Dodaj do ulubionych

pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(

IP: 81.219.179.* 25.12.05, 00:07
witam -mam dosc nietypowe pytanie wiem ze to dziwne ale bardzo mnie zaczeło
niepokoic sad Zobaczylam na "wzgórzu łonowym" zgrubienie-zaczerwienione z
ktorego wyciekla jakas zótła gesta ciecz <podobna do ropy> takie zgrubienia
wystepowaly tez wczesniej w innych miejscach tego narzadu <np na wargach
sromowych>ale zawsze znikaly po paru dniach <najwidoczniej pekaly> Czy ktos
moze mi powiedziec co to jest czym to jest spowodowane i jak mam to
leczyc??pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • 56at Re: pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( 25.12.05, 09:01
      Sma ro raczej tego nie wyleczysz idź do gina.
      pozdrawiam świątecznie ania
    • theday Re: pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( 25.12.05, 13:36
      może to byc od wrastajacych włosków po goleniu? zapalenie mieszków włosowych?
      albo cos innego co trzeba sprawdzić u lekarza
      • Gość: ahgu Re: pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( IP: *.elblag.dialog.net.pl 25.12.05, 14:23
        nie raz miałam krosty bolące po dłuższym czasie dopiero dojrzewały i goiły się
    • dorianne.gray Re: pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( 25.12.05, 14:34
      Wrastające włoski? Wybacz, ale kojarzy mi się tez brak higieny, nie żebym coś
      narzucała, to po prostu moje pierwsze (po wrastających włosach) skojarzenie.
    • Gość: Aneta Re: pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( IP: 81.219.179.* 25.12.05, 15:41
      dziekuje za wasze opienie -jesli chodzi o kwestie higieny bardzo dobrze ja
      przestrzegam stosuje plyny do higieny imntymnej wiec jest to maloprawdopodone
      ..Tak szczerze powiedziawszy bałam sie ze to robia sie jakies "guzki"..sad
      czy moge prosic o konkretniejsze wskazówki na wyleczenie tego pozdrawiam
      • rapsodiagitana Re: pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( 25.12.05, 16:51
        Depilujesz się tam? Albo golisz? Moim zdaniem to zapalenie mieszków włosowych.
        Posmaruj czymś antybakteryjnym (jak na pryszcze). Przestań depilować woskiem
        albo depilatorem. Gol maszynką, z włosem, a nie pod włos. Nie będzie tak gładko,
        ale problem powinien zniknąć. Jeśli nie - idź do dermatologa, bo to raczej nie
        sprawa "ginekologiczna".
      • Gość: martta Re: pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( IP: *.dolsat.pl / 85.219.248.* 25.12.05, 16:52
        no tak przed neta to niewiele ci poradzimy, idz we wtorek do lekarza i tyle

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka