Dodaj do ulubionych

Andrzej Loch - TVP3

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 18:50
Porazka -słucham retransmisji meczu Stal-ZKŻ. Czy w regionalnym oddziale TVP
nie ma innego cżłowieka, który znałby sie na zuzlu i do tego nie miałby wady
wymowy ? Wstyd dla całej telewizji, nie mówiąc juz o samym panu Andrzeju.
Obserwuj wątek
    • Gość: karpiu Re: Andrzej Loch - TVP3 IP: *.ztpnet.pl 04.07.06, 09:58
      Pan Loch to zrzut z Kablówki, kolejny nijaki, bezbarwny, były student udający
      dziennikarza. Nie znam jego poczynań w TVP3, w Kablówce pan Kotalla nie
      dopuszczał go do komentowania poważnych imprez i pan Loch coś sobie tam
      nieudolnie dziergał na antenie nawet chyba nie za bardzo w sporcie
    • Gość: krzych Re: Andrzej Loch - TVP3 IP: 195.245.213.* 05.07.06, 08:42
      Wadę wymowy to ma niżej wspomniany pan Kotala. I to już nie przeszkadza?? Poza
      ty koledzy... czy to nie jakieś prywatne amimozje, jak większość na forum
      wyborczej.
    • Gość: krzych Re: Andrzej Loch - TVP3 IP: 195.245.213.* 05.07.06, 08:44
      i miało być animozje ( poprawiam, bo koledzy na forum zamiast merytorycznie -
      to błędów w pisaniu się doszukują). :-D
      • Gość: karpiu Re: Andrzej Loch - TVP3 IP: *.ztpnet.pl 05.07.06, 20:01
        powtarzam - nijaki "dziennikarz" i nie robie tu prywatnych wycieczek do Pana
        Locha, to jest pod forum o mediach a ja na codzień czytam, słucham, oglądam i
        się wypowiadam. Powstał wątek o A.Lochu to się dopisałem co myślę o tym
        nołłermenie:) dla odmiany żeby nie było, że jad się toczy to dziennikarze z
        charyzmą w tym mieście i z talentem (większym lub mniejszym) do dla mnie np.
        Andrzej Flugel, Dariusz Chajewski, Katarzyna Borek, Katarzyna Jachimowicz (lub
        teraz Jankowska), Konrad Stanglewicz, Grażyna Zwolińska, Artur Łukasiewicz,
        Jacek Stefanowicz, Jacek Białogłowy (choć priv wydaje się gburem co mi nie
        przeszkadza cenić go za sport - nie inne dziedziny) i kilku innych. Andrzej
        Loch jest nijaki dla mnie i nawet wątek o nim chyba jest nie w ten czas;)
        Pozdro
        • Gość: Robert Re: Andrzej Loch - TVP3 IP: *.gorzow.mm.pl 02.08.06, 19:21
          Nie bede ukrywać, że jestem z Gorzowa i bliżej mi do dziennikarzy gorzowskich.
          Drogi Karpiu. Tu jest mowa o transmisjach sportowych a wymienieni przez Ciebie
          dziennikarze poza Białogłowym (o którym tylko słyszałem, ale jego samego nie
          słyszałem) nie prowadzą transmisji sportowych. Ba nawet (za wyjątkiem Fluegla)
          nie zajmują się sportem. Co prawda p. Jankowska kilka razy prowadziła program w
          trakcie transmisji i całkiem nieźle to wychodziło.
          Jeśli chodzi o Fluegla to on się nie nadaje do komentowania zawodów ani w TV
          ani w radiu. Widziałem kilka razy jego wypowiedzi w TV i on się raczej do pracy
          przy mikrofonie nie nadaje.
          A jeśli już miałbym kogoś proponować do prowadzenia transmisji sportowych w
          Lubuskiej TVP to widziałbym na tym miejscu p. Rachlewicza, który kiedyś
          komentował mecze dla Telewizji Vigor, a teraz robi to w Radiu Zachód. Nie wiem
          też czemu w Radiu Zachód tak rzadko mecze komentuje p. Noskowicz. Wg. mnie jest
          zdecydowanie lepszy od p. Staniszewskiego, dla którego opis sytuacji polega li
          tylko na powtarzaniu w kółko kto jest pierwszy, kto drugi, a kto trzeci.
          • Gość: czapi33 Re: Andrzej Loch - TVP3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.06, 22:54
            Ja również mam wątpliwości ale z jednym się zgadza. Dlaczego p. Noskowicz tak
            rzadko robi żuzel w Radiu Zachód?
          • Gość: karpiu Re: Andrzej Loch - TVP3 IP: *.ztpnet.pl 03.08.06, 09:58
            Robercie Miły:) generalnie wątek ten nazywa się "Andrzej Loch - TVP3" więc w
            swojej poprzedniej wypowiedzi nie chciałem się zawężać li tylko do
            dziennikarskich transmisji sportowych. Skupiłem się bardziej na panu Lochu acz
            on jest tematem tegoż wątku:) Użyłem również tzw. dygresji wymieniając
            dziennikarzy, których cenię aby nie być posądzonym, że tylko potrafię jadem
            strzelać. Oczywiście, że pan Flugel nie sprawdziłby się jako sprawozdawca
            sportowy w radiu czy tv - wystarczy, że jest świetnym dziennikarzem prasowym i
            cenionym komentatorem wydarzeń (na olipmiadzie w Atenach widziałem go jako
            eksperta w Studiu Olimpijskim TVP i bardzo miło się zrobiło, że z setek
            dziennikarzy akurat wybrali gościa z naszego regionu). Co do samych transmisji
            jesttu dramacik mały. Jedynym wyjątkiem od tej zasady jest pan Białogłowy,
            którego spikerka z relacji ma to COŚ, emocje i kompetencje. Źle jest w Radiu
            Zachód, gdzie słyszałem tylko redaktorów Siudę (ceniłem za dziennikarstwo, nie
            za spikerke) i Staniszewskiego (usypiałem przy jego relacjach;) Pozdrawiam:)
            • Gość: czapi33 Re: Andrzej Loch - TVP3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.06, 12:45
              Do karpiu

W Radiu Zachód z tego co wiem to p. Siuda nie pracuje już dawno. Dobry jest
              Noskowicz, ale bardzo rzadko.Bije na głowę pana, przy którym usypiasz.
    • Gość: Ktosik Re: Andrzej Loch - TVP3 IP: *.ztpnet.pl 14.07.06, 22:43
      No fakt, transmisje w wykonaniu Pana Andrzeja Locha to tragedia.
    • Gość: Fan Re: Andrzej Loch - TVP3 IP: *.ztpnet.pl 23.07.06, 23:38
      Sam nie wiem, czy gość robi gorsze materiały sportowe czy materiały do
      informacji lubuskich :).
      • Gość: re Re: Andrzej Loch - TVP3 IP: *.ztpnet.pl 27.08.06, 10:28
        ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka