aski68 23.11.06, 08:32 62.87.177.219/cgi-bin/getuid?PAGE=1162566921296&FILE=indexnw.html żeby nie było, że się nic nie robi :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Focus PArk na żywo :) IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.11.06, 10:04 Faktycznie, duzo zrobili od wczoraj.Oby tak dalej ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm strona nie działa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.07, 13:58 czyżby firma się zwijała z Polski??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lowca Jeleni Re: Focus PArk na żywo :) IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.11.06, 12:34 Kolejna fotorelacja z Polskiej Welny ... i nie tylko. Zapraszam ;) -------------------------------- www.zielona-gora.net Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Focus PArk na żywo :) 23.11.06, 14:36 Gość portalu: Lowca Jeleni napisał(a): > Kolejna fotorelacja z Polskiej Welny ... i nie tylko. Zapraszam ;) > > -------------------------------- > www.zielona-gora.net fajne zdjęcia :) Ciekawe kiedy otworzą Ogród Botaniczny ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lowca Jeleni Re: Focus PArk na żywo :) IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.11.06, 14:47 Teoretycznie odbudowe ogrodu powinni zakonczyc do 30.04.2007, ale jak z dotrzymywaniem terminow bywa w Polsce, kazdy wie... ;) Pozdrawiam! ------------------------------------------------ www.zielona-gora.net - Fotorelacje z inwestycji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgorzanin Re: Focus PArk na żywo :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.06, 00:44 Do Łowcy Jeleni - zamieść tam linka (obok fotorelacji z gorzowa) do swojego bloga: www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/section?Category=linki&nocache=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Focus PArk na żywo :) IP: *.212.46.244.tisdip.tiscali.de 23.11.06, 14:58 Potwierdzam... ciekawe fotki. Lowco -Trzymaj reke na pulsie,milo zobaczyc cos swiezego z miasta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jezyk_angielski Re: Focus PArk na żywo :) 24.11.06, 18:21 Łowco Jeleni! Jesteś wielki! Prowadź tego fotobloga, bo jest świetny! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brum Re: Focus PArk na żywo :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 12:24 eee tam, taką demolkę to ja tez potrafię zrobić :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Focus PArk na żywo :) 29.11.06, 23:48 Byłem pooglądać sobie budowę Ogrodu Botanicznego Póki co to budowa... wyobraźni brakuje :)) by zobaczyć jak to będzie wiosną wyglądało przy otwarciu, może ma ktoś jakieś plany ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thunder Re: Focus PArk na żywo :) IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.12.06, 02:07 www.bip.zielonagora.pl/index.php?id=139&pp=lista&idppi=62 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Focus PArk na żywo :) IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.12.06, 09:39 Ale zasuwają!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Focus PArk na żywo :) IP: *.212.32.84.tisdip.tiscali.de 06.12.06, 21:00 Dzieki za nowe fotki... szczegolne z budowy S3,bo to nowy temat ;) milo zagladnac na Twoj ZGnet, zycze wytrwalosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K_N Re: Focus PArk na żywo :) IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.12.06, 21:24 Dzieki za uznanie ;) --------------------------------- www.zielona-gora.net - Fotorelacje z inwestycji. www.flickr.com/photos/53002705@N00/ - My other pics... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snok Re: Focus PArk na żywo :) IP: *.ztpnet.pl 08.12.06, 21:10 CZY TO PRAWDA,ZE WSTRZYMALI BUDOWę FOCUS PARKU?? :(( TAK MI SIE OBIłO O USZY,TO PRAWDA? Odpowiedz Link Zgłoś
piaskoon Re: Focus PArk na żywo :) 08.12.06, 22:51 Wystarczy spojrzeć w kamerę (link w pierwszym poście), by sobie odpowiedzieć samemu na to pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snok Re: Focus PArk na żywo :) IP: *.ztpnet.pl 09.12.06, 09:41 no tak,tyle,że była godzina 21,więc było ciemno...nie dużo było widać,a dziś jest sobota,więc w weekend o ile się nie mylę,nie pracują,dlatego pytam,drogi kolego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosć Re: Focus PArk na żywo :) IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.12.06, 10:59 Zamiast pisac trzeba było kliknąc w link ,zobaczyłbys , że w sobote tez pracuja Przez pare minut obserwowałem jak cos wyładowywali z tych kontenerów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Focus PArk na żywo :) IP: *.54.43.185.tisdip.tiscali.de 09.12.06, 11:03 ale w poprzednia sobote ruch na budowie byl o wiele wiekszy niz dzis... wyglada to na porzadki... -przed zima ktorej brak.??? Odpowiedz Link Zgłoś
hehe22 Re: Focus PArk na żywo :) 09.12.06, 15:57 Mam nadzieję, że tam nieprzerwanie budują... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Focus PArk na żywo :) IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.12.06, 09:59 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: Focus PArk na żywo :) IP: *.ztpnet.pl 13.12.06, 14:57 Dobrze widzieć na własne oczy że tam się coś dzieje,a swoją drogą gdzie ta kamerka jest umieszcona? Odpowiedz Link Zgłoś
k_novy Re: Focus PArk na żywo :) 13.12.06, 15:37 Na kominie :) ------------------------------------------------------- www.zielona-gora.net - Fotorelacje z inwestycji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Focus PArk na żywo :) IP: *.ztpnet.pl 13.12.06, 16:04 Dobrze ze robota wre chociaz w Gorzowie budowa wiekszej askany wyglada lepiej. Nie dziwie sie u nas dopiero zaczynaja. Odpowiedz Link Zgłoś
k_novy Re: Focus PArk na żywo :) 13.12.06, 17:39 Budowe Askany rozpoczeto duzo wczesniej. Pozatym nie bedzie ona o wiele wieksza od Focus Parku. Dlaczego, oto przykladowe dane porownawcze: Powierchnia calkowita: 55 (Askana) do 48 tys. metrow kw. (FP); Sklepy - 100 - 100. Kino - 5 - 9 sal Parking - 600 - 600 miejsc. ------------------------------------------------------- www.zielona-gora.net - Fotorelacje z inwestycji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Focus PArk na żywo :) IP: *.ztpnet.pl 13.12.06, 18:04 Tak wiem :) Chociaz tam drugie centrum handlowe buduja na zawarciu a u nas co ?? Przez te cholerne markety nic nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
hehe22 Re: Focus PArk na żywo :) 14.12.06, 18:45 Zielona Góra jest pustynią handlową - sklepów znanych marek - praktycznie żadnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Focus PArk na żywo :) IP: *.54.163.219.tisdip.tiscali.de 14.12.06, 21:01 Dzieki za nowe fotki na ZG.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość2 Re: Focus PArk na żywo :) IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.12.06, 10:30 Nic wam nie pomogą nowe fotki. I tak wojewoda wstrzyma pozwolenie na budowę. Polska jest państwem prawa i nie wyobrażam sobie, by było inaczej. Po co wam galerie z markowymi ciuchami? I tak zielonogórzan nie stać na kupowanie takich ciuchów (markowych z CHIN!!!). Zielona Góra to biedne miasto, średnia płaca najniższa w kraju i najwięcej sklepów z odzieżą używaną. Proponuję chętnym na markowe ciuchy udać się do tych właśnie sklepów-tam na wagę będziecie mogli kupić sobie markowe ciuchy-bo na te w galeriach po prostu nie będzie was stać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piaskoon Re: Focus PArk na żywo :) IP: 217.153.70.* 15.12.06, 10:35 To po co - mimo tego co piszesz - do tej Zielonej Gory przyjechales? Z checi zysku? BTW. Weta wojewodow odwolal Kaczor Wielki. Odpowiedz Link Zgłoś
k_novy Re: Focus PArk na żywo :) 15.12.06, 12:08 Uwierz mi, ze twoje zalosne wywody na temat sensu stawiania FP w Zielonej, naprawde nikomu nie sa potrzebne. ------------------------------------------------------- www.zielona-gora.net - Fotorelacje z inwestycji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość2 Re: Focus PArk na żywo :) IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.12.06, 13:15 k_novy mów za siebie. Ja nie przyjechałem, ja tu mam nieszczęście mieszkać. Odpowiedz Link Zgłoś
k_novy Re: Focus PArk na żywo :) 15.12.06, 14:00 Zle ci tu? Wyprowadz sie. Biadolenie to typowa polska przypadlosc. Jesli ktos tylko CHCE to moze wiele zrobic (zarobic jak kto woli), trzeba miec tylko dobry pomysl i dzialac, dzialac i jeszcze raz dzialac, a nie siedziec z zalozonymi rekami i wylewac swoje zale... ------------------------------------------ www.zielona-gora.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Focus PArk na żywo :) IP: *.ztpnet.pl 15.12.06, 16:19 Zwykly studencik ktory mieszka w ZG bo musi. Spadaj na swoja wies jak ci sie nie podoba. Ja do FP bede chodzil :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marika Re: Focus PArk na żywo :) IP: *.ztpnet.pl 15.12.06, 18:39 mnie stać na firmowe i dobre ubrania i jestem załamana tym co mozna kupić w zielonej więc czekam na focusa bo ma być Esprit którego ciuchy uwielbiam,nie mam czasu na zakupy w Poznaniu czy Wrocławiu niestety a co do biedoty w Zielonej wystarczy zobaczyć zakupy w auchan w sobotę pełno ludzi ,lub innych sklepach,niby kasy nie mają a zostawiają lekko 200 czy 300 przy kasie na pierdoły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jezyk_angielski Re: Focus PArk na żywo :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 19:54 Ja też mam zamiar kupować w FOCUS PARKU! I ciesze się, że będą znane i lubiane marki. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość 2 Re: Focus PArk na żywo :) IP: *.ztpnet.pl 16.12.06, 18:53 Chyba jeszcze budują- bo za chwilę wszystko zostanie wstzrymane. Prawomusi być przestrzegane-nawet w takiej Zielonej Górze. Uwielbiam Espit!!!! --a ja nie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasson Re: Focus PArk na żywo :) IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.12.06, 19:49 Czyzbys byl przedstawicielem 1ego frustrata ZG pana W.? ktory to doszczetnie zrujnowal Hale Ludowa i za wszelka cene chcial zablokowac Focusa bo nie pozwolono mu postawic kolejnego marketu? przykry jestes, tyle powiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwe Re: Focus PArk na żywo :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.06, 20:58 Na szczęście są to już ostatnie podrygi tego szkodnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Focus PArk na żywo :) IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.01.07, 14:36 Rozpoczęło się rozliczanie działań byłej Pani Prezydent. Na pierwszy ogień poszła Dąbrówka czyli Carrefour -pozwolenie wydane niezgodnie z planem zagospodarowania. Następny w kolejce jest Focus Park - też pozwolenie wydane niezgodnie z planem zagospodarowania terenu. To kwestia czasu jak się wezmą za Focus Park a może jeszcze inne wielkopowierzchniowe obiekty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jezyk_angielski Re: Focus PArk na żywo :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 19:51 GŁUPI JESTEŚ!!!!! TYLE POWIEM... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rade Re: Focus PArk na żywo :) IP: *.gala.net.pl 18.12.06, 08:29 Ale ktoś tu bredzi! "Prawo musi być prawem" - jakie prawo? Ewentualne wstrzymanie budowy to tylko widzimisię wojewody - NIE MA do tego podstaw prawnych. Ot, zwykłe szukanie haków. Poza tym nawet jeśli wstrzymają - Urząd Miasta może błyskawicznie doprowadzić do wznowienia robót - to proste, jeśli tylko choć trochę zna się przepisy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Focus PArk na żywo :) IP: *.ztpnet.pl 22.12.06, 12:24 Dzis chlopaki juz nie pracuja :) Oby tylko dzis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość3 Re: Focus PArk na żywo :) IP: *.ztpnet.pl 23.12.06, 21:18 Ty RADE nie bądź taki pewny. Urząd miasta teraz już nic nie może, bo na szczęście zmienił się prezydent. POczekaj cierpliwie, to na pewno media doniosą jak się sko ńczy cała ta sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snook Re: Focus PArk na żywo :) IP: *.ztpnet.pl 24.12.06, 10:09 Rade ma racje-prawo nie działa wstecz i nie ma takiej siły już teraz,zeby przerwano prace,dlatego przedstawiciele Focus Parku tak pewnie wypowiadali się o tym,że budowa bedzie skończona zgodnie z planem,mimo zamieszania.Wiecie jaka burza by się rozpętała,gdyby wstrzymali taką budowę?Focus Park powstanie,choćby jacyś popaprańcy bardzo się starali,żeby tak nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Focus PArk na żywo :) 27.12.06, 14:19 Cicho tu dziś jakoś.. poświąteczna ociężałość :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Focus PArk na żywo :) IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.12.06, 08:42 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Focus PArk na żywo :) IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.01.07, 09:47 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pi-pi Re: Focus PArk na żywo :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 12:57 czkawke masz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Focus PArk na żywo :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 12:02 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szok Re: Focus PArk na żywo :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 22:23 Co się stało z kamerą? Po południu chciałem zobaczyć budowę i nie działało.... Ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgorzanin Re: Focus PArk na żywo :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.07, 23:09 Nie działa od kilku dni... :/ Mam tylko nadzieję, że praca nadal wre w Polskiej Wełnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tq Re: Focus PArk na żywo :) IP: 212.109.154.* 31.01.07, 01:05 Kamera widać popsuła się :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Focus PArk na żywo :) IP: *.212.19.247.tisdip.tiscali.de 31.01.07, 13:02 Napisalem o awari do W-wy,ale jak widac, brak efektow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Focus PArk na żywo :) IP: *.ztpnet.pl 31.01.07, 13:36 To przez te wiatry pewnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgorzanin Re: Focus PArk na żywo :) IP: *.icm.edu.pl 31.01.07, 14:58 Po wiatrach jeszcze działała. Raczej celowy demontaż. Może komin będą burzyć. A może nie chcą pewnych rzeczy pokazywać publicznie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k_novy Re: Focus PArk na żywo :) IP: *.zgora.dialog.net.pl 31.01.07, 21:39 Jutro popoludniu na www.zielona-gora.net beda swieze fotki z budowy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 105mb Re: Focus PArk na żywo :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.07, 22:28 Pewnie już budowa zakończona!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kmikmi Re: Focus PArk na żywo :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 20:34 Nie gadaj głupio! :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Focus PArk na żywo :) IP: *.212.48.86.tisdip.tiscali.de 06.02.07, 10:05 Dzwonilem do W-wy w sprawie kamery, poinformowano mnie,ze informatycy usilnie probuja usunac awarie, w kazdej chwili mozemy spodziewac sie wznowienia przekazu z budowy. Jest wiec nadzieja ze sie z tym uporaja ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Focus PArk na żywo :) IP: *.212.20.239.tisdip.tiscali.de 08.02.07, 17:49 Dotrzymali slowa... Kamerka na chodzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do mimi Re: Focus PArk na żywo :) IP: *.ztpnet.pl 08.02.07, 20:21 powaliło cię czy co? przecież widzisz, że niewielu obchodzi ta budowa. daj sobie wreszcie spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do "do mimi Re: Focus PArk na żywo :) IP: *.ztpnet.pl 08.02.07, 20:35 mów za siebie "Do mimi" mnie i wielu ludzi obchodzi,więc cieszę się,że budowa idzie pełną parą a kamera to śledzi:)))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgorzanin Re: Focus PArk na żywo :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.07, 20:44 Ja też się cieszę. Lubię czasem poobserwować, jak tam robota idzie. :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Focus PArk na żywo :) IP: *.212.20.239.tisdip.tiscali.de 08.02.07, 21:19 No pewnie mnie "powalilo", jesli interesuje mnie,co sie dzieje w "moim" miescie... Ale info bylo tylko dla tych,ktorych tez "powalilo"... Nie dla Ciebie , Ty bezinteresownie nie kiwnabys nawet "malym palcem"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Focus PArk na żywo :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 22:13 mnie też interesuje co się dzieje w moim mieście - zwłaszcza dobrego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielonogorzanin Re: Focus PArk na żywo :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.07, 23:14 dzieki "mimi". Takimi telefonami przedstawiciele Focus Parku wiedza, ze zielonogorzanom zalezy na parku. Poieram. Lubie czasami popatrzec na budowe focusa. doczekac sie nie moge kiedy te ruiny w centrum miasta stana sie jego wizytowka. jeszcze tylko zloty dom polaczenie gminy wiejskiej z miejska... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Focus PArk na żywo :) IP: *.212.20.239.tisdip.tiscali.de 08.02.07, 23:48 ...tylko czy my tego dozyjemy ;) ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Focus PArk na żywo :) IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.02.07, 09:31 uważam, że władze miasta popełniły duży błąd wydając pozwolenie na budowę tylu powierzchni handlowych w Zielonej Górze. Już teraz chodzą słuchy, że nie ma chętnych na połowę powierzchni handlowej. To że Zielona Góra ma ponad 100 tys. mieszkańców nie zapewni przyszłym najemcom zysków pozwolających "wyżyć" z prowadzonej tam działalności. Prawda jest taka, że ludzi nie stać by płacić kupę kasy za "markowe" ciuchy" z Chin. Już teraz w Galerii Graffit, na deptaku stoją puste lokale handlowe-bo ceny najmu są wyższe od zysków. Ludzie z "kasą" i tak będą robić zakupy w Poznaniu, Wrocławiu czy Berlinie-nie w Zielonej Górze. Uważam, że w tym miejscu powinny powstać lofty, które są teraz tak modne- ale nasi mądrzy planiści poszli po majmniejszej linii oporu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Focus PArk na żywo :) IP: *.54.43.167.tisdip.tiscali.de 09.02.07, 11:20 Beda...na Fabrycznej ;) a "Grafit"? Przeciez to mial byc parking,no i moze bedze nim w calosci ;)? Odpowiedz Link Zgłoś
sztandar.prawicy Re: Focus PArk na żywo :) 09.02.07, 11:34 Trzech strażników wzięło ks. Tomasza Rostworowskiego za kark i zaprowadziło do karceru. Zamknęli drzwi, przymknęli kratę. Dusik uderzył kapłana w twarz, mówiąc: - Co wy sobie myślicie, władzy się sprzeciwiać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K*** Re: Focus PArk na żywo :) IP: *.ztpnet.pl 09.02.07, 18:01 a tam gadasz głupoty, w Zielonej nie ma żadnych fajnych sklepów w jednym miejscu!!! Wszystko rozsiane po całym mieście!!! Pierdziele takie miasto!!! TO jest wiocha a nie miasto!! Żeby nie było żadnej ciekawej galerii handlowej!! A o kinie to wogóle nie wspomne- dlatego dobrze że powstanie taka galeria handlowa w Zielonej jak Polska Wełna!! Przynajmniej będzie można iść na jakiś nowy film do kina (9 sal) i obejrzeć w porządnej jakośći!!!No chyba że wolicie kino Wenus? to powowdzenia!! Nie wspomne nawet o sklepie typu Media Markt gdzie można dostać wszystkie potrzebne pierdoły elektroniczne w jednym miejscu!!! Także bardzo dobrze że takia galeria powstanie i Wy powinniście sie cieszyć że chcą wam dostarczyć więcej rozrywki na wyższym poziomie, a nie skomlać!!! Bo ja mam to w dupie bo mieszkam we Wrocławiu a w ZG tylko studiuję!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: Focus PArk na żywo :) IP: *.ztpnet.pl 09.02.07, 18:07 > dostarczyć więcej rozrywki na wyższym poziomie, a nie skomlać!!! Bo ja mam to w Pomijajac czy ta galeria potrzebna czy nie to jaka tam bedzie rozrywka na wyzszym poziomie? Poza tym jak zdarzysz skonczyc studia zanim to postawia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Focus PArk na żywo :) IP: *.ztpnet.pl 09.02.07, 21:32 rozrywka na poziomie K*** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgorzanin Re: Focus PArk na żywo :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 21:16 Zgadza się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Focus PArk na żywo :) IP: *.ztpnet.pl 09.02.07, 21:31 No to chyba jesteś nie najwyższych lotów jak studiujesz w Zielonej Górze a mieszkasz we Wrocławiu. Większość czyni na odwrót Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgorzanin Re: Focus PArk na żywo :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 15:53 Gdzie jest wywożony gruz z PW? www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070214/POWIAT16/70213069 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abi Re: Focus PArk na żywo :) IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.02.07, 15:34 Nie dość, że budują zniezgodnie z planem zagospodarowania, to jeszcze łamią przepisy o ochronie środowiska. Magistrat liczył na pieniądze z umieszczenia odpadów na wysypisku miejskim-ale inwestor znowu zrobił niektórych w "bambuko". Nauczka jest jedna : wszystkich powinno obowiązywać takie samo prawo i konsekwencje jego łamania. Jak się "sika w majtki" na widok "inwestora" to takie są konsekwencje. Prawo w Polsce jest nierychliwe, ale wcześniej czy później winni poniosą konsekwencję ( vide: Dąbrówka, Makro, Focus Park i inni...) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Focus PArk na żywo :) 17.02.07, 10:27 dziś sobota a oni robią :) jaka miła odmiana :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do aski68 Re: Focus PArk na żywo :) IP: *.ztpnet.pl 17.02.07, 13:49 tobie chyba płaća za to by namolnie przypominać o tej naruszajacej prawo inwetycji Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Focus PArk na żywo :) 17.02.07, 13:58 Gość portalu: do aski68 napisał(a): > tobie chyba płaća za to by namolnie przypominać o tej naruszajacej prawo > inwetycji chętnie podam numer konta na które można wpłacać datki ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Focus PArk na żywo :) IP: *.54.61.174.tisdip.tiscali.de 17.02.07, 15:29 Znowu jakis "smutek" czepia sie ludzi ??? Nie chcesz ? nie czytaj... a jesli chodzi o placenie,to raczej wyglada na to ,ze ty marudo jestes oplacany ;) Odpowiedz Link Zgłoś
105mb Re: Focus PArk na żywo :) 17.02.07, 20:05 Martwi mnie to że znowu zrobili zdjęcia wywrotce która wysypywała gruz tym razem gdzieś na terenie Ochli! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgorzanin DŹWIG!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 15:40 Na placu pojawił się dźwig! Teraz zacznie sie nowy etap i wyłonią się pierwsze kształty!! Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Focus PArk na żywo :) 22.03.07, 12:13 Śnieg pada , ale nic to... robota trwa :) Odpowiedz Link Zgłoś