er_ra 26.10.07, 17:52 Ostatnie zdania tekstu: "22-latek trzy dni przed śmiercią rozpoczął pracę jako strażnik więzienny. Za morderstwo grozi mu nawet dożywocie." - śmiać sie czy płakać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Eryk Brutalne morderstwo pod Lubskiem IP: *.ztpnet.pl 26.10.07, 19:26 Nie zebym sie czepial ale Panie dziennikarzu, przeczytalby Pan co za bzdury Pan pisze zanim wrzuci je Pan na strone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myszkin Brutalne morderstwo pod Lubskiem IP: 217.153.124.* 27.10.07, 15:38 "22-latek trzy dni przed śmiercią rozpoczął pracę jako strażnik więzienny. Za morderstwo grozi mu nawet dożywocie." Piękne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki jeden Brutalne morderstwo pod Lubskiem IP: 82.160.81.* 27.10.07, 18:03 To w końcu ten 22-latek był ofiarą czy mordercą? Odpowiedz Link Zgłoś
jola1711 Brutalne morderstwo pod Lubskiem 27.10.07, 22:24 Hehe, parodia z tego artykułu. 22-letni Krzysiek pójdzie do więzienia za to, że się zabił?? Dobre :) A tak poważnie, to ten cały dziennikarz widocznie pisał to w pośpiechu. POZDROWIONKA DLA DZIENNIKARZA!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aska ech dziennikarze......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.07, 01:16 Niestety dziennikarze bez względu z jakiej sa gazety,zwykle działają w pośpiechu i popełniają gafy. Ja osobiście juz kilka razy przekonałam się o tym ,że nie potrafią słuchać i pisać,są leniwi (najlpiej żeby dać im opisany temat do ręki), nie słowni....nie odpisują na maile.nie dotrzymują słowa. Doznałam tego i do tych z Lubuskiej i od tych z Wyborczej. I co?zniechęciłam się do wszelkich inicjatyw społecznych w których ewentualnie mogłyby pomóc media. I żebyście nie sądzili,że to ze mną coś jest nie tak. Kilkoro moich znajomych też nacieło się na przeróżnych dziennikarzy. Przykre. Nie wszyscy są tam w mediach z powołania.niestety:( szukają sensacji a prawdziwe tematy mają w d......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qrnaolek ech mordercy... IP: *.ztpnet.pl 28.10.07, 22:19 Co wam QRWA odbiło że się czepiacie słówek. Taka znieczulica że modus operandi sprawcy-mordercy was QRWA nie rajcuje tylko literówki. Pokolenie dewiantów znieczulonych na krzywde ludzką... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Brutalne morderstwo pod Lubskiem IP: *.zgora.dialog.net.pl 31.10.07, 16:36 Śmierć za śmierć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Brutalne morderstwo pod Lubskiem IP: *.zgora.dialog.net.pl 31.10.07, 16:48 Morderca spalił niewinnego człowieka. Moim zdaniem jego kara powinna być taka sama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narzeczona Krzysia Re: Brutalne morderstwo pod Lubskiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.08, 13:35 jakim prawem robicie sobie jaja z tego ze niewinny czlowiek nie żyje.Wszyscy jestescie cwani bo sami tego nie przeżyliście.Kazdy sie wypowiada jakim to dobrym czlowiekiem byl morderca,ale najwidocznie nie wiecie co mowicie i piszecie.Bo tak jak wypowiadaja sie nauczyciele ze szkoly mordercy jaki to byl dobry uczen to najwidoczniej mole ksiazkowe wygryzly mu mozg.Bo co ma piernik do wiatraka.Zajmijcie sie najlepiej swoimi sprawami,a bliskich KRZYSIA zostawcie w spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś