Dodaj do ulubionych

TURNIEJ COUNTER-STRIKE ?

08.07.03, 21:52
Chcialbym zorganizowac turniej counter-strike w Zielonej Górze. Counter-
Strike to gra sieciowa jedna z najlepszych na świecie. Jest pełno turnieji CS
w Polsce i na calym świecie. Czemu nie móglby byc równiez w takim pięknym
miescie jak Zielona Góra. Prosze o kontak wszystkich chętnych do sponsoringu
nagród i sprzetu, który umozliwyilby mi organizacje takiego turnieju. Zwracam
się z proźbą do wszystkich firm komputerowych w Zielonej Górze o pomoc. Moj
kontakt ze mna jest ponizej.
Obserwuj wątek
    • Gość: bez znaczenia Re: TURNIEJ COUNTER-STRIKE ? IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 11.07.03, 19:41
      bzylek napisał:

> Chcialbym zorganizowac turniej counter-strike w Zielonej Górze. Counter-
      > Strike to gra sieciowa jedna z najlepszych na świecie. Jest pełno turnieji CS
      > w Polsce i na calym świecie. Czemu nie móglby byc równiez w takim pięknym
      > miescie jak Zielona Góra. Prosze o kontak wszystkich chętnych do sponsoringu
      > nagród i sprzetu, który umozliwyilby mi organizacje takiego turnieju. Zwracam
      > się z proźbą do wszystkich firm komputerowych w Zielonej Górze o pomoc. Moj
      > kontakt ze mna jest ponizej.

Tez bym bardzo chcial turniej CS'a w Zielonce. Dolaczam sie do Twej prosby i
      zycze jak najwiecej sponsorow (oby ich nie zabraklo). Swoja droga to mozna by
      zorganizowac turniej tanim kosztem, w ktorejs z kafejek internetowych
      pobierajac oplaty od uczestnikow (rzedu kilku zlotych) jednak wciaz pozostaje
      problem zwiazany z ufundowaniem ewentualnych nagrod itp. Prosze jednak o
      kontakt jesli cos sie ruszy z miejscaw sprawie turnieju gdyz jestem bardzo
      ciekawy co z tego wszystkiego wyniknie.

pozdrawiam
      paniek
      • Gość: bzylek Re: TURNIEJ COUNTER-STRIKE ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.03, 14:07
        bez znaczenia to moze pomozesz mi szukac miejsca na turniej? Jak cos bedeisz
        mial to wtedy pisz na gg lub mejl. Czekam...!

-------------
        gg: 1838932
        e-mail: bzylek1@wp.pl
    • Gość: karotek Re: TURNIEJ COUNTER-STRIKE ? IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 12.07.03, 11:55
      Krzysiu - ciekawa idea, tyle tylko, że przez to forum sponsora nie znajdziesz.
      Podzwoń, przejdź się - osobiście być może Ci się uda ;-)

Powodzenia!

Pozdr.,
      Mariusz
      • Gość: bzylek Re: TURNIEJ COUNTER-STRIKE ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.03, 14:08
        a moze MRM ?? hee...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka