Dodaj do ulubionych

mikrodermabrazja w zielonej górze

19.09.06, 22:56
robił ktoś? Polećcie dobry gabinet.
Obserwuj wątek
    • mach_2 Re: mikrodermabrazja w zielonej górze 20.09.06, 18:37
      Nie jestem z ZG, ale jeśli chodzi o usunięcie blizn potrądzikowych,
      skuteczniejszy (a nawet tańszy) może okazać się peeling (np. taki migdałowy
      można robić o każdej porze roku - głębsze jesienią lub zimą (ważne, by nie
      wystawiać twarzy na działanie promieni słonecznych).

Co do cen - mikrodermabrazja (korundowa) kosztowała mnie 165 zł, peeling u
      dermatologa - 120 zł (ta sama pani miała też mikrodermabrazję diamentową za 150
      zł - niestety dowiedziałem się o tym później).

O dobry gabinet kosmetyczny możesz zapytać dermatologa (ja tak zrobiłem z
      mikrodermabrazją - ba, lekarka nawet sama mi powiedziała, gdzie dobrze robią;
      gdy przyszedłem zaraz po 2. zabiegu, stwierdziła, że wcale nie widać, bym miał
      robioną przed chwilą mikrodermabrazję, a to znaczy, że zrobiono to dobrze).

www.dermatologia-estetyczna.pl/pc/lekarze.htm#za
      Tu jest spis dermatologów estetycznych - niestety nie ma nikogo w ZG, ale
      możesz wybrać najbliższego (poza tym warto jeszcze popytać, gdyż lista może być
      nie do końca aktualna).

Pzdr.
      • atemlos1 Re: mikrodermabrazja w zielonej górze 24.09.06, 14:56
        serdecznie dziękuje.
        Chętnie skorzystam z porady jakiegoś lekarza med. estetycznej, i wtedy może
        poleciłbyb jakiś dobry peeling .
        Nadal szukam namiarów (sparwdzonych)
        • Gość: ania Re: mikrodermabrazja w zielonej górze IP: *.ztpnet.pl 24.10.06, 21:18
          Mikrodermobrazje robia w Zielonej Górze przemiłe Panie w gabinecie ESTEDERMA
          ul. Żeromskiego 17/2. POLECAM
    • Gość: tyl Re: mikrodermabrazja w zielonej górze IP: *.ztpnet.pl 25.09.06, 16:23
      brak w zg
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka