Gość: Odpowiedź Re: Najnowszy zielonogórski sondaż wyborczy: Buki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 11:46 Ciekawe ile osób bedzie głosowało na PO 12 listopada? 30 % czy mniej.SLD-oski i PiS-owski elektorat pójdzie do wyborów napewno,a ilu fanów PO pójdzie w dzień wyborów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Najnowszy zielonogórski sondaż wyborczy: Buki IP: *.ztpnet.pl 18.09.06, 12:54 hehe art. gazety utrzymany w gloryfikacji Bukiewicz a tak naprawde to wielka niespodzianka z tymi wynikami sadazy szczegolnie jesli chodzi o wyniki PiS. SLD spadlo na ryj chodz moim zdaniem szkoda ze nie bardziej. Co to jest z tymi 16 procentami dla Perczaka?? Inny kandydat z PiS-u i ma osiagnac wg. gazety podobny wynik??? Nie rozsmieszajcie mnie ja was prose. Latwinski lub Budzinski dostali by po 24-26 % glosow odbierajac przy tym pare punktow i Ronowicz i Bukiewicz. II tura na bank. Podzial mandatow w radize miejskiej wydaje mi sie ok. To ze PO bedzie miala wiekszosc nie jest zadna niespodzianka. 3 partie w radzie miejskiej to sytuacja bardzo dobra i przejzysta. PO na wiekszosc nie ma co liczyc, musi dogadac sie z PiS-em Sld oczywiscie odpada, dalej beda robic swoje czyli przeszkadzac, jatrzyc. PiS-PO w radzie miejskiej to sukces dla miasta!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc dnia Re: Najnowszy zielonogórski sondaż wyborczy: Buki IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.09.06, 14:02 Gosciu Alek, ale jestes tepy,ciekawe czy tak glosno bys krzyczal pokazujac sie innym jak wgladasz.Ci anonimowi ta najwiecje pluja i grzesza, a w kosciele sie spowiadaja.Dlaqtego ze nie lubisz SLD to wlasnie oni wygraja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Najnowszy zielonogórski sondaż wyborczy: Buki IP: *.ztpnet.pl 18.09.06, 15:17 CZe dnia Typowy sld-owiec z ciebie hehe Gość portalu: Gosc dnia napisał(a): "Ci anonimowi" najwiecje pluja i grzesza, "ale jestes tepy," Strach przed dobrymi rzadami w miescie rozumiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.Barczak Bukiewicz najlepsza!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 17:04 Alek!!! przestań najeżdzać na PO bo wszyscy już wiedzą, że popierasz PIS i mnie. Ja oddaję głos na Bożennę bo jest najlepsza, a ty przestań szkalować każdy artykuł na temat PO, bo sie nie nadajesz do populistycznego PISuaru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbych Litości!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.09.06, 14:55 łokalne towarzystwo interesów prywatnych juz wie, że czerwona elitka ma małe szanse na wyranie lokalnych wyb. w Ziel Górze. Zatem mocno lansuje kandydatkę PO choc to nie to samo co SLD ale na tyle bezpieczne (wobec chęci rozliczeń z minionych afer), że zrobi się wszystko by PO wygrało, także prezydenta miasta. Pamiętajmy co PO potrafi - choćby afery warszawskie grupy Piskorskiego i powiazanej z nimi Pani hani Tańczącej. Bożennnnnie Bukiewicz jakoś za często w przeszłości było blisko do czerwonej pajęczyny Listowskiego (postawione zarzuty przez prokuraturę)! Jeśli ta pani wygra to mamy w mieście recydywę i pat w rządzeniu miastem A zatem brak inwestorów i inwestycji. Trzeba nam radykalnych zmian - nie powierzchownych - tylko takie Bożennna nam może zagwarantować. Umierania miasta ciąg dalszy????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albi Re: Litości!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 16:54 Niech zgadnę napisał to Wszechpolak. Coza stek bzdur. Kto jak nie Bukiewicz może wyciągnąć ZG z zapaści? Gudzowski? (buaahahahah). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawka PO nigdy nie poprze SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 17:08 TUSK RULES Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marilka PO nigdy nie poprze SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 22:06 Bożenna rules. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ankieter Re: Najnowszy zielonogórski sondaż wyborczy: Buki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 16:20 PiS i SLD są niedoszacowane,natomiast poparcie dla PO wydaje się być mocno przesadzone.Zobaczymy realne wyniki,a nie wyniki sondaży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do lata wszyscy już drżycie Bożenna nadchodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 17:06 SLD<PIS i reszta buraków nie macie szans hahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeszcze zielonogór Re: wszyscy już drżycie Bożenna nadchodzi IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.09.06, 10:07 troche mnie śmieszą te wszystki gloryfikujące Bożennę (dlaczego rodzice skrzywdzili ją takim imieniem?) posty. nie żyjemy w bogatym stanier USA, by wybierać kandydatów ładnie uśmiechających się do kamer, tylko w ZIELONEJ GÓRZE, mieście, w którym jest wiele do zrobienie. Potrzebujemy kogoś z werwą, osoby, która czym się już wykazała. Bycie głową miasta to tak jak zarządzanie przedsiębiorstwem i z całym szacunkiem dla ŁAdnej BUzi, to niestety ona nie ma o tym pojęcia. Rozglądnijmy się wokół, może znajdzie sie ktoś dzięki komu będzie nam lepiej (i nie będziemy się wstydzić). ja już po wyborach parlamentarnych nie mówię że jestem Polakiem tylko obywatelem świata. prosze nie dopuśćmy do tego by sie nie przyznawać że jesteśmy zielonogórzanami :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanno Re: Najnowszy zielonogórski sondaż wyborczy: Buki IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.09.06, 16:51 CBOS: Mieliśmy błąd w sondażu "Błąd informatyczny w trakcie prac obliczeniowych spowodował przedstawienie nieprawdziwych danych na temat partii politycznych, które postrzegane są jako najbardziej skorumpowane". "Sondaż na zlecenie "Gazety" przeprowadził telefonicznie (metoda CATI) 7 września Pentor Research International. Ankieterzy pytali zielonogórzan o preferencje w nadchodzących wyborach samorządowych i ewentualnie parlamentarnych". Wielki CBOS pomylił się to czego się spodziewać PO małym. Dod koniec listopada agencja przyzna się do błędu, ale kogo to już będzie obchodzić. Proszę, nie róbcie krzywdy p.Bułkiewicz, ona już prawie uwierzyła że nadaje się na prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Najnowszy zielonogórski sondaż wyborczy: Buki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 16:57 Znam osobiście kilku kandydatów na prezydenta i z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że Bukiewicz z tego grona jest najlepsza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrazliwy Re: Najnowszy zielonogórski sondaż wyborczy: Buki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 17:16 PO wygrywa w sondażach a PiS wygrywa w ... wyborach!!!!! Co mnie tam sondaże, najważniejsze są wybory!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Najnowszy zielonogórski sondaż wyborczy: Buki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 17:26 Uff... no to jestem spokojniejszy. Chociaz i tak pewnie stąd wyjadę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Głosuj na nia Bożenna Najlepsza !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 21:58 Studencie nie wyjeżdzaj, zobaczysz, ze sie opłaci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSM Re: Bożenna Najlepsza !!! IP: *.ztpnet.pl 18.09.06, 22:21 I już wątek jest na topie mimo że jakiś ...z UM go ściąga w dół. Odpowiedz Link Zgłoś
behemotkocur Re: Bożenna Najlepsza !!! 19.09.06, 09:43 Gość portalu: Głosuj na nia napisał(a): > Studencie nie wyjeżdzaj, zobaczysz, ze sie opłaci. tania agitka :) tak wprost kampanię robić to brak klasy ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobre Czytaj jak Perczak został dyrektorem ARIMR. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 22:57 Pojechał Perczak do Warszawy, zdawać na Dyrektora ARIMR, którym został pomimo pomylenia płyty obornikowej z chodnikową. Dziwne niby bezpartyjny, ale jakoś Pisowi zawdzięcza pracę i swoją dalszą karierę teraz na Wojewodę. PIS proponował go już na każde stanowisko nawet na Prezydenta. Kto to jest ten Perczak?? można zadać sobie pytanie człowiek w każdym calu fachowiec wydawać by sie mogło, NIESTETY to jest jedno wielkie KOLESIOSTWO + Władza = Spółka PIS. Zapytajcie jak sobie radzi w AGENCJI do tej pory się uczy, co z niego za fachowiec rolnictwa, to tylko następny stołkowicz. Ludzie tylko mądrze głosujcie w wyborach bo wszyscy popłyniemy jak będziemy mieli takich fachowców. PS. PIS gada głupoty wciska nam obywatelom populizm. Oni obiecują góry, a póżniej będzie gatka, że to wszystko będzie za ,,dziesiątki lata''. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: inteligencja PO :) IP: *.ztpnet.pl 18.09.06, 23:03 TUSK RULES Bożenna rules. SLD<PIS i reszta buraków nie macie szans hahaha. Znam osobiście kilku kandydatów na prezydenta i z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że Bukiewicz z tego grona jest najlepsza!!! (cieke kogo znasz z Pis-u???:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanno Re: inteligencja PO :) IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.09.06, 09:14 Znam osobiście kilku kandydatów na prezydenta i z czystym sumieniem mogę > powiedzieć, że Bukiewicz z tego grona jest najlepsza!!! > > (cieke kogo znasz z Pis-u???:) Owszem, ale w dziedzinie zwanej ikebana, tzn. układanie takich wiązanek kwiatowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: inteligencja PO :) IP: *.ztpnet.pl 19.09.06, 11:13 To lepiej sie juz nie wypowiadaj. Wzacz dzis radio, poogladaj wiadomosci i nie wymoadrzaj sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bożena inteligencja PO :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 21:17 Wiemy:( to boli PIS bo chcemy jak najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc jak lewica ma wziąć fotel w mieście.. IP: 62.87.177.* 20.09.06, 09:30 to kubicki nie ma szans. do sld: dajcie bochena - jedyny z jakas tam szansa na bożenne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Najnowszy zielonogórski sondaż wyborczy: Buki IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.09.06, 10:42 jestem zwolenniczką PO ale chyba w tych wyborach zdradzę upodobania chyba że PO wystawi godnego kandydata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Łatwiński może być twoim kandydatem IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.09.06, 10:50 Nie masz na kogo zagłosować w PO oddaj głos na kandydata PiS Łatwińskiego. Nie będziesz zawiedziony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaziu Re: Łatwiński może być twoim kandydatem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.06, 11:57 widziałem , jest ok - Łatwiński Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek237 Re: Łatwiński może być twoim kandydatem IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 20.09.06, 20:26 jestem za Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NeW Łatwiński oddaje glos Bożennę Bukiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 21:15 PISIORY skończcie tanią agitację. Do roboty, a nie zajmować stołki i nic nie robić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BukiewiczFan Re: Najnowszy zielonogórski sondaż wyborczy: Buki IP: *.ztpnet.pl 20.09.06, 20:43 Było czerwone, było czarne, teraz będzie różowe. Ot, w sam raz dla ludzi Ordynackiej, Pana Łukasiewicza z GW oraz tych z SLD, co wiedzą, że Kubicki nie ma żadnych szans. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahtab Re: Najnowszy zielonogórski sondaż wyborczy: Buki IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 20.09.06, 21:23 Nerwy zawodzą. Nie dziwię się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis Re: Najnowszy zielonogórski sondaż wyborczy: Buki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 15:57 Tolerancja,to jest to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drużyna Bukiewicz Bożenna Bukiewicz najlepsza dla ZIelonej Góry! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 21:34 Pozdrawiamy wszystkich fanów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OP Re: Bożenna Bukiewicz najlepsza dla ZIelonej Góry IP: *.ztpnet.pl 23.09.06, 21:52 Czyli samych siebie matoły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drużyna Bukiewicz Bożenna Bukiewicz najlepsza dla ZIelonej Góry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 22:01 Ciebie też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marika Dalej potwierdzam Bukiewicz najlepsza:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 22:16 Teraz czas na PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Zielona Gora musi o tym sie dowiedziec IP: *.ztpnet.pl 28.09.06, 11:40 Ty cwaniaczku z druzyny bukiewicz. Dlaczego nie odpisales mi na ten problem co macie w PO Nie tylko ja tak twierdze. duzo ludzi na miescie o tym mowi. Nie uda sie wam to w tajemnicy dlugo utrzymac. Re: PO sam Grzow Przeczytaj komentowany artykuł » Autor: marcin_zielonagora Data: 23.09.06, 13:55 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz "Też jestem wkurzony, zwłaszcza za Ciemnoczołowskiego. Dzisiaj w lubuskiej są przedstawieni kandydaci różnych partii: PSL, Samoobrona, LPR, SLD, PiS, wszystko jest normalnie tzn. trochę przedstawicieli Gorzowa (w północnych okręgach), trochę przedstawicieli ZG (w południowych okręgach). Najgorzej wygląda sytuacja w PO. Tutaj tylko Gorzów, tak jak w ułożonych przez Bachalskiego listach do parlamentu." Jesli dbasz o swoje miasto ty z druzyny bukiewicz to zadbaj o nie tak jak sie nalezy. Nie chowaj glowy w piasek ale postaw sie Bachasliemu!!!! Szanuje zielonogorskie PO ( wprzeciwienstwie do centrali z tuskiem na czele) i mam nadzieje ze uda wam sie rozwiazac ta sytuacje ale napewno Bukiewicz nie kiwnie palcem. czesio jak sie za to nie wiezmie to koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Zielona Gora musi o tym sie dowiedziec IP: *.ztpnet.pl 28.09.06, 14:28 Gdzie jest marika, druzyna bukiewicz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marika gorzów nt, wyboru prezydenta czytaj!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 21:51 ,,...Pamiętam, jak wdał się niegdyś w spór z kobietą Bożenną Bukiewicz z Zielonej Góry. Nie tylko nie zachował się wobec niej jak dżentelmen, ale obegrała go dziewczyna haniebnie. Jaki to wielki wstyd, gdybyśmy wybrali w Gorzowie na Prezydenta faceta, którego zlała baba z Zielonej Góry ? Wstyd. Czy mamy takiego patałacha i łamagę politycznego wybrać teraz na Prezydenta, aby się cała Zielona Góra obśmiewała z Gorzowa do rozpuku ?'' Jędrzejczak wygrał z Bachalskim. Wszystko z tego tytułu. Autor: eva_d_ark Data: 27.09.06, 12:30 Bożenna Bukiewicz najlepsza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marika Re: Zielona Gora musi o tym sie dowiedziec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 16:44 Powiem ci jak twj klon Preyzdent ,,spieprzaj dziadu'', odwal sie odemnie fanatyku z pis. Nie piszę z tobą już nigdy więcej, bo kłamiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Zielona Gora musi o tym sie dowiedziec IP: *.ztpnet.pl 29.09.06, 11:06 Spokojnie fanatyku z PO. Jak na wyksztalciucha z PO to mogles wiecej napisac. Ja klmamie, gazeta lubuska klamie, marcin ZG klamie, polowa miasta co wie co i jak klamie, baaaa nawet czlonkowie PO klamia ze.... zielonogorskie PO jest zdominowane przez gorzowskie PO i nie ma nic do powiedzeina!!!! Zielonogorzanie musza dowiedziec sie o tym ze zielonogorskie PO znaczy mniej niz struktury uni polityki realnej czy kolo gospodyn wiejskich!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Zielona Gora musi o tym sie dowiedziec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 19:10 Twój poziom jest gorszy od twojego klona Prezia, a dlaczego to już wyjaśniam: 1.piszesz kłamstwa. 2.szerzysz populizm - bzdurę po to aby mieć stołek i nic nie robić karierowiczu, albo co najgorsze kraść, bo powiedź ile ma pieniędzy twój kandydat na Prezia Zielonki Pan Latwinnsky?? Co taki człowiek osiągnął dla siebie??- mieszkanie 80 metrów. Kto to jest ten Materne?? - który walczy z marketami jak ktoś tam z wiatrakami. Ekipa się robi i tu nie chcę obrażać ludzi z pis, którzy wstąpiłi do tej partii zachęceni hasłami STOP! z korupcją, STOP! z kumoterstwem, a teraz ci ludzie nie są dopuszczani do stanowisk bo PIS rozdaje je takim osobą jak Beger. 3.Jesteś dwulizowy ty zwoleniku PIS, obrażasz Bukiewicz na każdym kroku, a nie dorastasz jej do pięt. Sugerujesz jakieś związki z Gorzowem co jest kompletną bzdurą lubuskie PO jest zgrane w porównaniu do pis gdzie rządzi Gorzów razem z Surmaczem, a tu w Zieloenj ty już popierasz Miłka, który będąc Wojewodą nie zadbał o rozwój i interesy gospodarcze Zielonej Góry. Nie wystąpił o strefę ekonomiczną pomimo wniosków 16 gmin. Za jego funkcji powstał trójkąt bermudzki - największe bezrobocie w Miastach KrosnoOdrz. Gubin i Lubsko. Obiecywał sciągnięcie Japończyków nie mając co im zaoferowć. Meritum sprawy jest taie, że właśnie udowodniłeś jaki z ciebie człowiek, musisz też wiedzieć, że Miłek nie będzie kandydować na Prezia jak określasz Prezydenta Zielonej Góry, ale Ronowicz więc pisząc wcześniej na ronowicz teraz już ja popierasz. Jaka jest ta wasza struktura PIS, bo to już 3 osoba na Prezia Zielonki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: Najnowszy zielonogórski sondaż wyborczy: Buki IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.09.06, 19:44 znowu wybiórcza zapomniała o U.P.R ???!!! skandal czy korupcja !? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulolka Najnowszy zielonogórski sondaż wyborczy: Bukiew.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 21:59 Pani Bożenna Bukiewicz jest bardzo inteligetną , szczerą , otwartą i przedewszytskim jest cudowna osobą . Dlatego Ona własnie powinna być Prezydentem Zielonej Góry <Umie się wysłowic i zachować w różnych wanznych sytuacjach> a Pani Ronowicz Brak wiekszosci cech które posiada Pani Bożenna Bukiewicz!! Pani Bożenko Trzymam kciuki!! I napewno zagłosuje na Panią!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przesada Re: Najnowszy zielonogórski sondaż wyborczy: Buki IP: *.ztpnet.pl 15.10.06, 22:12 Nie chce obrazic Pani Bukiewicz, ani jej klakierów, ale czym ona sie rozni np. od Pani Szymkowiak? Albo Pani Bloch? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NeW Re: Najnowszy zielonogórski sondaż wyborczy: Buki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 23:02 jest ładniejsza, madrzejsza, a ty możesz tylko posnić o takiej kobitce, ale masz szanse oddać jeszcze głos na nią, a nie na Łatwińskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanno Re: Najnowszy zielonogórski sondaż wyborczy: Buki IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.10.06, 22:16 Zwłaszcza jej interpelacje poselskie to Himalaje inteligencji. Hare, hare, hare Bubkiewicz, hare, hare. Jeszcze 1500 powtórzeń i osiągniesz stan oświecenia. Odpowiedz Link Zgłoś