umbralupus 30.10.07, 08:50 Czesław Federowicz byłby znakomitym prezydentem Zielonej Góry. Lub wojewodą lubuskim. Lokalni politycy (w żadnej dziedzinie) nie urastają mu do pięt. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radep Re: Były poseł na rynku pracy 30.10.07, 10:31 umbralupus napisał: > Czesław Federowicz byłby znakomitym prezydentem Zielonej Góry. Lub > wojewodą lubuskim. Lokalni politycy (w żadnej dziedzinie) nie > urastają mu do pięt. Federowicz moze i bylby znakomitym prezydentem, Fiedorowicz z cala pewnoscia nie... Znakomitym fachowcem jest jedynie w swoim osobistym mniemaniu. Przerznal efektownie wybory i teraz probuje znalezc sobie miejsce w zyciu publicznym. Bez spolecznego mandatu nie bedzie to proste. Ciekawe jak bedzie wygladala jego praca w UM - przeciez wladza jest w rekach "czerwonych". To kolejna polityczna wolta w wydaniu Cz.F. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B.Fett Re: Były poseł na rynku pracy IP: *.uz.zgora.pl 30.10.07, 11:27 Byłby takim samym pacanowatym prezydentem Zielonej Góry, jak niegdyś beznadziejnym burmistrzem Gubina. Odpowiedz Link Zgłoś
mjacko Re: Były poseł na rynku pracy 30.10.07, 11:57 Wybacz kolego, ale chcesz obrzucac blotem czy jakies konkrety moze. Mieszkałem w Gubinie gdy burmistrzem był p.Fiedorowicz, i moge powiedziec tylko ze bylm dobrym gospodarzem miasta. MIasta troche zapomnianego, ktore stracilo swa swietnosc w czasie wojny. A Fiedorowiczowi jakos sie udalo zmienic Gubin z blaszanego bazaru w miare dobrze funkcjonujaca uporzadkowane miasto, w dodatku wspolpracujace wzrorowo z Niemcami. Skale tego co udalo mu sie zrobic, mozna bylo dobrze zaobserwowac po rzadach nastepnego sld-owskiego burmistrza, ktory zniweczyl wiele swietnych mozliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witam Re: Były poseł na rynku pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.07, 12:30 kolego, trochę zapomnianego, w miarę dobrze funkcjonującego....toż to przecież peplanie Czesia. Wypisz wymaluj jak z TV. A już ten fragment "i moge powiedziec tylko ze bylm dobrym gospodarzem miasta" gdzie u ciekło Czesiowi e w słowie byłem to już szczyt roztargnienia. Koleś jak piszesz sobie laurki to chociaż zachowaj minimum ostrożności Odpowiedz Link Zgłoś
radep Interesujace spostrzezenie ;-) 31.10.07, 13:34 Gość portalu: witam napisał(a): > kolego, trochę zapomnianego, w miarę dobrze funkcjonującego....toż to przecież > peplanie Czesia. Wypisz wymaluj jak z TV. A już ten fragment > "i moge powiedziec tylko ze bylm dobrym gospodarzem miasta" gdzie u ciekło > Czesiowi e w słowie byłem to już szczyt roztargnienia. Koleś jak piszesz sobie > laurki to chociaż zachowaj minimum ostrożności Zatem wg Ciebie tekst powinien brzmiec tak ? "Wybacz kolego, ale chcesz obrzucac mnie blotem czy jakies konkrety moze. Mieszkałem w Gubinie gdy bylem burmistrzem , i moge powiedziec tylko ze bylem dobrym gospodarzem miasta. MIasta troche zapomnianego, ktore stracilo swa swietnosc w czasie wojny. Jakos sie udalo mi sie zmienic Gubin z blaszanego bazaru w miare dobrze funkcjonujaca uporzadkowane miasto, w dodatku wspolpracujace wzrorowo z Niemcami. Skale tego co udalo mi sie zrobic, mozna bylo dobrze zaobserwowac po rzadach nastepnego sld-owskiego burmistrza, ktory zniweczyl wiele swietnych mozliwosci." Swietne, skromnosc bije z kazdego wypowiedzianego zdania ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mjacko Re: Interesujace spostrzezenie ;-) 31.10.07, 15:03 Gratuluje sposobu dedukcji;D Takich detektywów biora od reki w CBA. Aczkowiek ujawniliscie tylko polowicznie moja osobosc, czasami jestem rowniez Ireną Santor. A tak na powaznie - dobra wiadowomosc dla was koledzy: urojenia mozna leczyc;) Pozdrawiam Mariusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Detrgent Re: Były poseł na rynku pracy IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.11.07, 22:22 Gubin to śmietnisko nieudacznej architektury i złych decyzji przestrzennych. Dlatego,że utworzone koryto nepotyzmu w wydziale budownictwa na które przyzwolił F trwa tam do dziasiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gustlik Były poseł na rynku pracy IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.10.07, 16:54 rozdwojenie jaźni też panie Czesławie vel Mariuszu;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bachal Re: Były poseł na rynku pracy IP: *.ztpnet.pl 31.10.07, 20:46 Irena Santor? Zgadza się.To idolka pokolenia Czesiowych:) Odpowiedz Link Zgłoś
kumak13 nie żal mi Fiedorowicza 31.10.07, 21:09 Czesio zamówił sobie w GW kolejny artykuł, który ma go wsadzic na jakieś stanowisko. Przypominam sobie jak był promowany na stanowisko wiceprezydenta ZG gdy rządy objęła Winogronowa Prezydent. Nikt go nie brał pod uwagę, a GW ze zdjęciem pakowała go do urzędu.podobna "pomoc" bezpłatna była teraz przed wyborami parlamentarnymi, a po klęsce podtyka się go PO do obsadzanych urzędów.Ciekawe, że GW nie zajęła się w podobny sposób M. Surmaczem czy K.Bosakiem.( nie jestem fanem LPR, ale był to najlepszy parlamentarzysta lubuski od kilku kadencji parlamentu; pech, że trafił do takiego ugrupowania i z takim szefem).Fiedorowicz złotoustyna pewno coś sobie wypajacuje...Niech wyda te swoje utwory z pegierowskimi rymami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))) Re: nie żal mi Fiedorowicza IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.11.07, 19:07 o Czesio , Czesio niezła z Ciebie Santor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesław Santor Re: nie żal mi Fiedorowicza IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.11.07, 22:59 Też fajnie :))) Z takim nazwiskiem ma szanse dostać się do senatu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciey Re: nie żal mi Fiedorowicza IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.11.07, 19:48 Bosak najlepszy? Hmm.. a dlaczego??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Why? Re: nie żal mi Fiedorowicza IP: *.ztpnet.pl 01.11.07, 20:30 Dlaczego? Bo tak uważa Ronowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Detergent Re: Były poseł na rynku pracy IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.11.07, 22:19 Lepiej nie, jako Burmistrz Gubina był beznadziejny. Jako naczelnik w UM Zielona Góra podjął podejrzane decyzje np zakupił projekt typowej sali sportowej, która niestety nigdzie nie pasuje aby było śmieszniej to projekt indywidualnej sali o podobnych gabarytach kosztuje tyle samo co ta powtarzalna. Ten wątpliwy projekt wcisnęła miastu pracownia projektowa z Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oferta Re: Były poseł na rynku pracy IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 02.11.07, 15:07 ex-posel Czeslaw szuka pracy. jakie to wzruszajace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: van Re: Były poseł na rynku pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.07, 17:11 chyba z polowa komentarzy autorstwa jednej osoby; przepojone nienawiscia komenentarze o fiedorowiczu, zenujace zarzuty wobec wyborczej, wychwalanie marnego ex-posla bosaka... retoryka bliska szczekaczom lady b.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Były poseł na rynku pracy IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.11.07, 01:44 Nikt go nie chce, ani PO, ani PiS, ani sld. A taki wspaniały... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poeta Re: Były poseł na rynku pracy IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 04.11.07, 00:27 a jakie piekne rymowanki czestochowskie pisze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyposel Re: Były poseł na rynku pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.07, 12:02 malo sie nabral? Odpowiedz Link Zgłoś