sentyment do miasta:) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: MAXI!!!!!!!!!!!!!!! 22.06.06, 10:28 mam tak samo :) W niektórych miastach poprostu COŚ jest :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ezabela Re: MAXI!!!!!!!!!!!!!!! 22.06.06, 17:50 aleście się rozmarzyli robaczki:))) i to cała trójka:)) ale rozumiem wakacje:)) szkoda że tylko na marzeniach się skończy;D Buziaczki:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: MAXI!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.06.06, 07:13 a kto powiedział, że na marzeniach:) ja znowu wolna, więc ruszam na podboje:) może teraz będą lepsze wspomnienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ezabela Re: MAXI!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 21:22 Gość portalu: maxi napisał(a): > a kto powiedział, że na marzeniach:) ja znowu wolna, więc ruszam na podboje:) > może teraz będą lepsze wspomnienia:) Fajnie tak:)) Już zapomniałam jak to się podbija:DD Bierz wszystko i wykorzystuj facetów ,bo warto;) A wspomnienia........fajnie je mieć:))) Teraz wakacje więc napewno cosik upolujesz, Powodzenia życzę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: MAXI!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.06.06, 07:29 no ja nie wiem, jak można zapomnieć:) Odpowiedz Link Zgłoś
ezabela Re: MAXI!!!!!!!!!!!!!!! 26.06.06, 21:44 Gość portalu: maxi napisał(a): > no ja nie wiem, jak można zapomnieć Ja nie podbijam ,mnie podbijają , ale z miernym skutkiem:))) twarda sztuka jestem;) a co!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: MAXI!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.06.06, 08:20 no i bardzo dobrze, twardym trza być, a nie miętkim:) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: MAXI!!!!!!!!!!!!!!! 20.06.06, 17:21 be.em napisała: > gdzieś była niedobra!!! teraz to się w nosek cmoknij - aski ma net wyłączony, > ja w trasę jadę.. sama se pisz;) Cuda się stał... ale jeszcze mi nie wyłaczyli :)))) ale może to być już :) pozdrawiam dziewczyny :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ezabela Re: MAXI!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 17:28 domyślam się ze to TA Maxi która z askim tak często wspominaliscie:))) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: MAXI!!!!!!!!!!!!!!! 20.06.06, 19:15 tak to ta Maxi, tak samo jak ta ezabelka, ten aski i ta wredna be.em;))) fajnie, że nam się gronko powiększa;) Odpowiedz Link Zgłoś
ezabela Re: MAXI!!!!!!!!!!!!!!! 20.06.06, 19:39 ano fajnie , widziałam jeszcze po drodze Bronka jakiegoś???:) ale może tylko mi sie wydawało;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: MAXI!!!!!!!!!!!!!!! 20.06.06, 22:42 Bronek...? :))) Wymiękł:)) I wyparował:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: MAXI!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.06.06, 08:59 no ładne rzeczy:) aż tak wryłam się w pamięć:)? Odpowiedz Link Zgłoś
be.em andrzejusa.. 14.06.06, 20:14 ..jak skończysz synu 35 lat i dalej będziesz miał zgrabny tyłeczek - możesz napisać na gazetowy;) Odpowiedz Link Zgłoś
dorianne.gray Re: andrzejusa.. 14.06.06, 20:30 Może najpierw niech zainwestuje w ten wachlarz?... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ezabela Re: andrzejusa.. 14.06.06, 21:42 poczytałam :))) ten andrzejusa jest z gorzowa i straszny pieniacz z niego 1.nie może byc młody ,bo za bardzo ``spretensjonowany`` do całego świata 2.a jak tak bardzo ``spretensjonowany to coś ok 60-tki 3.a jak około 60-tki ,to niestety o zgrabnym tyłku niech pomarzy 4.i nawet taaaaki wachlarz mu nie pomoże:))) POZDRAWIAM SERDECZNIE ANDRZEJUSA Odpowiedz Link Zgłoś
be.em ezabelka... 14.06.06, 21:43 jak Ty pilnujesz mojej drogi cnoty... ;) ojej... a mnie się tyłki po 30-tce marzą;) ale zdecydowanie przed 45 rokiem życia;) Odpowiedz Link Zgłoś
ezabela Re: ezabelka... 14.06.06, 21:49 no przeciez pilnije!!!! zobacz jak sprytnie wydedukowałam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: ezabelka... 14.06.06, 21:56 bardzo jestem z Ciebie dumna ezabello!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: ezabelka... 14.06.06, 22:02 jeszcze tylko musimy krwią się wymieszać i będzie ok;) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: ezabelka... 15.06.06, 10:01 mieszanie krwi ? niezły wieczór był :):):) pozdrwaiam drogie Panie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aleX888 Re: ezabelka... IP: *.ztpnet.pl 15.06.06, 12:13 a mój koleżka czeka na Fasolkę, znaczy się na dzieciaczka, który w kosmicznym cudzie stowrzenia powstał z plemniczka i jajeczka, a teraz objawi się jako Dziewczynka o imieniu na W;) Takie oczekiwanie na bejbika na pewno jest dobre na upały bo adra skacze ino ino. Pozatem ja się zgadzam z tym zimnym bro;) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: ezabelka... 15.06.06, 18:08 ezabel,ezabel! do szesciu dych mi troche brakuje, ale tyleczek zgrabny, i nie ma co em.be o picie mazyc , tylko o tym co miec moze. POZDROWIENIA EZABELKA! Odpowiedz Link Zgłoś
ezabela Re: ezabelka... 15.06.06, 18:11 wiedziałam ze tylko troche:))) w takim razie ten tyłeczek ... wybacz nie może być zgrabny:))) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: ezabelka... 15.06.06, 18:34 dobra ezabel! trooooooche. przekonana? POZDROWIENIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka kościoły ale stare IP: *.ztpnet.pl 20.06.06, 11:57 na upały najlepsze są stare kościoły,serio, wiecie jak w nich chłodno. Odpowiedz Link Zgłoś
tynek69 Re: na takie upały to tylko... 25.06.06, 03:27 czesc be.em: 1. lubie 2. uzywam, ale dodatkowo preferuje jeziorko 3. hmmm, a co to jest? mam tylko dwa okna na przeciwko siebie 4. nawiazujac do dalszych punktow, mam miedzy 30 a 40 :) i (teraz troche nieskromnosci, brrr nie lubie tego) tyleczek ponoc nienajgorszy, ale wlasciwie sama powinnas zobaczyc :) poczytalem troche Twoich postow i ekscytujesz mnie musze przyznac, weic w koncu napisalem, pozdrawiam (tez mail gazetowy) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em tynek;) 26.06.06, 10:33 ekscytuję...? :))) a coś więcej..? :)) rozwiniesz myśl..? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tynek69 Re: tynek;) 26.06.06, 18:38 no coz, Twoje wysoka inteligencja, dowcip, wszechstronna znajomosc tematow, luzny sposob bycia, ale i bardzo wspolczesny, troche wyemancypowany, zaradnosc zyciowa, to wszystko wynika z Twoich wypowiedzi i to mnie ekscytuje, pozdrawiam, milego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kika srytytynek IP: *.ztpnet.pl 26.06.06, 20:10 możecie prywatę załatwiać na poczcie????? Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: tynek;) 26.06.06, 20:48 eee... ostatnio chyba szukałeś jakiejś blond rusałki amelki... :))) ja nie jestem blond:)) do retro nie chadzam:)) ale niech Ci będzie.. łaskawie zgadzam się ze wszystkim, co napisałeś;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ezabela Re: tynek;) 26.06.06, 21:39 nareszcie!!!!!!! gdzie byłaś Maleńka?? jak tu nudno bez Ciebie!!! ja tęskniłam bardzo :)))) a Ty Kika czytaj posty typu które miasto lepsze, zielona góra czy gorzów:) Tu o wielkie uczucia chodzi popatrz na tynka nie oparł sie urokowi be-em:):) wie chłopak co dobre:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia srytytynek IP: *.ztpnet.pl 26.06.06, 22:55 a co kogo obchodzi wielka miłość srytytynka i jakiejś beemki czy kogo tam jeszce,jak się chłop nie potrafi umówić w realu tylko smęty wali na necie to cieniutki musi być.A temat dalece odbiega od tych smutnych wywodów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :PP Re: srytytynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 23:33 Kinia czy Kika ,czy jeszcze inaczej, bo zmieniasz co chwilę swoje imię jeśli cię nie obchodzi to na jaki grzyb czytasz i jeszcze się wypowiadasz??? A chłop nieśmiały jest :)) trza dać mu szanse:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiniek Re: srytytynek IP: *.ztpnet.pl 27.06.06, 07:28 Zmieniam bo nie jestem Kinia a Kiniol:))))) A czytać będę bo to forum jest. Tylko nie o dupie marynie.A poczta od czego jest.Jak mnie takie syfienie na forum denerwuje.Brrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :PP Re: srytytynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 07:31 A ja uwielbiam czytać takie ``syfienie`` sam(a) piszesz że to jest forum ,więc sspadaj i nie czytaj tego starczy miejsca dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :PP Re: srytytynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 07:32 dopierdzielać potrafisz,ale napisz coś ciekawego coś co by sie fajnie czytało a nie tylko marudzisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikuś Re: srytytynek IP: *.ztpnet.pl 27.06.06, 07:54 póki się nie poprawicie to będę tutaj pisał takie same bzdury jak wy :P i co fajnie się to czyta?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kika Re: srytytynek IP: *.ztpnet.pl 27.06.06, 07:55 na upały dobre jest.......czytanie srytytynka i beemki, no i wkurzanie takich jak wy:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: tynek;) 27.06.06, 12:04 o moja droga:)) dziecię mi się okwieciło- rózyczkę ma:))) terazię kurodomowię;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: murzynek bambo Re: tynek:P IP: *.ztpnet.pl 27.06.06, 13:43 straszne , różyczka,a jak wielka miłość do tynka,a ty masz ksywę od tego że lubisz to robić w beemkach? Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: tynek:P 27.06.06, 14:57 ksywy to się ma w pierdlu murzynku. tu sie ma nicki:) taaa...w beemkach.. między akumulatorem a pojemnikiem na płyn do szyb - pełna ekstaza;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzy murzynek dla Re: tynek:P IP: *.ztpnet.pl 27.06.06, 15:32 a ty skąd taka poinformowana,w pierdlu tez to lubisz robić???? Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: tynek:P 27.06.06, 15:45 wystarczy mieć 4 klasy szkoły podstawowej żeby to wiedziec murzynku.. poczytaj swoją murzyńską czytankę - będziesz wiedział:)) poza tym gdzie, z kim i jak - wybacz - tą wiedzą Cię nie uraczę. pogadaj z mariolką:) Odpowiedz Link Zgłoś
ezabela Re: tynek:P 27.06.06, 16:20 hahaha:)))) fajnie po pracy poczytać cos fajnego brawo be.em:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ezabela Re: tynek:P 27.06.06, 16:30 gado?? tosssz to nawet gadoniem nie nazwiesz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: tynek:P 27.06.06, 16:32 neee... mam kilka innych fajnych, ale nie mogę użyć to forum publiczne jest;)) znikam ezabell bo moja rózyczka się żreć domaga;) pa! jestem na @ w razie czego:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tynek69 Re: tynek;) 27.06.06, 20:33 wyjatkowo zgodliwa jestes be.em ;) ,chyba kolejna zaleta, jesli chodzi o blond rusalke, to nie wiem czy jej amelka bylo, bo jej nie znalazlem niestety, a moze stety, to co piekne na zewnatrz, nie koniecznie musi byc piekne wewnatrz, moze lepiej zaczynac od poznawania w odwrotnej kolejnosci :), milego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: tynek;) 27.06.06, 22:25 powaliło mnie na kolana od tej mądrości życiowej;))) odkryłeś, że kobiety mają i duszę..?! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tynek69 Re: tynek;) 27.06.06, 23:08 be.em napisała: > powaliło mnie na kolana od tej mądrości życiowej;))) odkryłeś, że kobiety mają > i duszę..?! :))) nie mialem takiego zamiaru powalac Cie na kolana, to przed Toba padac winni... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: na takie upały to tylko... IP: *.ztpnet.pl 27.06.06, 07:57 www.lovecity.pl/ a jak jtoś jest nieśmiały to może pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
tynek69 Re: na takie upały to tylko... 27.06.06, 20:24 > www.lovecity.pl/ > a jak jtoś jest nieśmiały to może pomoże Kiniol, czy jak Ci tam, widze ze skoro (zajrzalem z ciekawosci co mi tam polecasz) takie stronki znasz, to musisz sobie niezle radzic w tych sprawach, sexshopa tez zwiedzasz czasem? Chyba upal Ci przygrzal za bardzo i zes sie wygadal, ciekawe czy twoja Kiniolka wie, ze tam i tu bywasz :). Odpowiedz Link Zgłoś
tynek69 Re: na takie upały to tylko... 27.06.06, 20:26 aaa i jeszcze jedno Kiniu, trzeba troche byc bardziej zyczliwym do ludzi, troche ciepla i usmiechu ukazac, dobrocia wiele osiagniesz, a zlosliwoscia... to troche moze smierdziec, milego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiniu a moze kinia Re: na takie upały to tylko... IP: *.ztpnet.pl 27.06.06, 22:39 tynek gratuluję znajomości ludzi, za pewny jesteś tego co wiesz , a skąd ta pewnośc że jestem facetem i mam kiniolkę,a może odwrotnie???? No myśl głęboko:P a co ma życzliwośc do twojej głupoty? smęty walisz ty jak i ta śmieszna beemka z kołem wspólnej adoracji a od tego słodzenia to pawia można zapodać.Radzę przenieś się na priwa bo ja nieustępliwy(a) jestem.:PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: na takie upały to tylko... 27.06.06, 22:44 ze strachu skóra mi się na tyłku zmarszczyła:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: na takie upały to tylko... IP: *.ztpnet.pl 28.06.06, 07:31 ty masz pomarszczoną nie ze strachu,taka twoja uroda:P Odpowiedz Link Zgłoś
tynek69 Re: na takie upały to tylko... 27.06.06, 23:07 ja nigdy nie jestem pewny, tylko gdybam czasem, a czy kiniol czy kinia, to zdaje sie jedna rodzina nochali, wiec mi zadnej roznicy to nie robi, tym bardziej ze u Ciebie kojarzenie kiepskie, zle fakty (a moze hipotezy) zestawiasz i przynudzasz jak to zasugerowales, zebys sie wlasnym pawiem nie zadlawil uwazaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: na takie upały to tylko... IP: *.ztpnet.pl 28.06.06, 07:34 bardzo długo to układałeś,myślałeś,że będzie wyższego lotu,może innym razem:P No ale beemce powinno zaimponować,jej loty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ignor kika kiniol czy jak jej tam won!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 07:42 ZIGNORUJCIE TO COŚ!!!przeciez te posty pisze jakś stara panna znudzona życiem tylko nick zmienia wszędzie jest taki sam IP W realu pewnie nie potrafi mordy ze strachu otworzyć!!! A tu próbuje sie dowartościować ,że niby taka YNTELIGENTNA Spadaj z tego forum ofermo zyciowa i daj innym spokój Przeszkadza Ci to że są tu ludzie z poczuciem humoru ,lubiący się ponabijać i pośmiac??? Won mi stąd!!! Odpowiedz Link Zgłoś
be.em czas na prywatne forum 28.06.06, 09:41 dla ludzi po 30-tce:)) z weryfikacją tłumu, legitymacją partyjną i zdjęciem:) to zakładam:) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em zapraszam 28.06.06, 09:52 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=40600 wybrańców:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: zapraszam IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.06.06, 10:03 wszystko cacy, ale ze mnie chyba kmiotek internetowy, bo za cholere nie mogę odpowiedzieć Tobie na Twoim wątku na tym nowym forum:( a na pewno mam po 30tce!! Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: zapraszam 28.06.06, 10:04 bo musisz maxi miec twardy nick:))) i zgłaszasz chęc udziału i ja Cię wpuszczam:) albo nie:)) Mniam, mniam... chyba pójdę w politykę, pięknie jest rządzić:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: zapraszam IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.06.06, 10:06 no ale sie kurna loguje pod takim nickiem, jaki mam zarejestrowany, nie maxi, tylko inszejszy.... i za boga.... Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: zapraszam 28.06.06, 10:07 już Cię przyjęłam:)) spróbuj coś napisać z tego nicka, co masz w majlu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: na takie upały to tylko... 28.06.06, 09:40 żartujesz? Ty mi imponujesz na maxa! bystrość, lotność, trafność wypowiedzi: z sensem i na temat, bezbłędnie wychwycony szczegół, wielka klasa, szczyt elokwencji i wdzięku;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stara panna:P Re: na takie upały to tylko... IP: *.ztpnet.pl 28.06.06, 11:28 No i o to mi chodziło,znasz swoje miejsce. A co do Ignoranta to kalafiorem mi to wisi co piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: na takie upały to tylko... 28.06.06, 15:04 o jak bardzo się myślisz o jak bardzo:) ja nie znikam:)))) ja NIE POZWALAM ci pisać z dorosłymi;) możesz tylko se popatrzeć i pogrymasić i nogami ze złości potupać;) albo obrażać do woli tych którze to mają głęboko w powazaniu;) Odpowiedz Link Zgłoś
ezabela Re: na takie upały to tylko... 28.06.06, 15:18 Hura!!! nareszcie :):) i ufff , żadna marudząca stara panna ,nie będzie smucić:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: może stara panna? Re: na takie upały to tylko... IP: *.ztpnet.pl 28.06.06, 15:28 może sobie a nie se , słownik dziewczynko zakup i poczytaj ,tylko ze zrozumieniem!:P A pozwalać to ty możesz, powozić swoją .... O jeszce ezabelka , kręcić to ty się dajesz. Odpowiedz Link Zgłoś
ezabela Re: na takie upały to tylko... 28.06.06, 16:00 kręcić??? a wogóle to skąd w tobie tyle jadu biedactwo??? Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: na takie upały to tylko... 28.06.06, 16:08 se maleńka - muszę pisać tak, żebyś zrozumiała;) ale zazdrościsz ranyyy.... tyle jadu...zieleni niezdrowej i chorej:) wyluzuj - tak kiepsko znosisz fakt, że ludzie się potrafią dogadać bez obrzucania się błotem..? życzę Ci oświecenia - koniec dyskusji między nami:) i nie płacz, kiedy odjadę;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: na takie upały to tylko... IP: *.ztpnet.pl 28.06.06, 16:19 kocham was , a skąd wiesz że maleńka , dużego mam smęcicie od dawna o niczym i ty mi mówisz o oświceniu laseczko? a co studio zamknęli ,że nie macie co robić? Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: Czereśnie :) 01.07.06, 23:35 czereśnie też, ale wbrew utartym przepisom, zimne bordowe wytrawne - też i owszem ;O) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Czereśnie :) 01.07.06, 23:37 Wytrawne na zimno ? ...chociaż na taka pogodę o obojętne co byle na zimno :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jelly Re: na takie upały to tylko... IP: *.ztpnet.pl 02.07.06, 13:20 A ja polecam świetny napój, prościutki, ale naprawdę bardzo orzeźwia: szklanka zimnej wody i kilka (około 5) kostek lodu zrobionych z soku (najlepiej grejpfrutowego). Wychodzi kwaskowe i ochładzające:D Mniam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek wesoły Re: na takie upały to tylko... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 23:43 W takie upały najgorsze co cię może spotkać koleś niestety, to ciepłe piwo i zimne kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś