markoniec 05.02.03, 17:04 kierują szalone bez świateł, na 5 jadących z przeciwka 3 nie miały włączonych świateł! migam, a one dalej nic - uśmiechają się tylko, myślą , że podrywam ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Daga Re: słabo oświetlona płeć IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 05.02.03, 18:09 Podobno każdy sposób jest dobry..;-))))...i ma swoich zwolenników i przeciwników...;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: słabo oświetlona płeć 06.02.03, 08:38 A Ty? Jak lubisz być podrywana? Prowadzę badania... Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: słabo oświetlona płeć 06.02.03, 09:05 arwena napisała: > borys! > <brak mi slow> No co... Doktoracik... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daga Re: słabo oświetlona płeć IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 14:03 Z doktoracikiem...;))) to specjalnie nie poszalejesz...;))), co innego habilitacja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: słabo oświetlona płeć IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.03, 15:10 Gość portalu: Daga napisał(a): > co innego habilitacja... Po habilitacji już tylko do grobu. Rozmywamy wątek Makaronowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: słabo oświetlona płeć IP: 212.109.144.* 06.02.03, 15:28 Gość portalu: borys napisał(a): > Po habilitacji już tylko do grobu. > > a profesura to co???? ktoś z Gorzowa musi. obowiązkowo. my kilku naszych profesorów mamy ( co prawda we Wrocławiu na politechnice a nie w Krakowie), ale mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: słabo oświetlona płeć 07.02.03, 22:40 markoniec napisał: > kierują szalone bez świateł, na 5 jadących z przeciwka 3 nie miały włączonych > świateł! migam, a one dalej nic - uśmiechają się tylko, myślą , że podrywam ? Prawie przejachałem tą słabo oświetloną płeć. Stała na poboczu i podrywała (-6 stopni). Wytrwałe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mis Re: słabo oświetlona płeć IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 07.02.03, 22:53 Jak się wjeżdża z Wyspiańskiego na wiadukt to na rogu wieczorami stoi taka "podrywaczka". Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: słabo oświetlona płeć 08.02.03, 14:02 markoniec napisał: > odblaskowe ma ? tylko makijaż Odpowiedz Link Zgłoś
dsvp Re: słabo oświetlona płeć 08.02.03, 15:24 tezgucio napisał: > markoniec napisał: > > > odblaskowe ma ? > > tylko makijaż na Świetlistego Ra i Boską Anubis, ja nie chciałbym widziec co poniektórych "nieoświeytlonych autostopowicz" bez makijażu. PS aboeys mam nadzieję, że obrona będzie miała charakter czysto e,mpiryczny, a zaproszenie nań zostanie ogłoszone także na forum. pozostaję w szacunku spragniony nowych wzorców dsvp Odpowiedz Link Zgłoś