Dodaj do ulubionych

Janusz Kubicki - najlepszy kandydat

22.11.06, 12:51
Tak wynika z moich obserwacji tego, co się działo w Zielonece przez okres kampanii wyborczej. A koronnym argumentem są dla mnie jego dokonania w poliklinice, którą przejął bardzo zadłużoną po poprzednim kierownictwie.
Tam ludzie naprawdę o nim dobrze mówią.
Poza tym Pani Bukiewicz w mojej ocenie ma bardzo słabe pojęcie zarówno w sprawach socjalnych Zielonej Góry jak również gospodarczych. O środkach unijnych nie wspomnę.
Obserwuj wątek
    • taless Popieram Bożenne Bukiewicz! 22.11.06, 13:07
      Jedna poliklinika wiosny nie czyni:) Liczą się dokonania Pani Bukiewicz przez
      wszystkie lata jej działalności publicznej. Jest to osoba bardzo kompetentna i
      kwalifikacjami na głowę bije sldowca. Wynik Pani Bożenny w pierwszej turze
      potwierdza, że Zielona Góra daje jej szansę, bo to po prostu najlepszy wybór!
      • Gość: kicia Re: Popieram Bożenne Bukiewicz! IP: *.zacisze.zgora.pl 22.11.06, 13:14
        Enigmatyczne "dokonania Pani Bukiewicz przez wszystkie lata działalności
        publicznej" jakoś do mnie nie przemawiają. Wręcz przeciwnie. Unaoczniają, że
        ona przez te wszystkie lata naprawdę niewiele zrobiła. Miała zaufanie
        społeczeństwa, w wyniku którego działała 3 lata w Radzie Miasta i rok w Sejmie.
        I co w związku z tym? Jej sejmowe osiągnięcia i zaangażowanie w pracę
        parlamentarzysty wyłuszczono już w innym wątku, więc nie chcę się powielać.
        • taless Re: Popieram Bożenne Bukiewicz! 22.11.06, 16:31
          Skoro dokonania Pani Bukiewicz, do Ciebie nie przemawiają, a wręcz przeciwnie,
          to masz spory problem. Niewielu jest takich społeczników w naszym kraju, którzy
          często bez rozgłosu działają na rzecz zwykłych ludzi. Odwiedź stronę internetową
          Pani Bukiewicz i się trochę zainteresuj jej działalnością, a zobaczysz w jak
          wilkim jesteś błędzie. A tak na przyszłość to nie daj się manipulować tym,
          którzy piszą o liczbie interpelacji czy pytań. To nie jest praca, tylko ściema,
          najproście pisać interpelacje z których nic nie wynika, trudniej coś zrobić dla
          ludzi. Pani Bożenna Bukiewicz mam akurat w tym względzie spore zasługi i pomaga
          innym od wielu lat, bo dla niej liczy się człowiek, a nie sejmowa statystyka.
          • Gość: c. Re: Popieram Bożenne Bukiewicz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 16:45
            ale co to ma wspólnego z potencjalnym rządzeniem Zieloną Górą?; może być dobrym
            człowiekiem (choć ja 1. raz o tym czytam i to na jej stronce), ale to nie
            znaczy, że jest dobrym zarządcą; tematy sejmowe to już inna broszka..

osoba BB jak dla mnie jest "niestabilna".. czyżby uważała, że posłowanie już
            jej nie odpowiada? czy może chciała się sprawdzić? a moze chodzi o prozaiczny
            powód bycia bliżej domu (po co więc posłowanie)? a może.. za dużo tych
            wątpliwości :|

• Gość: ola Re: Janusz Kubicki - najlepszy kandydat IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.11.06, 16:16
      Juz jede Twój kandydat, bugiman, wygrał wybory, taki dddobry był, hehehe, pan
      Jagiełowicz ;))) z ośrodka, a teraz drugiego promujesz,. lepiej sie za to nie
      bierz, bo tez przerąbie... ;)))
      • Gość: kicia Re: Janusz Kubicki - najlepszy kandydat IP: *.zacisze.zgora.pl 22.11.06, 16:49
        Janusz Kubicki ze względu na wydarzenia w Halembie zawiesza prowadzenie
        kampanii wyborczej.
        Info ze strony Radia Zielone Góra:

"Janusz Kubicki przerywa swoją kampanię wyborczą. Kandydat lewicy i demokratów
        na prezydenta Zielonej Góry ogłosił, że na czas trwania akcji ratunkowej w
        kopalni Halemba i żałoby zawiesza wszystkie większe spotkania przedwyborcze.
        Dlatego odwołano dzisiejszą wizytę Jerzego Szmajdzińskiego a także przyjazd
        Marka Borowskiego i Grzegorza Napieralskiego. Przedwyborcze wiece i wyjazdy
        partyjnych liderów lewicy zostały wstrzymane w całym kraju.

„Wczorajsza tragedia wstrząsnęła wszystkimi i po porozumieniu z kierownictwem
        partii podjęliśmy decyzję, że nie będziemy prowadzić tak aktywnej kampanii
        wyborczej jak do tej pory” - mówił Janusz Kubicki. Zaapelował także do innych
        ugrupowań politycznych o zaprzestanie przedwyborczych działań."
        • Gość: c. Re: Janusz Kubicki - najlepszy kandydat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 16:52
          co na to PO i reklamowa Bożenna? zawiesi w końcu tą cholerną reklamę?
        • Gość: Irokez Re: Janusz Kubicki - najlepszy kandydat IP: *.ztpnet.pl 22.11.06, 19:06
          Taaa.Kiciu może pmiętasz kto wczoraj wyświetlał swojego ryja na Urzędzie
          Miasta? KUBICKI!Już po tragedii w Halembie.
          • Gość: wyborca Re: Janusz Kubicki - najlepszy kandydat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 20:37
            a dziś była debata i oboje zgodnie ze sobą walczyli
            sorry winetou!
            • Gość: kicia Re: Janusz Kubicki - najlepszy kandydat IP: *.zacisze.zgora.pl 22.11.06, 20:47
              Po pierwsze akcja wyświetlania na Urzędzie była wtedy, kiedy nie wiadomo
              jeszcze było co się tak naprawdę stało i że jest to taka tragedia.
              Po drugie debata pokazana dzisiaj była nagrywana wcześniej, a reszta debat
              została odwołana.
              Oczywiście fanfary Bożenny nadal słychać otwierając stronę Gazety, ale to też
              zapewne wina Kubickiego.
              • Gość: Irokez Re: Janusz Kubicki - najlepszy kandydat IP: *.ztpnet.pl 22.11.06, 21:46
                Ależ oczywiście kiciu,że już było wiadomo.Wyświetlali ryja Kubickiego około
                godz.19.
                • Gość: Damien Re: Janusz Kubicki - najlepszy kandydat IP: *.ztpnet.pl 22.11.06, 21:49
                  A ja dodam,że jakiś rozklekotany grat jeździł dzisiaj po Pomorskim i Śląskim i
                  nawoływał przez megafon do głosowania na tego frajera Kubickiego.No i co ty na
                  to kiciu?????
                  • Gość: wyborca Re: Janusz Kubicki - najlepszy kandydat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 22:17
                    idz w PiSdu :P ja mam się zamartwiać z tego powodu, że górnicy mieli wypadek
                    przy pracy? ciekawe, czy taki górnik by się martwił, jakbyś TY miał wypadek? no
                    zgadnij, martwiłby się, czy Cię olał? a Ty się dajesz ponieść telewizyjnej
                    akcji pt. kochamy polskich górników;
                    ps. podnieśmy im pensję, a co :)
                    • Gość: kicia Re: Janusz Kubicki - najlepszy kandydat IP: *.zacisze.zgora.pl 22.11.06, 23:44
                      Nie widziałam żadnego rozklekotanego grata, więc sam rozumiesz...dopóki nie
                      zobaczę nie uwierzę.
                      Masz jeszcze jakieś istotne pytania?
    • oczapowski Re: Janusz Kubicki - najlepszy kandydat 23.11.06, 07:08
      He, he, jak to moze byc zsmp-owskie pomiotlo tak wysoko chce skoczyc?!?! Dopoki
      sld-upki rzadzily tym miastem to mogl poudawac "menedzera" (ciekawe czy ten
      kubicki rozumie co to znaczy?!?!)... Ciekawe jak "pomenedzeruje" teraz w tej
      post-sbeckiej lecznicy... Pozyjemy zobaczymy!
      Jedno jest na bank - kazdy kto dal sie nabrac na zsmp niestety jest wart tyle
      co k.pa bochna...
      • atena48 Re: najlepszy kandydat na dyrektora 23.11.06, 08:51
        szaletów miejskich

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka