Dodaj do ulubionych

Kamizelki znów modne :)

16.09.06, 14:10
Witam
Ostatnio jadąc z córką samochodem uprzyjemniamy sobie czas licząc kierowców z
kamizelkami na fotelu kierowcy. mamy z tego niezły ubaw. Na razie nie będę
się na ten temat więcej wypowiadał.Czekam na opinie czytelników. Co Wy o tym
sądzicie. Dlaczego kierowcy kupują kamizelki i wieszają je na swoim fotelu?
Obserwuj wątek
    • gr000by Re: Kamizelki znów modne :) 16.09.06, 17:08
      o to ja widzialem juz takich co to 2 maja, na kazdym fotelu jedna :D:D

zapraszam w sobote i niedziele pod markety, tam takich nie brakuje ..
      • Gość: Lu Re: Kamizelki znów modne :) IP: *.dyn.gotadsl.co.uk 16.09.06, 20:13
        Moze czesto odwiedzaja naszych poluniowych sasiadow. W Czechach od kilku
        miesiecy jest obowiazek posiadania takowej kamizelki.
        • dorianne.gray Re: Kamizelki znów modne :) 16.09.06, 20:36
          I wieszania jej na fotelu, nie? ;)

U nas też jest taki obowiązek.
          • Gość: Lu Re: Kamizelki znów modne :) IP: *.dyn.gotadsl.co.uk 17.09.06, 14:08
            Slyszalam, ze wieszaja je na fotelach po to, zeby bylo widoczne, ze maja czyli
            zeby drogowka nie zatrzymywala.
    • Gość: Bartek Re: Kamizelki znów modne :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.06, 21:30
      No ja też mam niezły ubaw jak widzę takich kierowców z kamizelkami na fotelach. Zawsze się zastanawiam dlaczego tak robią. Ja kamizelki nie mam, ale gdybym miał to pewnie leżałaby w bagażniku :)
      • Gość: anna Re: Kamizelki znów modne :) IP: *.os1.kn.pl 17.09.06, 21:03
        Az mi przykro, jaka malomiasteczkowosc bije z tych wypowiedzi. Nie tylko w
        Czechach takie kamizelki sa obowiazkowe, a trzeba je miec w kabinie, a nie w
        bagazniku. Rowerzysci w kaskach tez sa smieszni i ich liczycie?

anna
        • croolick Re: Kamizelki znów modne :) 17.09.06, 21:23
          ale nie ma obowiazku wieszania ich na oparciach foteli. Od dawna woze ze soba kamizelke ale jest ladnie zlozona w kieszeni za fotelem, nie potrzebuje robic z kamizelki pokrowca na fotel.
          • Gość: ik Re: ****zelki znów modne :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 22:09
            bo nie musisz jej zakładać tylko posiadać
            niektórzy je noszą na codzień
            • croolick Re: ****zelki znów modne :) 17.09.06, 22:26
              Gość portalu: ik napisał(a):

> niektórzy je noszą na codzień

i co az tylu jest w polsce pracownikow MPO, robotnikow drogowych czy policjantow?! :-)))
    • Gość: ik No i po co ten sarkazm pomysleć ciężko? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 23:09
      Pewno większość drogowców, robotników pracujących na i przy drogach musi je
      posiadać, policjanci i kontrola transportu drogowego chyba też.
      A że ciepło jeszcze jest to jak wsiadają na fotel rzucają co się grzać będą,
      wysiada to zakłada itd.
      • dorianne.gray Re: No i po co ten sarkazm pomysleć ciężko? 17.09.06, 22:52
        Hmmm... to na moim osiedlu mieszka cała masa policjantów, robotników drogowych
        itp. ;)
        To widać na parkingu ;)
    • Gość: gabi Re: Kamizelki znów modne :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 12:13
      mam dwie sa super
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka