Gość: naskret IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 26.07.03, 10:52 zobaczcie tu www.sportsboard.pl/Forum/viewthread.php?FID=3&TID=21514 co oni robia z kasa z abonamentu???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Miguel A to się uśmiałem z Naskręta IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.07.03, 12:14 Kasą z abonamentu zarządza ZTP. A "Kablówka" to tylko jeden z kilkudziesięciu programów emitowanych przez ZTP. I jak każda stacja, ma własny budżet. Jak widać, w tym przypadku bardzo skromny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: a to sie usmialem z kablowki IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.07.03, 21:55 To co przeczytałem w linku zaproponowanym przez Naskreta to jakaś ciężka paranoja! Pracownik Kablówki o nicku "Kamol" błaga ludność na ogólnopolskim forum o dwa wolne miejsca dla ekipy naszej tv w jakimś samochodzie na wyjazd do Bydgoszczy na mecz żużlowy. Ja rozumiem, że Kablówka nie ma pieniędzy, przyzwyczaiłem się też do słabiutkiego programu. Przełkne nawet grupowy urlop całej ekipy i powtarzany w kółko program z komputera nie mogę sie jednak nadziwić czemu szefostwo naszej tv zatrudnia kompletnych debili??! Przecież to co zrobił Kamol to obciach na cały kraj i nie tylko - jak wyglada nasze miasto, media, stosunek do widza. Koleś obiecuje za miejsca w samochodzie wejście do prakingu, moze zaraz zaoferuje 17mln $... W dodatku szafuje nazwiskami swojego naczelnego, operatora i uznanego dziennikarza sportowego sam pozostając pod kretyńskim nickiem bo kamol to chyba mu na dynię spadł! Ciekawe tylko kto pierwszy wywali go na zbity pysk za stwierdzenie "bowiem komentarz biegów będzie robiony(...) przez Mariana Rzeźniewskiego. Już widzę Wasz uśmiech na twarzy..." Nie wiem czy pan Rzeźniewski powinien wydupić faceta za te trzy kropki po "uśmiech na twarzy" bo młodzian sobie z niego dworuje czy może pan Kotalla za to, ze pisząc o uśmiechu Kamol stwierdza, że o to odetchnijmy z ulgą, że meczu nie komentuje naczelny... Tak czy owak Kamol nie daje splendoru Waszej stacji i jest (niestety) kolejnym dowodem na to, że schodzicie zupełnie na psy! Życzę jednak powodzenia i bardziej udanych przesłuchań kandydatów na pracowników tv. Odpowiedz Link Zgłoś