jarek123cola 10.03.07, 10:43 Macie jakieś sprawdzone noclegi gdzie można się wybrać na majówkę w woj. dolnoścląskim no polanica zdrój, ladek zdrój lub inne - podawajcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: an Re: Gdzie na majówkę w Dolnosląskie IP: *.as.kn.pl 10.03.07, 15:03 Blisko ZG, nie sprawdzone, ale wyglada niezle :) www.kliczkow.com.pl/kliczkow/main.xml an Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tk Re: Gdzie na majówkę w Dolnosląskie IP: *.backiel.com.pl 10.03.07, 15:12 Gość portalu: an napisał(a): > Blisko ZG, nie sprawdzone, ale wyglada niezle :) > > www.kliczkow.com.pl/kliczkow/main.xml Blisko dolnośląskiego Żagania i jest świetnym miejscem do wypoczynku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MH Re: Gdzie na majówkę w Dolnosląskie IP: *.gala.net.pl 10.03.07, 15:33 A co to za wieś "dolnośląski Żagań"? Na żadnej mapie tego nie ma? To raczej jest blisko dolnośląskiego Bolesławca i trzydzieści..rę kilometrów od lubuskich Żar i lubuskiego Żagania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dante Re: Gdzie na majówkę w Dolnosląskie IP: *.180.219.81.magma-net.pl 10.03.07, 15:55 Jest na każdej mapie. Leży na Dolnym Śląsku i leżeć będzie, niezależnie od tego, jak bardzo gnój z podeszw twoich drewnianych chodaków będzie cuchnął, kompleksiarzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MH Re: Gdzie na majówkę w Dolnosląskie IP: *.gala.net.pl 12.03.07, 00:01 Żagań i Żary leżą w województwie lubuskim i są przez to lubuskie. Kompleksy lecz u psychiatry, a nie publicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tk Re: Gdzie na majówkę w Dolnosląskie IP: *.backiel.com.pl 10.03.07, 15:59 idioto Żagań co najwyżej jest pod okupacją w woj. lubuskim ale jest miastem wybitnie DOLNOŚLĄSKIM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksiaze beton I lapac krolika!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.07, 08:24 co za awanagarda!! niektorym do konca ich zywota bdzeo wszystko przeszkadzac jak nie czerwoni zli, to czarni , lub pis i samooobrona jak nie oni to dolnoslaskie zamiast lubuskiego czy to w tej chwili wazne gdzie co lezy? a moze wywolajcie wojne , ze cottbus to nie chociebuz i jedzcie tam i zachowujcie sie jak armia budionnego jesli tak wygladaja propozycje waszego wypoczynku to wspolczuje waszym rodzinom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: croolick do betona IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.03.07, 16:37 > jak nie oni to dolnoslaskie zamiast lubuskiego > czy to w tej chwili wazne gdzie co lezy? Wiem, ze trudno przemawiac do betonu, ale pomysl nad dwoma faktami - zajrzyj do rocznika statystycznego i porownaj sobie dene dotyczace demografii czy gospodarki woj. lubuskiego z innymi wojewodztwami. Potam przeczytaj artykuly o tym, ze lubuskie jest pomijane przy rozdziale funduszy, ot chocby ten: miasta.gazeta.pl/zielonagora/1,35161,3977103.html No i moze w koncu zrozumiesz, ze z karlem nikt w tym kraju nie bedzie sie liczyl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do kroliczka od be Re: do betona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.07, 22:01 kroliczku naprawde mam gleboko w d..pie czy jedtem na ziemii lubuskiej czy dolnoslaskiej nazywaj ja osbie nawet organicznoslowianskoluzyckim kondominium czy jakos inaczej twoja wola ale ja chce wypoczac i wali mnie to czy jest to lubukie czy bylo to dolnoslaskie wazne aby bylo czysto, schludnie a bredzenie o wyzszosci swiat wielkanocnych nad bozym narodzeniem zostawie tobie i tobie podobnym jest mi obojetne czy rewal to wybrzeze szczecinskie, czy rewalskie czy moze zachodniopomorskie , ale jest to tez polska polnocna lub poludniowy fragment akwenow szwedzkich ostatnio na urlopie malem upierdliwca , ktory czepial sie wszystkich i wszystkiego "a dlaczego chodzicie w dzinsach skoro macie bogate tradycje lniarskie w waszym regionie?1" zabijal wszystkich pytaniami i koncepcjami.... stamtad sie znamy?! i na podsumowanie: rozmawiamy o wypoczynku czy o regionalnej "polityczce"? bo juz nie wiem o co ci chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: croolick Re: do betona IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.03.07, 22:34 > i na podsumowanie: > rozmawiamy o wypoczynku czy o regionalnej "polityczce"? > bo juz nie wiem o co ci chodzi Sam zaczeles, a teraz skomlisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: croolick Re: do betona IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.03.07, 23:36 dodam tylko, ze jesli marzysz o schludnym regionie to nie doczekasz sie tego w biednym lubuskim, bo schludnosc idzie w parze z zamoznoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do kruulika komlpeksy wodzowskie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.07, 06:33 jesli chcesz politykowac masz inne posty wqia mnie niemerytoryczne podejsie do posta facet pyta, a banda niespelnionych polytykierkow w twoim typie zaczyna bic piane jesli masz cos do powiedzenia to napisz gdzie warto jechac naprawde mam gleboko w d...pie czy zagan jest lubuski, lubelski czy dolnoslaski chcesz o tym porozmawiac to mam kolege , ktory za 5-100 zlotych wyslucha utrzymuje sie z tego i ostatnio przybywa mu klienteli i dzieki temu jezdzi wypoczywac w ciekawe regiony w polsce i nie zastanawia sie czy to warmia, czy mazury czy bydgosko toruskie czy kujawsko pomorskie czy moze wczesnosredniowieczno krzyzackie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: croolick Re: Gdzie na majówkę w Dolnosląskie IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.03.07, 01:19 Gość portalu: MH napisał(a): > To raczej jest blisko dolnośląskiego Bolesławca i trzydzieści..rę kilometrów > od lubuskich Żar i lubuskiego Żagania... Nie slyszalem o tym by Zary czy Zagan lezaly na jakiejs "ziemi lubuskiej". Gdzie tego cie nauczono? W Wydziale Propagandy Komitetu Wojewodzkiego PZPR w Zielonej Gorze (dawnej Greuenberg)? My w Zarach wiemy, ze lezymy na Luzycach i jestesmy z tego dumni, tak jak Zaganiacy sa dumni ze swej dolnoslaskiej tozsamosci a wy dalej w ZG wierzycie w ten komuszy belkot o "piastowskiej ziemi lubskiej"? To przykre! A wiec czas MH bys wybral sie do "Norwida" i bys poczytal o Dolnym Slasku, Zaganiu, Luzycach i Zarach. Wiedza nie boli, choc jej zdobycie bywa truniejsze niz wchloniecie propagandowego belkotu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MH Re: Gdzie na majówkę w Dolnosląskie IP: *.gala.net.pl 10.03.07, 15:30 www.zamekczocha.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nierydzykuj Re: Gdzie na majówkę w Dolnosląskie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.07, 21:09 odradzam noclegi na zamku czocha i jedzenie!!! ceny wysokie za spanie a jakosc podla jedzenie dobre, ale malo i drogie, jak na starowce w wwarszawie obiekt interesujacy, ale wycieczka po nim z przewodnikiem - zenada!!! jeziorka bardzo fajne w tym rejonie blsko swieradow i liberec ze szklarskiej masz jednodniowa wycieczke do pragi okolo 60 zlotych od osoby z przejazdem - fajna sprawa - polecam, na obiad w pradze musisz miec min. 200 koron mozna spokojnie pochodzic sobie i poopalac sie dobre ceny sa w zlotym snie - i obsluga i standard super www.elturglobal.pl a swieradow i chatka gorzystow u wieski? - spokojnie i milo, bez tlumow jesli odpoczywac to tylko tam, szklarska blisko, ale czujesz sie tak jakbys nie wyjezdzal z miasta chcesz cos wiecej o tych okolicach to pisz - podpowiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S'Kubana Re: Gdzie na majówkę w Dolnosląskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 20:45 no wambierzyce, no stronie śląskie, no marianówka, no ... i wiele innych no .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Turysta Re: Gdzie na majówkę w Dolnosląskie IP: *.ztpnet.pl 11.03.07, 01:01 www.poltorzyckipokoje.friko.pl/index2.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: croolick Re: Gdzie na majówkę w Dolnosląskie IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.03.07, 01:21 Bolkow, Lwowek no i Klodzko wraz ze Srebrna Gora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: croolick Re: Gdzie na majówkę w Dolnosląskie IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.03.07, 01:24 no i jak na Dolny Slask to moze Kozuchow, Bytom Odrzanski, Szprotawa i Zagan na blizsza wycieczke? Zielonej Gory nie polecam, bo niewiele w sumie jest do zobaczenia, miasto to przez wieki niewiele na Dolnym Slasku znaczylo, dlatego wstydzi sie swej dolnoslaskiej przeszlosci ;-) Odpowiedz Link Zgłoś