milkusia11 07.07.06, 14:48 Gdzie kupujecie ciuchy??? prosze o liste ulubionych sklepów z adresami:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miki Re: Fajne sklepy z ciuchami wZielonej gdzie sa? IP: *.ztpnet.pl 07.07.06, 15:20 rzecz gustu ,jaki styl preferujesz? Lalka barbi,takich to pełno.Ni i ile wydajesz na rzeczy,dużo ale tanio czy ekstra ciuch za większą kasę.To chyba temat smut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Fajne sklepy z ciuchami wZielonej gdzie sa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 15:34 ciuchy to pół biedy, coś się znajdzie, ale biuty!!!! porażka :( albo te z nochalem, albo klapki na cienkim kieliszku, na ktorym się źle chodzi i jeszcze gorzej wygląda, albo podeszwa na szpileczce z trzema paskami mającymi ponoć nogę trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zasieki1 Re: Fajne sklepy z ciuchami wZielonej gdzie sa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 17:06 a ja na ciuchy jak juz ide to chodze do lumpeksow. tiru riru na ptasiej jest fajny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: Fajne sklepy z ciuchami wZielonej gdzie sa? IP: *.ztpnet.pl 07.07.06, 17:41 polecam mały sklep z rewelacyjnymi rzeczami przy rynku w Lubsku - są wyjątkowe! W Zielonej?? - beznadzieja wszędzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yepes-boski Re: Fajne sklepy z ciuchami wZielonej gdzie sa? 08.07.06, 11:01 jedz do Poznania Odpowiedz Link Zgłoś
dorianne.gray Re: Fajne sklepy z ciuchami wZielonej gdzie sa? 08.07.06, 12:12 Ale bzdury, ja się ubieram w zielonogórskich sklepach i jakoś szałowo wyglądam - rzecz gustu ;) Fakt, że lumpeksy i umiejętność szycia są w tej kwestii pomocne, ale to chyba wszędzie tak, również w Lubsku, Poznaniu i Warszawie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: primordial Re: Fajne sklepy z ciuchami wZielonej gdzie sa? IP: *.adsl.inetia.pl 08.07.06, 13:10 "Ale bzdury, ja się ubieram w zielonogórskich sklepach i jakoś szałowo wyglądam - rzecz gustu ;)" Tej, zapodaj nam zdjecie :) Lato, cieplo, to i jakis fajny lekki temat bedzie na forum :) Pisze powaznie. Mozesz mi slac na priva jak nie chcesz publicznie,he he :) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Fajne sklepy z ciuchami wZielonej gdzie sa? 08.07.06, 14:12 Sklepów jak i knajp jest całkiem sporo, rzecz gustu co na siebie wkładasz :) Ale myślę, że zawsze się coś zanjdzie, coś rzuci na kolana Najgorsza rzecz jak może się przytrafić to jak MUSISZ coś kupić JUŻ, wtedy nic i nigdzie nie znajdziesz :) Też tak macie ? A jak sobie chodzisz po sklepach tak sobie, mimochodem.. to tyle fajnych rzeczy wpadnie Ci w oko i jeszcze trafisz na przeceny :)) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
dorianne.gray Re: Fajne sklepy z ciuchami wZielonej gdzie sa? 08.07.06, 22:23 Jak MUSISZ coś kupić, to na to nie licz - i to nawet nie kwestia miasta czy sklepów, tylko złośliwość losu ;) Ja wtedy kupuję materiał i szukam dobrego wykroju raczej... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Fajne sklepy z ciuchami wZielonej gdzie sa? 09.07.06, 23:25 Straszna jest ta złośliwość losu :) i zawsze nie w porę ;) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
dorianne.gray Re: Fajne sklepy z ciuchami wZielonej gdzie sa? 09.07.06, 23:47 Nooo, właśnie na tym ona polega ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Fajne sklepy z ciuchami wZielonej gdzie sa? 10.07.06, 00:16 Czasem jak na Zawiszy :)) Zwłaszcza jak Ci na czymś zależy, spieszysz się itp Złośliwość rzeczy martwych... dobry pomysł na nowy wątek :) Odpowiedz Link Zgłoś
ezabela Re: Fajne sklepy z ciuchami wZielonej gdzie sa? 10.07.06, 15:41 no ja mam tak samo:))) łazisz, łazisz i nic,! ale jakby tak bez forsy się wybrac , toooo wszystko pikne i orginalne:) Odpowiedz Link Zgłoś
neo.nka Re: Fajne sklepy z ciuchami wZielonej gdzie sa? 11.07.06, 01:56 Zalezy co dla kogo znaczy fajny sklep, to po pierwsze. A po drugie, zakladajac, ze nie obowiazuje Cie code dress, albo szukasz czegos na weekendy to mozesz przejsc sie do solaru, monnari, vili, quiosque, w ostatecznosci reserved. Tak na marginesie, w Zielonaj nie ma gdzie kupowac cichow, wiec lepiej przejechac sie do Wroc badz Poznania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorka Re: Fajne sklepy z ciuchami wZielonej gdzie sa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 02:41 Ja juz dawno straciłam wiarę,że będzie sie można ubrać w tym mieście. Reprezentuję rozm.44 i NIE MA MOWY żeby dziewczyna o tych gabarytach kupiła gustowne ciuchy.Nie jestem elegantką,preferuje raczej styl sportowy. No i co?no i pstro-w ZG ubiorą się napewno anorektyczne Barbi albo rozlazłe wielkie kobiety po 60tce lub też stateczne matrony rodem z Prl-u. Nic dodać nic ująć. Poddałam się,i ubieram się za granicą lub korzystam z usług dobrej krawcowej. A i pewnie jak znowu powróce do swojego rozm 38-to nadal nikt nie otworzy sklepu z dobrym gustownym ciuchem. Otwierane sa badziewia i szybko zamykane..:( ot Zielonogólskie byznesmeny za dychę:( Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Fajne sklepy z ciuchami wZielonej gdzie sa? 11.07.06, 06:04 A ja właśnie się ubrałem w Reserved :) Można czasem trafić na przeceny i właśnie trafiłem :)) a sporo ich obecnie Oby tak częściej pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Fajne sklepy z ciuchami wZielonej gdzie sa? IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.07.06, 07:55 zgadzam się z Tobą:) inna rzecz, ze jakoś tak się składa, że ciuchy w Reserved kupuję tylko na męskim stoisku, na babskim sa zupełnie nie w moim stylu, te falbanki i koronki jakoś do mnie nie trafiają... a panie przy kasie już przestały proponować mi do koszulki lub swetra kupno bokserek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Fajne sklepy z ciuchami wZielonej gdzie sa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 22:55 Czy tylko ja mam wrażenie, że z męskich ciuchów można sporo fajnych rzeczy wybrać, podczas gdy damka konfekcja to szmaty? Swego czasu szukałam cienkiego golfa do żakietu, w Reserv pokazali mi taki, za stówę, półprzeźroczysta szmata a nie golf. Wstyd ubrać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Fajne sklepy z ciuchami wZielonej gdzie sa? IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.07.06, 11:31 masz 100% racji, mnie się nic kompletnie nie podoba z babskich, wszsytko takie infantylne, dla panienek lubujących się w falbankach, koronkach, tudzież innych koszmarkach.... w butach to samo:( Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Fajne sklepy z ciuchami wZielonej gdzie sa? 12.07.06, 16:13 Gość portalu: jojo napisał(a): > Czy tylko ja mam wrażenie, że z męskich ciuchów można sporo fajnych rzeczy > wybrać, podczas gdy damka konfekcja to szmaty? Swego czasu szukałam cienkiego > golfa do żakietu, w Reserv pokazali mi taki, za stówę, półprzeźroczysta szmata > a > nie golf. Wstyd ubrać. Też kiedyś szykałem golfu i kupiłem... na bazarze ! Był o niebo lepszy od tych firmowych, nie mówiąc o cenie, teraz noszę go jedynie na ryby :) ale sprawował się całkiem długo... nadal jest czarny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Fajne sklepy z ciuchami wZielonej gdzie sa? 12.07.06, 16:21 Gość portalu: jojo napisał(a): > Czy tylko ja mam wrażenie, że z męskich ciuchów można sporo fajnych rzeczy > wybrać, podczas gdy damka konfekcja to szmaty? Ależ to oczywiste ! Kobieta jak kupuje ciuch to ile razy go założy ? ;)) 2-7 razy , chyba, że zobaczy koleżankę, sąsiadkę w takim samym to już nigdy :)) A facet jak kupuje sobie np. spodnie... to nosi je do zdarcia, koszulkę do podarcia a później i tak mu żal się z nimi rozstać :))) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Fajne sklepy z ciuchami wZielonej gdzie sa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 17:13 aski68 napisał: > Kobieta jak kupuje ciuch to ile razy go założy ? ;)) 2-7 razy , Eeee, to Ty jakies dziwne kobiety znasz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Fajne sklepy z ciuchami wZielonej gdzie sa? 12.07.06, 18:28 Gość portalu: jojo napisał(a): > aski68 napisał: > > > Kobieta jak kupuje ciuch to ile razy go założy ? ;)) 2-7 razy , > > Eeee, to Ty jakies dziwne kobiety znasz ;-) pewnie masz rację :))) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka 26 Re: Fajne sklepy z ciuchami wZielonej gdzie sa? IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.07.06, 18:36 dorka! znam grubsze panny zajebiscie ubrane, to kwestia gustu i wyszukania fajnych ubrań! i nie pisz bzdur ze tylko anorektyczki moga sie ubrac na ładna figure sie pracuje a nie wpieprza pączki i obraza innych! ja jakos nie widze na miescie anorektyczek tylko szczupłe zadbane laski, powodzenia w diecie do rozmiaru 38 wtedy ci polece fajne sprawdzone sklepy z miłą obsługa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Fajne sklepy z ciuchami wZielonej gdzie sa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 22:51 > No i co?no i pstro-w ZG ubiorą się napewno anorektyczne Barbi hm, jak masz na mysli góra 15-letnie fryty to owszem, im dużo nie trzeba: materiał udający bluzkę, łonówki z wypiętą dópą i kolczyk w pępku. Jak jesteś dorosła, to przerąbane, a jak masz ok 30-tki to jeszcze gorzej. Nie ma ciuchów w rozmiarach 36-38, które nadawałyby się dla dorosłej kobiety, są same szmaty dla smarkul :( Odpowiedz Link Zgłoś
martabg Re: Fajne sklepy z ciuchami wZielonej gdzie sa? 11.07.06, 22:54 Zobacz w Piotrze i Pawle sklep "Być kobietą", tam ubiera się moja mama. Odpowiedz Link Zgłoś
martabg Vila 11.07.06, 11:19 Ja lubię sklep na Kupieckiej, nazywa się Vila, albo Modlishka (tak przynajmniej kiedyś się nazywał). Ciuchy są inne od masówki, sprowadzane z zagranicy. Podoba mi się tam, i choć nie zawsze mam kasę, żeby coś kupić, to pooglądać lubię a i babeczki ze sklepu tez przesympatyczne. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
elza66 Re: do Alki 26 12.07.06, 03:31 Wiesz..:)..z tym rozmiarem 44 nie jest mi aż tak zle. I być moze jeszcze ponoszę moje kilogramy przez jakis czas:) Chciałam powiedzieć, że czuję sie poprostu dyskryminowana widząc w każdym sklepie ciuchy rozm 36 góra 42(wyjątki)!! i to jakieś zaniżone: Mrówka byłaby niczego sobie dla mnie -ale tam też małe numery. A przeciez dziewczyn 30toletnich przy kości sa całe masy i jestem pewna że chcą się ubrać inaczej niż frytki czy inne blachary..:) Więc dlaczego "zadbane laski":))).rozm 36 znajdą ciuchy w każdym klimacie. No moze w prawie każdym -bo najwiecej jednak jest szmat dla blachar i lodziar które strasza zza każdego rogu::). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorka Re: Fajne sklepy z ciuchami wZielonej gdzie sa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 03:34 To pisałam ja jako elza:) jakby co:) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka26 Re: Fajne sklepy z ciuchami wZielonej gdzie sa? IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.07.06, 13:25 czesc dorka, ja tez 18 lat nie mam ale uwierz znam panny z duzymi rozmiarami zajebiscie ubrane! z klasa! nie wiem kto to jest lodziara lub blachara dla ciebia ja staram sie nie pakowac ludzi w schemat to smutne... wiesz masz troche racji ze duzo ubran jest z deka schematowych ale połaczenia zaleza od fantazji. znajac zycie jak mowi sie z przekasem o innych to znazy ze sie zazdrosci. sama kiedys byłam w takiej sytuacji, nosiłam 42 i byłam wkur...na laski szczupłe i tak zadowolone z siebie, zdarzało sie nawet ze je zamykałam w worku bo one to głupie puste i pewnie sie puszczaja ale pewnego dnia zobaczyłam sie w lustrze jaka jestem niezadowolona schudłamm w rok cwicząc i dzisiaj naprawde jestem zadowolona ciesze sie z zakupów i juz nikogo nie musze obwinac ze nie ma ubran moj kregosłup ma sie wspaniale zdrowie dopisuje , mam nadzieje ze jeszcze pogadamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Fajne sklepy z ciuchami wZielonej gdzie sa? IP: *.ztpnet.pl 12.07.06, 14:02 zgadzam się z alka26 ,sama mam rozmiar 40 lub 42 i wiecie co,mam dośc.Bo co bym nie ubrała nie wyglądam w tym dobrze,takie mam wrażenie.Dlatego postanowiłam się trochę wziąć za siebie i mam zamiar zejsc do 38.Co z tego,że przykryje się tłuszc ubraniem jak na basenie czy nad morzem trzeba to zdjąć i wtedy wszystko widać.I nikt mi nie powie ,że jak się jest przy kości czy lekko puszystym to to fajnie wygląda.To wygląda niezdrowo.Trzeba dużo ćwiczyć,bardzo dużo ruchu w każdej postaci i zdrowo jeśc a i zdrowo się wtedy wygląda.Pewnie,mnie też denerwują laseczki pędzące po deptaku,szcupłe ,opalone i lekkie w poruszaniu się.Ale nie ma się co złościć tylko dbać o siebie .Bo im człowiek starszy to gorzej.A i ubrań jest full dla takich 38 rozmiarowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka26 Re: Fajne sklepy z ciuchami wZielonej gdzie sa? IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.07.06, 18:17 odchudzałam sie rok ale tak z głowa, zadnej chemi i bzdur, regularna praca moge ci doradzic jak bys chciała... Odpowiedz Link Zgłoś