Dodaj do ulubionych

Dzieci niepełnosprawne

23.01.03, 10:03
Proszę mi odpowiedzieć czy dzieci niepełnosprane też zostaną tak oszukane
przez Panią Ronowicz, jak prawie cała ekipa prawicy która towarzyszyła jej w
wyborach. Poszedłem na wybory i głosowałem na Panią Ronowicz bo uwierzyłem,
że moje niepełnosprawne dzieci będą miały lepszą opiekę. A tu co. Na
stanowisku trzyma sie złodziejkę która z wszystkich się śmieje. A teraz inni
śmieją się ze mnie, że byłem naiwny i głupi. Czy ta Zielona Góra jest tak
naprawdę skorumpowana. Mówi się, że Pani Ronowicz brata sie z lewicą żeby
przeforsować budżet. Pisze się i mówi o wszystkim, tylko nic nie mówi o
dzieciach i ich potrzebach. Ja przynajmniej i inni czujemy się oszukani.
Obserwuj wątek
    • marta_sawicka Re: Dzieci niepełnosprawne 31.01.03, 08:12

> Proszę mi odpowiedzieć czy dzieci niepełnosprane też zostaną tak oszukane
      > przez Panią Ronowicz, jak prawie cała ekipa prawicy która towarzyszyła jej w
      > wyborach. Poszedłem na wybory i głosowałem na Panią Ronowicz bo uwierzyłem,
      > że moje niepełnosprawne dzieci będą miały lepszą opiekę. A tu co. Na
      > stanowisku trzyma sie złodziejkę która z wszystkich się śmieje. A teraz inni
      > śmieją się ze mnie, że byłem naiwny i głupi. Czy ta Zielona Góra jest tak
      > naprawdę skorumpowana. Mówi się, że Pani Ronowicz brata sie z lewicą żeby
      > przeforsować budżet. Pisze się i mówi o wszystkim, tylko nic nie mówi o
      > dzieciach i ich potrzebach. Ja przynajmniej i inni czujemy się oszukani.

Sprawa ośrodka rehabilitacyjnego "Promyk" badana jest przez odpowiednie
      instytucje. Pani Różycka nie jest już dyrektorem ośrodka. Pani Prezydent Bożena
      Ronowicz działa w sposób przemyślany i rozważny. Nikt nie "brata" się z lewicą.
      Natomiast ze wszystkimi należy, dla dobra Miasta, rozmawiać.
    • ddana3 Re: Dzieci niepełnosprawne 06.02.03, 07:59
      Mam córkę niepełnosprawną. Chodzi do Promyka. Słuchałam audycji w radio i nie
      mogłam uwierzyć własnym uszom, że dyrektorka Promyka jest nadal tam
      zatrudniona. Ja podobnie tak jak mój poprzednik głosowałam i razem z córką
      chodziłam i rozdawałam ulotki Pani Ronowicz i sama namawiałam ludzi na
      głosowanie na nią. Nigdy sobie tego nie wybaczę. Nadal będę prowadzić walkę z
      władzą i zwalczać głupotę. Deklaracje przedwyborcze Pani Ronowicz to zwykłe
      kłamstwa. Zgadzam sie z moim poprzednikiem, ale oszukiwać się nie dam. Kto
      działa na szkodę dzieci niepełnosprawnych ten przegrywa, a Pani Ronowicz swoimi
      decyzjami i nieznajomością tematu to robi. Nowa władza to tolerancja dla
      złodziei i chronienie personelu który z całą odpowiedzialnością manipuluje
      rodzicami dzieci niepełnosprawnych.
    • ella15 Re: Dzieci niepełnosprawne 06.02.03, 09:26
    • ella15 Re: Dzieci niepełnosprawne 06.02.03, 10:03
      Nie mam niepełnosprawnego dziecka, ale jestem zszokowana tym co dzieje się w
      ośrodku Promyk.Była dyrektor Pani Różycka jest nadal pracownikiem tego ośrodka
      za przyzwoleniem Pani Prezydent.Personel ośrodka pozostał ten sam. Czyli tak
      naprawdę nic się nie zmieniło i nic się nie zmieni. Nastąpiła tylko jedna mała
      zmiana, Pani Różycka zmieniła jedno stanowisko na inne. Pani Prezydent
      obejmując swoje stanowisko, wymieniła personel. Jest to zrozumiałe, musiała
      otoczyć się zaufanymi ludźmi, żeby dobrze wypełniać swoje obowiązki. Jak ma się
      to do ośrodka? Nie będzie on dobrze funkcjonował jeżeli zostali tam ci sami
      ludzie. Wielu ludzi nie mających niepełnosprawnych dzieci, którym jednak leży
      na sercu los tych dzieci liczyło na poczucie sprawiedliwości Pani Prezydent, na
      którą głosowaliśmy. Zawiedliśmy się bardzo. Ośrodek powinien być drugim domem
      dzieci, a nie ich przechowalnią i przepychalnią. Jak można tak bezczynnie
      przyglądać się temu co dzieje się w ośrodku? Pani Prezydent nie żal Pani tych
      dzieci? Domagamy się zmian, ale nie takich jak dotychczas fikcyjnych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka