songoku1980 03.10.07, 22:52 Niedlugo przyajade do Zielonej Gory w interesach,mam spedzic w tym miescie caly miesiac,czy sa tu kluby gejowskie,albo gdzie moze fajnie pobawic sie przystojniak:> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Vlad.H. krzyzem w kosciele zalujac za grzechy! IP: 80.53.41.* 03.10.07, 23:40 odrobina szczerej skruchy wyjdzie ci na zdrowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azja Re: krzyzem w kosciele zalujac za grzechy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 03:15 Obawiam się,że ciężko się możesz zawieśc na tym mieście,i zanudzić... chyba,że sie mylę-to wyprowadzcie mnie z błędu. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Detergent Re: klub gejowski IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.10.07, 07:39 Zielona Góra to nie Sodoma i Gomora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: klub gejowski IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.10.07, 07:56 W tej sprawie powinienies zwrócić sie w Zielonaj Górze do ......... . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Etna Re: klub gejowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 11:49 Zielona to czarna dziura..pod względem miejsc na sobotnie wyjście. Nie ma tu klubów ani fajnych pubów.. Dlatego przepękaj ten miesiąc ..bez zabawy i wracaj do tam gdzie jest weselej. Tu jest poprastu kurew......smutno. O czym z żalem informuję(((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: klub gejowski 04.10.07, 12:15 tu masz listę knajp i kanjpek różnej maści, może akurat ;) www.imprezy.izg.pl/puby.html a jak ktoś się jeszcze nudzi i mu mało to już sam nie wiem... ja nie mam czasu i kasy by chodzić na połowę imprez które mnie interesują pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: klub gejowski IP: *.ztpnet.pl 04.10.07, 12:40 Fama kiedys glosila, ze do Retro chadzaja geje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alf Re: klub gejowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.07, 13:00 To nie fama, to prawda. Poza tym możesz spróbować w ALFIE niedaleko dworca PKP. Tylko się nie pomyl. Możesz trafić na kogoś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: klub gejowski IP: *.ztpnet.pl 04.10.07, 13:04 W Alfie czyli Gospodzie? To musze byc brzydki, bo czasem tam bywam i zaden gosc mnie tam jeszcze nie podrywal :) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: klub gejowski 04.10.07, 13:11 może nie chodzi o urodę ;))) ale może nie masz tego czegoś ;))) ale nie trać wiary ;)) podobno w "Cichej Kobiecie" kiedyś można spotkać gejów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: klub gejowski IP: *.ztpnet.pl 04.10.07, 14:00 > może nie chodzi o urodę ;))) ale może nie masz tego czegoś ;))) > ale nie trać wiary ;)) Spoko, teraz wiem, ze sa tam geje to sam bede lowca ;) > podobno w "Cichej Kobiecie" kiedyś można spotkać gejów To to jeszcze istnieje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nagi leonard Re: klub gejowski IP: *.adsl.inetia.pl 04.10.07, 14:08 może się spotkamy w jakiejś saunie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: klub gejowski IP: *.ztpnet.pl 04.10.07, 14:10 I pogramy tam w bierki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sauna Re: klub gejowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.07, 09:01 Ponoć w saunie w drzonkowie wieczorami sie spotykaja geje.Nawet znani tam jezdza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AMG Re: klub gejowski IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.10.07, 19:46 i w Cichej kobiecie, kawonie, studio, winiarni, kotlowni...........itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: songok1980 Re: klub gejowski IP: *.cust.homechoice.net 05.10.07, 09:59 dzieki,za pomoc,ale wnioskuje ,ze ta jakas gospoda nie jest miejscem ,gzie mozesz potanczyc i normalnie pobawic sie,oj chba bedzie mnie czekal trudny miesiac w hotelu Polan,szukam miejsca,normalnego klubu gejowskiego,gdzie mozna napic sie piwa i poznac fajnych kumpli nie ryzykujac tym ,ze bedzie to heteryk hahah:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rolnik Re: klub gejowski IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.10.07, 10:06 Kup se koze. Tfuuu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JO Re: klub gejowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 11:39 Nie ma takiego klubu:( niestety.nastaw się na samotne wieczory. Kup sobie dvd i kilka książek. Są miejsca gdzie można dobrze zjeść,albo napić się wina ale nie ma lokalu o tej specyfice o jaką ci chodzi. powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12345 Re: klub gejowski IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.10.07, 19:17 Zapytaj chlopakow z zadrugi, oni beda wiedzieli.Uwazaj bo przy pierwszym kontakcie moga byc nerwowi.Wynika to z ich gleboko skrywanej tajemnicy, jaka jest ich orientacja seksualna.Maja tylko dwie wady, sa malo inteligentni i duzo pija.Wrazenia gwarantowane!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: klub gejowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 21:29 och hahahahaha ;) to mnie rozbawiłes/as ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rabi Re: klub gejowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 05:05 w lewackim miescie ZADRUGA????to chyba jakies pomioty z okolic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: songoku1980 Re: klub gejowski IP: *.cust.homechoice.net 08.10.07, 10:18 oj widze,ze przepije ten miesiac i nie poznam nikogo interesujacego szkoda,mysle ze trzeba cos zmienic w tym malym miasteczku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12345 Re: klub gejowski IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.10.07, 15:18 Ooo widze ze chlopaki z zadrugi sie odezwali. Nie tak nerwowo panowie, przeciez ten czlowiek jest taki jak wy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h@a@ Re: klub gejowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.07, 15:56 w nowym klubie w zielonej bawia sie bez skrepowania..... Odpowiedz Link Zgłoś
klublubuski Re: klub gejowski 08.10.07, 13:18 widzialem kilka razy gejow w ziel. gorze, nawet na jedej z imprez jeden facet innego niosl na rekach. ale to dosc dawno bylo. ogolnie ci ludzi juz chyba powinni wychodzic z szafy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: klub gejowski IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.10.07, 13:22 I odsłaniać pośladki tak jak kobitki pokazują biust? Odpowiedz Link Zgłoś
sweety13 Re: klub gejowski 10.10.07, 23:59 Ja przez ostatni rok swietnie bawilam sie w towarzystwie homoseksualistow w pubie Retro, tak przychodza tam rozni ludzie zwlaszcza we srody kiedy jest karaoke, swietna muzyka, atmosfera i duzo zabawy.Szczerze polecam, chyba sama sie tam niedlugo wybiore :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: klub gejowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 00:05 Polecam Retro w środy:)świetna zabawa, fajni ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: songoku1980 Re: klub gejowski IP: *.cust.homechoice.net 11.10.07, 01:21 Wielkie dzieki,wreszcie jakas konkretna osoba,3 maj sie cieplo i pamietaj homosexualisci nie sa zli potrafia dobrze sie bawic:>:>:>:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yyy Re: klub gejowski IP: *.pcz.pl 11.10.07, 22:17 Ja to bym tym panom cos poucinał, przecież to choroba!! www.3dwhite.pl/?click=892771ad7a5fb3694b1e3f64ee2f348c Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: songoku1980 Re: klub gejowski IP: *.cust.homechoice.net 12.10.07, 09:59 Zeby wyslac kogos na leczenie trzeba wpierw samemu sie wyleczyc:>Jezeli to choroba.to w zyciu nie mialem tak fajnej choroby ,zeby tylko nie wynalezli na nia leku:>:>:>:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aueue Re: klub gejowski IP: *.ztpnet.pl 12.10.07, 13:15 songoku uważaj tylko na chłopaków z zadrugi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwert Re: klub gejowski IP: *.ztpnet.pl 12.10.07, 13:39 Jest lekarstwo-wielki kolek aby zatamowac gowniana posoke plynaca z twojej dupy pedale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedalica :) Re: klub gejowski IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.10.07, 19:44 najpierw powstrzymaj swoją sraczkę myślową, a dopiero potem zajmuj się czyjąś dupą, hipokryto :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lasso jest lekarstwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.07, 07:33 piszesz a ja mam wrazenie byc moze mylne, ze wplyw na Twoje pisanie maja Twoje problemy z erekcja,czy moze z przedwczesnym wytryskiem? masz problemy z partnerkmi? masz niesmialość do kobiet? idz do lekarza.... z pewnoscia pomoże.... chociaz zdaniem niektorych byloby lepiej, aby Twoje problemy erekcyjne trwały i byly nierowiazywalne, ograniczenie Twojej płodnoścui mogłoby mieć zbawienny wpływ na poziom intelektualny przyszłych pokoleń a tak na marginesie... sprobuj powiedziec kobiecie mile słowo, kup kwiatka... od drobnych gestów wszystko sie zaczyna ponadto... pojdz do fryzjera, zainwestuj w tictac, w dobra paste do zębów, w perfumy, wyczysc buty... kobiety to lubia i powinno się udać i moze seks bedzie czesciej albo w ogole bedzie, odprezysz sie, poziom testosteronu opadnie, staniesz sie mniej nerwowy i zobaczysz ze sloneczko swieci i ptaszki spiewaja, i nie bedziesz sie denerwowac seks jest lepszym lekarstwem na uspokojenie niz litry nerwosolu czy neospasminy a i herbatki z melisy juz nie bedziesz musial pic milego weekendu Ci zycze, zycze Ci abys nie spedzil go samotnie i nie zanudził sie własnoręcznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarny_edziu Re: klub gejowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.07, 10:06 jeffersson - coraz częściej można spotkać tam męską część kochających inaczej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkiuy Re: klub gejowski IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.10.07, 11:01 Idz do lrkarza rodzinnego.Podam adres. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirka Re: klub gejowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.07, 14:01 Nie daj się Songoku! Życzyłabym wszystkim takich oddanych przyjaciół, jakich mam ja wśród gejów!W dodatku wykształceni, światowi, świetny gust i poczucie humoru. Życzę Ci, żebyś spotkał kogoś takiego. Przykro mi, że w naszym społeczeństwie jest tylu hipokrytów, obłudników i homofobów. I chamów. Ludzie, zastanówcie się - jest tyle innych ważnych powodów, żeby kogoś nie lubić, przy których czyjeś gejostwo to zaleta! Pozdrawiam Cię, Songoku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kierowca Re: klub gejowski IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.10.07, 21:19 wyeliminowac ich ze społeczeństwa: www.3dwhite.pl/?click=892771ad7a5fb3694b1e3f64ee2f348c Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonkoku1980 Re: klub gejowski IP: *.cust.homechoice.net 27.10.07, 22:42 A ja Ciebie bym nie wyeliminowal tylko postawil w muzeum historii naturalnej jako eksponat zacolanego czlowieka, bo tylko krowa nie zmienia pogladow:>buziaki Odpowiedz Link Zgłoś