monikaj102 21.02.07, 15:34 Może ktoś mi podpowie gdzie mogę jechać z moją dwójką dzieci na basen(2i5lat)oczywiście w okolicach Zielonej Góry. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
be.em Re: Basen dla dzieci !!!!! 21.02.07, 15:37 monikaj102 napisała: > Może ktoś mi podpowie gdzie mogę jechać z moją dwójką dzieci na > basen(2i5lat)oczywiście w okolicach Zielonej Góry. świebodzin polecam:) albo żary:) ewentualnie drzonków, ale tam jest głęboko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mhm Re: Basen dla dzieci !!!!! IP: *.ztpnet.pl 21.02.07, 16:54 co to znaczy głęboko ?? 2 metry ?? 3 ?? 3,5 ?? Moze posiada ktoś dokłądniejsze dane an temat głębokości w ww. basenach na pewno przyda się to wielu ludziom... Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Basen dla dzieci !!!!! 22.02.07, 08:38 Gość portalu: mhm napisał(a): co to znaczy głęboko ?? 2 metry ?? 3 ?? 3,5 ?? Moze posiada ktoś dokłądniejsze dane an temat głębokości w ww. basenach na pewno przyda się to wielu ludziom... głęboko, czyli nie dla dzieci małych:) moje dwuletnie pływa w świebodzinie:) bo jest brodzik dla dzieci i mnóstwo atrakcji, drzonków tego nei posiada to zwykła pływalnia jak basen w zg:) Odpowiedz Link Zgłoś
lucybis Re: Basen dla dzieci !!!!! 22.02.07, 01:47 Polecam Świebodzin - jest normalny basen pływacki (chyba 25m), mniejszy i płytki do nauki pływania oraz część rekreacyjna ze zjeżdżalnią, jacuzzi i biczami wodnymi - mój synuś (6,5 roku) jest zachwycony. I wstęp niedrogo wychodzi. Żar nie przetestowałam osobiście, ale słyszałam same pozytywne opinie. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Basen dla dzieci !!!!! IP: *.ihp-ffo.de 22.02.07, 10:00 Więcej o basenie w Świebodzinie: www.um.swiebodzin.pl/basen/ Odpowiedz Link Zgłoś
beata132 Re: Basen dla dzieci !!!!! 22.02.07, 16:51 Świebodzin i Żary są ok. Drzonków rzadko jest dostępny dla "normalnych" użytkowników. Odpowiedz Link Zgłoś