Dodaj do ulubionych

czy komis Plezi zamknięty?

21.11.06, 03:02
Podobno komis słynnego Plezia and Plezia
zamkneła skarbówka lub policja.
CZY KTOŚ COŚ O TYM WIE?
Obserwuj wątek
    • Gość: MAXX Re: czy komis Plezi zamknięty? IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.11.06, 08:22
      Jezeli skarbówka to wcale sie nie dziwie - o jego przekrętach cale miasto
      huczy od lat......
      • Gość: T. Re: czy komis Plezi zamknięty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 12:30
        Młody Plezia ma dom na Jędrzychowie
        za ponad milion zł.!
        Zastanawiałem się do niedawna jak to jest możliwe
        w wieku 25 lat mieć taką chatę.
        W tym kraju tylko przekrętami można na to zarobić.
        No i doigrali się........
        • Gość: gość Re: czy komis Plezi zamknięty? IP: 80.50.56.* 21.11.06, 13:51
          nie komis plezi zamknięto, tylko Plebana z Zacisza.
    • Gość: Vacek Re: czy komis Plezi zamknięty? IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.11.06, 13:53
      Jak patrzysz w oczy pana P. to w jednym widac PLN w drugim S ,a ponad napis
      CHCIWOŚĆ -autentycznie takie odnioslem wrażenie rozmawiając z nim kiedys o
      samochodzie.....
      • cembe Re: czy komis Plezi zamknięty? 21.11.06, 14:44
        można rzec - jak zwykle za wszsytkim stoi kościół :D
        • Gość: ja Re: czy komis Plezi zamknięty? IP: *.ztpnet.pl 25.11.06, 21:38
          Plezia to zło...ja ich mało.policja prymyka oczy na nich i nic nie robi z tym
          ze stoja u nich lewe samochody i nie tylko samochody.dla mnie to nie jest
          człowiek.moja noga nigdy tam nie stanie.
    • Gość: sprawiedliwy Re: czy komis Plezi zamknięty? IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.11.06, 22:35
      jak nie zamknięty to zamknąć
    • Gość: wiedzący Re: czy komis Plezi zamknięty? IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.11.06, 22:49
      a inne komisy są święte?
      • Gość: Robert Re: czy komis Plezi zamknięty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 13:32
        pare lat temu kupowalem u nich samochod, pracownicy stali w kolejce za mna przy
        kasie bo to byla jedyna okazja odebrac wyplate - ze tez ludzie daja sie tak
        wyzyskiwac??
        • Gość: Mirek Re: czy komis Plezi zamknięty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 13:35
          ja slyszalem o czyms jeszcze lepszym. To wlasciwie przestroga dla
          zostawiajacych samochody w komisach.
          Zostawil gosc samochod u Plezi a ze konczylo sie ubezpieczenie to zostawil
          takze pieniazki na nie (komis twierdzi ze wszystkim sie zajmuje). Pare dni temu
          przyszlo pismo do wlasciciela z funduszu gwarancyjnego ze musi zaplacic cos
          ponad 2 tys kary za brak ciaglosci i oczywiscie wykupic ubezpieczenie.
          Ludzie uwazajcie na komisy - jeden wielki przekret.
          • Gość: Mirek Re: czy komis Plezi zamknięty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 13:40
            Dodam jeszcze jeden znany przekret - komis sprzedajac wam auto podsuwa wam
            pismo ze zrzekacie sie ubezpieczenia poprzedniego wlasciciela i deklarujecie
            zakup nowego.
            To jest niezgodne z prawem, bo teraz mozecie jezdzic do konca okresu
            ubezpieczenia aktualnegoi tylko kupujacy decyduje co chce zrobic. Jedno co
            trzeba zrobic to poprosic o powtorne przeliczenie w terminie 30 dni od zakupu.
            Polega ono na sprawdzeniu wysokosci znizek jakie mial poprzednik z waszymi i
            wyrownaniu roznicy.
            Tak robi komis na zjednoczenia za kolporterem - nie pamietam nazwy.
    • Gość: xyz Brakuje miejsc pod budownictwo,a komisy to place IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.06, 13:42
      A jeżeli jeszcze grają w gumy?
    • Gość: fuj Re: czy komis Plezi zamknięty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 14:35
      kiedyś znajoma kupiła samochód, który ładnie wyglądał i tylko tyle.
      Reszta okazała sie padaką która po pewnym czasie zaczeła być coraz bardziej
      widoczna. Nie polecam samochoów tam.
      Kiedyś koleś zostawił samochód u niego, a po tygodniu jego fele jeżdziły jeszcze
      u kogoś innego. Pojechał do komisu to mu powiedzieli, że samochód sprzedany.
      Jak się okazało poszedł dopiero po pół roku.
      • Gość: zawiedziony Re: czy komis Plezi zamknięty? IP: *.ztpnet.pl 26.11.06, 21:00
        samochód dobrej marki ktory tam zostawiłem czyli dałem w komis po kilku dniach
        okazało sie ze sportowa kierownica która była w moim aucie jest w innym i kilka
        innych rzeczy równiez wiec sami podejmijcie decyzje gdzie zostawic i gdzie
        kupowac auto
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka