Dodaj do ulubionych

Pregnyl po raz pierwszy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.04, 13:08
Cześć dziewczyny,
W tym tygodniu po raz pierwszy zostanie mi podany Pregnyl 10 000 j. w
zastrzyku. W poprzednich 2 cyklach dostałam Biogonadyl- też 10 000 j.
A moje pytanie brzmi: czy któraś z Was brała Pregnyl więcej niż przez jeden
cykl?
Z góry dziękuję za odpowiedzi smile
Obserwuj wątek
    • Gość: marjar Re: Pregnyl po raz pierwszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.04, 13:26
      czesc,ja miałam podany Pregnyl dwa razy,bo mam stymulowany drugi cykl, tez 10
      000j.
      Za pierwszym razem to nie za bardzo okazał się pomocny,bo miałam małe
      pęcherzyki i mizerne endo, ale teraz niby wszystko jest ok.,pregnyl dostałam w
      14 d.c. a 15 dnia miałam iui, czekam na efekty (dziś 26 d.c).....
      pozdrawiam
      • Gość: abi Re: Pregnyl po raz pierwszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.04, 13:52
        Życzę powodzenia!!!
        A ja wezmę Pregnyl już w 9 lub 10 dc. Ciekawe dlaczego tak wcześnie?
        • Gość: marjar Re: Pregnyl po raz pierwszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.04, 13:58
          To w którym dniu cyklu ma byc podany zastrzyk zależy od wielkości pęcherzyka,a
          ten musi byc monitorowany;
          Ja dowiedziałam się dzień wczesniej że nastepnego dnia mam wziąć zastrzyk, bo
          usg (12 d.c)pokazywało że pęcherzyk ma wielkość 19 mm i jest na tyle duzy że
          może już pęknąć. A pękł mi dopiero 15 d.c, kiedy miał ponad 23 mm.
          Także wszystko powinno być kontrolowane przez lekarza, jak jest u Ciebie?
          • Gość: abi Re: Pregnyl po raz pierwszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.04, 14:08
            Ja miałam robione USG w zeszłym cyklu i w dwóch poprzednich. Być może moja p.
            doktor z tego wywnioskowała, że tak wcześnie należy mi podać ten zastrzyk. Jak
            sądzisz? Endo mam zawsze ok.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka