befm 24.07.07, 09:23 Sprzedam szczeniaki Cocker Spaniel Angielski.Pieski do oddania na początku sierpnia 2007. Szczeniaki posiadają książeczki zdrowia tj. szczepienia i odrobaczenia. Są zdrowe, pięknie zbudowane, wesołe i pełne wigoru.POLECAM !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: joe cocker Re: cocker spaniel angielski - sprzedam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 14:00 nie jestem na sprzedaż !!!!!!! wrrrrrrr :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: befm Re: cocker spaniel angielski - sprzedam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 07:33 nie chce sprzedawać Joe,tylko spaniela :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joe cocker Re: cocker spaniel angielski - sprzedam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 09:40 nie jestem na sprzedaz!!! jestem do wziecia ... hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miss Re: cocker spaniel angielski - sprzedam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 09:46 joe na psy schodzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: befm Re: cocker spaniel angielski - sprzedam IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.07.07, 21:59 hmmmm, jednak będę się upierała przy tym,że sprzedaje śliczne cockerki a nie Ciebie.... :) no i może przy okazji znajdzie się ktoś kto Cię wezmie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: cocker spaniel angielski - sprzedam IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.07.07, 22:07 Rodowodowe, czy pseudohodowla? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psiomaniak Re: cocker spaniel angielski - sprzedam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.07, 23:43 a jaka cena? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria Re: cocker spaniel angielski - sprzedam IP: *.ztpnet.pl 27.07.07, 00:26 To są psy rasowe, czyli posiadające rodowód, czy psy pseudorasowe, czyli w typie rasy? www.urban.poznan.pl/zanim_kupisz/5.html Odpowiedz Link Zgłoś