markoniec 17.08.03, 20:44 śniadania w nieparzyste, czas zmniejszyć wagę statystycznego Polaka, zwłaszcza w obliczu nieurodzaju Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aborys Re: kolacja w parzyste 18.08.03, 10:38 markoniec napisał: > śniadania w nieparzyste, czas zmniejszyć wagę statystycznego Polaka, > zwłaszcza w obliczu nieurodzaju Zmniejszając konsumpcję spowalniasz gospodarkę. Odpowiedz Link Zgłoś
markoniec Re: kolacja w parzyste 18.08.03, 11:38 zmieniamy profil - idziemy w technikę , literaturę, kulturę i sztukę oraz drogi. Więcej autostrad - mniej pól i łąk ! Więcej mostów - mniej przepraw promowych ! Mniej jemy - więcej pracujemy ! Chudy bardziej wydajny niż tłusty ! Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: kolacja w parzyste 18.08.03, 14:27 A co z obiadami? Ale do tłuścioszka milej się przytulić ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
markoniec Re: kolacja w parzyste 18.08.03, 15:40 obiady to przeżytek - należy w tym czasie pracować. Chudzinę łatwiej objąć i zniewolić :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: kolacja w parzyste 18.08.03, 18:06 markoniec napisał: > obiady to przeżytek - należy w tym czasie pracować. > Chudzinę łatwiej objąć i zniewolić :-) Jak Polak głodny to zły. Rewolucja Ci się marzy? Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: kolacja w parzyste 18.08.03, 22:05 A może taka mała rewolucja w naszym miasteczku by nie zaszkodziła? A co do obejmowania chudzinek, to można się poodciskiwać od kości, ale objąć łatwiej, to fakt! Odpowiedz Link Zgłoś
markoniec Re: kolacja w parzyste 19.08.03, 10:46 zapomniałem o krzyżówce chudy z tłustą - porażka ? niekoniecznie Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: kolacja w parzyste 19.08.03, 17:40 Super złożenie - jedno się wbije i zanurzy a drugie opłynie - czyżby idealna para? Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: kolacja w parzyste 19.08.03, 17:43 markoniec napisał: > zapomniałem o krzyżówce chudy z tłustą - porażka ? niekoniecznie Miało być oszczędnie, wyjdzie jak zawsze. Jedni się upasą, inni pojadą tramwajem. Ooops. Autobusem. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: kolacja w parzyste 19.08.03, 21:09 markoniec napisał: > zapomniałem o krzyżówce chudy z tłustą - porażka ? niekoniecznie Średnia ok. Odpowiedz Link Zgłoś