Dodaj do ulubionych

Sam do siebie gadam :)

IP: *.twi.tudelft.nl 23.02.01, 22:20
Tak to juz jest :)). Ale zzera mnie tesknota za domem. Wlasciwie to jestem ze Starego Kisielina, ale zawsze uwazalem sie bardziej za zielonogorzanina. To tutaj skonczylem "elektronik" a pozniej 2,5 roku na naszej polibudzie. Dopiero pozniej dzieki tej samej uczelni znalazlem sie w Holandii. I wyglada na to ze juz do Polski nie wroce... Chociaz nigdy nie mow nigdy ...Anyway, w Zielonej Gorze "zmiany, zmiany, zmiany" jak to bylo powiedziane w "Misiu" zdaje sie. Jesli chociaz polowa zamierzen sie zisci to pieknie. Europa :). Ja mam tylko nadzieje ze "Polmos" nie spadnie (mowie o zuzlu). Tak sie jakos ckliwie zrobilo, ale wlasnie widze ze Malysz wygral (uwierzycie ze nawet Holendrzy o nim gadaja?, przeciez u nich nawyzszy punkt w kraju to budynek Nationale Nederlanden w Rotterdamie - notabene mam piekny widok z biura na ten budynek), winamp gra "Arahje" i tak sie polsko zrobilo. Do swiat jeszcze poltora miesiaca, ale nie omieszkam wtedy zwiedzic zielonogorskich zakatkow. Pozdrowienia!.
Obserwuj wątek
    • Gość: OK Re: Sam do siebie gadam :) IP: *.mcpol.torun.com.pl 24.02.01, 00:51
      IDZ DO LEKARZA
      • Gość: Vaterlan Re: Sam do siebie gadam :) IP: *.twi.tudelft.nl 24.02.01, 15:00
        nie omieszkam, polec mi jakiegos
        • Gość: as Re: Sam do siebie gadam :) IP: 156.17.211.32, 156.17.215.* 24.03.01, 23:15
          Pozdrowienia od mieszkańca Raculi,który również czuje
          się zielonogórzaninem:)
    • Gość: Miguel Re: Sam do siebie gadam :) IP: *.usal.es 26.03.01, 13:13
      Kurcze! Wyjechales na studia do Holandii i juz nie wrociles do Zielonej? Ja teraz studiuje sobie w Hiszpanii, ale w zyciu bym tu nie zostal na stale. I dzieki
      pobytowi tutaj z lokalnego patrioty zmienilem sie we wrecz lokalnego fanatyka. Ciesze sie kazda najdrobniejsza informacja o moim miescie. A Polmos
      nie powinien spasc. Bezposrednio spada tylko jedna druzyna, a podobno marna sytuacja jest w Unii Leszno. Poza tym nasza mlodziez bedzie w tym
      sezonie jeszcze skuteczniejsza, niz w ubieglym. Zobaczysz
      • Gość: Vaterlan Re: Sam do siebie gadam :) IP: *.twi.tudelft.nl 26.03.01, 16:15
        Zycie roznie sie toczy, cholera wie co bedzie za kilka lat. Chociaz klimat
        bardziej mi odpowiada zielonogorski niz holenderski :). Na pewno nogdy nie
        zapomne skad pochodze.
    • Gość: mala Re: Sam do siebie gadam :) IP: *.proxy.aol.com 10.04.01, 03:00
      not only you are conversing with yourself, but also you're in love with
      yourself... see? this is so called self-adorance. Remember the girs, who was
      looking for somebody to go the movies with? you were making fun of her, and now
      you are sitting there, talking to yourself, among all those important issues
      concering Zielona Gora and its neighbourhood.
      Ale, niech tam! wiedz, ze sam do siebie nie gadasz...
      • Gość: Vaterlan Re: Sam do siebie gadam :) IP: *.twi.tudelft.nl 10.04.01, 09:21
        Mala! (zauwaz, ze teraz napisalem poprawnie Twoj nick)
        Po pierwsze ten post zostal napisany wieki temu. Spojrz na date. Po drugie
        popraw swoj angielski.
      • Gość: Miguel Re: Sam do siebie gadam :) IP: *.usal.es 10.04.01, 11:01
        A mi me parece que en este "Forum" esta prohibido de hablar en otras idiomas
        que polaco, ¿no? Pues deja ecribir en ingles. O mejorarlo... ;-)

Moze wiec wprowadzmy zasade nie uzywania innych jezkow niz polski? Nie bardzo
        wiem co chcialas osiagnac piszac tak fatalna angielszczyzna, ktora i tak jest
        zrozumiala dla wiekszosci uczestnikow tego "Forum"...
        • Gość: mesco Re: Sam do siebie gadam :) IP: *.dip.t-dialin.net 10.04.01, 16:02
          hallo MALA, jetzt lieferst Du Beiträge in der wunderschönen deutschen Sprache.
          Wir kennen uns ja doch von einem anderem Forum oder?
          Zielona Gora ist eine Stadt, in der ich früher lebte, nicht lange, aber immerhin
          1 Jahr. Die Stadt an sich ist nicht schlecht, aber mir gefallen die grossen
          Aglomerationen doch viel besser. Zielona Gora ist eine nette Stadt für einen
          kurzen Wochenendtrip, mehr nicht.

Gość portalu: Miguel napisał(a):

&#62 A mi me parece que en este "Forum" esta prohibido de hablar en otras idiomas
          &#62 que polaco, ¿no? Pues deja ecribir en ingles. O mejorarlo... ;-)
          &#62
          &#62 Moze wiec wprowadzmy zasade nie uzywania innych jezkow niz polski? Nie bardzo
          &#62 wiem co chcialas osiagnac piszac tak fatalna angielszczyzna, ktora i tak jest
          &#62 zrozumiala dla wiekszosci uczestnikow tego "Forum"...

• Gość: Pretor Re: Sam do siebie gadam :) IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 10.04.01, 11:07
      Miguel, Vaterlan pozdrowienia z Poznania. Wracam do Zielonki na zuzel, wiec z
      Vaterlan sie zobacze na Wroclawskiej.
      • Gość: Vaterlan Re: Sam do siebie gadam :) IP: *.twi.tudelft.nl 10.04.01, 13:33
        Ja siedze na pierwszym wirazu, tuz obok sektora gosci. Dla wszystkich zadnych
        mocnych przezyc zapraszam na strone nizej wymieniona strone, aby zobaczyc moje
        zdjecie. http://ssor.twi.tudelft.nl/~risk/br/contact.html
        Daniel Lewandowski to ja
    • Gość: mala Re: do Vxxxx IP: *.proxy.aol.com 12.04.01, 02:04
      byc moze moj angielski jest niezrozumialy dla Ciebie, ale to swiadczy jedynie o
      poziomie Twojego angielskiego (jezeli w ogole posiadasz taka umiejetnosc), a
      jesli nawet uwazasz, ze znasz go lepiej ode mnie, to z cala pewnoscia nie
      mialbys sie czym popisac podczas regularnej konwersacji z na przyklad
      Amerykaninem... Good luck!
      • Gość: Vaterlan Re: do Vxxxx IP: *.twi.tudelft.nl 18.04.01, 14:06
        Tak sie sklada, ze moj profesor prowadzacy jest Amerykaninem :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka