rasiauskas 06.11.06, 23:04 Czyli mozna pisac wszystko. Oczerniac, wyzywac, bluzgac itd. Klammy wszyscy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lewy_bez_druzyny Z sądu: Wadim Tyszkiewicz kontra "Gazeta Nowoso.. 07.11.06, 08:37 Pan Wadim Tyszkiewicz może być spokojny o reelekcję wystarczy porozmawiać z mieszkańcami Nowej Soli. Chciałbym, aby taki ktoś startował w ZG, wtedy z czystym sumieniem poszedłbym na wybory a tak... nie ma na kogo głosować. PS W drugiej turze prawdopodobnie zagłosuję przeciw Bukiewicz, zapewne na Kubickiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiu Re: Z sądu: Wadim Tyszkiewicz kontra "Gazeta Nowo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 08:56 Ja też na Kubickiego. Widać że facet ma j..a. A Bukiewicz z tymi szparkami/oczami/ i ciągle kiwającą głową przpomina mi , ach nie powiem kogo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matrix Z sądu: Wadim Tyszkiewicz kontra "Gazeta Nowoso.. IP: 193.108.194.* 07.11.06, 10:17 Panie Tyszkiewicz! Nie chcą cię w Nowej Soli przyjdź do ZG! My potrzebujemy Gospodarza! A nienawistnymi babami nie co się przejmować! Przyjąłeś do pracy jej meża i penie okazał się leniem i wałkoniem to co miałeś sobie ich brać na kark! A niech sami coś zrobią dla NS a nie tylko krytykują! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lysy Re: Z sądu: Wadim Tyszkiewicz kontra "Gazeta Nowo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 10:32 Panie Wadimie zapraszamy do Zielonej tu napewno by pan wygral jest pan wielki wreszcie by ktos cos zrobil w Zielonej Górze Boze bron nas przed nastepnymi kobietami które maja rzadzic jedna juz pokazala ze nikt nie chce na nia patrzyc jedno co mogla zalatwic to swojemu mezowi ze nawet zawiasow nie dostal a szary czlowie k zaraz by poszedl siedziec tak rzadza kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia Re: Z sądu: Wadim Tyszkiewicz kontra "Gazeta Nowo IP: *.zacisze.zgora.pl 07.11.06, 10:37 I ja się przyłączam do apelu. Takiego kandydata Zielona Góra bierze w ciemno w pierwszej turze. Niech Pan przybywa do Zielonej Góry i zrobi tu porządek! Wadim Tyszkiewicz na prezydenta Zielonej Góry! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Vadim choć do nas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 10:40 Vadim chodź Pan do nas. Zielona Góra na Pana czeka. A głupimi, chorymi z nienawiści babami proszę się nie przejmować. Jesteśmy z Panem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yza >nieuczciwych konkursów< IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 11:33 W artykule padło stwierdzenie: "nieuczciwych konkursów". Chętnie bym poczytał, jakie to Pani Jabłońska ma dowody a te 2 słówka. I sąd to czytał, stwierdził, że zarzucenie urzędującemu prezydentowi "nieuczciwości w konkursach" to taka mała bedka? Sąd w Nowej Soli nie po raz pierwszy się popisał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damiano NS Re: Z sądu: Wadim Tyszkiewicz kontra "Gazeta Nowo IP: *.ztpnet.pl 07.11.06, 11:39 ech....jak czytam artukuły redagowane przez Jabłońską to mi się nóż w kieszeni otwiera. Cały czas tylko szkalowanie i szkalowanie. Co Panusiu, nie widać jak miasto pięknieje, wiele się dzieje, dużo się robi?? Jabłońska jak koń na wyścigach - klapki na oczach, coco jumbo i do przodu* (* czytaj - pisanie bzdur) :) pozdro dla zwolenników Wadima! I tura i WYGRANA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: violkam Re: Z sądu: Wadim Tyszkiewicz kontra "Gazeta Nowo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 14:29 Panie Prezydencie Wadimie! - życzę wygranej!!! Jestem za Panem!!! i nie tylko ja Pozdrawiam nowosolanka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NS Re: Z sądu: Wadim Tyszkiewicz kontra "Gazeta Nowo IP: *.ztpnet.pl 07.11.06, 15:23 Vadim nie przejmuj sie kretynami wszelkiej maści, tylko pomóż Arce Nowa Sól :) Byłeś przeciez jej wiceprezesem i lubisz piłkę! KS DOZAMET NS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielonogórzanin Re: Z sądu: Wadim Tyszkiewicz kontra "Gazeta Nowo IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.11.06, 15:59 Vadim Vadim trzymaj się. Jak cię nie chca w nowej Soli to zapraszamy do Zielonej Góry. Tu jesteś bardziej potrzebny. W Nowej Soli juz swoje zrobiłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasi Vadim prezydentem ZG !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 16:42 Boże. Spraw,żeby w przyszłych wyborach tu kandydował. "Znam" gościa od ok 1986 roku kupowałem wtedy od niego gierki i komputerki. Zawsze miał świetne pomysły i wszystko co robił ,robił profesjonalnie. To jest człowiek, który w d... ma układy i korupcję. To co zrobił dla NS można nazwać "cudem nowosolskim" nie na darmo wzbudził zainteresowanie rządu. Odpowiedz Link Zgłoś