Dodaj do ulubionych

Sylwetka Bożenny Bukiewicz

24.11.06, 08:45
Nie oddam głosu na kobietę, która niby wiąze sie z prawicą a na pare miesiecy przed stanem wojennym ucieka na 5 lat do USA!!! Na
kobietę, która nie ma doświadczenia w zarzadzaniu, która prowadziła firmę 2 osobowa, która z wykształcenia jest mechanikiem
konstruktorem! Na kobiete, która bierze sie do wszystkiego i niczego nie potrafi pociagnac do konca (rada miasta, sejm, przegrane
wybory do sejmiku, na prezydenta, na europosła)!
Obserwuj wątek
    • silveres Sylwetka Bożenny Bukiewicz 24.11.06, 08:46
      Nie zmarnuje swojego głosu na kobietę, która niby wiąze sie z prawicą a na pare miesiecy przed stanem wojennym ucieka na 5 lat do USA!!! Na
      kobietę, która nie ma doświadczenia w zarzadzaniu, która prowadziła firmę 2 osobowa, która z wykształcenia jest mechanikiem
      konstruktorem! Na kobiete, która bierze sie do wszystkiego i niczego nie potrafi pociagnac do konca (rada miasta, sejm, przegrane
      wybory do sejmiku, na prezydenta, na europosła)!
      • Gość: Karol1950 Re: Sylwetka Bożenny Bukiewicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.06, 09:43
        A ja oddam na nią głos z przyczyn ściśle politycznych:
        a) dowalić PiS-owi za upolitycznienie, upartyjnienie wyborów lokalnych
        b) nie lubię czerwonego. Ktoś kto zapisuje się do czerwonych, skorumpowanych i
        zdegenerowanych nie może mieć dobrze w głowie. Nie ma czegoś takiego jak
        "odnowiona lewica". Te stare pierdziele sterują młodymi naiwnymi. Jak piszą
        media - za 8 lat zbankrutuje ZUS. I wtedy poznamy "moc" lewicy. Bo ZUS, a za nim
        państwo zbankrutuje za socjalistyczne eksperymenty, w których celuje lewica.
        • silveres Re: Sylwetka Bożenny Bukiewicz 24.11.06, 09:49
          Dojrzały kolego, jesli ZUS zbankrutuje to możesz obwiniac rzady prawicy, która doprowadza do tego, ze wszyscy młodzi uciekna nam za granice kraju i nie bedzie miał kto płacic składek.
          Zreszta niezrecznie mi zwracać uwage starszemu, doswiadczonemu człowiekowi ale to wątek o sylwetce Pani Bożenny Bukiewicz a nie o ZUSie, wiec prosze nie mylić polityki rzadowej od samorzadowej, no chyba, że chciał Pan nawiazać do zerowej pracy w sejmie posłanki Bukiewicz - a to co innego ;-)
        • Gość: kira Re: Sylwetka Bożenny Bukiewicz IP: *.gala.net.pl 24.11.06, 09:55
          do Karola 1959: to jesteś nielogiczny, jak dowalisz PIS-owi, głosujac na panią
          B.? przecież ona z nimi jest zbratana! będzie rządził właściwie PIS, bo
          wiadomo, jak to jest z koalicjantami tego typu; zobacz na Giertycha i Leppera;
          Kaczyńscy z nimi rządza i co? podoba Ci się? histeryczna Bukiewicz tylko
          zaszkodzi Zielonej Górze!
          • Gość: lewy wszyscy chcą jednego - SŁAWY i ......... IP: *.ztpnet.pl 24.11.06, 10:40
            mam mętlik w głowie po waszych wypowiedziach
        • Gość: ole ! Re: Sylwetka Bożenny Bukiewicz IP: *.ztpnet.pl 24.11.06, 16:21
          te karol ,głupis czy udajesz takiego ? Buzek zrobił reforme zus. domyslam ze
          jestes rocznik 1950 , to ty jestes stary pierdziel jak sam mówisz i
          zazdroscisz Kubickiemu mlodosci.
    • Gość: wyborca Sylwetka Bożenny Bukiewicz IP: *.uz.zgora.pl 24.11.06, 11:11
      Pokazała Pani Bukiewicz swoją prawdziwą twarz na ostatniej debacie. Czy nie
      zauważyliście, że sama zaprzeczała sobie. Bliżej mieszkańców??? Mam Pytanie czy
      i tych co należą do SLD, bo nie wydaje mi się. Prosto z mostu wykrzyczała, że
      Kubicki nic nie zrobi bo nie ma wiekszości w Radzie? Droga Pani chora jest Pani
      na stanowisko. Zapowiada nam sie powtórka z Pani Ronowicz, ale nie wiem czy nie
      gorsza. I te porównania, i wyzywania od najemników?? Dobrze, że koniec już
      kampanii. Wstyd i tyle.
    • Gość: M.Aszek Sylwetka Bożenny Bukiewicz IP: *.tpn.ceron.pl 24.11.06, 11:28
      A ja sie zapytam wszystkich zwolenników Pana Kubickiego: czy znacie jego
      kompanów, takich jak Bartkowiak, Listowski, ..., ...
      Wiem jedno, że nie poprę ludzi (i ich kompanów), którzy wykorzystywali władzę
      dla własnych korzyści materialnych, a o takich przypadkach wiem.
      Nie wierzę, że Pan Kubicki nie ma nic wspólnego ze swymi towarzyszami
      partyjnymi, którzy nie maja za grosz honoru i od polityki powinni już dawno się
      odsunąć.
      Nie znam dokładnie sylwetki Pani Bukiewicz, ale wolę zaryzykować i oddać swój
      głos na nią, niż na kolesi z SLD.
      Pozdrawiam!
      • Gość: Karol1950 Re: Sylwetka Bożenny Bukiewicz IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.11.06, 11:55
        Ponawiam:
        oddam głos na Panią Bukiewicz, bo:
        a) obrzydł mi styl uprawiania poltyki przez PiS, w towarzystwie Leppera i
        Gertycha. Nie mam zbytnich sympatii do Pani Bukiewicz, głos na nią traktuję
        wyłącznie jako fangę dla PiS,
        b) na sztandarach lewicy widnieje populizm: "więcej dla mas". Ten populizm ma
        służyć im - czerwonym, a nie elektoratowi.
        c) głos na Panią B. daje złudzenie, że Prezydent będzie z Radą współrządzić, że
        nie będzie wzajemnego zwalczania się, jak to miało miejsce w mijającej kadencji.
        • Gość: andrz3j Re: Sylwetka Bożenny Bukiewicz IP: *.ztpnet.pl 24.11.06, 11:59
          klapki na oczy jak w kosciolku przykazali, tak dziadku?
          dobrze ze juz o zusie nie piszesz... widze ze cos dotarlo do moherowej glowki...
          • Gość: v A może by tk odwiedzić poliklinikę lub UM??? IP: 213.199.251.* 24.11.06, 12:27
            Pawdopodobnie przy kompach siedzą lub raczej dyżurują urzedasy i bija pianę na
            forum o tzw wyższości ich kandydata.
            Sprubujcie coś u nich załatwić? szlag ich trafi bo nie ma czasu!!! -szefowi
            trzeba wazelinować,a czasu mało,a rokowania niepewne.Oj problemy maja nie lada??
            • Gość: v Re: A może by tk odwiedzić poliklinikę lub UM??? IP: 213.199.251.* 24.11.06, 12:47
              ?
              • Gość: grzegorz Re: A może by tk odwiedzić poliklinikę lub UM??? IP: *.ztpnet.pl 24.11.06, 12:50
                Gratuluję pomysłu Gazety z sylwetkami. Obie ciekawie napisane. Mój głos ma
                Bożenna Bukiewicz. Powodzenia!
    • Gość: nikolodeon powrót Undertekera x2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 17:19
      Witam forumowiczów i pozdrawiam fanów Bożenny, która jest 100x lepsza niż
      Pan Kubicki.
      Co do tematu sejmu zastanówcie się, co wy byście zrobili??
      Czy przemawialiście kiedyś dla kogoś??dla kogos obcego??
      Wiem, że większość z was nie, a tylko umiecie gadać co to nie WY wielcy.
      Jestem ciekaw jak byście wyglądali w sejmie?? Na przemowie za pierwszym razem
      napewno śmiesznie.<lol>

Czepiacie się za to, że powiedziała:
      Poseł Bożenna Bukiewicz:

Panie Marszałku! Panie Premierze! Wysoka Izbo! Wczoraj wieczorem na spotkaniu
      klubu Platformy Obywatelskiej z panem premierem Marcinkiewiczem pan premier
      powiedział nam o setkach przedsiębiorstw, w których planuje strategiczne zmiany.
      Chciałabym w imieniu klubu Platformy Obywatelskiej zapytać, jakie konkretnie
      największe przedsiębiorstwa państwowe planuje pan sprywatyzować w pierwszej
      kolejności. Prosiłabym o podanie chociaż kilkunastu. Dziękuję.

i w tym samym dniu po tym pytaniu mówi: Bożenna, przez dwa ˝n˝.

Co w tym złego??? Miała siedzieć jak cicha myszka np. pisu i nic nie
      odpowiedzieć jak ktoś pomylił jej imię lub też nie wiedział, że pisze się przez 2n.
      Jak pamiętam sama pani Bukiewicz mówi ,,nie wiem sama dlaczego rodzice dali mi
      na imię BożeNNa'' - widocznie dla tego, bo wiedzieli, że jest jedyna w swoim
      rodzaju.

Czepialiście się, że unika debaty z panem Kubickim i co się stało??
      Pan Kubicki zaczął się tylko seplenić, a posłanka pokazała pazurki, pokazała, że
      umie walczyć i nie staraszny jej Kubicki i jakiś Listowski.
      Zrobiła z niego małego chłopczyka! taka prawada!
      A WY co?? Źle poszło i odrazu piszecie jak to się źle zachowała.
      Teraz widać waszą dwulicowość, widać, że zależy wam tylko na stołkach.

Głosując na Bukiewicz głosujesz za zmianami na ,dobre' dla Zielonej Góry.
      Gosując na Bukiewicz głosujesz za fachowcami.
      Głosując na Bukiewicz głosjesz na swoją lepszą przyszłość.
      • Gość: archimedes Re: powrót Undertekera x2 IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.11.06, 18:06
        głosujcie na handlarę obówiem, bo posłem to ona jest nijakim
        • Gość: nikolodeon Re: powrót Undertekera x2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 18:19
          Twoje zachowanie podobne do Kubickiego jakieś tam durnoty sesepowiedziałem.
          mOżE ty to nawet on> siedzi i nic nie robi.
      • Gość: alonso Re: powrót Undertekera x2 IP: *.ztpnet.pl 24.11.06, 19:26
        ty chyba jakis glupi jestes hahahahaa
        jestem ciekawy w ilu postach to jeszcze przeczytam!
        wymysl cos nowego jak potrafisz bo to co napisales to najwieksze bzury jakie przeczytalem na tym forum hhahahahahahahaha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka