Gość: marek IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.06.03, 20:31 Pomysł dobry. Szkoda że nie można puszczać obrad na żywo na telebimie przed ratuszem,ale wówczas niektórzy radni mogli by obawiać się wyjścia z sali posiedzeń bez eskorty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zielonogórzanka Re: Obradowanie na ekranie IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.03, 19:44 Jestem za , zobaczymy prawdziwe zachowanie Radnych , Prezydentów i wszystkich , którzy będą na Sesji.Popatrzymy na etykę ludzi , na ich zachowanie , wypowiedzi i prawdziwą pracę na rzecz miasta, swojego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mis Re: Obradowanie na ekranie IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 16.06.03, 22:56 To marnowanie pieniędzy. Będą się tylko popisywać. Juz kiedyś były transmisje i byłą mądrzej. Kiedyś coś tam oglądałem i było nudooooooo. Teraz nie będę oglądał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzech Re: Obradowanie na ekranie IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.06.03, 22:59 Jedynie transmisja na żywo miałaby sens. Skrót obrad sesji czyli cenzura pozbawiona będzie tego "smaczku" który towarzyszył kiedyś w kablówce. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
markoniec Re: Obradowanie na ekranie 16.06.03, 23:15 całość albo nic. Jestem za nic. Odpowiedz Link Zgłoś