Dodaj do ulubionych

Bukiewicz w Sejmie RP przez 14 miesiecy - podsum..

19.11.06, 12:37
Zapraszam wszystkich chetnych do odwiedzenia strony sejmowej Bożenny Bukiewicz:
www.sejm.gov.pl/poslowie/posel5/030.htm
Dla leniuchów podsumuje tutaj jej pracę w sejmie:
- wygłosiła zaledwie 5 wypowiedzi,
- przez ponad rok zgłosiła 14 interpelacji ;-)
- nie zgłosiła zadnych zapytań
- nie zgłosiła zadnych pytań
- nie wygłosiła zadnych oświadczeń

Z wykształcenia mgr inż. mechanik konstruktor działała w 2 komisjach: Odpowiedzialności Konstytucyjnej i Skarbu Państwa.

ojjj nudziło sie jej w tym sejmie, nudziło...
Obserwuj wątek
    • Gość: senator Re: Bukiewicz w Sejmie RP przez 14 miesiecy - pod IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.11.06, 12:51
      Odwiedziłem stronę poselska BB i stwierdzam , że westi1 napisał prawdę, nasza
      posłanka bardzo się napracowała przez 400 dni pracy miała 19 wypowiedzi i
      interpelacji ( wszystko krótkie) co daje jej ok. 1 wypowiedź i interpelacje na
      20 dni pracy i pobierania pensji posła
      • Gość: alek Re: Bukiewicz w Sejmie RP przez 14 miesiecy - pod IP: *.ztpnet.pl 19.11.06, 12:57
        Wiekszosc lubuskich poslow tak ma.

Zrobcie podsumowanie wszystkich to sie przerazicie
        • westi1 Re: Bukiewicz w Sejmie RP przez 14 miesiecy - pod 19.11.06, 12:58
          i wiekszosc posłów to PO i PiS
        • Gość: ? czy ktoś to wie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 13:09
          ja wiem, że demokracja, to rządy motłochu, ale NIE musimy promować miernot!
          a PO-PiS się zgrał :P

Co do Bukiewicz, czytam, że: "od 1981 r. związana z "Solidarnością”"; czytam
          również: "W latach 80. na emigracji w Stanach Zjednoczonych"
          i pytania:
          - kiedy wyjechała do USA?,
          - dlaczego?,
          - w jaki sposób?;

• Gość: Hmowiec Re: czy ktoś to wie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 13:19
            Przecież wszyscy posłowie tak robią.... No, z wyjątkiem Leppera, który jest aż
            nadaktywny. Może ma ADHD. ;)
          • Gość: c. Re: czy ktoś to wie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 13:20
          • Gość: c. Re: czy ktoś to wie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 13:22
            była w USA, równocześnie zw z solidarnością - paczki wysyłała?
            • Gość: zuzi Re: czy ktoś to wie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 14:33
              że pracuje tak a nie inaczej w Sejmie to wszyscy wiemy.Szła tam nie do pracy ,
              a dla kariery.jest typowym karierowiczem.Zawsze powtarzała ,że musi mieć dużo
              pieniędzy i dużo ludzi wokół siebie.Wówczas może oddychać.Przegrała sromotnie 4
              kampanie to musi odrobić.
              • Gość: ja wiem Re: czy ktoś to wie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.06, 14:44
                Ona jest zarobiona i nie potrzebuje ciągnąć do koryta jak ta ronowiczka ze
                swoim mężusiem ece remonty i nowa chatka, a do niej rura pieniędzy.
                Bukiewicz wie co dobre, a co złe. Nie kradnie i wyzywa jak inni i każdy o tym
                wie.
                Jest uczciwa a to się liczy.
                • Gość: marsi Re: czy ktoś to wie? IP: *.ztpnet.pl 19.11.06, 14:47
                  Gość portalu: ja wiem napisał(a):

> Ona jest zarobiona i nie potrzebuje ciągnąć do koryta jak ta ronowiczka ze
                  > swoim mężusiem ece remonty i nowa chatka, a do niej rura pieniędzy.
                  > Bukiewicz wie co dobre, a co złe. Nie kradnie i wyzywa jak inni i każdy o tym
                  > wie.
                  > Jest uczciwa a to się liczy.

stary! ty piszesz nie na temat! nie piszemy w tym poscie czy ona kradnie czy nie tylko rozliczamy co zrobiła przez ponad rok w sejmie.. lepiej wypowiedz sie na ten temat i zagladnij na jej poselska strone!
                  • Gość: ja wiem Re: czy ktoś to wie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.06, 16:11
                    odpowiadałem na posta zuzi, a ty jak chcesz przyłączyć się do dyskusji to
                    czytaj uważniej.
            • Gość: starywyga Re: czy ktoś to wie? IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.11.06, 20:45
              paczki wysyłała ale swojej rodzinie
          • Gość: starywyga Re: czy ktoś to wie? IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.11.06, 20:44
            ja wiem jak wyjechała bożenna z Polski, uciekła przez zieloną granice
        • Gość: marsi Re: Bukiewicz w Sejmie RP przez 14 miesiecy - pod IP: *.ztpnet.pl 19.11.06, 14:59
          dla porównania podam ci ze wysmiewany przez ciebie komuch zglosil 59 interpelacji ( 4 razy wiecej od twojej Bukiewicz)i wygłosił 16 wypowiedzi ( ponad 3 razy wiecej niz wasza madra Bukiewicz)
          • Gość: Tomeki Re: Bukiewicz w Sejmie RP przez 14 miesiecy - pod IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.06, 16:14
            jaki komuch Kubicki on nie żaden poseł.
            • Gość: marsi Re: Bukiewicz w Sejmie RP przez 14 miesiecy - pod IP: *.ztpnet.pl 19.11.06, 20:44
              zobacz najpierw do kogo jest ta odpowiedz...
    • Gość: qvc Re: Bukiewicz w Sejmie RP przez 14 miesiecy - pod IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 15:05
      westi1 napisał:

> Zapraszam wszystkich chetnych do odwiedzenia strony sejmowej Bożenny Bukiewicz:
      > www.sejm.gov.pl/poslowie/posel5/030.htm
      > Dla leniuchów podsumuje tutaj jej pracę w sejmie:
      > - wygłosiła zaledwie 5 wypowiedzi,

.. z czego 2, to sprostowania dotyczące pisowni imienia (cytat: "Bożenna, przez
      dwa ˝n˝."):)))

tinyurl.pl/?t4mzEoJK
      tinyurl.pl/?VdMbP9oJ
      • Gość: marsi Re: Bukiewicz w Sejmie RP przez 14 miesiecy - pod IP: *.ztpnet.pl 19.11.06, 15:17
        hahahahaahhahahahahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahahahahaahhahahahahahahahaha
        faktycznie, masz racje! co za kobieta... to była sprawa wagi państwowej!!! hahahaha
    • Gość: c. słuszna uwaga (?) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 15:46
      ja mam takie małe spostrzeżenie, ale może się mylę..

Bożenna jest chora na władzę, z tym, że jak już tą władzę zdobywa, to nie wie
      (niestety) co z nią zrobić..
      • westi1 Re: słuszna uwaga (?) 19.11.06, 16:01
        nie mylisz sie to jest słuszna uwaga, tylko zapatrzeni w Bozennę maja klapki na oczach i tego nie widzą!
        (wole pisać Bożenna przez dwa "n" bo znowu będzie miała wypowiedź w sejmie na temat swojego imienia jak to już dwa razy zrobila)
    • Gość: Xiao napiszcie co zrobił Kubicki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.06, 16:16
      jak wyżej, bo nigdzie nie ma takich informacji jaki to z niego menadzer.
      • Gość: c. Re: napiszcie co zrobił Kubicki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 16:17
        bo to jest wątek o Bożennie
        • Gość: Xiao Re: napiszcie co zrobił Kubicki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.06, 16:40
          gdzie jest o Kubickim??
          Fani Kubickiego łaczmy się i powiedzmy jakie miał oceny na maturze.
          Powiem, że z WF-U nie miał żadnej oceny.
          Czy zna on jakieś języki>>??
          • Gość: undertaker4sld Re: napiszcie co zrobił Kubicki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 18:32
            Co było na studiach, czy były takie jak dla większości partyjnych czerwonych,
            szybkie w Toporowie??.
            Słyszałem, że nieźle dawał z alkiem, starzy mu pokazywali jak się wsiada do
            bagażnika.
            • Gość: Przyjaciele Krzysio studia się przypominają i kolesie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 22:27
              z którymi się bawiłeś. Myślisz, że teraz już masz władzę, bo się z Lisami
              zadajesz?? My o tobie nigdy nie zapomnimy i się o swoje teraz będziemy upominać.
              Pozdrowienia od przyjaciół z paczki.
              Obyś wygrał.

• pandada ja na tę panią patrzeć nie mogę 19.11.06, 17:37
      już wolałem Ronowicz pod względem prezencji.
      Te małe zmrużone oczka z podrabianym uśmieszkiem i arogancja. Intelektualnie
      mierna.
      • Gość: Moderi Re: ja na tę panią patrzeć nie mogę IP: *.ztpnet.pl 19.11.06, 20:42
        Ech.... chłopaki,chłopaki chciało by sie powiedzieć.Co wam gamonie ze sztabu
        Kubickiego pozostało jak nie szczekać na forum?Ale musicie się już pogodzić z
        przegraną sepleniącego pseudomenadżera Janusza.
        • Gość: starywyga Re: ja na tę panią patrzeć nie mogę IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.11.06, 20:43
          a ja nie lubię bukiewicz za jej karierowiczostwo
          • Gość: zgorak Re: ja na tę panią patrzeć nie mogę IP: *.ztpnet.pl 19.11.06, 21:06
            Zgadzam się z Tobą, że to niestety karierowiczostwo przemawia przez
            Bukiewiczową. Była radną miejską, przerąbała prezydenturę nie weszła do PE,
            została posłem(niestety nie jest się wtedy żadną figurą, a jedynie maszynką do
            głosowania)więc kolejna próba na prezydenta, a gdyby się (o zgrozo) udało to
            będą media dużo ludzxi wokół a BB w centrum zainteresowania. Ale co tam miasto
            warto przecież niebawem ponownie przymierzyć się do Parlamentu Europejskiego
            zwłaszcza po takiej reklamie. Ludzie nie!!! Toć to przecie kolejny prezydent
            bez "jaj"
          • Gość: starywyga Poprzedni wpis to podpucha!!!!tani chwyt trola IP: 213.199.251.* 19.11.06, 21:19
            Bukiewicz i tylko Bukiewicz
            ps.IP dialogu- Q.rwiszon najzwyklejszy
            • westi1 Re: Poprzedni wpis to podpucha!!!!tani chwyt trol 19.11.06, 21:22
              starywyga zdecyduj sie w koncu na kogo chcesz glosowac...
        • westi1 Re: ja na tę panią patrzeć nie mogę 19.11.06, 21:14
          Gość portalu: Moderi napisał(a):
          > Ech.... chłopaki,chłopaki chciało by sie powiedzieć.Co wam gamonie ze sztabu
          > Kubickiego pozostało jak nie szczekać na forum?Ale musicie się już pogodzić z
          > przegraną sepleniącego pseudomenadżera Janusza.

nie jestem ze sztabu wyborczego Kubickiego... wcale też nie szczekam i nie wyzywam wszystkich co maja inne poglady ode mnie gamoniami jak ty... forum jest wlasnie chyba od wymiany zdań... a na koniec prosze cie zebyś pisał na temat a ten post nie jest o kubickim, zapraszam więc do zapoznania się z dzialalnościa w sejmie Twojej kandydatki na prezydenta, która jest dokładnie opisana na jej sejmowej stronie internetowej...

pozdrawiam cie serdecznie
        • Gość: sitt Re: ja na tę panią patrzeć nie mogę IP: *.ztpnet.pl 23.11.06, 22:11
          hahaah
    • Gość: ASHANTI kończy się era z frajera na menadzera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 22:20
      SLD wyganiam cię. Wynoch z mego miasta ty parszywa choroba.
      • westi1 Re: kończy się era z frajera na menadzera 19.11.06, 22:22
        Gość portalu: ASHANTI napisał(a):
        > SLD wyganiam cię. Wynoch z mego miasta ty parszywa choroba.

naćpałes sie??
        • Gość: westi1 wybierzmy seplenistę ślina? to nic takiego IP: 213.199.251.* 19.11.06, 22:23
          będzie fajnie
          • Gość: wyborca Re: wybierzmy seplenistę ślina? to nic takiego IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.11.06, 22:26
            dobrze westi, że masz zarezerwowanego nika, bo ten oszołom starywyga podszywa
            się pod ciebie
            • Gość: . _w_PiSdu_ze_starywyga_ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 00:16
              hehe bo starywyga to stary ubek i komunista; myśli, że jak będzie nas tu od
              komunistów wyzywał, to się nie poznamy na jego ubeckich metodach :>
              a jego babka była PODOBNO (niepotwierdzona informacja) kochanką Stalina, lol
      • Gość: ole ! Re: kończy się era z frajera na menadzera IP: *.ztpnet.pl 27.11.06, 07:48
        do ashanti ! i kto został cienkim farajerem ? ty frajerze !!!
    • Gość: carol Re: Bukiewicz w Sejmie RP przez 14 miesiecy - pod IP: *.ztpnet.pl 19.11.06, 23:04
      to co ona tam robila??
    • silveres Re: Bukiewicz w Sejmie RP przez 14 miesiecy - pod 20.11.06, 07:18
      nie wierzyłem, ze to co napisał westi jest prawda, ale wsedłem sprawdziłem i jestem w niemałym szoku... to czysty fakt ona nic nie zrobiła w sejmie przez ponad rok czasu. Sprawdziłem tez jej kolegów i kolezanki to co oni tam robia (albo nie robią) jest zenujace...
      Przed podjeciem decyzji na kogo oddać głos, proponuje także poczytać jakie wygłosiła wypowiedzi. Było ich zaledwie 5 wiec kazdy znajdzie czas, tym bardziej, że 2 to zabranie głosu w sprawie swojego imienia i zwrócenie uwagi, że pisze sie je przez dwa "n" !!!!!
    • Gość: andrz3j Re: Bukiewicz w Sejmie RP przez 14 miesiecy - pod IP: *.ztpnet.pl 21.11.06, 09:48
      dobra uwaga westi1
      • Gość: starywyga Re: Bukiewicz w Sejmie RP przez 14 miesiecy - pod IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.11.06, 12:58
        Niech BB sama się wypowie w temacie jej zapracowania w sejmie
        • Gość: kicia Re: Bukiewicz w Sejmie RP przez 14 miesiecy - pod IP: *.zacisze.zgora.pl 21.11.06, 13:28
          starywyga

Czy ty kiedyś miałes przyjemność rozmawiać z parlamentarzystą? Oni mają zawsze
          więcej do powiedzenia, niż możnaby wysnuć z faktów. Na szczęście można sobie
          wszystko sprawdzić na stronie sejmowej. Według mnie posła, który nie udzielał
          sie na sali plenarnej tłumaczy tylko fakt, że ciężko pracował w jakiejś komisji
          i ma działkę, na której był aktywny.
          • Gość: oscar Re: Bukiewicz w Sejmie RP przez 14 miesiecy - pod IP: *.ztpnet.pl 21.11.06, 19:04
            wlasnie, a ze bukiewiczowa jako konstruktor mechanik z wyksztalcenia byla w komisji konstytucyjnej to podejzewam ze nie miala tam duzo do powiedzenia hahahaha ...
            • Gość: alek Re: Co sie dizeje z tym czlowiekiem Donaldem IP: *.ztpnet.pl 21.11.06, 19:22
              Donaldem naszym Tuskiem.

Wscieka sie poniewaz Rokita poparl kandydata PiS-u na prezydenta miasta Krakowa.
              Kandydat PO odpadl w pierwszej turze wiec taki gest jest zupelnie zrozumaly.

Jak by Tusk skomentowal sytuacje w Zielonej Gorze???
              PiS poparl kandydatke PO.

Identyczna sytuacja.

Juz ta nienawisc przegryzla mu zdrowy rozsadek ????
              • Gość: oscar Re: Co sie dizeje z tym czlowiekiem Donaldem IP: *.ztpnet.pl 21.11.06, 19:29
                powtarzasz sie z tym samym na różnych postach alek... daj spokoj
                • Gość: alek Re: Co sie dizeje z tym czlowiekiem Donaldem IP: *.ztpnet.pl 21.11.06, 19:51
                  Na roznych??

Dwa wpisy zrobilem ale odpowiedzi konkretnej jescze nie uzyskalem.
                  • Gość: oskar Re: Co sie dizeje z tym czlowiekiem Donaldem IP: *.ztpnet.pl 21.11.06, 20:01
                    wiec czekaj ... i zagladnij jutro... a nie pobielasz wpisy..
    • Gość: wentylator Re: Bukiewicz w Sejmie RP przez 14 miesiecy - pod IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.11.06, 13:47
      oj mizerka, mizerka pani Bożenno, nie chciałbym, żeby mój Prezydent Miasta tak
      mało zrobił jak pani w sejmie i radzie
      • Gość: wq Re: Bukiewicz w Sejmie RP przez 14 miesiecy - pod IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 21:30
        czytam, że młodzi ludzi głosują za Kubickim, a stare pryki, za BożeNNą..
        ciekawe :)
    • taless A ja popieram Panią Bukiewicz 22.11.06, 15:55
      Całkiem poprawny dorobek jak na debiutanta w Sejmie, tym bardziej, że Pani
      Bożenna Bukiewicz należy do partii opozycyjnej, a bycie w opozycji dość poważnie
      ogranicza możliwości posła. Stąd uważam, że Pani Bukiewicz godnie reprezentuje
      nasze miasto w Sejmie RP. Tak trzymać Pani Bożenno!
      • Gość: kicia Re: A ja popieram Panią Bukiewicz IP: *.zacisze.zgora.pl 22.11.06, 16:03
        Tak, zgadzam się. Tak trzymać Pani Bożenno! Niech Pani dalej ciężko pracuje w
        Sejmie. Zieloną Górę nich Pani zostawi w spokoju.
      • Gość: oscar Re: A ja popieram Panią Bukiewicz IP: *.ztpnet.pl 22.11.06, 20:57
        dla porownania wejdz na strone sejmowa Wontora...
        • westi1 Re: A ja popieram Panią Bukiewicz 23.11.06, 07:46
          faktycznie, wontor udzielał sie znacznie wiecej w sejmie od bukiewiczowej... malo tego w swoich wystapieniach sejmowych poruszal sprawy panstwowe a nie na temat swojego imienia przez 2 x "n" jak bukiewicz ;-)
      • Gość: heno47 Re: A ja popieram Panią Bukiewicz IP: *.ztpnet.pl 23.11.06, 08:51
        Pierdoły opowiadasz talles!
      • silveres Re: A ja popieram Panią Bukiewicz 24.11.06, 09:37
        > Całkiem poprawny dorobek jak na debiutanta w Sejmie, tym bardziej, że Pani
        > Bożenna Bukiewicz należy do partii opozycyjnej, a bycie w opozycji dość >poważnie ogranicza możliwości posła. Stąd uważam, że Pani Bukiewicz godnie >reprezentuje nasze miasto w Sejmie RP. Tak trzymać Pani Bożenno!

hahahahahahaa ale sie usmiałem z wypowiedzi talessa :D
        takich głupot dawno nie slyszalem ;-)
    • Gość: andrz3j Re: Bukiewicz w Sejmie RP przez 14 miesiecy - pod IP: *.ztpnet.pl 24.11.06, 10:32
      Kto ją dał do tych komisji Odpowiedzialności Konstytucyjnej i Skarbu Państwa??? a moze sama sie zgłosiła??? :D hmm jakby była prawnikiem albo ekonomista to rozumie, ale z wyksztalcenia mechanik konstruktor w tych komisjach???? hahaha nie dziwie sie że jej wypowiedzi na forum sejmu ograniczają sie do porawek swojego imienia pisanego przez dwa "n" :D
    • Gość: andrz3j Re: Bukiewicz w Sejmie RP przez 14 miesiecy - pod IP: *.ztpnet.pl 24.11.06, 15:00
      halo halo??? zwolennicy BUKIEWICZOWEJ czemu w tym wątku nic nie piszecie? a moze nie nie macie do powiedzenia w tym temacie?? hahahahaa
    • Gość: nikolodeon powrót Undertekera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 17:18
      Witam forumowiczów i pozdrawiam fanów Bożenny, która jest 100x lepsza niż
      Pan Kubicki.
      Co do tematu sejmu zastanówcie się, co wy byście zrobili??
      Czy przemawialiście kiedyś dla kogoś??dla kogos obcego??
      Wiem, że większość z was nie, a tylko umiecie gadać co to nie WY wielcy.
      Jestem ciekaw jak byście wyglądali w sejmie?? Na przemowie za pierwszym razem
      napewno śmiesznie.<lol>

Czepiacie się za to, że powiedziała:
      Poseł Bożenna Bukiewicz:

Panie Marszałku! Panie Premierze! Wysoka Izbo! Wczoraj wieczorem na spotkaniu
      klubu Platformy Obywatelskiej z panem premierem Marcinkiewiczem pan premier
      powiedział nam o setkach przedsiębiorstw, w których planuje strategiczne zmiany.
      Chciałabym w imieniu klubu Platformy Obywatelskiej zapytać, jakie konkretnie
      największe przedsiębiorstwa państwowe planuje pan sprywatyzować w pierwszej
      kolejności. Prosiłabym o podanie chociaż kilkunastu. Dziękuję.

i w tym samym dniu po tym pytaniu mówi: Bożenna, przez dwa ˝n˝.

Co w tym złego??? Miała siedzieć jak cicha myszka np. pisu i nic nie
      odpowiedzieć jak ktoś pomylił jej imię lub też nie wiedział, że pisze się przez 2n.
      Jak pamiętam sama pani Bukiewicz mówi ,,nie wiem sama dlaczego rodzice dali mi
      na imię BożeNNa'' - widocznie dla tego, bo wiedzieli, że jest jedyna w swoim
      rodzaju.

Czepialiście się, że unika debaty z panem Kubickim i co się stało??
      Pan Kubicki zaczął się tylko seplenić, a posłanka pokazała pazurki, pokazała, że
      umie walczyć i nie staraszny jej Kubicki i jakiś Listowski.
      Zrobiła z niego małego chłopczyka! taka prawada!
      A WY co?? Źle poszło i odrazu piszecie jak to się źle zachowała.
      Teraz widać waszą dwulicowość, widać, że zależy wam tylko na stołkach.

Głosując na Bukiewicz głosujesz za zmianami na ,dobre' dla Zielonej Góry.
      Gosując na Bukiewicz głosujesz za fachowcami.
      Głosując na Bukiewicz głosjesz na swoją lepszą przyszłość.

• Gość: archimedes Re: powrót Undertekera IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.11.06, 18:12
        głosujesz na handlarę obówiem
        • Gość: nikolodeon Re: powrót Undertekera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 18:15
          Tylko na tyle cię stać?? To co napisałes to totalna bzdura??
          • Gość: archimedes Re: powrót Undertekera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 18:29
            Przepraszam to Kubicki handluje obuwiem eeeeee nie on niczym nie handluje, może
            skórami, ale nie, to nie on??, a może? już się pogubiłem, ale Bukiewicz bardzo
            polubiłem.
        • Gość: obywatel świata Kubicki już u mnie przegrał IP: *.ztpnet.pl 24.11.06, 18:38
          Wchodząc do domu podeptałem po twarzy Kubickiego. Dosłownie po twarzy (na
          ulotce), aczkolwiek nie chcący, bo go nie zauwarzyłem. Pozostał mu ładny ślad
          buta od czoła po nos ;-) Pomieszał sie z ulotkami marketów tak samo
          plastikowych i nachalnych jak on. Jadąc samochodem lub idąc ulicą Janussssek, na
          każdym prawie rogu domu straszy dzieci swoja niewyjściową twarzą. Na szczęście
          nie jestem tym elektoratem który głosuje na plakat. Ta mnogość reklam Kubikiego
          w telewizji, bilbordach, ulotkach odstrasza. Zbyt nachalna. Obnaża kandydata tym
          że chce się sprzedać elokwencją, wiedzą i charyzmą lecz tanim populistycznym
          utrwaleniem swojego tandetnego, plastikowego wizerunku.
          • Gość: nikolodeon Re: Kubicki już u mnie przegrał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 18:46
            Kubicki założył okularki i udaje uczonego, bo tak mu podpowiedzieli czerwoni,
            kolego.

• Gość: ole ! Re: Kubicki już u mnie przegrał IP: *.ztpnet.pl 27.11.06, 07:51
              hej nikoleoden ! co fraferze ? plułes tu na forum i zostałes cienki frajer !
              buhahahahahah buhahahahahah buahahahh h!!!!!!!!
          • Gość: alonso Re: Kubicki już u mnie przegrał IP: *.ztpnet.pl 24.11.06, 19:14
            chopki! piszecie nie na temat! w szkole byla by szmata!
            nauczcie sie czytac !
          • Gość: wq Re: Kubicki już u mnie przegrał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 21:10
            wejdź na stronę zielonej góry na gazeta.pl i zobacz (usłysz) znaczenie
            słowa "nachalnośc
      • Gość: alonso Re: powrót Undertekera IP: *.ztpnet.pl 24.11.06, 19:18
        Gość portalu: nikolodeon napisał(a):
        > Co do tematu sejmu zastanówcie się, co wy byście zrobili??
        > Czy przemawialiście kiedyś dla kogoś??dla kogos obcego??
        > Wiem, że większość z was nie, a tylko umiecie gadać co to nie WY wielcy.
        > Jestem ciekaw jak byście wyglądali w sejmie?? Na przemowie za pierwszym razem
        > napewno śmiesznie.<lol>

jak ten babsztyl nie potrafi przemawiac na forum sejmu, jak sie krepuje czy tez ma treme czy tez nie wiem co innego ;-) to niech poprostu nie zabiera sie za cos do czego nie zostala stworzona!!
        Jak wygra na prezydenta to tez bedzie nim pierwszy raz!! w tej sytuacji tez nie bedzie umiala rzadzic? tez dopiero bedzie sie uczyc i przezwyciezac swoje slabostki? NIE CHCE uczennicy, CHCE fachowca! CHCE MENEDZERA jakim jest Kubicki!
        • Gość: nikolodeon Re: powrót Undertekera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 20:58
          Przez te lata Bożenna Bukiewicz jest najlepsza w Zieloenj Górze pod względem
          doświadczenia i przebija sepleniącą marionetkę Kubiciego 1000 razy.

Twój menadzer szczyci się tym, że Poliklinika jest zadłużona na 8 mln.
          Wstyd!!! Co on zrobił nawet nie wyprowadził jej na prostą taki z niego menadzer.
          Miasto jest zadłużone i on nic nie zrobi, bo jest za cięki i nie ma odpowiednich
          ludzi u władzy, którzy mogli by mu pomóc.
          Twój Krzyś nie zna podstawowych zasad zarządzania. Zna jedynie czerwony układ.
          Krzyś jak przegra straci posadę i za pare lat zobaczymy jaki to z niego menadzer.
          • Gość: wq Re: powrót Undertekera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 21:06
            1) proszę o linka potwierdzającego stan faktycznego zadłużenia; gorzów wlkp -
            250mln zadłużenia:
            www.gorzow24.pl/?news,6338

2) jak ktoś się wstydzi, niech w domu, ew. w zaciszu biura nieruchomości
            siedzi, a nie za politykę się bierze;

3) doświadczenie? jakie doświadczenie?

4) sepleniącego? ja go rozumiałem w debacie i to mi wystarczy;

teraz w miescie rządzi ronowicz (PiS)i mi się to wcale nie podoba

• Gość: nikolodeon Re: powrót Undertekera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 21:15
              Bożenna Bukiewicz w polityce siedzi od lat dawna, w porównania do Kubickiego.

Po co pokazujesz gorzów dla porównania?? to nic nie zmienia to ta sama opcja
              rządzenia!.
              Ronowicz jest na wczasach zafundowali jej to wyborcy.
              Teraz jest era Bożenny Bukiewicz, która się nie wstydzi i mocniej niż sepleniący
              stąpa po ziemi.

Najlepszy wybór to Bożenna, która daje rzeczy do spełnienia.
              • Gość: wq Re: powrót Undertekera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 21:27
                W mieście potrzebny jest zarządca, a nie polityk. Choćby dlatego nie wygrał
                Łatwy, który z politykierstwa uczynił sobie gł. źródło dochodu
                Porównania są po to, by człowiek miał jakieś odniesienie do tego, o czym się
                mówi;
                Ronowicz w poprzednich wyborach wygrała z Bukiewicz. Teraz Bukiewicz sięga po
                jej elektorat; Bożenna chlubi się poparciem PiS, LPR, SO, Mojego Miasta, PSL

• Gość: nikolodeon Re: powrót Undertekera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 21:56
                  Troszkę nie tak.
                  Polityk jest potrzebny ponieważ ma program wyborczy i grupę osób, która pomaga
                  mu go zrealizować - to w odniesieniu do Bożenny Bukiewicz.

Łatwiński przegrał, bo PIS w Zielonej Górze jest słaby.
                  Siłą była tu zawsze lewica stąd nazwa Czerwona Góra, ale od kiedy pojawiła się
                  Bożenna życie w Zielonce nabrało pozytywnych kolorów.
                  Ludzie mają dosyć oszustwa i nieróbstwa.
                  Ludzie wybierają PO, bo najlepszym ugrupowaniem jest.
                  Pomimo wielu radnych SLD, najlepszym został Adam Urbaniak z PO.

Ronowicz w poprzednich wyborach wygrała, bo ludzie mieli dosyć Listowskiego.
                  Teraz wszyscy Bożennie Bukiewicz się kłaniają i ją popierają, bo widzą po której
                  stronie jest dobro.
                  Wiedzą, że to ona jest najlepszym kandydatem na Prezydenta.
                  Widzą, że Bożenna i Platforma dążą do najlepszego stylu rządzenia -
                  nie kłócenia.
                  Pani poseł pokazała, że umie zawalcyć w debacie z Kubickim.
                  Pokazała, że jest najlepsza.
                  • Gość: ari Re: Bożenna oszukuje mieszkańców ZG IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.11.06, 22:28
                    Gość portalu: nikolodeon napisał(a):

> Troszkę nie tak.
                    > Polityk jest potrzebny ponieważ ma program wyborczy i grupę osób, która pomaga
                    > mu go zrealizować - to w odniesieniu do Bożenny Bukiewicz.
                    >
                    > Łatwiński przegrał, bo PIS w Zielonej Górze jest słaby.
                    > Siłą była tu zawsze lewica stąd nazwa Czerwona Góra, ale od kiedy pojawiła się
                    > Bożenna życie w Zielonce nabrało pozytywnych kolorów.
                    > Ludzie mają dosyć oszustwa i nieróbstwa.
                    > Ludzie wybierają PO, bo najlepszym ugrupowaniem jest.
                    > Pomimo wielu radnych SLD, najlepszym został Adam Urbaniak z PO.
                    >
                    > Ronowicz w poprzednich wyborach wygrała, bo ludzie mieli dosyć Listowskiego.
                    > Teraz wszyscy Bożennie Bukiewicz się kłaniają i ją popierają, bo widzą po
                    które
                    > j
                    > stronie jest dobro.
                    > Wiedzą, że to ona jest najlepszym kandydatem na Prezydenta.
                    > Widzą, że Bożenna i Platforma dążą do najlepszego stylu rządzenia -
                    > nie kłócenia.
                    > Pani poseł pokazała, że umie zawalcyć w debacie z Kubickim.
                    > Pokazała, że jest najlepsza.
                    możnaby odpowiadać na każdy akapit ale odniose się do jednego "Ludzie mają
                    dosyć oszustwa i nieróbstwa." to Bożenna pokazała, że nic nie robi, jest
                    popychajłem ludzi , którzy ją otaczają, nie raz już oszukała swoich wyborców
                    np. patrz budowa basenu, gdy jako radna była przeciwko. Dobro jest po stronie
                    mieszkanców Zielonej Góry, bo Bożenna jeszcze nic dobrego dla tego miasta nie
                    zrobiła
                    • Gość: :D Re: Bożenna oszukuje mieszkańców ZG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 23:08
                      bo BożeNNa przeszła na Ciemną Stronę Mocy
                      • Gość: Master Joda Bukiewicz jest najlepsza. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 11:02
                        Moc jest z Bożeną tak wam powiadam.
                        Załatwiła mieszkania dla ludzi z 95% bonyfikatą.
                        Ludzie ją lubią i rozumieją, bo nie wywodzi się od czerwonych frajerów.
                        • Gość: kicia Re: Bukiewicz jest najlepsza. IP: *.zacisze.zgora.pl 25.11.06, 13:47
                          Zdaje mi się, czy właśnie łamiecie ciszę wyborczą???
                          • Gość: wq Re: Bukiewicz jest najlepsza. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 13:58
                            jeden plus ciszy, to że W KOŃCU zniknęła ta reklama bukiewicz
                            nie zmienia to faktu, że od momentu żałoby w Polsce robiona jest kampania PiSu
                        • Gość: Mimi%więcej Re: Bukiewicz jest najlepsza. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 15:04
                          Master fajnie zrymowane i napisane.
                  • Gość: MARUS Re: powrót Undertekera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 22:45
                    Załośni są wielbiciele BB.dała im parę groszy, omamiła obietnicami, popytajcie
                    znajomych co o Was mówi BB. - ta plotkara nadaje się na targ marchawki
                    sprzedawać, a nie do sejmu !!!!
          • Gość: Borus Re: powrót Undertekera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 22:48
            Doświadczenie to Barbi ma, ale tylko w krętactwach, to leniwa baba !!!!
      • Gość: jaca Re: powrót Undertekera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 19:05
        co zrobisz?? może za 20 lat będzie jakoś inaczej.
    • Gość: moderator Re: Bukiewicz w Sejmie RP przez 14 miesiecy - pod IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.11.06, 22:59
      wychodzi zero
    • westi1 Re: Bukiewicz w Sejmie RP przez 14 miesiecy - pod 26.11.06, 04:26
      dzisiaj byłem w tesco, złamali tam powszechną ciszę wyborczą a mianowicie przy samym wejściu na sklep leżą gazety "co w mieście piszczy" z reklamą bożenny na 1/4 strony głównej wraz z trescią wskazującą na jednego czy drugiego kandydata... zapewne beda tam lezec w dniu wyborów...
    • westi1 Re: Bukiewicz w Sejmie RP przez 14 miesiecy - pod 26.11.06, 04:29
      hehehe... dzisiaj tj w dzien wyborów jestem mężem zaufania z ramienia lewicy i demokratów... dopilnuje żeby oszołomy z PiSu przy wsparciu moherowych beretów nie przekręcili wyborów... miejcie się na uwadze cymbały....
      • Gość: Mimi%więcej Re: Bukiewicz w Sejmie RP przez 14 miesiecy - pod IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 12:44
        Nieładnie tak wersti1 obrażać ludzi,
        Czerwień dziś zniknie raz na zawsze z urzędów w Zielonej Górze.
      • Gość: sresti Re: Bukiewicz w Sejmie RP przez 14 miesiecy - pod IP: *.ztpnet.pl 26.11.06, 14:14
        westi to nie mąż, tylko ciota zaufania:-)
        • Gość: wyborca Re: Bukiewicz w Sejmie RP przez 14 miesiecy - pod IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.11.06, 07:55
          nie obrażaj ludzi
          • westi1 Re: Bukiewicz w Sejmie RP przez 14 miesiecy - pod 27.11.06, 08:20
            do wyborca:
            spokojnie wyborco.. teraz mogą sobie bluzgać.. i tak im to nic nie pomoze... ośmieszyli sie wszyscy, którzy wyzywali Kubickiego bo okazało sie że zielonogórzanie go poparli a popisowcy są miejszościa ;-)
            • hehe22 i co teraz??? 27.11.06, 22:01
              I teraz pani Bukiewcz będzie musiała do sejmu wrócić...
    • Gość: ale jaja Re: Bukiewicz w Sejmie RP przez 14 miesiecy - pod IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.07, 23:10
      ale jaja

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka