pomruk 31.08.06, 16:43 Od godziny 14:00 trwa alarm bombowy w Szpitalu Wojewódzkim. Ot, idioci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aski68 Re: Alarm bombowy. 31.08.06, 18:20 Widziałem zablokowaną przez policję ul. Zyty ciekawiło mnie co się dzieje A tu... zapewne jakiś idiota się zabawiał ! Narażał chorych ! Jak dorwą dowcipnisia powinien mieć pokazowy proces ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remik Re: Alarm bombowy. IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 31.08.06, 18:27 a radio lokalne podało po obiedzie , że w szpitalu jest bomba - o czym pacjenci nie wiedzieli, ale oczywiście dowiedzieli się z radia.Wiadomość relacjonował redaktor, który mimo zakazu wszedł do szpitala podziemiami. Prymitywizm zielonogórskich dziennikarzy sięga dna. Radio stawało na głowie aby relacjonować to tragiczne wydarzenie jak imprezę sportową. A gdyby po tej wiadomości któryś z pacjentów zszedł na zawał , to też radio relacjonowałoby pogrzeb ? Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Alarm bombowy. 31.08.06, 18:38 Takie durne czasy mamy.... i takie media (niektóre) Zobacz jaki tłum się zbiera jak jest jakiś wypadek ! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
jezyk_angielski Re: Alarm bombowy. 01.09.06, 21:09 Jeju....ludzie, co to się na tym świecie dzieje??? Dlaczego w Polsce nie może być normalnie??? Przecież te alarmy to głupota.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remik Re: Alarm bombowy. IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 01.09.06, 21:30 no i mają smarkule, dzięki telewizji zapałały chęcią eksperymentu. Zawsze mówiłem, że media mają do spełnienia rolę wychowawczą. Niech się teraz rehabilitują- czas na film grozy o tym jak rodzice zbierają 50 tys. na pokrycie kosztów, poprawczak itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZENO45 Re: Alarm bombowy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 22:08 gdzie, kiedy, chowajmy sie, ale gzdie?? Odpowiedz Link Zgłoś