Dodaj do ulubionych

cocker spaniel angielski - sprzedam

24.07.07, 09:23
Sprzedam szczeniaki Cocker Spaniel Angielski.Pieski do oddania na początku
sierpnia 2007. Szczeniaki posiadają książeczki zdrowia tj. szczepienia i
odrobaczenia. Są zdrowe, pięknie zbudowane, wesołe i pełne wigoru.POLECAM !!
Obserwuj wątek
    • Gość: joe cocker Re: cocker spaniel angielski - sprzedam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 14:00
      nie jestem na sprzedaż !!!!!!!
      wrrrrrrr

:)
      • Gość: befm Re: cocker spaniel angielski - sprzedam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 07:33
        nie chce sprzedawać Joe,tylko spaniela :)
        • Gość: joe cocker Re: cocker spaniel angielski - sprzedam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 09:40
          nie jestem na sprzedaz!!!
          jestem do wziecia ... hihihihi
          • Gość: miss Re: cocker spaniel angielski - sprzedam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 09:46
            joe na psy schodzisz?
          • Gość: befm Re: cocker spaniel angielski - sprzedam IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.07.07, 21:59
            hmmmm, jednak będę się upierała przy tym,że sprzedaje śliczne cockerki a nie
            Ciebie.... :) no i może przy okazji znajdzie się ktoś kto Cię wezmie....
            • Gość: gosc Re: cocker spaniel angielski - sprzedam IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.07.07, 22:07
              Rodowodowe, czy pseudohodowla?
              • Gość: psiomaniak Re: cocker spaniel angielski - sprzedam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.07, 23:43
                a jaka cena?
              • Gość: Daria Re: cocker spaniel angielski - sprzedam IP: *.ztpnet.pl 27.07.07, 00:26
                To są psy rasowe, czyli posiadające rodowód, czy psy pseudorasowe, czyli w typie
                rasy?
                www.urban.poznan.pl/zanim_kupisz/5.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka