Dodaj do ulubionych

Bednarek zbawiciel radiowy

IP: *.gorzow.mm.pl 17.11.06, 23:25

Piotrus o prace sie boi, wiec zlote srodki wymysla. Zobaczcie gwazde Radia
GorzówZbawiciela. Pomijam brak profesjonalizmu w prowadzeniu rozmowy.
www.tv.lubuskieinfo.pl, gosc tv odra oddziału zielona góra
Obserwuj wątek
    • Gość: trefniś Re: Bednarek zbawiciel radiowy IP: *.ztpnet.pl 16.11.07, 18:08
      No czas najwyższy już o tym panu pisać, bo na niczym się nie żna a
      szkodzi oj szkodzi radiu brakiem profesjonaluzmu, że ho, ho.! Z
      rozdania partyjnego PiS,Piotruś pan już powinien się bać. Mówi
      się,żę odejdzdzie, niestety w niesławie Poor boy!
      • Gość: taksówkarz 9622 Re: Bednarek zbawiciel radiowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 09:19
        Dlaczego w każdy wtorek,środę i czwartek rano na Osiedlu Zastalowskim
        pojawia się służbowy samochód RZ ?

Czyżby dlatego, że Pan B. musi jakoś dotrzeć do pracy ? Czy to zgodne z prawem -
        w końcu to tylko dojazd po pracy ?

Przed godzina 15.00 też zawsze znajdzie się ktoś z administracji - kto ma
        obowiązek odtransportować służbowym samochodem Pana B do domu.

A jak Pan B radzi sobie z dojazdami z Gorzowa ? Czy kiedykolwiek przez ostatnie
        2 lata skorzystał z własnego samochodu ? Ależ skądże.
        Zgodnie z prawem nie należy mu się zwrot za paliwo. A robota słabo płatna.

Na każdy poniedziałek na 11 Pan B. zaplanował kolegium z obowiązkowym
        uczestnictwem osób z Gorzowa. Nieważne, że spotkanie takie zwykle, ani jednym
        zdaniem nie nawiązuje do problemów gorzowskich - ktoś musi być....czyżby trzeba
        było dotransportować Pana B. i jego walizkę ?

A jak poradzić sobie z powrotem do rodzimego Gorzowa ? To już trudniejsze, bo
        przecież trudno zwoływać w czwartek zebranie w Gorzowie z udziałem dziennikarzy
        z Zielonej ? Ale zawsze można wysłać redaktora zastępcę na małą kontrolę tego
        co dzieje się w redakcji gorzowskiej ? To nic, że rzadko wpada do radia. Ważne,
        że nie zostawi Pana B. na dworcu.

A jak to jest w Gorzowie ? Czy tam także na transport własnym autem na trasie
        mieszkanie - zakład pracy jest za drogo ? Czy tam także Pan B. wymusza na
        dziennikarzach "podwiezienie" ? Czy tam także żąda załatwienia mu biletów na
        różne imprezy - nawet jeśli bilet kosztuje 5 czy 10 złotych, a dziennikarz
        obsługujący także tam zabiera go z domu przed i podwozi pod dom po imprezie ?

Jak takie wykorzystywanie podwładnych się nazywa, bo zapomniałem ?
        Czy to jest zgodne z etyką ?

A czy wreszcie nie jest panu po prostu wstyd i zwyczajnie głupio ?

Proszę chociaż raz wykręcić numer 9622 i chociaż raz podczas 2 lat pobytu w
        Zielonej Górze skorzystać z taksówki. Taksówkarz też z czegoś musi żyć.

A tymczasem miłej drogi do Zielonej Góry. Z kim się Pan jutro zabierze ?
        • Gość: poczta polska Re: Bednarek zbawiciel radiowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 12:16
          Bodnar albo Trocińska robią za kierowców.

Jest przecież coś takiego jak skype i bez konieczności przyjazdu do Zielonej
          Góry można wziąć udział w telekonferencji. Koszty mniejsze niż zabieranie pana
          Bednarka.

• Gość: trusko Re: Bednarek zbawiciel radiowy IP: *.gorzow.mm.pl 18.05.08, 20:46
            Ale ma być taniej.Bednarek ostro zabiega, jak mówia w TVP, o
            stanowisko dyrektora oddziału TVP w Gorzowie. Nie będzie musiał
            dojeżdżać Jest juz nawet po słowie z niektórymi politykami
            platformy... Taki zdolny. bezpartyjny fachowiec.
        • Gość: pocztowiec Re: Bednarek zbawiciel radiowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 22:05
          to znaczy, że od czasow pracy na poczcie nic sie nie zmienilo
          moze warto przypomniec jak to na bylo na poczcie kiedy ten pan tam pracowal

a moze lepiej nic nie pisac bo wyglada na to, ze moze tu szybko ponownie trafic
          i nie daj boze bedzie pracowal w okienku obok
    • dar-win Re: Bednarek zbawiciel radiowy 28.05.08, 17:24
      Tak na marginesie dodam, że ten pan o zadzie hipopotama pracował w
      Radiu Gorzów, które padło i Telewizji Vigor, która też padła. Był
      także wodzirejem na imprezkach zakładowych i ta formuła rozrywki w
      fimach też padła. Gdyby popracował dłużej na poczcie to pewnie też
      by padła. On nie może wytrzymać bez popsucia czegoś. Dać mu młotek
      to też popsuje waląc się w pusty łeb. Normalny człowiek przy jego
      nieudolności siedziałby cichutko i kaskę liczył. Ten buc nie! A
      dlaczego? Bo stoi za nim jeszcze większy psuja. Pan Pasierbowicz!
      Ten w CV może się pochwalić rozpieprzeniem Gorzowskich Zakładów
      Mięsnych. Cóż!!! Oby uczeń nie próbował doścignąć mistrza.
      • Gość: poczta polska 2 Re: Bednarek zbawiciel radiowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.08, 20:00
        Nieprawda Pan Bednarek był wybitnym pracownikiem. To on reformuje Radio Zachód
        z tej komunistycznej hołoty.
        Młodzi mogą wziąć przykład z niego. Jest przecież wybitnym autorytetem w
        dziedzinie dziennikarstwa.
        Pomysł z euro w radiu doskonały!!!

Panie Piotrze na pohybel postkomunistycznej hołocie. Na bruk ich wszystkich.
        Wywal czerwonych
        • Gość: onufry Re: Bednarek zbawiciel radiowy IP: *.gorzow.mm.pl 29.05.08, 22:17
          Kpisz Waść czy o drogę pytasz? A najlepiej kończ...
          • Gość: poczta polska Apel w sprawie wykorzystywania samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 10:02
            I znów prezes Bednarek wykorzystuje samochód reporterski radia zachód. Rano przywożony jest do pracy i odwożony do wynajętego mieszkania.
            Panie Prezesie!
            Apelujemy!
            Zarabia Pan 13 tys. złotych brutto. Pieniądze pochodzą z abonamentu. Przypominamy wszystkim obrońcom na co wydawane są publiczne pieniądze.

Ps. Panie Prezesie Frąckowiak proszę zdyscyplinować swojego zastępcę.
            Stać Pana w czasie pobytu w Zielonej Górze na przejazd taksówką lub autobusem.
            Na razie Apelujemy.
            Wkrótce będziemy donosić.
            Do Rady Nadzorczej a potem do Ministra Skarbu.
            Pewnie się ucieszy.
            :)
            Oczekujemy publicznego złożenia przez Pana deklaracji, że zaprzestaje Pan tych praktyk. Proszę o wywieszenie na tablicy w Gorzowie i Zielonej Górze ksera rachunków za taksówki.
            • Gość: listonosz Re: Apel w sprawie wykorzystywania samochodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.08, 11:48
              ...a może w związku ze spadkiem wpływów z abonamentu, Pan Prezes wyciąłby
              również swojego zastępce. Wyniki finansowe takiego ruchu na pewno byłyby
              widoczne w radiowej kasie a Pan Prezes, jako konsument wszystkich rozumów świata
              (wraz z językami) na pewno dałby sobie świetnie radę z prowadzeniem tej firemki.
              Uściślając... prowadzeniem do upadku...
            • Gość: dhl Re: Apel w sprawie wykorzystywania samochodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.08, 14:07
              Te poczta, jakżeś taki odważny to sam idź do Frąckowiaka i powiedz
              mu co robi Bednarek a nie wypisujesz po forach
              • Gość: siódemka Re: Apel w sprawie wykorzystywania samochodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.08, 17:12
                Problem chyba jednak w tym, że Pan Prezes wie o wszystkim, toleruje to i nic z
                tym nie zrobi, bo ma w zamian psią wierność i oddanie.
                W rezultacie wspólnie trwonią PUBLICZNE pieniądze, więc lepiej chyba by
                PUBLICZNE gremium też o tym wiedziało.
                • Gość: dhl Re: Apel w sprawie wykorzystywania samochodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.08, 20:16
                  Ale jak obecni krytykanci zarządu brali od nich wysokie honoraria i
                  nagrody to jakoś nikt nie zwracał uwagi, że są to publiczne
                  pieniądze.
        • Gość: grzegorz marciniak Re: Bednarek z. r. - porządków ciąg dalszy IP: *.eranet.pl 06.06.08, 08:26
          www.rzg.pl/info.php?id=12686
          • bogna772 Re: Bednarek z. r. - porządków ciąg dalszy 06.06.08, 08:44
            Żenujące. To się nazywa plucie we własne gniazdo. I takie indywiduum jest szefem
            programowym? To co będzie robił jak zostanie prezesem?
            • Gość: mania Re: Bednarek z. r. - porządków ciąg dalszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.08, 10:02
              pluje?
              Tym, że nie podpisuje się pod decyzjami Zarządu własna ręką?
              Każdy jest odpowiedzialny za własne decyzje i słuchacz ma prawo wiedzieć kto
              usunął Wróżkę z wieczornego programu!! Bo prawdą jest, że wielu ludziom tam
              pomogła!!
              • Gość: hi hi ha ha Re: Bednarek z. r. - porządków ciąg dalszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.08, 10:45
                Nie rozśmieszaj mnie!!! Pomogła??? Czym??? Słuchałam kilka
                jej "wróżb" w tym także dla siebie:) (data urodzin) i co? Wiadro.
                Nic a nic się nie zgadzało. Taka audycja to typowe działanie pod
                publiczkę na podniesienie słuchalności tak jak w gazetach horoskopy,
                które z reguły piszą ludzie nie mający nic wspólnego z astrologią.
                Nie wymagam od Jankowskiego aby podpisywał się pod decyzjami
                zarządu, ale nie musi swoich wojenek wynosić na forum publiczne i to
                jeszcze na stronie www rzg. Ktoś zapomina, że program RZG to program
                miejski Radia zachód i czy to się komus podoba czy nie to tym też
                rządzi obecny zarząd. Ciekawa jestem czy RZG działając całkowicie
                samodzielnie, bez całwego zaplecza administracynego i technicznego
                radia zachód byłoby w stanie samodzielnie się utrzymać.
                • Gość: księgowy Re: Bednarek z. r. - porządków ciąg dalszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.08, 12:03
                  ...szczególnie bez tego zaplecza byłoby się w stanie samo utrzymać. Personalny
                  przerost formy nad treścią to podstawowa cecha spółki pod nazwą Radio Zachód SA
                  a RZG to jedyny dochodowy produkt tej firmy.
              • Gość: kkk Re: Bednarek z. r. - porządków ciąg dalszy IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.06.08, 12:30
                Skoro była taka dobra, to czemu nie wywróżyła sobie, że wyleci z
                radia :) Wiem, że swoje wróżby składała z różnych gazet z
                horoskopami i mówiła ludziom to co chcą usłyszeć. A jeśli ktoś
                takiej babie wierzy, że potrafi przewidzieć jego przyszłość to jest
                po prostu debile.m
                • Gość: jożin Re: Bednarek z. r. - porządków ciąg dalszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.08, 14:18
                  ... a może problem tkwi w tym, jaką przyszłość wywróżyła panom z zarządu:)
                  • Gość: do jożina Re: Bednarek z. r. - porządków ciąg dalszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.08, 15:53
                    fakt - może wróżka Dorota wpadnie tu i....zapoda przepowiednię dla Panów
                    to...wszystko stanie się "jasne"!!
            • Gość: Łęcka Re: Bednarek z. r. - porządków ciąg dalszy IP: *.eranet.pl 06.06.08, 19:29
              Hey ho ... cóż wczasy w Bułgarii wygrał ktoś inny, a Sofia taka piękna jest.
              • niktinic Re: Bednarek z. r. - porządków ciąg dalszy 09.06.08, 15:19
                Czyżby Michał ?

Ktoś napisał o urlop w tym samym terminie???
    • Gość: elektryk Re: Bednarek zbawiciel radiowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.08, 10:11
      ..a wiecie jak się nazywa taka część instalacji elektrycznej odpowiedzialna za
      UZIEMIANIE? Otóż nazywa się BEDNARKA... heh...jakież to znamienne :) ...prawda?
    • Gość: inżynier Miodek sprawy bierzące IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.07.08, 15:58
      No i minął kolejny weekend. Kiełbaski tym razem nie jadłem, piwa za
      wiele też nie wypiłem, ale byłem na święcie miodu i pogadałem z moim
      kolegą który ciągle jeszcze pracuje w Radiu Zachód i znowu
      opowiedział mi kilka ciekawych historii o tej firmy. I wiecie
      co ... nie spodziewałem sie że w tych czasach na stanowiskach
      zarządu mogą być jeszcze tacy ludzie. Podobno obaj zajęli 4 miejsce
      na konkursie ortograficznym w Gorzowie, przynajmniej tak twierdzą
      niezależnie od siebie. Poziom musiał być słaby, albo organizator z
      LPR. Kolega pokazał mi maila, który ostatnio dostali wszyscy
      dziennikarze tej firmy:
      TEMATYKA KOLEGIUM REDAKCYJNEGO
      30 czerwca 2008 godz. 11oo

SPOTKANIE ODBĘDZIE SIĘ TYM RAZEM
      W POKOJU PREZESA P. BEDNARKA

1. Sprawy bierzące.

Obecność kierowników redakcji i szefów pasm - obowiązkowa.

Cóż podobno zna 16 języków ... może więc czas popracować nad
      językiem polskim. Jeden z programów w Radiu Zachód prowadzi profesor
      Bugajski z Uniwesytetu Zielonogórskiego, który radzi słuchaczom jak
      mówić po polsku. Może z publicznych środków udzieliłby kilku lekcji
      zarządowi. Na to nawet ja zapłacę abonament.

• rudabogna772 Re: sprawy bierzące 06.07.08, 19:36
        Miodek masz slabe informacje, bo to pisal nie Prezes tylko jego asystent, a on w
        zadnym konkursie nie startowal. Wcale nie dostali tego wszyscy dziennikarze, bo
        tylko najwazniejsi, co przychodzą na kolegium.
        Na dodatek to Bugajski nie prowadzi juz programu w radio tylko w
        telewizji.Takich informatorow nie tylko w radiu publicznym, ale nawet w Fakcie
        albo TVN, by nie chcieli.
        • Gość: krut Re: sprawy bierzące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.08, 23:01
          Bednarek jest po prostu nudny
        • Gość: listonosz Re: sprawy bierzące IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.08, 11:20
          Ruda Iza! Ty musisz poanalizować (może wieczorem, razem z chłopakiem) gdzie
          służbowa poczta chodzi, bo na pewno nie jest tak jak mówisz:)
          • Gość: kurator Re: sprawy bierzące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 21:51
            Spociłeś się na sali Bednarek.

Niedługo spocisz się bardziej

Pozdrowienia dla rudejbogny
            • Gość: Alojzik Re: sprawy bierzące IP: 80.51.235.* 13.07.08, 18:42
              To Panu Bednarkowi nawet pocić się nie wolno? ;-)
              • Gość: pomponik Re: sprawy bierzące IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.08, 00:11
                wolno mu się pocić wolno... i będzię się jeszcze pocił. wszystko przed Panem
                Bednarkiem:)
                • Gość: pudelek Re: sprawy bierzące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 23:18
                  a co robiła policja w sobotę w radiu ?
                  • Gość: prokurator Re: sprawy bierzące IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.08, 02:13
                    podobno prezesowi rąbnęli zdjęcia rudej bogny z portfela. nie wiadomo co to za
                    zdjęcia. w lprowskiej aureoli czy może bez...tylko w rudym:)
                    • Gość: kibic Re: sprawy bierzące IP: *.gorzow.mm.pl 05.08.08, 22:35
                      A co tam u przyjaciół Moskali? Jakoś cicho sie się zrobiło... Czyżby
                      wszyscy urlopowali? Przecież larum grają...
                      • rudabogna772 Re: sprawy bierzące 05.08.08, 23:19
                        Nie ma o czym gadać. Najgorsze indywidua albo rodzą dzieci, albo zostały
                        pozwalniane i dzięki temu jest spokój. Prezes wrócił z wakacji wypoczęty i
                        pełen nowych pomysłów. Wszystkim wrogom wydawało się, że przestraszy się
                        kontroli NIKu. Nie wiedzą, że on nie ma nic do ukrycia.
                        • czekajaca-bulgarka Re: sprawy bierzące 05.08.08, 23:45
                          KORNISZONEK. SMUTNY KORNISZONEK. NIE MUSISZ SPRAWDZAC NA STACJI METEO W WARNIE.
                          ZAUFAJ MI, A EWENTUALNE ROZCZAROWNIE BEDZIE MALUTKIE.
                          • Gość: nie-bułgarka Re: sprawy bierzące IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.08, 11:09
                            ...a z najlepszymi "indywiduum" jakoś nikt nie chce mieć dzieci....

Wybór jest prosty: albo smutny korniszonek - albo nic ;)
                            • Gość: nivea Na poty - Piotr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.09, 23:36

piotr - pozdrowienia z Barlinka

Kuzyn
    • Gość: okularnica Re: Bednarek zbawiciel radiowy IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.07.09, 14:36
      Czytam sobie te posty na forum i właściwie trudno oprzeć się
      wrazeniu, że większość z nich dotyczy Radia Zachód i jego
      wewnętrznych spraw. Nie wiem, kto jest autorem tych wszystkich
      radiowych rewelacji ani kto z takim upodobaniem wypisuje paszkwile
      na najważniejszych ludzi w radiu, ale wydaje mi sie to żenujace i
      śmieszne.
      Po pierwsze, pewnie pisze to jakis pracownik radia - niedoceniony i
      niewyżyty dziennikarsko - i myślę, że gdybym byla na jego miejscu,
      to po prostu poszukalabym sobie innej pracy. Bo jaki w tym sens,
      skoro pracuje się w miejscu, którego się nienawidzi, jest się pod
      ludźmi, których się nienawidzi i spędza tyle czasu na wpisywaniu
      tutaj postów, jak to bardzo się nienawidzi tego wszystkiego?!
      Po drugie, trochę to tchórzliwe i szczeniackie wypisywać tutaj całe
      elaboraty, a nie powiedzieć samej zainteresowanej osobie prosto w
      twarz, co się o niej mysli. Jesli np. ma się podstawy, by sądzić, że
      państwowe pieniądze sa źle wydawane, to dlaczego się nie odzie z tym
      na policję tylko wypisuje głupoty na formu będąc schowanym za
      ekranem komputera?!
      Po trzecie wresczie, to nieprofesjonalne i niemoralne zachowanie
      wynosić wewnętrzne problemy radia na formu, na kórym wszyscy piszą
      wszystko i każdy może się dowiedzieć, czy Frackowiak to dziennikarz
      czy polityk i czy Bednarek jeźdxi służbowym autem po fajki czy tylko
      do pracy. Żenada i wstyd.
      A teraz sobie wieszjacie na mnie psy. Napisałam, co myślę.
    • Gość: wyp Re: Bednarek zbawiciel radiowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.09, 21:21
      boi co
      • Gość: Pudelsi Re: Bednarek zbawiciel radiowy IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.04.10, 16:26
        Latem świeci słońce
        Zimą pada śnieg
        Jesienią jesteś smutna
        Wiosną uśmiechasz się
        Nasza miłość jest wieczna
        Nasze uczucie ma moc
        Złapmy się za ręce
        Przetańczmy całą noc

Festiwalowa piosenka
        Proste słowa przy banalnych dźwiękach
        Ty i ja, ja i Ty bieguny dwa
        Ty i ja, ja i ty idziemy przez świat

Po dniu zapada noc
        Lecz po nocy budzi się dzień
        Podejdź teraz do mnie
        Przytulę Cię
        Choć jesteś daleko
        To chciałbym Cię spotkać
        Gdy Ciebie nie ma
        Moja poduszka od łez wilgotna

Festiwalowa piosenka
        Proste słowa przy banalnych dźwiękach
        Ty i ja, ja i Ty bieguny dwa
        Ty i ja, ja i ty idziemy przez świat
        • Gość: Wilki Re: Bednarek zbawiciel radiowy IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.04.10, 16:27
          Nie patrz na mnie maleńka

Nie patrz, nie ma we mnie zła

Nic się przecież nie zmieniło

Chodźmy stąd i weźmy wino

Baby, Baby... (x4)

Zobacz tańczą policjanci

Facet z teczką trochę krwawi

Tu jest ławka zdejmij bluzkę

Wypalimy całą trawę

Moja Baby, Baby...

Nie ma miejsca żeby płakać

Nie ma miejsca na strach

Każda chwila jest wiecznością

Jeśli tylko zechcesz być

Moją Baby, Baby... (x4)
          • Gość: Rynkowski Re: Bednarek zbawiciel radiowy IP: *.cdma.centertel.pl 14.04.10, 19:47
            To ja może ciut bardziej w temacie wątku ;)

Los Cię w drogę pchnął
            i ukradkiem drwiąc się śmiał,
            bo nadzieję dając Ci,
            fałszywy klejnot dał.
            A Ty idąc w świat
            patrzysz w klejnot ten co dnia,
            chociaż rozpacz już od lat
            wyziera z jego dna (co dnia),
            Na rozstaju dróg,
            gdzie przydrożny Chrystus stał
            zapytałeś: dokąd iść?
            frasobliwą minę miał.
            Przystanąłeś więc,
            z płaczem brzóz sprzymierzyć się
            i uronić pierwszy raz
            w czerwone wino łzę (w wino łzę).

Szczęśliwej drogi już czas
            mapę życia w sercu masz,
            jesteś jak młody ptak.
            Głuchy jest los, nadaremnie wzywasz go, bo twój głos...

Idziesz wiecznie sam
            i już nic nie zmieni się,
            poza tym, że raz jest za,
            raz przed tobą twój cień.
            Los Cię w drogę pchnął
            i ukradkiem drwiąc się śmiał,
            bo nadzieję dając Ci,
            fałszywy klejnot dał (tak chciał).

mapę życia w sercu masz,
            jesteś jak młody ptak.
            Głuchy jest los, nadaremnie wzywasz go, Idziesz sam , wiecznie sam.

mapę życia w sercu masz,
            jesteś jak młody ptak.
            Głuchy jest los, nadaremnie wzywasz go, bo twój głos...
            • Gość: Poczucie_humoru Re: Bednarek zbawiciel radiowy IP: *.146.242.79.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.04.10, 21:43
              A to też tak jak "Piosenkę Festiwalową" w ramach żałoby narodowej, kiedy grano
              głównie muzykę poważną prezentował bohater tego wątku? Czy może to chińskie
              ciasteczko z wróżbą?
              • Gość: żaba Re: Bednarek zbawiciel radiowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.10, 21:35
                Kocham PIETRKA!
                • Gość: falubaz Re: Bednarek zbawiciel radiowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.10, 21:50
                  Gorzowiaku na kolana Na kolana
                  • Gość: amen Re: Bednarek zbawiciel radiowy IP: *.gorzow.mm.pl 17.07.10, 15:54
                    :)
                    • Gość: xyz Re: Bednarek zbawiciel radiowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.10, 22:40
                      Witamy po urlopie !
                      Odlicz sobie 60 dni !!!
                      • Gość: xyz Re: Bednarek zbawiciel radiowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.10, 20:32
                        Ubyło 1 zostało 59
                        • Gość: wuj Re: Bednarek zbawiciel radiowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.10, 20:33
                          OD 4 wrzesnia pan Piotr nie jest prezesem tylko po. prezesa weszął nowelizacja ustawy medialnej.
                          Moi drodzy !
                          Czas wysłać pana Piotra tak jak Stal Gorzów na długie wakacje!
                          Do dzieła !
                          • Gość: kjl Re: Bednarek zbawiciel radiowy IP: *.home.aster.pl 22.12.10, 19:29
                            jeszcze miesiac .
                            Wesłoch świat Piotrze!
                            • Gość: michal Re: Bednarek zbawiciel radiowy IP: *.home.aster.pl 12.01.11, 22:31
                              Piotrowi Gratulujemy Citroena oraz kierowcy Jarka!
                              • Gość: ja to ja Re: Bednarek zbawiciel radiowy IP: 109.110.223.* 19.01.11, 18:06
                                O co chodzi z tym autem i kierowca wyjaśnisz???
                                • Gość: wyjaśniam Re: Bednarek zbawiciel radiowy IP: *.home.aster.pl 20.01.11, 16:13
                                  Jarek - kierowca pana prezesa

Ze względu na trudnią sytuację radia, brak pieniędzy na honoraria oraz cięcia i oszczędności radio wzbogaciło się o nowiutki samochód. Pan prezes musi przecież porządną furą jeździć.

• Gość: jarek nie kierowca Re: Bednarek zbawiciel radiowy IP: *.home.aster.pl 20.01.11, 22:17
                                    chodzi o C-6
                                    tu masz link: www.citroen.pl/citroen-c6/#/citroen-c6/

jarek jak się prowadzi ?
                                    • Gość: miszka Re: Bednarek zbawiciel radiowy i po bednarku IP: *.home.aster.pl 31.01.11, 21:00
                                      Z ostatniej chwili - dogasali się
                                      sojusz bierze prezesa
                                      zostaje kolega karpinski
                                      Cieszcie się
                                      • Gość: bolo Re: Bednarek zbawiciel radiowy i po bednarku IP: *.aster.pl 01.02.11, 15:04
                                        ten stery dziad, ludzie....
                                        • Gość: pp Re: Bednarek zbawiciel radiowy i po bednarku IP: *.home.aster.pl 06.04.11, 19:36
                                          No cóż wraca syn marnotrawny powiedziała poczta spojrzawszy na piotra.
                                          • Gość: :) Re: Bednarek zbawiciel radiowy i po bednarku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.11, 16:40
                                            ale poczta gorzowska bo tam mają tylko jeden kod...zatem podoła:)
                                            • Gość: jarek Re: Bednarek zbawiciel radiowy i po bednarku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.11, 16:42
                                              No i po temacie:)
    • Gość: ja Re: Bednarek zbawiciel radiowy IP: *.aster.pl 19.07.11, 11:29
      Radiowcy dajcie znać czy nowy prezes tez jest wozony przez "prywatnego" radiowego kierowce czy cos uleglo zmianie??
      • Gość: Bodnarek Re: Bednarek zbawiciel radiowy IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.07.11, 21:57
        Przyjdź do Radia, przedstaw się, zapytaj się Pana kierowcy to się dowiesz :)
        • Gość: :) Re: Bednarek zbawiciel radiowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.11, 13:10
          Pan prezes ma prywatnie lepszy samochód:)

K
          • Gość: fan Re: Bednarek zbawiciel radiowy IP: *.home.aster.pl 08.10.11, 12:40
            Ten grubas nadal nic nie robi w radiu .
            siedzi w gorzowie i puszcza gazy.
            to skandal, zeby takiego darmozjada nadal trzymać.
            Krupa zrób co ś z tym!
            • Gość: kłodawski Re: Bednarek zbawiciel radiowy IP: *.gorzow.mm.pl 18.11.11, 22:59
              Co tam Bodnarek, weżcie lepiej popatrzcie na Gureca z Tvp Gorzów. Ten dopiero rzadzi!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka