Dodaj do ulubionych

Zielona-Gorzów

IP: 213.25.30.* 06.07.03, 16:19
Jestem takiego zdania,aby Zielona G.zajeła się głównie własnymi problemami
miasta, a nie patzyła na Gorzów i zazdościła co w tym mieście się znajduje i
powstaje.Patrzycie tylko co by "ukraść" jeszcze z tego miasta bo sami nie
jesteście wstanie nic zrobić( oprócz Uniwerku-który ma długi).
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • sela1 Re: Zielona-Gorzów 06.07.03, 16:34
      blablablaaaaaaaaaaaaabla
      • Gość: koko Sela zamknij ryj skurysynu IP: *.gorzow.mm.pl 06.07.03, 21:14
        • sela1 Re: Sela zamknij ryj skurysynu 06.07.03, 21:45
          Na więcej intelektu nie starczyło??
          Ograniczenia umysłowe nie pozwoliły więcej nic wyartykułować:-))))
          • Gość: PiotrB Re: Sela zamknij ryj skurysynu IP: *.intra21.air.net.pl / 192.168.96.* 08.07.03, 19:28
            Patrze na twój tekst i jestem innego zdania.
      • kapitan_sowa Re: Zielona-Gorzów 15.07.03, 22:03
        sela1 napisała:

> blablablaaaaaaaaaaaaabla

co chcesz pedale ?
    • Gość: RPO Re: Zielona-Gorzów IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.07.03, 21:30
      Gość portalu: PiotrB napisał(a):

> Jestem takiego zdania,aby Zielona G.zajeła się głównie własnymi problemami
      > miasta, a nie patzyła na Gorzów i zazdościła co w tym mieście się znajduje i
      > powstaje.Patrzycie tylko co by "ukraść" jeszcze z tego miasta bo sami nie
      > jesteście wstanie nic zrobić( oprócz Uniwerku-który ma długi).
      > Pozdrawiam

Coś w tym jest.
      • Gość: Mis Re: Zielona-Gorzów IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 06.07.03, 23:52
        Gość portalu: RPO napisał(a):

> Gość portalu: PiotrB napisał(a):
        >
        > > Jestem takiego zdania,aby Zielona G.zajeła się głównie własnymi problemami
        >
        > > miasta, a nie patzyła na Gorzów i zazdościła co w tym mieście się znajduje
        > i
        > > powstaje.Patrzycie tylko co by "ukraść" jeszcze z tego miasta bo sami nie
        > > jesteście wstanie nic zrobić( oprócz Uniwerku-który ma długi).
        > > Pozdrawiam
        >
        > Coś w tym jest.
        Dziś nie zasnę , bo jeszcze nie wymyśliłem co by tu z Gorzowa ukraść. Cholera.
        • ukulelka Re: Zielona-Gorzów 07.07.03, 12:21
          Warto Wartę...? :~)
          • Gość: Zielonogorzanin Re: Zielona-Gorzów IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 08.07.03, 14:55
            Nie Warty nie. Warta w Gorzowie Wlkp. to juz tylko kolektor sciekowy z calej
            Wielkopolski, Kujaw i Lodzi. Sami przyznajcie ze juz pierwsi zielonogorzanie
            przewyzszali inteligencja Waszych protoplastow i wybrali odpowiednie miejsce
            na zalozenie grodu.
            • kapitan_sowa Re: Zielona-Gorzów 09.07.03, 20:07
              Zielona Góra - góra zielonoego śmierdzacego gówna w szambie .... gnijącego na
              wietrze .... pożywka dla pedałów i innych złodzieji z tego szmaciarskiego
              zaścianka .... won chamy !
              • Gość: Jasiek Re: Zielona-Gorzów IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 09.07.03, 21:10
                Ej sowa aleś ty namolny przecież w jednym z wątków napisałem tobie:
                „ sowa jak do tej pory siedziałeś w klozecie to tam nadal sobie siedź, bo jak
                wchodzisz na forum to gównem czuć. I naucz się głupolu gramatyki, no tak, ale
                w klozecie nie miałeś szans:-))))))) „

I nadal obstaję przy tym. Jak widać nie wziąłeś sobie za bardzo moich rad do
                serca, ale widać już pewien postęp „gówno” piszesz poprawnie, ale poćwicz
                jeszcze ortografię, bo nadal masz braki, gamoniu:-))))))))

• kapitan_sowa Re: Zielona-Gorzów 09.07.03, 22:19
                  wal się ćfoku zielonogówniany ....
                  • Gość: Jasiek Re: Zielona-Gorzów IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 09.07.03, 22:40
                    kapitan_sowa napisała:

> wal się ćfoku zielonogówniany ....

Pisze się ćwoku pacanie jeden a nie „ćfoku”. Ile razy mam powtarzać gamoniu!
                    Widzę, że moje prośby nie skutkują. Podaję tobie link na stronkę ze słownikiem
                    ortograficznym, bo mam dobre serce sieroto jedna, żebyś już więcej swojej pani
                    od polskiego wstydu nie przynosił.

slowniki.onet.pl/index.html?tr=pol-ort
                    • kapitan_sowa Re: Zielona-Gorzów 10.07.03, 17:05
                      znalazł się kurwa filozof jego mać

strzel sobie balasa zielona gnido

• Gość: Jasiek Re: Zielona-Gorzów IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 10.07.03, 18:20
                        kapitan_sowa napisała:

> znalazł się kurwa filozof jego mać
                        >
                        > strzel sobie balasa zielona gnido

No brawo tym razem obyło się bez błędów, słownik jednak na coś się przydał.
                        Jeszcze tylko pozbądź się wulgaryzmów i już pani od polskiego będzie z Ciebie
                        zadowolona.
                        Gratulacje!

• kapitan_sowa Re: Zielona-Gorzów 10.07.03, 19:54
                          ale uparte ścierwo zielonogórskie .... ale my was przetrzymamy chuje ...
                          • Gość: 1 Re: Zielona-Gorzów IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.07.03, 20:17
                            u ciebie w kiblu
                          • Gość: Jasiek Re: Zielona-Gorzów IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 10.07.03, 20:20
                            kapitan_sowa napisała:

> ale uparte ścierwo zielonogórskie .... ale my was przetrzymamy chuje ...

No brawo nadal bez błędów widać, że robisz postępy oby tak dalej.
                            Ale jeszcze te wulgaryzmy, popracuj nad sobą weź się za czytanie książek to ci
                            z pewnością pomoże poznasz wiele fajnych określeń spróbuj to nie boli.
                            Życzę wytrwałości w dążeniu do celu!

• kapitan_sowa Re: Zielona-Gorzów 10.07.03, 20:21
                              jasiek rącza bestia
                              pierwszej wody zielony skurwiel
                              • Gość: Jasiek Re: Zielona-Gorzów IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 10.07.03, 20:32
                                kapitan_sowa napisała:

> jasiek rącza bestia
                                > pierwszej wody zielony skurwiel

No nadal bez błędów jestem pełen podziwu. I zasób słów jakby już większy,
                                zdolna bestia z Ciebie.
                                Jeszcze raz gratuluję rozwijasz się chłopie jak tak dalej pójdzie to może na
                                majora awansujesz.

• kapitan_sowa Re: Zielona-Gorzów 10.07.03, 20:36
                                  dzięki łysy kutasie :-)
                                  niezły okurwieniec z ciebie
                                  • Gość: Jasiek Re: Zielona-Gorzów IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 10.07.03, 20:42
                                    kapitan_sowa napisała:

> dzięki łysy kutasie :-)
                                    > niezły okurwieniec z ciebie

Jestem w szoku nadal bez błędów byłbym w pełni zachwytu żeby nie te
                                    wulgaryzmy, ale wierzę w Ciebie, że trochę poczytasz książeczek i się
                                    podciągniesz. W końcu zdolna bestia z Ciebie.

• kapitan_sowa Re: Zielona-Gorzów 10.07.03, 21:08
                                      Chyba nawet Cię lubię. Uparty z Ciebie s...yn.
                                      • Gość: Jasiek Re: Zielona-Gorzów IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 10.07.03, 21:34
                                        kapitan_sowa napisała:

> Chyba nawet Cię lubię. Uparty z Ciebie s...yn.

Dzięki! :-))

Pozdrówka
                                        • kapitan_sowa Re: Zielona-Gorzów 15.07.03, 22:03
                                          Pozdrówka ;-)
                                          • Gość: Jasiek Re: Zielona-Gorzów IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 15.07.03, 22:31
                                            Dzięki:-)

Pozdrówka
                                            • kapitan_sowa Re: Zielona-Gorzów 20.07.03, 13:05
                                              kak zdarovije ??
                      • Gość: 1 Re: Zielona-Gorzów IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.07.03, 20:18
                        u ciebie w kiblu ?
                        • kapitan_sowa Re: Zielona-Gorzów 10.07.03, 20:20
                          u mnie w kiblu topię takich kutasów jak ty
                          • Gość: 1 Re: Zielona-Gorzów IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.07.03, 20:23
                            u ciebie w kiblu ??
                            • kapitan_sowa Re: Zielona-Gorzów 10.07.03, 20:26
                              lubisz pływać w gównach ?
                              • Gość: 1 Re: Zielona-Gorzów IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.07.03, 20:27
                                u ciebie w kiblu ???
                                • kapitan_sowa Re: Zielona-Gorzów 10.07.03, 20:28
                                  lubisz pływać co ? w gówienku zieloniutkim ??
                                  • Gość: 1 Re: Zielona-Gorzów IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.07.03, 20:41
                                    u ciebie w kiblu.
      • gorzowianin Re: Zielona-Gorzów 08.07.03, 02:04

> Coś w tym jest.

Zgadzam sie...
        • Gość: Agis Re: Zielona-Gorzów IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 08.07.03, 21:25
          A ja powtarzam - czas na rozwód. Idźcie własną drogą. Nie po drodze nam z
          miastem pasożytem.
    • bzylek Re: Zielona-Gorzów 08.07.03, 21:57
      Czy w Kozofie jest ratusz ? NIE. A np. w Sulechowie tak. Buahahaha... A tymi
      rypciami (tramwaje-ponoc tak je tam nazywaja) mozecie sobie jezdzic tylko
      uwazajcie zeby wam sie nie rozsypaly miedzy przystankami. Hehehehe...
      "Nie ma ze boli, Zielona wszystkim w******** " BUahaha..
      • Gość: Bartoo Re: Zielona-Gorzów IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.03, 20:33
        O tramwaje się nie bój, tak samo roztrzepane jeżdżą i w "cudownym" Poznaniu,a
        jaszecze lepsze w Warszawie. Dla Waszej informacji Warta jest coraz czystsza,
        czystsza nawet od Odry. Na przedmieściach Gorzowa pojawiły się bobry, a w
        centrum Gorzowa możesz łowić sumy, pstrągi i wiele szlachetnych ryb. Będziej
        jeszcze lepiej bo Poznań po 50 latach w końcu zbudował sobie normalną
        oczyszczalnię:)
        • Gość: Mis Re: Zielona-Gorzów IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 09.07.03, 23:43
          Gość portalu: Bartoo napisał(a):

> O tramwaje się nie bój, tak samo roztrzepane jeżdżą i w "cudownym" Poznaniu,a
          > jaszecze lepsze w Warszawie. Dla Waszej informacji Warta jest coraz czystsza,
          > czystsza nawet od Odry. Na przedmieściach Gorzowa pojawiły się bobry, a w
          > centrum Gorzowa możesz łowić sumy, pstrągi i wiele szlachetnych ryb. Będziej
          > jeszcze lepiej bo Poznań po 50 latach w końcu zbudował sobie normalną
          > oczyszczalnię:)
          To dobra wiadomość. Jak najczystszej Warty życzę.
        • Gość: P.B Re: Zielona-Gorzów IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 12.07.03, 02:23
          Gość portalu: Bartoo napisał(a):

> O tramwaje się nie bój, tak samo roztrzepane jeżdżą i w "cudownym" Poznaniu,a
          > jaszecze lepsze w Warszawie. Dla Waszej informacji Warta jest coraz czystsza,
          > czystsza nawet od Odry. Na przedmieściach Gorzowa pojawiły się bobry, a w
          > centrum Gorzowa możesz łowić sumy, pstrągi i wiele szlachetnych ryb. Będziej
          > jeszcze lepiej bo Poznań po 50 latach w końcu zbudował sobie normalną
          > oczyszczalnię:)

Już za kilka miesięcy trafią do Poznania jedne z najnowocześniejszych na
          swiecie tramwaji Siemens Combino.
          Fakt, budowa oczyszczalni trwała długo, warto jednak było, jest największą i
          najnowocześniejsza w Polsce.
          Natomiast Warszawa i Łódź oczszczalni z prawdziwego zdarzenia do dzisiaj się
          nie dorobili.
    • koza03 Re: Zielona-Gorzów 10.07.03, 12:32
      To naprawde smutne, to co tu piszecie. Zastanawiam sie, komu i na co potrzebne
      sa takie miedzymiastowe nienawisci. Przeciez kazdy (potencjalnie) moze zajac
      sie budowaniem nowcyh wartosci w swoim miescie, a co do zrzucania winy na
      politykow, to od jakiegos czasu mozemy ich wybierac sobie sami. Jacy my, tacy
      oni, niestety. Zgadzam sie z postamai z innych watkow, ze w historii powojennej
      ZG byla kreowana sztucznie na stolice regionu. Polozenie geograficzne, brak
      wiekszych szkod po wojnie, itd, itp. To wiadomo. Dzis jest jednak inaczej,
      ciagle utarczki o to gdzie bedzie jaki urzad wydaja mi sie zabawne, wiele
      rzeczy faktycznie dzieje sie ponad naszymi glowami. Ale nasza wlasna aktywnosc
      nie powinna byc warunkowana tym, ze tu bedzie Taki urzad a tu taki. Czy
      naprawde chcecie zostac urzednikami? I wierzycie, ze miasto bedzie lepsze od
      urzedow:))) Tak sobie mysle, ze i G i ZG maja swoje wady i zalety, maja fajnych
      ludzi i bandytow, maja kompetentnych urzednikow i glabow. Wuchwalanie, ze u nas
      tramwaje a u nas ratusz nie ma komptenie sensu. Nic nie zmienia, budzi upiory
      nienawisci i zabiera mnostwo czasu, ktory mozna przeznaczyc na dzialanie w
      miescie. Po co sie nienawidzic, jak mozna spokojnie byc. A jesli jeszcze
      wspolpracowac...Ale przy tym poziomie napiecia, to chyba jeszcze ciagle
      nierealne.
      • bzylek Re: Zielona-Gorzów 10.07.03, 20:22
        hmm.. jak dobrze pamietam choc dopiero mam latek 16 to wszytkie instytucje z
        Zielonaj Góry zostaly przeniesione do Gorzowa. Po co ? Nikt nie wie.. Chyba byl
        w tym jakis interes bo po co cale dzialy przenosic az do Gorzowa ? Wsumie to w
        Zielonej Górze nie zostalo prawie nic.. To jest poprostu bezsensu.(co za debil
        to wymyslil z przenoszeniem) A propo Warty to mam nadzieje ze nigdy wam tam nie
        wyleje.. Bo szkoda niewinnych ofiar w ludziach.
        No i jeszcze do konfliktu Zielona Góra vs Gorzów to nasilil sie przy likwidacji
        wojewodztw. Ale nie tylko w Lubuskim sa takie zgrzyty bylych miast wojwodzkich,
        sa tez inne miasta w polsce co tez sie nie lubia. Tego sie nie da uniknac !
        • Gość: PiotrB Re: Zielona-Gorzów IP: *.intra21.air.net.pl / 192.168.96.* 13.07.03, 14:52
          Brak Ci wjedzy koleś,ale jescze jesteś młody to mogę zrozumieć. Przy tworzeniu
          województwa instytucje samorządowe miały znajdować się W ZG, a wojewódzkie w G.
        • kapitan_sowa Re: Zielona-Gorzów 15.07.03, 17:48
          jesteś durny łysa pało jak drewniana piła. wal się cfelu.
    • Gość: a Re: Zielona-Gorzów IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.07.03, 21:55
      Na jednym z forow znalazlem wypowiedz, ktora, mimo, ze tyczy miasta-najlepszej
      wizytowki Polski, rowniez swietnie moze sluzych za komentarz do zielonogorsko-
      gorzowskich animozji:

"Drodzy dyskutanci - po co sie spierac skoro wszyscy jestesmy z -
      w skali swiata - niewielkiego panstwa, o ktorym, poza
      Europejczykami, niewiele ludzi na swiecie slyszalo? Nie
      postepujmy wedle zasady: "porazka mojego najblizszego
      przyjaciela jest moim najwiekszym sukcesem". Kazdy z nas
      powinien budowac swoje miasto najlepiej jak moze, bo jak Polska
      bedzie miala szereg miast-wizytowek, to bedzie wowczas bardziej
      znana. A kto powiedzial, ze wizytowka musi byc jedna? Jesli
      myslisz o Niemieckiej - to co Ci do glowy przychodzi: Hamburg,
      Monachium, Berlin, kilka innych, wszystkie rowne, nie ma jednej-
      jedynej. A w Polacy nie majac NIC musza sie oczywiscie klocic
      kto ma troche wieksza czesc NICZEGO. Przykre.(...)"

Ponizej link do tej wypowiedzi:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=6916594&a=6928664&GazetaWyborczaWWW1=Pw8R0ywC3nx1pudKx23g4CVkTxeD96LgzCfK
      p1lNtsPj1Pytz28Y|-5517824905406636002/-1407973911/6/8086/8086/7002/7002/8086/-1

Drodzy dyskutanci - po co sie spierac skoro wszyscy jestesmy z -
      w skali swiata - niewielkiego panstwa, o ktorym, poza
      Europejczykami, niewiele ludzi na swiecie slyszalo? Nie
      postepujmy wedle zasady: "porazka mojego najblizszego
      przyjaciela jest moim najwiekszym sukcesem". Kazdy z nas
      powinien budowac swoje miasto najlepiej jak moze, bo jak Polska
      bedzie miala szereg miast-wizytowek, to bedzie wowczas bardziej
      znana. A kto powiedzial, ze wizytowka musi byc jedna? Jesli
      myslisz o Niemieckiej - to co Ci do glowy przychodzi: Hamburg,
      Monachium, Berlin, kilka innych, wszystkie rowne, nie ma jednej-
      jedynej. A w Polacy nie majac NIC musza sie oczywiscie klocic
      kto ma troche wieksza czesc NICZEGO. Przykre. Swoja droga
      artykul w gazecie jest bez sensu. Podobny artykul moze zamiescic
      kilka innych dodatkow regionalnych. Jestem z Trojmiasta, dokad
      wszystkich Polakow, w tym Warszawiakow zapraszam serdecznie, a
      wszystkich dyskutantow pozdrawiam. Zycze milego popoludnia.

• Gość: xxx Re: Zielona-Gorzów IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 13.07.03, 11:36
      Wojna wydumana. Podgrzewanie starych sporów. Po co?
    • Gość: kulturalny Re: Zielona-Gorzów IP: *.halo.provector.pl 13.07.03, 15:37
      Gość portalu: PiotrB napisał(a):

> Jestem takiego zdania,aby Zielona G.zajeła się głównie własnymi problemami
      > miasta, a nie patzyła na Gorzów i zazdościła co w tym mieście się znajduje i
      > powstaje.Patrzycie tylko co by "ukraść" jeszcze z tego miasta bo sami nie
      > jesteście wstanie nic zrobić( oprócz Uniwerku-który ma długi).
      > Pozdrawiam
      >CO TY MI TU KOZACZYSZ FALUBAZIE ZAJ....Y PIER... BAKA TWOJA STARA TO STARA
      KU... A TY JESTES SYNEM TEJ KUR.. ZIELONA TO WIES Z MIESZKANCAMI WIESNIAKAMI.
      • j24 PROVECTOR... 14.07.03, 10:51
        ... to mała gorzowska firemka świadcząca usługi dostępowe.

Gość portalu: kulturalny napisał(a):

>> Patrzycie tylko co by "ukraść" jeszcze z tego miasta bo sami nie
        >> jesteście wstanie nic zrobić( oprócz Uniwerku-który ma długi).
        >> Pozdrawiam

> CO TY MI TU KOZACZYSZ FALUBAZIE ZAJ....Y PIER... BAKA TWOJA STARA TO STARA
        > KU... A TY JESTES SYNEM TEJ KUR.. ZIELONA TO WIES Z MIESZKANCAMI WIESNIAKAMI.

Gość podpisujący się jako "kulturalny" z kulturą (nawet taką przez małe "k")
        ma niewiele wspólnego.
        "Kulturalny" chyba prowokujesz ?

Procentowo z PROVECTOR-a wychodzi chyba najwięcej "NIEUDANYCH" postów.

Może na początek tym adresem IP zechce się zainteresować administrator tego
        forum i zrobi przekierowanie bezpośrednio na oślą ławkę (jak trzeba niech
        podepnie jeszcze kilka adresów).

Nie wiem (może tylko udaję, że nie wiem) komu pan D. sprzedał dostęp, ale
        uważam, że zrobił źle.
        Niechby takie "NIEUDANE" wątki wychodziły sobie z tepsy, a nie obciążały
        firmę.

Nie mam ochoty więcej dyskutować.
        • Gość: Bartoo Re: PROVECTOR... IP: *.zkl.pl 14.07.03, 18:42
          W Gorzowie nie trzeba było tworzyć instytucji wojewódzkich bo istnialy one w
          tym mieście od 1975 roku. To tak gwoli ścisłości. Pozdrawiam
    • koza03 Re: Zielona-Gorzów 15.07.03, 21:26
      Moze w koncu dajcie sobie spokoj z wyliczaniem, dlaczego jedno miasto lepsze
      niz drugie? Moze oba sa fajne i mieszkaja w nich fajni ludzie? I nie ma
      zanczenia jaki urzad jest gdzie? Urzednicy nie stworza Wam swiata, to Wy go
      tworzycie. A animozje sluza tylko zlym ludziom , ni sa tworcze tylko zabojcze.
      • kapitan_sowa Re: Zielona-Gorzów 15.07.03, 22:02
        Oddajcie nam stół operacyjny i odsetki za zagrabione mienie a będziemy gotowi
        na pokój. Howg !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka