Dodaj do ulubionych

Fajne sklepy z ciuchami wZielonej gdzie sa?

07.07.06, 14:48
Gdzie kupujecie ciuchy??? prosze o liste ulubionych sklepów z adresami:)
Obserwuj wątek
    • Gość: miki Re: Fajne sklepy z ciuchami wZielonej gdzie sa? IP: *.ztpnet.pl 07.07.06, 15:20
      rzecz gustu ,jaki styl preferujesz? Lalka barbi,takich to pełno.Ni i ile
      wydajesz na rzeczy,dużo ale tanio czy ekstra ciuch za większą kasę.To chyba
      temat smut.
      • Gość: jojo Re: Fajne sklepy z ciuchami wZielonej gdzie sa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 15:34
        ciuchy to pół biedy, coś się znajdzie, ale biuty!!!! porażka :( albo te z
        nochalem, albo klapki na cienkim kieliszku, na ktorym się źle chodzi i jeszcze
        gorzej wygląda, albo podeszwa na szpileczce z trzema paskami mającymi ponoć nogę
        trzymać.
    • Gość: zasieki1 Re: Fajne sklepy z ciuchami wZielonej gdzie sa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 17:06
      a ja na ciuchy jak juz ide to chodze do lumpeksow. tiru riru na ptasiej jest
      fajny
    • Gość: kobieta Re: Fajne sklepy z ciuchami wZielonej gdzie sa? IP: *.ztpnet.pl 07.07.06, 17:41
      polecam mały sklep z rewelacyjnymi rzeczami przy rynku w Lubsku - są wyjątkowe!
      W Zielonej?? - beznadzieja wszędzie!!!
      • yepes-boski Re: Fajne sklepy z ciuchami wZielonej gdzie sa? 08.07.06, 11:01
        jedz do Poznania
    • dorianne.gray Re: Fajne sklepy z ciuchami wZielonej gdzie sa? 08.07.06, 12:12
      Ale bzdury, ja się ubieram w zielonogórskich sklepach i jakoś szałowo wyglądam -
      rzecz gustu ;)
      Fakt, że lumpeksy i umiejętność szycia są w tej kwestii pomocne, ale to chyba
      wszędzie tak, również w Lubsku, Poznaniu i Warszawie... ;)
    • Gość: primordial Re: Fajne sklepy z ciuchami wZielonej gdzie sa? IP: *.adsl.inetia.pl 08.07.06, 13:10
      "Ale bzdury, ja się ubieram w zielonogórskich sklepach i jakoś szałowo wyglądam -
      rzecz gustu ;)"

Tej, zapodaj nam zdjecie :) Lato, cieplo, to i jakis fajny lekki temat bedzie na
      forum :) Pisze powaznie. Mozesz mi slac na priva jak nie chcesz publicznie,he he :)
    • aski68 Re: Fajne sklepy z ciuchami wZielonej gdzie sa? 08.07.06, 14:12
      Sklepów jak i knajp jest całkiem sporo, rzecz gustu co na siebie wkładasz :)
      Ale myślę, że zawsze się coś zanjdzie, coś rzuci na kolana
      Najgorsza rzecz jak może się przytrafić to jak MUSISZ coś kupić JUŻ, wtedy nic i
      nigdzie nie znajdziesz :)
      Też tak macie ?
      A jak sobie chodzisz po sklepach tak sobie, mimochodem.. to tyle fajnych rzeczy
      wpadnie Ci w oko i jeszcze trafisz na przeceny :))

pzdr
      • dorianne.gray Re: Fajne sklepy z ciuchami wZielonej gdzie sa? 08.07.06, 22:23
        Jak MUSISZ coś kupić, to na to nie licz - i to nawet nie kwestia miasta czy
        sklepów, tylko złośliwość losu ;)
        Ja wtedy kupuję materiał i szukam dobrego wykroju raczej... ;)
        • aski68 Re: Fajne sklepy z ciuchami wZielonej gdzie sa? 09.07.06, 23:25
          Straszna jest ta złośliwość losu :) i zawsze nie w porę ;)

pzdr
          • dorianne.gray Re: Fajne sklepy z ciuchami wZielonej gdzie sa? 09.07.06, 23:47
            Nooo, właśnie na tym ona polega ;)
            • aski68 Re: Fajne sklepy z ciuchami wZielonej gdzie sa? 10.07.06, 00:16
              Czasem jak na Zawiszy :))
              Zwłaszcza jak Ci na czymś zależy, spieszysz się itp
              Złośliwość rzeczy martwych... dobry pomysł na nowy wątek :)
              • ezabela Re: Fajne sklepy z ciuchami wZielonej gdzie sa? 10.07.06, 15:41
                no ja mam tak samo:)))
                łazisz, łazisz i nic,!
                ale jakby tak bez forsy się wybrac ,
                toooo wszystko pikne i orginalne:)
    • neo.nka Re: Fajne sklepy z ciuchami wZielonej gdzie sa? 11.07.06, 01:56
      Zalezy co dla kogo znaczy fajny sklep, to po pierwsze. A po drugie, zakladajac, ze nie obowiazuje Cie code dress, albo szukasz czegos na weekendy to mozesz przejsc sie do solaru, monnari, vili, quiosque, w ostatecznosci reserved. Tak na marginesie, w Zielonaj nie ma gdzie kupowac cichow, wiec lepiej przejechac sie do Wroc badz Poznania.
    • Gość: Dorka Re: Fajne sklepy z ciuchami wZielonej gdzie sa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 02:41
      Ja juz dawno straciłam wiarę,że będzie sie można ubrać w tym mieście.
      Reprezentuję rozm.44 i NIE MA MOWY żeby dziewczyna o tych gabarytach
      kupiła gustowne ciuchy.Nie jestem elegantką,preferuje raczej styl sportowy.
      No i co?no i pstro-w ZG ubiorą się napewno anorektyczne Barbi albo rozlazłe
      wielkie kobiety po 60tce lub też stateczne matrony rodem z Prl-u.
      Nic dodać nic ująć.
      Poddałam się,i ubieram się za granicą lub korzystam z usług dobrej krawcowej.
      A i pewnie jak znowu powróce do swojego rozm 38-to nadal nikt nie otworzy
      sklepu z dobrym gustownym ciuchem.
      Otwierane sa badziewia i szybko zamykane..:(
      ot Zielonogólskie byznesmeny za dychę:(
      • aski68 Re: Fajne sklepy z ciuchami wZielonej gdzie sa? 11.07.06, 06:04
        A ja właśnie się ubrałem w Reserved :)
        Można czasem trafić na przeceny i właśnie trafiłem :)) a sporo ich obecnie
        Oby tak częściej

pzdr
        • Gość: maxi Re: Fajne sklepy z ciuchami wZielonej gdzie sa? IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.07.06, 07:55
          zgadzam się z Tobą:) inna rzecz, ze jakoś tak się składa, że ciuchy w Reserved
          kupuję tylko na męskim stoisku, na babskim sa zupełnie nie w moim stylu, te
          falbanki i koronki jakoś do mnie nie trafiają... a panie przy kasie już
          przestały proponować mi do koszulki lub swetra kupno bokserek:)
          • Gość: jojo Re: Fajne sklepy z ciuchami wZielonej gdzie sa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 22:55
            Czy tylko ja mam wrażenie, że z męskich ciuchów można sporo fajnych rzeczy
            wybrać, podczas gdy damka konfekcja to szmaty? Swego czasu szukałam cienkiego
            golfa do żakietu, w Reserv pokazali mi taki, za stówę, półprzeźroczysta szmata a
            nie golf. Wstyd ubrać.
            • Gość: maxi Re: Fajne sklepy z ciuchami wZielonej gdzie sa? IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.07.06, 11:31
              masz 100% racji, mnie się nic kompletnie nie podoba z babskich, wszsytko takie
              infantylne, dla panienek lubujących się w falbankach, koronkach, tudzież innych
              koszmarkach.... w butach to samo:(
            • aski68 Re: Fajne sklepy z ciuchami wZielonej gdzie sa? 12.07.06, 16:13
              Gość portalu: jojo napisał(a):

> Czy tylko ja mam wrażenie, że z męskich ciuchów można sporo fajnych rzeczy
              > wybrać, podczas gdy damka konfekcja to szmaty? Swego czasu szukałam cienkiego
              > golfa do żakietu, w Reserv pokazali mi taki, za stówę, półprzeźroczysta szmata
              > a
              > nie golf. Wstyd ubrać.

Też kiedyś szykałem golfu i kupiłem... na bazarze !
              Był o niebo lepszy od tych firmowych, nie mówiąc o cenie, teraz noszę go jedynie
              na ryby :) ale sprawował się całkiem długo... nadal jest czarny ;)
            • aski68 Re: Fajne sklepy z ciuchami wZielonej gdzie sa? 12.07.06, 16:21

> Czy tylko ja mam wrażenie, że z męskich ciuchów można sporo fajnych rzeczy
              > wybrać, podczas gdy damka konfekcja to szmaty?

Ależ to oczywiste !
              Kobieta jak kupuje ciuch to ile razy go założy ? ;)) 2-7 razy , chyba, że
              zobaczy koleżankę, sąsiadkę w takim samym to już nigdy :))
              A facet jak kupuje sobie np. spodnie... to nosi je do zdarcia, koszulkę do
              podarcia a później i tak mu żal się z nimi rozstać :)))

pzdr
              • Gość: jojo Re: Fajne sklepy z ciuchami wZielonej gdzie sa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 17:13
                aski68 napisał:

> Kobieta jak kupuje ciuch to ile razy go założy ? ;)) 2-7 razy ,

Eeee, to Ty jakies dziwne kobiety znasz ;-)
                • aski68 Re: Fajne sklepy z ciuchami wZielonej gdzie sa? 12.07.06, 18:28

> aski68 napisał:
                  >
                  > > Kobieta jak kupuje ciuch to ile razy go założy ? ;)) 2-7 razy ,
                  >
                  > Eeee, to Ty jakies dziwne kobiety znasz ;-)

pewnie masz rację :)))

pzdr
      • Gość: alka 26 Re: Fajne sklepy z ciuchami wZielonej gdzie sa? IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.07.06, 18:36
        dorka! znam grubsze panny zajebiscie ubrane, to kwestia gustu i wyszukania
        fajnych ubrań! i nie pisz bzdur ze tylko anorektyczki moga sie ubrac na ładna
        figure sie pracuje a nie wpieprza pączki i obraza innych! ja jakos nie widze na
        miescie anorektyczek tylko szczupłe zadbane laski, powodzenia w diecie do
        rozmiaru 38 wtedy ci polece fajne sprawdzone sklepy z miłą obsługa :)
      • Gość: jojo Re: Fajne sklepy z ciuchami wZielonej gdzie sa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 22:51
        > No i co?no i pstro-w ZG ubiorą się napewno anorektyczne Barbi

hm, jak masz na mysli góra 15-letnie fryty to owszem, im dużo nie trzeba:
        materiał udający bluzkę, łonówki z wypiętą dópą i kolczyk w pępku. Jak jesteś
        dorosła, to przerąbane, a jak masz ok 30-tki to jeszcze gorzej. Nie ma ciuchów w
        rozmiarach 36-38, które nadawałyby się dla dorosłej kobiety, są same szmaty dla
        smarkul :(
        • martabg Re: Fajne sklepy z ciuchami wZielonej gdzie sa? 11.07.06, 22:54
          Zobacz w Piotrze i Pawle sklep "Być kobietą", tam ubiera się moja mama.
    • martabg Vila 11.07.06, 11:19
      Ja lubię sklep na Kupieckiej, nazywa się Vila, albo Modlishka (tak przynajmniej
      kiedyś się nazywał). Ciuchy są inne od masówki, sprowadzane z zagranicy. Podoba
      mi się tam, i choć nie zawsze mam kasę, żeby coś kupić, to pooglądać lubię a i
      babeczki ze sklepu tez przesympatyczne.

Polecam!
    • elza66 Re: do Alki 26 12.07.06, 03:31
      Wiesz..:)..z tym rozmiarem 44 nie jest mi aż tak zle.
      I być moze jeszcze ponoszę moje kilogramy przez jakis czas:)
      Chciałam powiedzieć, że czuję sie poprostu dyskryminowana
      widząc w każdym sklepie ciuchy rozm 36 góra 42(wyjątki)!! i to jakieś zaniżone:
      Mrówka byłaby niczego sobie dla mnie -ale tam też małe numery.
      A przeciez dziewczyn 30toletnich przy kości sa całe masy i jestem pewna
      że chcą się ubrać inaczej niż frytki czy inne blachary..:)
      Więc dlaczego "zadbane laski":))).rozm 36 znajdą ciuchy w każdym klimacie.
      No moze w prawie każdym -bo najwiecej jednak jest szmat dla blachar i
      lodziar które strasza zza każdego rogu::).
    • Gość: Dorka Re: Fajne sklepy z ciuchami wZielonej gdzie sa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 03:34
      To pisałam ja jako elza:)
      jakby co:)
      pzdr
      • Gość: alka26 Re: Fajne sklepy z ciuchami wZielonej gdzie sa? IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.07.06, 13:25
        czesc dorka, ja tez 18 lat nie mam ale uwierz znam panny z duzymi rozmiarami
        zajebiscie ubrane! z klasa! nie wiem kto to jest lodziara lub blachara dla
        ciebia ja staram sie nie pakowac ludzi w schemat to smutne... wiesz masz troche
        racji ze duzo ubran jest z deka schematowych ale połaczenia zaleza od fantazji.
        znajac zycie jak mowi sie z przekasem o innych to znazy ze sie zazdrosci. sama
        kiedys byłam w takiej sytuacji, nosiłam 42 i byłam wkur...na laski szczupłe i
        tak zadowolone z siebie, zdarzało sie nawet ze je zamykałam w worku bo one to
        głupie puste i pewnie sie puszczaja ale pewnego dnia zobaczyłam sie w lustrze
        jaka jestem niezadowolona schudłamm w rok cwicząc i dzisiaj naprawde jestem
        zadowolona ciesze sie z zakupów i juz nikogo nie musze obwinac ze nie ma ubran
        moj kregosłup ma sie wspaniale zdrowie dopisuje , mam nadzieje ze jeszcze
        pogadamy:)
        • Gość: Monika Re: Fajne sklepy z ciuchami wZielonej gdzie sa? IP: *.ztpnet.pl 12.07.06, 14:02
          zgadzam się z alka26 ,sama mam rozmiar 40 lub 42 i wiecie co,mam dośc.Bo co bym
          nie ubrała nie wyglądam w tym dobrze,takie mam wrażenie.Dlatego postanowiłam
          się trochę wziąć za siebie i mam zamiar zejsc do 38.Co z tego,że przykryje się
          tłuszc ubraniem jak na basenie czy nad morzem trzeba to zdjąć i wtedy wszystko
          widać.I nikt mi nie powie ,że jak się jest przy kości czy lekko puszystym to to
          fajnie wygląda.To wygląda niezdrowo.Trzeba dużo ćwiczyć,bardzo dużo ruchu w
          każdej postaci i zdrowo jeśc a i zdrowo się wtedy wygląda.Pewnie,mnie też
          denerwują laseczki pędzące po deptaku,szcupłe ,opalone i lekkie w poruszaniu
          się.Ale nie ma się co złościć tylko dbać o siebie .Bo im człowiek starszy to
          gorzej.A i ubrań jest full dla takich 38 rozmiarowych.
          • Gość: alka26 Re: Fajne sklepy z ciuchami wZielonej gdzie sa? IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.07.06, 18:17
            odchudzałam sie rok ale tak z głowa, zadnej chemi i bzdur, regularna praca moge
            ci doradzic jak bys chciała...
    • kaktiebia Re: Fajne sklepy z ciuchami wZielonej gdzie sa? 14.08.06, 22:08
      tesco
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka