tezgucio 19.08.03, 22:59 Won - mogę się domyślać, tek - hmm... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wp15 Re: Won-tek 19.08.03, 23:01 tezgucio napisał: > Won - mogę się domyślać, > tek - hmm... Teknologia Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Won-tek 19.08.03, 23:04 wp15 napisał: > tezgucio napisał: > > > Won - mogę się domyślać, > > tek - hmm... > Teknologia To nie to, już prędzej teki. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Won-tek 19.08.03, 23:09 wp15 napisał: > Od teczek, czy tekili? Jak się uda dla Ciebie jakieś miejsce wygospodarować to o dteczek, jak nie to od tekili. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Won-tek 19.08.03, 23:19 wp15 napisał: > Teczki niebezpieczne, tekila równie zabójcza. Czyżby odwagi nie stało? A poza tym jedna teczka wystarczy a tekila nie za bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
markoniec Re: Won-tek 25.08.03, 18:18 tekstylia i tektura. Nagość ludzi i jawność towarów ! Precz z kotami w workach ! /hopa !/ Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Won-tek 25.08.03, 19:01 markoniec napisał: > tekstylia i tektura. > Nagość ludzi i jawność towarów ! > Precz z kotami w workach ! /hopa !/ Przyznaj się, że nagość pociąga Cię zdecydowanie najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tezgucia Re: Won-tek IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 25.08.03, 18:30 tezgucio napisał: > Won - mogę się domyślać, > tek - hmm... ciekawe ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Won-tek 25.08.03, 19:02 Gość portalu: tezgucia napisał(a): > ciekawe ciekawe a co? a co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek dolas Re: Won-tek IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.03, 20:27 tezgucio napisał: > Gość portalu: tezgucia napisał(a): > > ciekawe ciekawe > a co? a co? nico Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Won-tek 26.08.03, 12:28 Gość portalu: franek dolas napisał(a): > tezgucio napisał: > > Gość portalu: tezgucia napisał(a): > > > ciekawe ciekawe > > a co? a co? > nico Jeśli już to: nico nico Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek dolas Re: Won-tek IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.03, 17:12 Ty to zawsze 3 grosze dorzucisz:o) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Won-tek 26.08.03, 17:13 Gość portalu: franek dolas napisał(a): > Ty to zawsze 3 grosze dorzucisz:o) tzn. 0,75 gr/słowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek dolas Re: Won-tek IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.03, 17:14 a zdanie za ile, np. zdanie złożone? Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Won-tek 26.08.03, 17:18 Gość portalu: franek dolas napisał(a): > a zdanie za ile, np. zdanie złożone? Policz litery, daj narzut za połączenie w słowa, później przemnóż przez współczynnik złożoności zdania. Za sens dopłata extra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: Won-tek IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.03, 17:20 tezgucio napisał: > Za sens dopłata extra. hehehehe, to duzo nie wyjdzie, ufffffffff, bo juz myślałam, że się nie wypłacę:o) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Won-tek 26.08.03, 17:25 Gość portalu: panna marianna napisał(a): > hehehehe, to duzo nie wyjdzie, ufffffffff, bo juz myślałam, że się nie > wypłacę:o) Bidulko, Twój optymizm jest nieuzasadniony, nie znasz wielkości narzutów i współczynników korekcyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: Won-tek IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.03, 17:39 tezgucio napisał: > Bidulko, Twój optymizm jest nieuzasadniony, nie znasz wielkości narzutów i > współczynników korekcyjnych. a Ty nie wiesz ile płacę, o:) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Won-tek 26.08.03, 17:45 Gość portalu: panna marianna napisał(a): > a Ty nie wiesz ile płacę, o:) wp15 szuka pracy, może dużo pisać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: Won-tek IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.03, 17:50 tezgucio napisał: > wp15 szuka pracy, może dużo pisać z sensem czy bez?:o))) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Won-tek 26.08.03, 17:53 Gość portalu: panna marianna napisał(a): > tezgucio napisał: > > wp15 szuka pracy, może dużo pisać > z sensem czy bez?:o))) z humorem na pewno a sens jak zwykle zależy od wiedzy tematycznej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: Won-tek IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.03, 18:04 tezgucio napisał: > z humorem na pewno a sens jak zwykle zależy od wiedzy tematycznej jak zorganizuje jakies kastingo-mitingi dam znac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: tezgucio, IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.03, 18:13 tezgucio napisał: > wp15 przyciśnij mariannę, zaczyna się migać no no no, tylko bez przyciskania:o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: tezgucio, IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.03, 18:17 markoniec napisał: > a już miałem iść na drzewo markoniec, Ty lepiej napisz czego sie nałykałes albo nawąchałes, co? Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: tezgucio, 26.08.03, 18:19 Gość portalu: panna marianna napisał(a): > markoniec napisał: > > a już miałem iść na drzewo > markoniec, Ty lepiej napisz czego sie nałykałes albo nawąchałes, co? On właśnie wraca z zaświatów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patyk Re: tezgucio, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.03, 18:22 Kurwa wszyscy macie problemy ze soba!!!!!!!!!!!.Każdy mądry i dowcipny.Jebac sie panowie i panie, albo nie, odrazu sie utopcie.Intieligenci!!!!!!!!!!!!! Kurwa!!!!!!!!!!!Won- te k-urewsko glupie watki!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: tezgucio, IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.03, 18:24 Gość portalu: Patyk napisał(a): > Kurwa wszyscy macie problemy ze soba!!!!!!!!!!!.Każdy mądry i dowcipny.Jebac > sie panowie i panie, albo nie, odrazu sie utopcie.Intieligenci!!!!!!!!!!!!! > Kurwa!!!!!!!!!!!Won- te k-urewsko glupie watki!!!!!!!!!!! no ale siem odezwał, pewnie żona mu przylała:o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: tezgucio, IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.03, 18:27 może jeszcze cos do nas napisze? Odpowiedz Link Zgłoś
markoniec Re: tezgucio, 26.08.03, 18:31 miejmy nadzieję, tak przyjemnie się rozmawia Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: tezgucio, 26.08.03, 19:07 markoniec napisał: > miejmy nadzieję, tak przyjemnie się rozmawia Chyba już nie, słownictwo mu się wyczerpało. Chyba że spróbuje permutacji. Odpowiedz Link Zgłoś
wp15 Re: Won-tek 29.08.03, 11:57 Gość portalu: panna marianna napisał(a): > z sensem czy bez?:o))) Gdybym pisał z sensem, dawno zrobiłbym doktorat. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Won-tek 29.08.03, 17:36 wp15 napisał: > Gdybym pisał z sensem, dawno zrobiłbym doktorat. za pisanie bez sensu tez przyznają "doktorka", bo nikt nie odważy sie przyznać, że tak naprawdę to nie wie o co chodzi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Won-tek 29.08.03, 18:52 markoniec napisał: > niektórzy z niewiedzy aż mięsem rzucają Głupota totalna, lepiej usmażyć albo ugotować. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Won-tek 29.08.03, 21:31 markoniec napisał: > niektórzy z niewiedzy aż mięsem rzucają kamuflaż Odpowiedz Link Zgłoś
brornba Re: Won-tek 29.08.03, 21:37 Intelekt kamuflują? Głęboko ukryty jak sądzę. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Won-tek 29.08.03, 21:46 brornba napisała: > Intelekt kamuflują? > Głęboko ukryty jak sądzę. niektórzy tak głęboko mają zakamuflowany, że sami nie wiedzą, że go mają zakamuflowanego, mistrzowie kamuflażu :) Odpowiedz Link Zgłoś
brornba Re: Won-tek 29.08.03, 21:50 Bo też to tylko nędzny erzac, coś, co umysłem z nazwy jedynie pozostaje. Myślę, że atrofia ważnych organów potem do tak tragicznych skutków prowadzi. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Won-tek 29.08.03, 21:57 tak, zgodnie z teorią L. - narząd nieużywany zanika :))) Odpowiedz Link Zgłoś
brornba Re: Won-tek 29.08.03, 21:59 Ja chyba jednak przychylam się do teorii, że brak umysłu wrodzony jest. Jakikolwiek jego zaczątek nie doprowadziłby do takiego stanu! Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Won-tek 29.08.03, 22:03 a nierozwijany zaczątek i niewłaściwie stymulowany? Odpowiedz Link Zgłoś
brornba Re: Won-tek 29.08.03, 22:08 Hmm, teoria coraz bardziej skomplikowana... Myślę, iż konieczne byłoby dokładniejsze przyjrzenie się obiektowi zainteresowania naszego - a to z kolei może być zbyt niebezpieczne dla (przynajmniej mojej) (nie)równowagi umysłowej. Wrócę do przyszłości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patyk Re: Won-tek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.03, 18:34 W sumie macie racje.Przepraszam!w końcu ułomni tez mają prawo wymieniec opinie.....Pozdrawiam korasów i kościelnych!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Won-tek 26.08.03, 19:05 Gość portalu: Patyk napisał(a): > W sumie macie racje.Przepraszam!w końcu ułomni tez mają prawo wymieniec > opinie.....Pozdrawiam korasów i kościelnych!!!!!!! Przeprosiny przyjęte w imieniu ułomnych i innych też. Na drugi raz jak Ci internet nie chodzi to najpierw dzwoń na infolinię do tepsy i najpierw tam się żołądkuj. Kto to jest koras? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patyk Re: Won-tek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.03, 19:45 Pamietasz taką sympatyczna postać z niskobudżetowego,familijnego,amerykańskiego serialu o przesympatycznym chłopcu z z jednym chromosomem więcej:)? Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Won-tek 26.08.03, 20:02 Rzadko oglądam telewizję, a większość seriali znam tylko z tytułów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: Won-tek IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.03, 20:56 tezgucio napisał: > Rzadko oglądam telewizję, a większość seriali znam tylko z tytułów. lubisz sobie postudiować Telewizyjną? Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Won-tek 28.08.03, 11:47 Gość portalu: panna marianna napisał(a): > tezgucio napisał: > > Rzadko oglądam telewizję, a większość seriali znam tylko z tytułów. > lubisz sobie postudiować Telewizyjną? Po co? Przecież rzadko oglądam tv a tytuły seriali są dostępne nie tylko w Telewizyjnej. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Won-tek 28.08.03, 17:31 jesoo, tak tylko spytałam, a Ty od razu akcja uświadamiająca :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patyk Re: Won-tek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.03, 17:56 Całe życie z wariatami...........Proponuje piszcie sobie E- maile......Kurwa!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxy Re: Won-tek IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 28.08.03, 18:31 a ty podglądać lubisz !!! wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Won-tek 28.08.03, 22:11 właśnie, niech nie czyta, szczególnie wariatów Odpowiedz Link Zgłoś