Dodaj do ulubionych

Opryski na meszki

29.04.07, 10:48
Na ostatniej sesji rady padl sam pomysl czy by czasem opryskow nie zrobic na
te małe terrorystki. Ja wam powiem tak, cmoknijcie sie w pindola i myslcie
troche szybciej, a przede wszystkim działajcie szybciej!
Kolejny rok zabijanie tego badziewia przypomina gromkie brawa, a trup sciele
gęsto.
Obserwuj wątek
    • Gość: Alinka Re: Opryski na meszki IP: *.ztpnet.pl 29.04.07, 11:49
      Oglądałam sesję.Zaproponował to radny Budziński powołując się na
      Gorzów.Prezydent Kubicki wyjaśnił,że dopiero da radę w następnym roku,bo
      najpierw trzeba namierzyć rejony lęgowe meszek.Trzymam kciuki,bo nie idzie
      wyrobić na działce.Miesiąc w plecy,a ja majątek tracę na spraye dla dzieciaków.
      • Gość: sopelek Re: Opryski na meszki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.07, 15:01
        Jak zwykle opryski błyskawicznie odbędą się w Gorzowie,tam nie tracą czasu na
        zbędne dyskusje.Wczoraj na działce tak mnie pożarły że byłam zuszona przyjąc
        leki alergiczne a nogę mam dwa razy większą że do buta nie może
        wejśc,brrr,zgroza!!!!Kiedyś narzekaliśmy na komary,teraz wręcz je kocham...Skąd
        te muchy wstrętne się wzięły?
      • Gość: Stach-działkowicz Re: Opryski na meszki IP: *.ztpnet.pl 29.04.07, 20:06
        Alinka! A ja myślę ,że Kubicki ściemnia.Przecież muszą być jakieś bieżące
        sposoby walki z meszkami.Zgoda.Można poczekać jeszcze rok ale teraz też warto
        by zadziałać.Dla chcącego nic trudnego tym bardziej,że to dopiero poczatek ich
        ataku.Pliss!Do roboty urzędasy.
        • Gość: karo Re: Opryski na meszki IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.04.07, 21:25
    • Gość: karo Re: Opryski na meszki IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.04.07, 21:29
      urzędasów zawsze coś zaskakuje a to zima a to meszki grunt,że 1-go mają w kasie
      pieniążki do pobrania tu ich nic nie zaskoczy !!!
    • Gość: 1962 Re: Opryski na meszki IP: *.ztpnet.pl 30.04.07, 09:33
      Mogliby rzucić trochę kasy na te opryski.
    • Gość: Riki Martino znajdzcie lepiej środek na ciemneczoło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 16:37
      Meszki to pikuś, jakaś plaga w postaci ciemnych rządów wasali bahali doprowadza
      do likwidacji województwa. Ludzie znajdźcie środek na giermków bahala!!!!!
      Nie będzie ich, nie będzie muszek, bo wiemy wszyscy na co siadają muchy.
    • bellana3 Re: Opryski na meszki 30.04.07, 18:30
      Panie Prezydencie, jak się namierza to dziadostwo może jakieś przykłady?, one są przecież wszedzie :))))) myślałam, że rocznik 69 jest najlepszy :D kurcze troszkę sie zawiodłam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka