14.08.06, 22:00
uczymy sie:

a be we ge de.. kto dalej?
Obserwuj wątek
    • Gość: 1 Re: rosyjski IP: *.gorzow.mm.pl 07.10.06, 09:52
    • be.em Re: rosyjski 07.10.06, 10:32
      kaktiebia napisała:

> uczymy sie:
      >
      > a be we ge de.. kto dalej?

a tobie szto? s uma saszoł? ;))))
      • Gość: starywyga Re: rosyjski IP: 213.199.251.* 07.10.06, 11:30
        A ja swaju Natalju poznaju po talji gdie balszaja talja tam maja Natalja
        • be.em Re: rosyjski 07.10.06, 11:52
          pust wsiegda budiet sołnce;)
          • Gość: starywyga Re: rosyjski IP: 213.199.251.* 07.10.06, 12:02
            Nada ułybatsa-nie nada wałnawatsa! prawilno skazał??
            • be.em Re: rosyjski 07.10.06, 13:17
              Gość portalu: starywyga napisał(a):

> Nada ułybatsa-nie nada wałnawatsa! prawilno skazał??

atkuda ja dołżna znat eto? ;)))) no wsio taki ruskij jazyk - charoszyj;)
              • Gość: starywyga Re: rosyjski IP: 213.199.251.* 07.10.06, 13:24
                (to do rzadzacych);Płochomu tancioru to i jajcy mieszajut.
                • be.em Re: rosyjski 07.10.06, 20:09
                  w tom dieło sztoby diengi byli i ch....j stojał;))))))

to do wszystkich;))))
                  • Gość: starywyga Re: rosyjski IP: 213.199.251.* 07.10.06, 20:27
                    Nu da- a jednym kuritsa nie spitsa-a eto patamu szto im ch..
                    snitsa

ps.a te "Twoje"motto to mi się podoba,rozważam możliwość wdrożenia go w życie
                    • Gość: oficerLWP Re: rosyjski IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.10.06, 20:47
                      Ja w tej trzeciej i czwartej rzeczy pospolitej już nie bardzo wiem jak i o co
                      chodzi, ale trzymam się jak światła latarni morskiej na stepach Akermanu, na
                      którego przestwór wpłynąłem cichy albo suchy, dwóch światłych zakonów:

Zakon 1: Wsiewo mira nie prajebiosz, nu striemtsja nada.

Zakon 2: Aficier dienieg at żienszcziny za liubow nie bieriot.

• Gość: starywyga Re: rosyjski IP: 213.199.251.* 07.10.06, 21:00
                        Amerykański turysta pyta Rosjanina który chwali się że ma wszystko-czy ma
                        jakieś chobby?---Nie znaju szto eto CHOBBY? -no znajesz(mówi tłumacz)chobby eto
                        takij zajob ,aaaaaaaaaaa zajob! nu da zajob u mienia tridcat centymetrow!!!!!!!
                        • Gość: oficerLWP Re: rosyjski IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.10.06, 23:23
                          Ah da, to kakby szutka była. A błagadarja takij 30 cm zajob, padwodnyj
                          amierykanskij parachod na dno w pizdziec, a granaty snowa do magazynu na półkę
                          odkładali.
                          Aha i jeszczio spomniu szto do zakona 2, zakon 2.1 był: "Ałamazy i kalca eta nie
                          diengi"
                          • Gość: starywyga Re: rosyjski IP: 213.199.251.* 08.10.06, 00:25
                            Nu kanieczna!! ja znaju szto eto kalco-rańsze a i tiepier kalco łutsze czem
                            diengi- Pazdrawlaju,paka!
                            • be.em Re: rosyjski 10.10.06, 08:41

> Nu kanieczna!! ja znaju szto eto kalco-rańsze a i tiepier kalco łutsze czem
                              > diengi- Pazdrawlaju,paka!

a po polsku? ;))))
                    • be.em Re: rosyjski 08.10.06, 18:07

ps.a te "Twoje"motto to mi się podoba,rozważam możliwość wdrożenia go w życie

Ale ze mną rzecz jasna? ;)))) Oooo...to jest nadzwyczaj spokojne, za
                      wcześniejsze już mnie linczowały moherowe berety na tym forum;)

p.s. chyba zleze do piwnicy po knigę "wulgaryzmów" w języku putina i kilka Ci
                      przytoczę cytatów - fajne są;)))) zaloguj się jak człowiek to sobie pogadamy
                      na "moim" forum:)

Pozdrawiam!!! :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka