frida666 21.11.06, 03:02 Podobno komis słynnego Plezia and Plezia zamkneła skarbówka lub policja. CZY KTOŚ COŚ O TYM WIE? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MAXX Re: czy komis Plezi zamknięty? IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.11.06, 08:22 Jezeli skarbówka to wcale sie nie dziwie - o jego przekrętach cale miasto huczy od lat...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T. Re: czy komis Plezi zamknięty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 12:30 Młody Plezia ma dom na Jędrzychowie za ponad milion zł.! Zastanawiałem się do niedawna jak to jest możliwe w wieku 25 lat mieć taką chatę. W tym kraju tylko przekrętami można na to zarobić. No i doigrali się........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: czy komis Plezi zamknięty? IP: 80.50.56.* 21.11.06, 13:51 nie komis plezi zamknięto, tylko Plebana z Zacisza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vacek Re: czy komis Plezi zamknięty? IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.11.06, 13:53 Jak patrzysz w oczy pana P. to w jednym widac PLN w drugim S ,a ponad napis CHCIWOŚĆ -autentycznie takie odnioslem wrażenie rozmawiając z nim kiedys o samochodzie..... Odpowiedz Link Zgłoś
cembe Re: czy komis Plezi zamknięty? 21.11.06, 14:44 można rzec - jak zwykle za wszsytkim stoi kościół :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: czy komis Plezi zamknięty? IP: *.ztpnet.pl 25.11.06, 21:38 Plezia to zło...ja ich mało.policja prymyka oczy na nich i nic nie robi z tym ze stoja u nich lewe samochody i nie tylko samochody.dla mnie to nie jest człowiek.moja noga nigdy tam nie stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawiedliwy Re: czy komis Plezi zamknięty? IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.11.06, 22:35 jak nie zamknięty to zamknąć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedzący Re: czy komis Plezi zamknięty? IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.11.06, 22:49 a inne komisy są święte? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: czy komis Plezi zamknięty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 13:32 pare lat temu kupowalem u nich samochod, pracownicy stali w kolejce za mna przy kasie bo to byla jedyna okazja odebrac wyplate - ze tez ludzie daja sie tak wyzyskiwac?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: czy komis Plezi zamknięty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 13:35 ja slyszalem o czyms jeszcze lepszym. To wlasciwie przestroga dla zostawiajacych samochody w komisach. Zostawil gosc samochod u Plezi a ze konczylo sie ubezpieczenie to zostawil takze pieniazki na nie (komis twierdzi ze wszystkim sie zajmuje). Pare dni temu przyszlo pismo do wlasciciela z funduszu gwarancyjnego ze musi zaplacic cos ponad 2 tys kary za brak ciaglosci i oczywiscie wykupic ubezpieczenie. Ludzie uwazajcie na komisy - jeden wielki przekret. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: czy komis Plezi zamknięty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 13:40 Dodam jeszcze jeden znany przekret - komis sprzedajac wam auto podsuwa wam pismo ze zrzekacie sie ubezpieczenia poprzedniego wlasciciela i deklarujecie zakup nowego. To jest niezgodne z prawem, bo teraz mozecie jezdzic do konca okresu ubezpieczenia aktualnegoi tylko kupujacy decyduje co chce zrobic. Jedno co trzeba zrobic to poprosic o powtorne przeliczenie w terminie 30 dni od zakupu. Polega ono na sprawdzeniu wysokosci znizek jakie mial poprzednik z waszymi i wyrownaniu roznicy. Tak robi komis na zjednoczenia za kolporterem - nie pamietam nazwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Brakuje miejsc pod budownictwo,a komisy to place IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.06, 13:42 A jeżeli jeszcze grają w gumy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuj Re: czy komis Plezi zamknięty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 14:35 kiedyś znajoma kupiła samochód, który ładnie wyglądał i tylko tyle. Reszta okazała sie padaką która po pewnym czasie zaczeła być coraz bardziej widoczna. Nie polecam samochoów tam. Kiedyś koleś zostawił samochód u niego, a po tygodniu jego fele jeżdziły jeszcze u kogoś innego. Pojechał do komisu to mu powiedzieli, że samochód sprzedany. Jak się okazało poszedł dopiero po pół roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedziony Re: czy komis Plezi zamknięty? IP: *.ztpnet.pl 26.11.06, 21:00 samochód dobrej marki ktory tam zostawiłem czyli dałem w komis po kilku dniach okazało sie ze sportowa kierownica która była w moim aucie jest w innym i kilka innych rzeczy równiez wiec sami podejmijcie decyzje gdzie zostawic i gdzie kupowac auto Odpowiedz Link Zgłoś