Dodaj do ulubionych

Ranking wizualny kandydatów na prezydenta ZG:)

27.10.06, 19:52
Podejdźmy z humorem do tego,zachęcam do oceny :) jak to ktoś napisał w poście
wcześniej skala 1-10:)
Moje typy:
Ronowicz 2
Bocheński 1
Bambrowicz 2
Budziński 2
Bukiewicz 3
Łatwiński 2
Gryko 5
Urbaniak 4
Kubicki 6
Obserwuj wątek
    • Gość: victor emanuel Re: Ranking wizualny kandydatów na prezydenta ZG: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 19:57
      moje- Drobek 8,fajna jest blondynka,szczupła,filigranowa
      Ronowicz nie w moim typie i chyba nie w typie większości facetów,ale kobieta
      jednak,Bukiewicz trzyma sie babka,ale pewnie na kosmetyczkę,wizazystke i inne
      zabiegi upiekszające wydaje ze dwie średnie krajowe :-) ale dam 5 niech
      będzie,inne kobiety polityków też ocenię E.szymkowiak dam 2 za uśmiech:-)
      • Gość: B.Fett Re: Ranking wizualny kandydatów na prezydenta ZG: IP: *.uz.zgora.pl 28.10.06, 07:57
        L. Gryko zdecydowanie 7, albo i 8.
        • Gość: f Re: Ranking wizualny kandydatów na prezydenta ZG: IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.11.06, 17:30
          przestan gościu ten pasztet po prostu porazka straszna z tej gryko-konska mordka
          i tyle, a te pochwaly to chyba od f.gryko
    • Gość: Pan C. Re: Ranking wizualny kandydatów na prezydenta ZG: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 20:02
      wizualnie na plus, to Kubicki i ta blondyna z SO, Drobek ;)
      inne kandydatury jakby z innej epoki :)
      • jezyk_angielski Re: Ranking wizualny kandydatów na prezydenta ZG: 27.10.06, 20:30
        Kubicki???????? Chyba 1. :/
        • Gość: Olek Re: Ranking wizualny kandydatów na prezydenta ZG: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 20:37
          Ja stawiam na P.Fedak.Ładna , zadbana i z potężną wiedzą.Daję jej 10 pkt.
          Omijajcie z daleka Bukiewicz.Chytra i przebiegła kobieta.Zgubi Zieloną Górę.To
          wolę żeby była Ronowicz ,bo przez te 4 lata zdobyła maksimum
          wiedzy,dojrzałości.Jest już prawdziwym samorządowcem.Szkoda ,że nie startuje.Na
          Prezydenta tak na serio to wolę mężczyznę.Są oni jednak lepsi w rządzeniu.
          • Gość: Celina Re: Ranking wizualny kandydatów na prezydenta ZG: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.06, 20:57
            taaak,mężczyźni lepiej rządzą....ale w pubach!
          • Gość: Maniek Re: Ranking wizualny kandydatów na prezydenta ZG: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 10:41
            sztab wyborczy PiS działa na forum.
          • Gość: filutek Re: Ranking wizualny kandydatów na prezydenta ZG: IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.10.06, 12:39
            Gość portalu: Olek napisał(a):

> Ja stawiam na P.Fedak.Ładna , zadbana i z potężną wiedzą.

Widziałem ja na żywo i mogę potwierdzić że retuszer miał do zrobienia kawał roboty.
            Drobek na żywo ładniejsza niż na zdjęciu.
            A co do potężnej wiedzy Fedakowej? no tak, ciekawe za pomocą jakich narzędzi to
            stwierdziłeś.
            • atena48 Re: cepa i młota 06.11.06, 13:20
              tym chyba mierzył
              • Gość: nando rafael Re: cepa i młota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 14:42
                nie powinno się ubliżać niewidomemu:)
        • Gość: olek Re: Ranking wizualny kandydatów na prezydenta ZG: IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.11.06, 09:57
          Nie chyba lecz napewo!!!:)
      • Gość: Pan C. Re: Ranking wizualny kandydatów na prezydenta ZG: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 10:28
        dodam jeszcze, że Kubicki ma jakiś taki wątły głos.. ale to już inny ranking :)
        • Gość: Tomeki kubiki widzi, nie potrzebuje okularów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 21:39
          to taka ściema, znam go.
          tak mu doradzili, że poważnij wygląda, a zobaczcie go bez bryli to zwykły młokos
          wystawiony przez starych wyjadaczy.
    • Gość: witek Re: Ranking wizualny kandydatów na prezydenta ZG: IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 27.10.06, 20:59
      Sawicka Martunia
      • Gość: kundzio Re: Ranking wizualny kandydatów na prezydenta ZG: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 21:41
        wyrobiła się i ma fajne cycuszki na 9 daje,mniam, mniam,.
    • Gość: maja Re: Ranking wizualny kandydatów na prezydenta ZG: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 21:49
      Budziński - 5 pkt.
    • Gość: Jarek Re: Ranking wizualny kandydatów na prezydenta ZG: IP: *.ztpnet.pl 27.10.06, 22:11
      Widać Mariolka żeś fanka SLD.Moja znajoma o Kubickim powiedziała-szczurze zęby-
      aseksualny typ,podrasowany cyfrowo na bilboardzie.Jak porównała jego zdjęcie z
      występem na żywo w kablówce to myślała ,że to dwie różne osoby.Bukiewicz
      natomiast dała na plakaty zdjecię sprzed 10 lat i to bez zmarszczek,usunietych
      cyfrowo.Porównajcie jej zdjecia z rzeczywistością,choćby w Gazecie
      Wyborczej.Jak u Kubickiego dwa swiaty.Łatwiński z tymi wystajacymi zębami
      wyglada trochę jak mysza Aleksander.
    • Gość: znawca Re: Ranking wizualny kandydatów na prezydenta ZG: IP: *.centertel.pl 27.10.06, 22:38
      Ztego co wiem to zdjęcie Bukiewicz jest z tego roku.
      • Gość: wili Re: Ranking wizualny kandydatów na prezydenta ZG: IP: *.ztpnet.pl 28.10.06, 04:55
        Bukiewicz ma awers do młodych. Czyzby sie bała, że zdemaskują jej
        niekompetencję i problemy z ukonczeniem studiów?
        • Gość: Piotr Re: Ranking wizualny kandydatów na prezydenta ZG: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 21:43
          Problemów to ona nie miała napewno szczególnie na studiach była poprostu wzorowa.
          Studiowałem z nią i gorąco pozdrawiam.
    • Gość: Maras Re: Ranking wizualny kandydatów na prezydenta ZG: IP: *.ztpnet.pl 28.10.06, 07:43
      Głosować będę i tak na Bukiewicz,ale uważam że Kubicki ma najlepszy bilboard,a
      Budziński plakat.Profesjonalnie zrobione,dobre zdjęcia,barwy i proporcje.
    • Gość: Lavazza Kuuubickaaa to Janusza femina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 10:56
      Ale ona ma krótkie warkocze.
      A na sesji zdjęciowej na bilborda chyba myślała,
      chyba o czymś sek ... bo źrenice ma takie jakieś
      zeszpilkowane.
      • Gość: misia Re: Kuuubickaaa to Janusza femina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 11:16
        Przecież Kubicki w kablówce wygląda na żywca fatalnie.Do tego sepleni.
        • Gość: undertaker4sld Re: Kuuubickaaa to Janusza femina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 21:45
          to dlatego zamiast niego w spocie mówi olejniczak.
          Kubickiego wyciągneli u fotografa w rzeczywistości jest grubas.
    • mercin.brezan Re: Ranking wizualny kandydatów na prezydenta ZG: 28.10.06, 11:06
      Drobek :) (u mnie w mieście same emerytki a tu proszę prawie dekadę starsza (34 lata) ale jak na swój wiek spoko)
      • Gość: nando rafael Re: Ranking wizualny kandydatów na prezydenta ZG: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 11:49
        Kubicki na billboardzie faktycznie lepiej się prezentuje,ŁĄtwiński przypomina
        chomika,jakie to miłe zwierzątka:) BożeNNa przypomina mi lisa chytruska,a
        zdjęcie chyba z połowy lat 90-tych,jakoś nie pasi mi ta baba
        • Gość: mka Re: Ranking wizualny kandydatów na prezydenta ZG: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 21:47
          kubicki tylko na blbordzie bo jak stoii obok Bukiewicz to widać, że jest starszy
          od niej.
          Drobek fajna, ale mało kumata, ona to robi tylko rozgłos dla swojej kancelarii.
          • wylewnygazda Re: Ranking wizualny kandydatów na prezydenta ZG: 30.10.06, 16:44
            dla mnie mogłaby być jakaś fajna nastka:) przynajmniej w Polsce byłoby o nas
            głośno a tak jesteśmy i będziemy niestety dziurą,w której panuje marazm i
            stagnacja,a szkoda,bo ładne mamy miasto
            • Gość: gość Re: Ranking wizualny kandydatów na prezydenta ZG: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 22:53
              Drobek - nie nie wie o mieście i budzecie, jest w tych kwestiach zielona a
              doddać do tego obecną skarbnik to katasrtofa
              • Gość: filutek Re: Ranking wizualny kandydatów na prezydenta ZG: IP: *.zgora.dialog.net.pl 31.10.06, 07:52
                Gość portalu: gość napisał(a):

"> Drobek - nie nie wie o mieście i budzecie, jest w tych kwestiach zielona a
                > doddać do tego obecną skarbnik to katasrtofa"

Postąpić należy dokładnie odwrotnie.
                Nic prostszego jak do UM dodać Drobek a odjąć "obecną skarbnik".OK?
    • Gość: wari Re: Ranking wizualny kandydatów na prezydenta ZG: IP: *.ztpnet.pl 28.10.06, 12:18
      Bukiewicz 3 - to przesada? Chyba na plakacie, bo na żywo 0,5 max. Jedno oko na
      maroko a drugie na kaukaz i jeszcze ten lisi usmieszek ala listwoski.
      • Gość: nando rafael Re: Ranking wizualny kandydatów na prezydenta ZG: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 13:39
        racja:) wytapetowana szmira:)usmiech ala Listek:)
        • cembe Re: Ranking wizualny kandydatów na prezydenta ZG: 28.10.06, 14:34
          hmm
          Ronowicz - 1
          Łatwiński - 3
          Kubicki - 5
          Fedak - 3
          Alexis - 4 (ocena wyłącznie dla grafika)
          Drobek - 8 (no nie da się ukryć, ładna kobitka!)
          • dziarskidziadunio Re: Ranking wizualny kandydatów na prezydenta ZG: 28.10.06, 16:16
            Ronowicz 1, Bukiewicz 1 adla grafika nagana,Drobek fajna 7 się nalezy,Kubicki-
            nie gustuje w mezczyznach ale dam 3,Łatwinski 3,Fedak 5
    • Gość: Sawa Re: Ranking wizualny kandydatów na prezydenta ZG: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 08:30
      Ty Mariolka naprawdę jesteś glupiutka. Twój wątek jest beznadziejny. Aż nie
      chce mi się wierzyć że interesuje cię tylko to, kto jak wygląda. Dziwię się, ze
      znalazlo się kilka osób, które ciagna ten temat.
      • Gość: nando rafael Re: Ranking wizualny kandydatów na prezydenta ZG: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 13:18
        Sawa-powiem Ci,że dla mnie to jeden z ciekawszych a na pewno przyjemniejszych
        wątków:)wole to czytac niż wypociny młodych kandydatów na radnych jacy to oni
        biedni albo newsy o rzekomym pijaństwie kandydata na prezydenta albo o tym ile
        trwała edukacja Bukiewicz,żygac sie chce.Pozdrawiam.
      • Gość: filutek Re: Ranking wizualny kandydatów na prezydenta ZG: IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.11.06, 14:13
        Gość portalu: Sawa napisał(a):

> Ty Mariolka naprawdę jesteś glupiutka. Twój wątek jest beznadziejny. Aż nie
        > chce mi się wierzyć że interesuje cię tylko to, kto jak wygląda. Dziwię się, ze
        >
        > znalazlo się kilka osób, które ciagna ten temat.

Wątek jest jak najbardziej na miejscu ponieważ:
        1. Wszyscy kandydaci są równym poziomie intelektualnym, czyli nijacy.
        2. Ze względu na wiek (najmłodsza) Drobek nie ma nawyków z minionej epoki.
        3.Uroda - w tej kategorii jest bezkonkurencyjna.

• aski68 Re: Ranking wizualny kandydatów na prezydenta ZG: 31.10.06, 10:15
      Wreszcie coś fajnego na temat wyborów :))))))))))))))
      • Gość: czerwiec Re: Ranking wizualny kandydatów na prezydenta ZG: IP: *.ztpnet.pl 31.10.06, 15:47
        przecież Gyko i Urbaniak nie są kandydatami.
        • yepes-boski Re: Ranking wizualny kandydatów na prezydenta ZG: 31.10.06, 19:20
          wątek jest spoko:)
          • wylewnygazda Re: Ranking wizualny kandydatów na prezydenta ZG: 01.11.06, 11:27
            a u nas chłopy prawie jednakowe na wsi,pączusie takie:)
    • Gość: metron Re: Ranking wizualny kandydatów na prezydenta ZG: IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.11.06, 16:21
      Przegląd Lubuski organizuje debatę z udziałem kandydatów na prezydenta Zielonej
      Góry poświęconą możliwością rozwojowym miasta.
      Debata „Zielona Góra przyjazna gospodarce” odbędzie się w Sali Dębowej
      Biblioteki Wojewódzkiej 2 listopada godz. 17.
      W trakcie debaty kandydaci na prezydenta wypowiedzieć będą się mogli w trzech
      następujących kwestiach:
      1. Pomysł na gospodarczy rozwój Zielonej Góry?.
      2. Aktywizacja idei Lubuskiego Trójmiasta?.
      3. Jak przyciągnąć inwestorów?.
      • Gość: weronika Re: Ranking wizualny kandydatów na prezydenta ZG: IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.11.06, 08:11
        Myślę, że nie do pobicia jest Drobek, adwokat, myśląca, młoda, ładna
        • Gość: Maniek Re: Ranking wizualny kandydatów na prezydenta ZG: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 10:15
          Wizualnie nie do pobicia:) no chyba tylko przez kreowaną na 10 lat młodszą
          Bożenkę:)hehe
          • Gość: gość Re: Ranking wizualny kandydatów na prezydenta ZG: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 18:33
            kubicki 5
            drobek 7
            bożenna 2
    • Gość: rafi Re: Ranking wizualny kandydatów na prezydenta ZG: IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.11.06, 17:00
      Jako chłop stawiam na Drobek, młoda, ładna , inteligentna
      Chłopy miejmy najładnieszą Prezydent w Polsce.
      Do tego adwokat, kumata myślę ,że ściągnie niemało kasiory z Unii Europejskiej
      dla miasta.
      • Gość: nando rafael Re: Ranking wizualny kandydatów na prezydenta ZG: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 19:18
        sexapil to nasza broń kobieca:)Moim zdaniem będzie dobra:)
    • Gość: ludzik z ZG Re: Ranking wizualny kandydatów na prezydenta ZG: IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.11.06, 08:00
      Wszystkim się pomieszało już w głowach, Bożenna rozdaje stołki, Łatwiński leci
      jak mucha do sera na stanowisko vice - tanio się sprzedaje.Kubicki mógby być
      ale komuch, pozostaje Gudzowski uwikłany w swoje bojówki młodzieżowe, Fedak nic
      nie prezentująca i Drobek adwokat od Mojego Miasta. Kogo wybierzemy?
      Ja stawiam na urodę i wdzięk A. Drobek
      • Gość: kicia Re: Ranking wizualny kandydatów na prezydenta ZG: IP: *.zacisze.zgora.pl 07.11.06, 10:34
        Drobek jest zdecydowanie najbardziej atrakcyjną kandydatką, to fakt. Ładnie się
        prezentuje na żywo i na plakatach.
        Natomiast u Bożenny widać w takim zestawieniu największą różnicę. Plakaty i
        reklama, choćby ta wyskakująca przy włączaniu strony "Gazety" - piękna buźka,
        idealny retusz, zero zmarszczek. Wystąpienia publiczne i telewizyjne - po
        prostu no comments. Chyba każdy widzi. Podejrzewam, że tak u niej będzie ze
        wszystkim: na zewnątrz cacy a w środku kolejna babka kiepska.

Zostań Bożennowstrzymywaczem! Nie głosuj na stare baby z klimakterium!
        • Gość: BOO Re: Ranking wizualny kandydatów na prezydenta ZG: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 16:05
          Kicia,jeśli jesteś kobietą -też będziesz miała klimakterium.Ciekawe jak sobie z
          tym poradzisz,czy może już sobie nie radzisz,bo skąd tyle jadu?Wahania
          hormonalne?
          • Gość: wyborca Re: Ranking wizualny kandydatów na prezydenta ZG: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 17:07
            normalnie chłopa jej trzeba!
            a Bożennowstrzymywacz jest cool :)
            • Gość: kicia Re: Ranking wizualny kandydatów na prezydenta ZG: IP: *.zacisze.zgora.pl 07.11.06, 19:05
              Nie martw się o moje hormony i klimakterium. Jeszcze mi do niego dużo czasu
              zostało. A na problemy z hormonami są plasterki i inne medykamenty. Zdaje się,
              że działają lepiej niż tapetowanie miasta swoim wyretuszowanym zdjeciem. Po
              pierwsze badane klinicznie. Po drugie Bozennie to tapetowanie na dolegliwości
              widocznie nie pomaga, skoro czyni to od kilku lat systematycznie przy każdych
              wyborach :-)))
              • Gość: facet Re: Ranking wizualny kandydatów na prezydenta ZG: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 19:28
                no dobrze o hormonach nam już opowiedziałaś :)
                teraz powiedz nam coś o tym "chłopie" :) to potrzeba, czy nie ?
                • Gość: kicia Re: Ranking wizualny kandydatów na prezydenta ZG: IP: *.zacisze.zgora.pl 07.11.06, 19:33
                  To nie ten wątek :-)))

• Gość: facet re IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 19:39
                    nie wymiguj się! ;)

btw jakbyś była kandydatem na prezydenta ZG, to blizej by Ci było do:
                    1) Bożenny 2) Drobek 3) Kubickiego 4) Łatwińskiego (i in..)

Odpowiedź uzasadnij w mozliwie największej ilości słów :)
                    • Gość: nowy gość Re: re IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.11.06, 21:18
                      Bożennna potrzebuje chłopa z jajami a nie łajzy, jej piękność porównuję z
                      Ronowicz, działanie w Urzędzie będzie takie same jak p. R., żadnych kontaktów z
                      mieszkańcami a Winobranie otworzy za pośrednictwem Gazety Wyborczej
                      • Gość: facet kicia? jak się woła na kicię?mam zamruczeć, czy co IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 21:22
                        nie zmieniaj tematu, bo kicia się wymiguje od odpowiedzi :)
                        • Gość: kicia Re: kicia? jak się woła na kicię?mam zamruczeć, c IP: *.zacisze.zgora.pl 07.11.06, 23:03
                          Ja wymiguję? W życiu się od niczego nie wymigiwałam :-)

To jest akurat wątek o wizualnej formie naszych kandydatów a ja nie kandyduję.
                          Jak kiedyś będę to plakaty zrobię sobie raczej jak Drobek, niż jak Bukiewicz
                          (że nie wspomne o Fedak), ale forma i rozmieszcenie będzie jak Kubickiego,
                          czyli żadnych koziołków na rondach. Nie jestem megalomanką.

A co do facetów...no cóż...zawsze i wszędzie...

...się przydają :-)))

Pozdrawiam
    • Gość: student Re: Ranking wizualny kandydatów na prezydenta ZG: IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.11.06, 20:04
      W rankingu w dalszym ciągu wygrywa Anna Drobek 9pkt, Fedak 4, Bożenna ( imię
      nadano jej przez pomyłkę - głupi śmiech samej Bożżenny -to na debacie ze
      studentami) 1 lub mniej, Kubicki 3 , Łatwiński 5 , Guzowski wycofał się 0
      • Gość: facet Re: Ranking wizualny kandydatów na prezydenta ZG: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 20:15
        nie wiem za co Ty dajesz te 5pkt dla Łatwego?
        • Gość: student Re: Ranking wizualny kandydatów na prezydenta ZG: IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.11.06, 21:39
          Za garnitur
          • Gość: facet Re: Ranking wizualny kandydatów na prezydenta ZG: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 22:15
            ale dwurzędówki są teraz niemodne ;)
    • Gość: Esteta Re: Ranking wizualny kandydatów na prezydenta ZG: IP: *.ztpnet.pl 08.11.06, 21:48
      Drobek - 8
      Łatwiński - 7
      Kubicki - 5
      Bukiewicz - 2
      • Gość: U78 Re: Ranking wizualny kandydatów na prezydenta ZG: IP: *.ztpnet.pl 08.11.06, 22:07
        A mnie się Łatwiński coraz bardziej widzi.Cieply głos,spokojny,wyważony i gada
        do rzeczy.
    • Gość: wizarzysta Re: Ranking wizualny kandydatów na prezydenta ZG: IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.11.06, 07:49
      Na oko - 60 letnia baba Bożenna B ma ok. 1,5 kg tapety na twarzy codziennie co
      daje miesięcznie 45 kg i rocznie 540 kg. Idźmy na nią głosować
    • Gość: Róża Re: Ranking wizualny kandydatów na prezydenta ZG: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 12:26
      Widziałam dzisiaj przystojniaka na lotniku. Gdyby tacy byli posłowie to by się
      oglądało z przyjemnością te posiedzenia.
    • Gość: misia Re: Ranking wizualny kandydatów na prezydenta ZG: IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.11.06, 23:13
      Niech w końcu wygra najładniejsza, blondi, lilija , Anna Drobek, jest mądra,
      wykształcona poza układami, rozgoni to całe szemrane towarzystwo
    • Gość: tr Re: Ranking wizualny kandydatów na prezydenta ZG: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 12:16
      kubicki:(((((((((
    • Gość: ty Re: Ranking wizualny kandydatów na prezydenta ZG: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 12:16
      łatwinski:((((((((((((((((
    • Gość: re Re: Ranking wizualny kandydatów na prezydenta ZG: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 12:17
      pisiroy:(((((((((((((((((((((
    • Gość: rer Re: Ranking wizualny kandydatów na prezydenta ZG: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 12:17
      komuchy:(((((((((((((((((((((((((99
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka